Sirski migrant 14 minut posiljeval ponija v hamburškem živalskem vrtu

Fotografija je simbolična (Foto: Freepik)

Ko je lastnica konj Steffi B. zjutraj pogledala posnetke nadzorne kamere na pašniku južno od Hamburga, se ji je obrnil želodec. Lahko je videla, kako je neznanec (po posnetkih sodeč migrant) 14 minut zlorabljal velikega ponija z imenom Carrie.

Tudi živali niso več varne pred migranti. V svoji nebrzdani spolni sli vdirajo v hleve in posiljujejo živali. Sirski migrant je v berlinskem živalskem vrtu posilil ponija, organizacija za zaščito živali Peta je nedavno razpisala tiralico in celo razpisala nagrado za morilcem in posiljevalcem domačih živali.

Zadnji primer prihaja s posestva Birkenmoor v hamburškem okrožju. Po pregledu nadzornih kamer je lastnica konj Steffi B. odkrila, da je neznanec (po posnetku sodeč tujerodni migrant) okoli 1. ure zjutraj posilil ponija, poroča Bild.

“Z grozo sem spoznala, da je v hlevu pravzaprav nekdo. Posnetek jasno prikazuje storilca in dejanje, preprosto nepredstavljivo in nagnusno,” je povedala lastničina hčerka Jennie.

Ker je bil poni precej velik, je migrant podstavil hlod in samokolnico, da je lahko opravil svojo potrebo. Ubogo žival je zlorabljal skoraj četrt ure.

Demokracija