Katera slovenska občina bo sprejela migrante in z vsakim zaslužila 290 evrov? Delovna skupina za azil v akciji, za migrante išče streho nad glavo!

Foto: epa

Slovenska levica je padla na glavo! Medtem ko se slovenski upokojenci komaj prebijajo iz meseca v mesec, ko ne zmanjka otrok in njihovih revnih staršev, ki preko medijev prosijo za pomoč, ko število brezposelnih pada samo navidezno in ko Slovenijo zapušča vse več visoko izobraženih mladih, se Delovna skupina za azil zavzema za zastonj stanovanja za migrante. In to kljub temu, da dobijo migranti z odobrenim azilom kar neverjetnih 290 evrov na mesec za najemnino!

Delovna skupina za azil je namreč na župane različnih občin naslovila e-sporočilo, v katerem so zapisali, da so “skupina posameznikov, ki zadnji dve leti deluje v Ljubljani in v okviru katere poskušamo s pravnimi, socialnimi, kulturnimi in drugimi aktivnosti pomagati pribežnikom in se boriti proti rasističnim težnjam v družbi. Eden glavnih problemov, s katerimi se pribežniki soočajo, je nastanitev”. Po njihovem mnenju naj bi se s težavami soočali tako tisti migranti, ki imajo dovoljenje za zadrževanje na območju Slovenije, kot tudi tisti, ki dobijo azil, a se morajo na hitro izseliti iz azilnega doma – pa čeprav dobijo od Slovenije, torej iz žepov slovenskih davkoplačevalcev, do 290 evrov na mesec za najemnino. Namesto hvaležnosti pa vidijo le probleme: omenjena delovna skupina namreč toži, da je migrantom skoraj nemogoče najeti stanovanje ali sobo, saj naj bi se lastniki nepremičnin soočali s preveč predsodki. Dejstvo pa je, da so si za tovrstne predsodke krivi migranti sami, saj Slovenci še niso pozabili šokantnih prizorov iz leta 2015, ko so migranti med migrantskim valom za seboj pustili zgolj smeti in lastne iztrebke ter razdejanje.

Sedaj pa se Delovna skupina za azil počuti poklicano, da najde migrantom streho nad glavo. Prošnjo za nastanitev migrantov so poslali na številne občine, in to kar po abecednem vrstnem redu, tako da očitno niso izpustili niti ene.

Iščejo prazno hišo za migrante – v zameno za vzdrževanje
Za to priložnost Delovna skupina za azil išče manjšo nepremičnino, “v kateri bi lahko ti ljudje v zameno za vzdrževanje in upravljanje vsaj začasno prebivali. Pri tem govorimo o manjšem številu ljudi. Ker po zakonu lahko nepremičnino nevladni organizaciji prepusti ali država ali občina, nas zanima, ali obstaja v Vaši občini kakšna prazna manjša hiša v občinski lasti, ki bi se jo dalo uporabiti za namestitev migrantov?” so zapisali. Če le-te nimajo, pa sprašujejo, ali v omenjenih občinah poznajo “kakšnega zasebnega lastnika, ki ima prazno hišo in bi nam jo bil pripravljen začasno prepustiti v tovrstne namene v zameno za vzdrževanje? Če je mogoče, v nekem kraju s trgovino in dobrimi prometnimi povezavami. Lahko tudi krijemo stroške uporabe stavbe”.

