fbpx

Škandalozno opijanje in razvrat študentov iz oxfordske univerze razburjata britansko javnost!

Foto: YouTube

Študenti elitne oxfordske univerze so krepko prekoračili mejo dobrega okusa, je prepričano vodstvo. To je šlo tako daleč, da je strogo prepovedalo organizacijo pijanskih zabav, potem ko so na dan prišle podobe golote, pitja velikih količin koktajlov in uriniranja v knjižnici. 

Vodstvo kolidža Wadham je bilo naravnost zgroženo, ko je videlo, v kakšnih velikih količinah študenti konzumirajo pijače. Še posebej jih je zmotila ena izmed zabav novembra lani, ki se je je udeležilo več sto pijanih študentov, zaradi česar so pozvali k točenju alkohola v pol manjše kozarce, kot je sicer v navadi.

Foto: YouTube

Golota in preoblačenje vodi v razvrat
Kolidž Lady Margaret Hall v Oxfordu je prepovedal organizacijo vseh pijanskih zabav, ki bi lahko eskalirale v incidente, ki jezijo predvsem prebivalce Oxforda, ki si v nočnih urah želijo počitek. Na eni od zabav v začetku meseca so disciplinirali pijanega učenca, ki je naokrog razgrajal v podobi fizika Stephena Hawkinga, in ob tem dodali, da sta takšno obnašanje in norčevanje iz enega največjih fizikov na svetu povsem nesprejemljiva.

Foto: YouTube

Na zabavi pa so prepovedali tudi udeležbo študenta, ki se je pojavil preoblečen v filmskega producenta Harveya Weinsteina, ki je bil obtožen serije spolnih napadov v Hollywodu. Pri tem so ga obtožili, da s svojim ravnanjem preveč trivializira izkušnje žrtev spolnih napadov. Nič boljše pa niso razmere na fakulteti v Exeterju, saj so tam študenti med razgrajanjem povsem umazali 700-letno kapelo, zaradi česar so jih  čakale disciplinske sankcije.