Skrivnostni umori, ki jih pripisujejo zakoncema Clinton – skrivnostno umrlo kar 46 sodelavcev

Datum:

Najprej zaupna sporočila, nato obupno zdravstveno stanje, sedaj že skrivnostne smrti, domnevno povezane z družino Hillary Clinton – zgodba o demokratski predsedniški kandidatki dobiva povsem neslutene razsežnosti in spominja na kriminalko.

Mnogi izražajo dvome o primernosti kandidature Hillary Clinton za mesto ameriške predsednice, saj so njen ugled že očrnile številne afere, nekatere bolj, druge manj povezane z njenim zasebnim življenjem, ki naj bi bilo sicer skrito pred očmi javnosti. Slednji pa je predstavljena precej idealizirana podoba te političarke. Nekatere domneve o njej so namreč že kar malce srhljive in spominjajo na kakšno hollywoodsko grozljivko. Govori se o skrivnostni umorih, domnevno povezanih z njeno slavno družino. V nepojasnjenih okoliščinah naj bi preminili še zlasti tisti, ki so razpolagali z občutljivimi informacijami.

Clintonovi kot diktator Putin     
Številni skrivnostni umori, ki jih portal thepoliticalinsider.com povezuje z družino Clinton, se zdijo približno tako krvoločni, kot bi se zgodili na ruskih tleh, a družina predsedniške kandidatke, kot se zdi, ne zaostaja prav dosti za moskovskim favoritom, le da njena dejanja ostajajo še malce bolj skrivnostna kot tista na evropskem vzhodu.

Umori kot po tekočem traku
Vir navaja kar 46 skrivnostnih smrti, katerih okoliščine še dandanes ostajajo neznanka. V vseh primerih pa naj bi šlo za ljudi, ki so bili s Clintonovimi tesno povezani. Eden izmed teh skrivnostnih primerov je Walter Scheib, ki naj bi služil v administraciji Billa Clintona. Nesrečnež je preminil na nekem nedolžnem pohodu. Po smrti naj bi ga našli na dnu doline bližnje reke, okoliščine smrti pa ostajajo nepojasnjene.

Nikomur ni prizanešeno
Še en podoben primer je Mary Mahoney, ki naj bi po navedbah umrla prav brutalne smrti. Znano je njeno prijateljstvo s številnimi člani nekdanje Clintonove administracije, ki naj bi koristili njeno strokovno mnenje po Billovih skokih čez plot, igrala pa naj bi tudi pomembno vlogo v njegovih sodnih procesih. Tudi Clintonov svetnik, v času njegovega predsednikovanja Vince Foster, je klavrno končal. Po uradnih navedbah naj bi si vzel življenje s strelnim orožjem in bil najden šele čez nekaj dni skupaj s samomorilskim sporočilom. Omembe vredno je, da je Foster posedoval občutljive informacije o finančnem stanju Clintonovih. Oseba, ki ga je našla mrtvega, naj ne bi nikdar videla pištole.

Senca smrti za njo se vleče kot nevestina vlečka, ko koraka proti Beli hiši
Preden je sploh kandidirala za ameriško predsednico, jo že bremenijo številni sumi naročenih umorov. Higiensko bi bilo primere podrobneje raziskati in se iskreno vprašati, ali morda Clintonovi bolj kot na predsedniške stolčke sodijo v podzemne samice.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Polet v večnost: V “AWACS-u” so videli izstrelek, a ni bilo rešitve

S strmoglavljenjem že drugega poveljniškega letala Beriev A-50 v...

Ponoči so sile ZDA in Združenega kraljestva ponovno napadle teroristične Hutije

Združene države in Združeno kraljestvo sta v soboto sprožili...

Čas je za interpelacijo celotne Golobove vlade

Poleg stranke Socialni demokrati (SD) sta krivca za nakup...

Golob zdravnikom ni grozil prvič: “totalno vojno” jim je napovedal že leta 2022

Zdravniki stavkajo že skoraj mesec in pol, vlada pa...