Foto: epa

Cerarjeva vlada igra lažno “multikulti” solidarnost, svoje državljane pa meče na cesto
Pod prošnjo za namestitev migrantov je podpisan dr. Klemen Koselj, tako rekoč anonimna oseba, saj se v medijih ne pojavlja. Zanimivo, kako so levičarji spet podtaknili neko neznano osebo za dosego njihovih ciljev. Obenem pa je zaskrbljujoče, da morajo slovenske družine po medijih prositi za pomoč za plačilo položnic in prenovo domov, medtem ko je migrantom že a priori ob nezakonitem prestopu slovenske meje zagotovljen ves luksuz. Samo spomnimo se leta 2017, ko je vlada Mira Cerarja kupovala luksuzno opremo, in sicer preko razpisa za nakup novih steklokeramičnih plošč, pralnih strojev za pranje do 5 kilogramov, robovi omar in postelj so morali biti ‘oplemeniteni’, vzmetnice pa medicinske. Kakšen naj bo televizor, je bila zahteva denimo naslednja: barvni TV sprejemnik z diagonalo minimalno 81 centimetrov ter stenski nosilec z roko za LED/LCD TV do 99 centimetrov, ki je dvojno vrtljiv (do 180 stopinj in nagiben do 15 stopinj). Ta izdatek seveda velja poleg že znanega, da vsak migrant stane Slovenijo okrog 1.963 evrov mesečno. Medtem pa vlada nad Slovenci izvaja pritiske vseh vrst – spomnimo se, kako so rubili slovenskemu državljanu, hudo obolelim za rakom – in igra lažno “multikulti” solidarnost.

Ponudba dr. Koselja diši po lahkem zaslužku. Zakaj bi sicer za ilegalne migrante iskal hišo “v zameno za vzdrževanje”, če pa vsak migrant z odobrenim azilom dobi do 290 evrov za najemnino?

Že poslanec Branko Grims je opozoril, da je delitev ljudi na prvorazredne in drugorazredne ustavnopravno nesprejemljiva in hkrati razvojno uničujoča, podla politika, ki vodi v revščino tretjega sveta – vlada namreč zaposlenim državljanom in slovenskim upokojencem nameni štirikrat manj kot nezakonitim migrantom. “Če uvažaš tretji svet, dobiš tretji svet … Voliti levičarje je danes vozovnica za potovanje v bedo tretjega sveta. Enosmerna,” je zaključil svojo kolumno v Gorenjskem glasu

M. S.

 • 14000000

  .. črnograditelji, akcija, novo upanje na vidiku :)

 • Tine Hlade

  a niso obljubili da jih bodo po farovžih naselili.groza.tisti.ki si jih želi naj jih vzame na svoj dom,če je majhen nič zato,sam naj se izseli

 • Frank Novak

  V Venezueli, dezeli moje zene Alexis, imajo obsedeno stanje: zaradi ekonomskega kolapsa so na robu drzavljanske vojne.

  Se je ze kdo vprasal zakaj Leve stranke k nam ne vabijo Slovence iz Venezuele, temvec muslimane iz BV?
  Ocitno sklepajo da bodo muslimani, ki sicer smrtno sovrazijo levicarje, vsaj par let njihovi volilci, Slovenci iz Venezuele pa nikoli.

 • Franjo Trojner

  Jebe se levičarjem za uboge več lačne, kot site in pogosto premrzle penzijoniste! Levičarji si želijo v Slovenijo pripeljati čim večje število ilegalnih migrantov, z razlogom, da v državi nastane kaos, ki ga bodo levičarji nato izkoristili za izvedbo krvave revolucije, ponovnega prevzema absolutne oblasti nad vsemi živimi in mrtvimi!
  Igra levice je zelo prozorna, predvidlija in na žalost za Slovensko državo in narod, kot vedno zelo pogubna. Srčno upam, da politična levica na bližnjih parlamentarnih volitvah doživi hud poraz, če ne, je konec z našo samostojno demokratično državo vsega Slovenskega roda.
  Sodbo, lastno prihodnost si bo tokrat narod na bližnjih volitvah res spisal sam! Samo upam lahko, da smo, kot narod in volilci tokrat dovolj zreli in modri, da se z slabo odločitvijo, izbiro na volitvah ne ukunemo kr sami.

 • Novakec1

  Ta članek pa sodi v bivši cajteng Pavliha!

  • WatsonForus

   ko se ti bodo pojavili v dnevni sobi , se spomni na Pavliho in se poglej v ogledalo.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!!

