Šok v Avstriji! 8-letna punčka povedala učitelju, da ima Alah raje deklice, ki nosijo naglavne rute, drugo pa bi oče ubil, če bi domov prinesla učbenik

Slika je simbolična. Foto: iStock

Vedno večji vpliv islama vodi v vse večje število problemov v avstrijskih šolah. Eden izmed učiteljev je v intervjuju z novinarjem razkril, da osemletna deklica v avstrijski šoli, kjer omenjeni učitelj poučuje, ni hotela odstraniti naglavne rute, ker je njena mati izjavila, da ima “Alah raje deklice, ki nosijo naglavne rute”.

Islam pa ima tudi vpliv na učno gradivo. Učitelj je namreč razkril, kako učenka osnovne šole ni hotela domov vzeti učbenika, saj je rekla, da če bi oče v šolski knjigi videl slike golih ljudi, bi jo ubil.

Takih in podobnih primerov pa je še več. Iz neke druge šole poročajo, kako je šolar padel v jok, ker ni mogel odpreti svoje knjige o človeški anatomiji, saj “angel sedi na moji rami in piše vse, kar delam dobrega in zlobnega. Ko odprem to knjigo, si angel zapisuje zlo”.

To se vleče že dve leti, pripravljajo pa okroglo mizo
Zastopniki avstrijskih učiteljev so o podobnih primerih opozarjali že pred dvema letoma, ko so napisali pismo šolski komisiji na Dunaju, zagovornici mladine, njihovi verski skupnosti in ministrstvu za šolstvo ter pozvali pristojne institucije k ukrepanju. Predsednik dunajskih šol Heinrich Himmer je napovedal okroglo mizo, na kateri bodo razpravljali o težavah v zvezi z islamom ter obravnavali druge probleme v zvezi z medvrstniškim nasiljem, poroča Voice of Europe.

M. S.

 

 • xtc

  Zadeve so jasne,starše v šolo jim povedat kako to gre v EU,kateri se uprejo,jim pojasniti,da imajo par dni časa za odgovor,ki ga naj posedujejo pisno,če vztrajajo pri islamistični doktrini,se kompletni družini odvzame državljanstvo ali druga oblika bivanja in postavi rok v katerem morajo zapustiti državo ali pa prisilen izgon.

  • Novakec1

   Mokre sanje, začni raje razmišljati kako boš preživu naslednjih deset let.

   • Steiermark

    Zakaj ravnati po ovčje, ter sprejemati njihovo doktrino in zločinsko miselnost?

    • Novakec1

     Saj ti jo domača vlada predpisuje in vsiljuje način življenja, sem že napisu da edino revolucija reš sloovce pred izumrtjem.

     • Steiermark

      Upam, da nimaš v mislih revolucijo po vzoru rdečih zvezdarjev….sicer pa nimam nič proti ….Bolje, da jo izvedemo čimprej mi, kot pa da čakamo na rdečuhe, da jo ponovijo nad nami, družno z islamsko “bračo” oz. zavezniki v zločinu!

  • samotoje

   Tako bi moralo biti povsod po Evropi. Vprašanje pa je, za koliko so Evropejci pripravljeni prodati krščanske in vse ostale vrednote-za koliko evrov najemnine na mesec, za kakšno podkupnino.

 • Zgornji

  Ja, saj, Delno ima celo prav , Ampak, kaj, ko je pa “alah” le Hinavska Izmišljotina Mohija, oziroma Potvorba imena Boga , in zato Žal za na odpad.
  Ampak, težko da se bodo Mohamedanci tega prej zavedeli preden jim bodo že začele padati glave pred Koncem Sveta … no, verjetno pa tudi še takrat žal ne .

 • lado

  xtc!!!! NOBENEGA ROKA !!!! TA vrsta NE sodi v EVROPO ,ker je invazivna ,neprilagodljiva ,morilska ,se rodi druga generacija v Evropi, pa hočejo svoj nagon uveljavljat !!! TAKOJ IZGON !!!!! volite SDS IN DESNE STRANKE ,da jih potem z RDEĆIMI IN LEVIMI IZŽENEMO ,pa tudi na SILO !!!! 25maja jih gremo “pozdravit” z priboljški rdećo zvezdo na kongr. trg ob 19 h !!!!!!! PRAV ,ZAVEDNI PATRIOTI

 • Steiermark

  Glede na dejstvo, da je islam politično gibanje in ne teološka doktrina, ga je potrebno v Evropi takoj in nepreklicno prepovedati! Če bi bila to prava vera v Boga (ki je vsekakor eden in ljubezen do človeka), potem nebi tale religija učila klanja, posiljevanja in drugih oblik mučenja ter iztrebljanja “nevernikov”, celo med muslimani samimi! Islam v Evropi nima mesta, zato se naj tile pripadniki zločinske vere v satana, odločijo, ali se ji odpovejo ali pa takoj nazaj, tja, kjer so doma!

 • skorpijon93

  čas je da se kristijani zberemo in radikaliziramo in naženemo nasilno muslimansko ideologijo iz naše zemlje ! prilagodili se ne bodo nikoli in nikdar, multikulturnost ne deluje v praksi NIKJER ! Amen

 • Adolf Hitler

  Pa KOga boli kurac bi se Saj ta drek prej ščistu