   • Novakec1

    Ka si brihten, še od mene en +

 • Peter Tovornik

  To prokleto levičarsko gamad sterat ven iz države z vsemi ilegalci…. me pa zanima g.Grims KAJ boste storili če in ko pridete na oblast???? Boste počistili to golazen , ki je nezakonito ŽE vstopila in se redi na naših žuljih in še a boste zaprli meje za nezakonit prestop? Prosim za KONKRETEN odgovor.

  • totex39

   Po hitrem postopku bo potrebno sprejeti nov azilni zakon, ki bo med drugim tudi določal, da se izženejo vsi, ki so že prišli ilegalno v državo ali na kak drug način. V Slovenijo pa nobenega vstopa več. Vse se da, samo če se hoče!

 • Krtača 20

  A tisto zgoraj na sliki so janševi betmen špecialci?

  • WatsonForus

   ne, rdeči migiči!

  • WatsonForus

   Krtača – kolk jih boš vzel pod streho !?

   • Zgornji

    JA, TOČNO TO JE ZDAJ VPRAŠANJE !!! ! !!!
    NO, KRTAČA, KOLIKO JIH BOŠ VZELA DOMOV ???

 • WatsonForus

  Vsak si jih naj ene par vzame k sebi domov!

 • Maja

  Cerar je odstopil…kaj vam ni jasno ? Obrnite se za pojasnilo na Filantropijo ki jo finansira EU, Soros in CSD ter islamska manjšina v Sloveniji.

  • totex39

   Cerar je res odstopil in to navidezno, kajti d*rek še vedno meša.

   • Zgornji

    TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

  • Rožle

   Prvo je treba pa še u murglah potrkat …

   • wert

    Štefka pa jim mora s čajem počakat. :)

   • Slovenka

    .. in vprašat, če je Milan doma.

  • Lustrator

   Cerar je sprožil plaz, najslabše možno odreagiral nanj in se kot tipična rdeča lutka umaknil predno bi se mu usul na glavo, zdaj pa naj problem rešujejo drugi?

 • VERRZIFIKATOR

  Tine Slovenc

  VEČJEZIČNOST

  Bliža se turistična sezona,
  letošnja je vrste prav posebne,
  množice turistov so potrebne
  namestitve, pred dežjém zaklona.

  Treba se nam bo prilagoditi,
  v hišo lastno vsakogar sprejeti,
  vrata na široko vsem odpreti,
  zgleden treba bo gostitelj biti.

  Njih jezika vsak žal ne razume,
  se zato prirejajo tečaji,
  da približamo se tuji raji,
  v njihove pomešamo se trume.

  Ker arabsko tujci vsi ne znajo,
  se paštunski kurs organizira,
  več se tudi afriških odpira,
  oblasti vse možnosti nam dajo.

  Večjezičnost naša bo maksima,
  z vsakim po njegovo govoriti,
  večkulturnost v skrajnostih razviti,
  takšna je pri nas trenutna klima.

  Tudi mene klima je zajela,
  ko pred hišo zidal sem ograjo,
  kjer otroci moji se igrajo,
  tale misel me je spreletela.

  Ko se tujci znajdejo pred vrati,
  gostoljubje res jim bom predočil,
  sem zato že zdavnaj se odločil
  hitri kurs madžarščine izbrati.

 • Clemen J.

  Levičarji imajo dovolj članov, in podpornikov, da lahko vsak vzame vsaj enega!

 • totex39

  Nobena občina jih ne bi smela sprejeti in naj jih ima oblast, ki jih je sprejela in jih namesti v parlament ali pa na svojih domovih ne pa, da se spet prelaga na ljudstvo in na vse druge.
  Sami so si zakuhali to svinjarijo in jo sami naj rešijo!

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!! NAJLAŽJE JE PROBLEME PRELAGATI IN PODTIKATI DRUGIM !!! ! !!! SAMO TO ŠE ZNAJO !!! ! !!! POZNAMO JIH ZDAJ !!! ! !!! NEKAJ “REŠUJEJO” , A NIČ NE REŠIJO !!! ! !!!

 • Stajerka

  Lublana……v STOŽICE z njimi – ostali državljani se strinjamo……če Stožice odplačujemo, bomo še odločali o koriščenju……

  • Zgornji

   AJAAAAAAA … ZDAJ VEMO, ZAKAJ JE ĐONKO ŠEL PUFE DELAT ZA STOŽICE … !!! ZA MIGRANTIČE !!! ! !!! POL NAJ JIH PA ŠE V ĐAMIJO NASELIJO !!! ! !!!

  • Pjevač tuge

   Kar v mestno hišo z njimi k Jankoviću naj grejo. Morda ga kakšen od njih nauči uporablati računalnik da ne bo samo na abakusu štel svoje milijonske pufe.

 • Zgornji

  NAJLAŽJE JE PROBLEME PRELAGATI IN PODTIKATI DRUGIM !!! ! !!! SAMO TO ŠE ZNAJO !!! ! !!! POZNAMO JIH ZDAJ , POKVARJENCE HINAVSKE !!! ! !!! NEKAJ “REŠUJEJO” , A ŽAL ČISTO NIČ NE REŠIJO , PA ČEPRAV SO JIH POLNI GOBCI NEKIH HVAL !!! ! !!!

 • Antonius

  *Delovna skupina za azil* je vstopila v predvolilno dogajanje. Volivce nagovarja naj volijo SDS, da bo zaprla južno mejo in ukinila Delovno skupino za azil, ker jo ne bomo nič več potrebovali.

  • Stajerka

   še dobro, da so volitve spomladi……glede na demenco volilcev, novembra noben ne razmišlja o ilegalcih…….

 • Zgornji

  NO. ZDAJ VEMO, ZAKAJ JE ĐRKOVIČ ŠEL PUFE DELAT ZA STOŽICE … !!! ZA MIGRANTIČE !!! ! !!! POL NAJ JIH PA ŠE V ĐAMIJO NASELIJO , TAKO KOT V STOŽICE !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • Rožle

  Jest dam takoj jurja evrov, da jih use skupi skipajo u Murglama ..
  direkt tamalmu škratu pred bajto ..

  • wert

   Ne ga srat, sej vsi skupi niso jurja vredni.
   So vredni ja, še več – slovenskih “jurjev”.

  • spet-sam-jest

   Bi biu tud miljon premal, k tvojga jurčka ti pa itak usak mesc pr daukih spuljo!

 • Anton

  levaki vi jih kar vlačte gor, ko bo nastopil mandat spoštovanega Gospoda Janeza JANŠE, jih pa bomo fjakal nazaj, od koder so prišli pritepenci, pa še za vas se bo najdel kak prostor zraven njih.

  sarkazem press

 • svoboda sloveniji

  EDINO ZDRAVILO ZA “DELOVNO SKUPINO ZA AZIL” JE JANEZ JANŠA !
  SLOVENCI VSI NA VOLITVE !!!
  VOLIMO SDS !!!
  OČISTIMO IN OSVOBODIMO NAŠO !!! SLOVENIJO !!!

 • antimur

  Pošteni, domoljubni Slovenci, dajmo že končno opraviti s to pokvarjeno levico, v kateri je zbrana vsa drhal kar jih je v naši domovini. V levici pod taktirko zločinca Kučana in njegove rdečezvezdaške golazni je zbran ves najhujši gnoj, kar ga je v Sloveniji, od ljubiteljev jugo smrdljivščine, jugovičev samih, pedrov, lezbijk, drogerašev, roparjev in vseh vrst kriminalcev, multi-kulti ljubiteljev, vseskozi zagovarjajo vse to z lažmi, intrigami, spletkami, vsega imajo dovolj, samo domoljubja ne, pred Slovence postavljajo vso to golazen. Ta banda je zbrana v vseh koalicijskih strankah od SMC, Desusa, SD, v opoziciji pa skrajna levofašistična Levica, ZaAB. Mi imamo karte v rokah, odločitev je naša, prišel bo pa prav tudi kakšen kol, ali pa kaj bolj konkretnega. Slovenci, že zaradi naših prednikov, predvsem pravih Slovencev, kot so bili od Trubarja do Vodnika in Prešerna, Slomška, Gregorčiča, Cankarja, Maistra in še mnogo teh domoljubov, ki so ohranili jezik in domovino. Predvsem pa moramo ohraniti Slovenijo, slovenščino, naš narod, običaje in navade, za naše potomce, to je naša sveta dolžnost.

  • Goran Hvala

   kaj pa so slovenski obicaji in navade. se zdej nevem tocn..

   • montyamp

    Ne trudi se , boš nikoli vedel , zato je balkan balkan .

   • antimur

    Zagotovo ne to, kar nam levifašisti vsiljujete.

    • Tone

     A bi lahko naštel eno navado, ki jo levifašisti vsiljujejo.

    • Tone

     A bi bil tako prijazen in omenil vsaj eno navado, ki jo levifašisti vsiljujejo.

     • antimur

      Vse kar je svinjskega in proti slovenskega, oziroma kar običajno počnejo okupatorji, toliko bi pa že moral biti pri sebi, da bi to vedel.

     • Tone

      Ne nakladaj, ampak imenuj eno navado ali običaj!

     • antimur

      Klemfo omejeni, sicer ne mislim več s teboj izgubljati časa, ampak ti bom odgovoril. Vaše navade so vse od pederstva, kriminala, antislovenstva, laži in spletkarstva, tako močno je že to v vas, da lahko imenujemo levofašistične navade, brez tega ne morete. Običaji so pa vaše zombijevske rdečezvezdaške seanse, pa še ogromno tega bi se našlo.

     • Tone

      Čas izgubljam s tabo jaz, ker nisi sposoben našteti niti ene navade, ki jo levi fašisti VSILJUJEJO, kot praviš zgoraj. Samo kot papiga ponavljaš to, kar so te gospodarji naučili.

     • Lustrator

      Zaničevanje slovenske katoliške vere, tradicionalnih vrednot (poštenost, delavnost, resnicoljubnost), slovenskega jezika, slovenske zgodovine, kulture, svobodne gospodarske pobude, poveličevanje neasimiliranih tujcev pred domačim narodom in še bi lahko našteval v nedogled.

     • Tone

      Mogoče bi nam zaupal še kakšen primer, kako je konkretno tebi kak levi fašist kaj od tega vsiljeval.

     • Lustrator

      Hmm, če izvzamem retoriko in načine delovanja vseh nelustriranih sistemov slovenske družbe od izobraževanja, medijev, gospodarstva, pravosodja, sindikatov, državnih agencij, komunističnih strank v parlamentu, večine nevladih organizacij, glavnino mastno plačanih režimskih kulturnikov, mi res ostale bore malo primerov, imaš prav.

     • Tone

      Torej nič. Nihče nikomur nič ne vsiljuje, so pa ideja na tržišču in si vsak lahko sam postreže kar mu paše.

     • Lustrator

      Prav NOBEDEN izmed zgoraj navedenih sistemov nima prav nikakršne zveze s trgom, saj bi na njem že zdavnaj klavrno propadel. Še enkrat – govorim o družbrenih sistemih, ki jih pri nas obvladuje država z monopolnim deležem partije, ki svojega primata ni nikoli zares izgubila. Kdor živi v Sloveniji pač nima nikakršne izbire, razen nekaj marginalnih medijev, izobraževalnih institucij (ki sicer pravtako delujejo v okviru državne rdeče zakonodaje), privatnih firmic in še edine preostale opozicijske stranke. Temu ti praviš izbira in ne prisila? Potemtakem smo tako mi, kakor Sovjeti celo drugo polovico prejšnjega stoletja preživeli v prostem trgu, svobodi in izobilju izbire.

      SI kaj čudnega pojedel, da takšne klamfaš?

     • Tone

      Popolnoma enako bi upravičeno vprašal jaz tebe.

    • Goran Hvala

     ves zato ste pa tolk osamljeni v 2miljonski mnozici… ker so vsi ki se na prvo zogo ne strinjajo z vami levaki pa komunjare…. sej ni nic narobe.. men je sicer fino tak zafrustriran folk mal sprasevat…sploh ce je razlog njihovih frustracij politika… :-)

   • Razocarana

    Pust, Martinovanje, Božič, Velika noč, vzgajanje zelenjave, kar je slovenski nacionalni hobi, planirenje, gobarenje in druga gibanja v naravi in ukvarjanja s športom so endi izmed najbolj znani slovenski običaji in razširjene navade. Če za njih ne veš in jih ne počneš in v njih ne uživaš, potem Slovenija ni najbolj ustrezna država zate.

    • Goran Hvala

     kar si nastela pocnejo skor po celem svetu…

     • Razocarana

      Ja, seveda, v Savski Arabiji praznujejo pusta in v Afriki gobarijo.

     • Goran Hvala

      in potem najde sjora dve totalno ekstrema… sej na arktiki tud ne nabirajo gob verjetn…
      drgac pa ja..cela evropa. . amerika juzna pa severna.. pa kanada… pa rusija pa kitajska… skor cela azija… australia… to je ubistvu skor cel svet… se v afriki marsikje kjer je klima prava… ti pa najdes potem nek predel samega peska pa o gobah sanjaris… hudo ne..

     • Razocarana

      Ja, estremna primera, a ni cel svet, tako kot si ti trdil, a ne. Razlika med Hrvaško in Slovenijo, med Avstrijo in Slovenijo, med Madžarsko in Slovenijo, Italijo in Slovenijo, so v običajih in navadah ljudi ki v njih živijo. Glede na to da sprašuješ kateri običaji in navede delajo Sloveniji kar je, verjetno pomeni da ti je vse enako. Vprašanje potem, zakaj živiš v Sloveniji in ne kje drugje.

     • Goran Hvala

      sej ne zivim v sloveniji… nisem opazil nekih hudih razlik v nacinu zivljenja v drzavah katere si nastela… razen jezika… ce je ze druga drzava… hocem ti sam rect da kar si ti nastela v startu kaj pocnes v slo lahko pocnes tud povsod drugod… pa spustva tista 2 ekstrema ki si jih napisala…

     • Razocarana

      Razlike so že v gobarenju v Prekurju z gobarenjem na Primorskem, pa pri praznovanju Pusta v Ptuju in v Ljubljani, ampak če jih ne vidiš in ne znaš ceniti, je seveda, vse znotraj Evrope in tudi v drugih državah zahoda eno in isto. Ni čudno potem, da ne živiš v Sloveniji, ampak zakaj si potem aktiven na slovenskem portalu?

     • Goran Hvala

      ker se sam na slovenskem portalu tolk zabavam… v svetu ne najdes takih novic… no sej niso novice… bolj kot ne opravljanje in pumpanje ter sovraztvo eden do drugega… :-).. in men je smesno in fajn to gledat da se taka minimalna luknja ki premore folka tolk kot ena normalna ulica v vecjem mestu ne more zmenit nic ker se raje kregajo kaj je blo leta 45…:-)..kdo je bel rdec pa kdo bel beu.. :-)… men je to zabava..in ja gobe rastejo po celem svetu.. :-)…niso edine uzitne in najboljs glih v sloveniji.. :-).. tak da goba kot goba…mors sam dodat in ustimat da je fina.. to pa spet pocnejo po celem svetu.. pa tud pust ni nek hud praznik zarad katerega bi se svet podrl ce ga nebi blo..pac vsak narod si zmisli neke svoje praznike v principu pa isto vsepovsod.. sam maske druge… ce si velik po svetu to opazis…enim pa verjamem da se vse vrti samo okrog njihove doline…

     • Razocarana

      Zanimivo kako ljudje vidimo enake stvari čisto različno. In kako,za nekatere ko enkrat niso navezani več na kraj svojega rojstva, običaji in navade izgubijo svoj čar in posebnost, medtem ko za druge ki se izseljo prav te iste običaji in navade postanejo še bolj posebne.

     • Goran Hvala

      ej se strinjam s tem kar si napisala…iste stvari vsak vidi drugace.. sam to ne spremeni dejstva da lahko iste stvari pocnem na drugi strani sveta..in zakaj recimo me potem vsi napadajo da sem komunist pa cefutar ker ne vidim iste stvari kot vi?.. se nikoli nisem hvalil levice… niti desnice.. kar sem jaz opazil v teh slabih 30letih slovenije so vsi isti…sam vsak svoje zepe fila… jest mam glih tolk pa ni vazn kdo sedi na vrhu…nism pri koritu… smatram da tisti najbolj fanaticni podporniki so… tak na levi kot na desni… drugace ne bi 24ur na dan posvetili politiki in tulili kdo je boljsi…

     • Razocarana

      Sama istih stvari ne morem početi na drugi strani sveta, ker gozdovi po katerm bi hodila niso tisti s katerim sem hodila svojimi starši in stari starši. Pust ki bi ga praznovala v Italiji ne bi imel enake domačnosti in ne enakih kurenotv kot tisti ki bi ga praznovala v Ljubljani, Ptuju ali drugod po Sloveniji. Potica ki bi jo spekla v Ameriki, Avstraliji ali japonski ne bi imela enak okus ker so sestavine tam malo drugačne in podobno.

      Kot sam praviš, tebi so te stvari vse enake in nič ni narobe s tem, vendar me razveseli pa me ko izvem da so Slovenci (ali priseljenci ki so živeli v Sloveniji) ki čutijo podobno ne živijo v Sloveniji, kajti če ti ni mar za običaje in navade, ker so pač drugje se počnejo iste stvari, vam tudi ne bo mar za državo in za sodržavljanje, kajti če ste Slovenci ste Slovenci samo po državljanstvu, tako kot so to razni Jankoviči, pa Cerarji, ipd.
      Kar pa se tiče levih in desnih in razkola, Slovence kot narod moramo še malo odrasti.

     • Goran Hvala

      seveda mi ni mar za slovenijo in za drzavljane… sej tud sloveniji in njenim drzavljanom ni mar zame.. da ne govorimo o hardcore slovencih za katere si vse sam clovek ne ker ne lajas v en glas z njimi… in za take drzavljane naj bi bilo meni mar… :-)… bi mogu ze eno uredu drogo pozret.. sestavine so uvozene… potico ze veckrat pekel v maleziji… cist ista… sem pa porabu skor 2 mesca da sem izvohal orehe.. take navadne ne neke eksoticne..jest pac zivim svoj zivljenje… nikol mi ni noben nic senkal vse kar imam sem naredu sam…pridem v slo vsake toliko pozdravt starse pa imam po 1tednu vsega vrh glave… ljudi in navad…pac amo si razlicni… sam da jest nobenmu ne turim svojega pogleda na svet…ce ze potem sam vprasam nekaj stvari pa sm brz komunist… a se ti zdi da bi do takih drzavljanov potem moral cutit nekaj in da bi mi bilo mar za njih…

     • Razocarana

      Kdo pa je rekel da moraš čuti do Slovenije in za Slovence ali da ti mora biti mar? A to da ti ni se čuti v tvojih komentarjih in seveda je potem logično da te potem ne šmirglajo in da so negativni. Akcija, reakcija, tak je pač svet, in jamranje in neutemljena pričakovanja tega ne bodo spremenila.

     • Goran Hvala

      mal cudn da ne smirglajo ce so vsi v luftu zarad enga vprasanja kateri vam ni po godu… zakaj sem komunjara ce vprasam zakaj vas ljubljeni vodja pocne isto kar ocita drugim… a zarad tega vprasanja sem komunist? :-)… ne vem no.. to socudni pogledi nasvetse ti ne zdi… ce komu kaj ne pase pac pove da mu to ni in je… zdej pizdit da je nekdo komunjara ker se ti vprasanje ne zdi je pa mal cudno a ni.? in roko na srce takih patronov je prav tu najvec… se komunjara mi ne rece domobranc ker ga vprasam ce se se ni navelicav z rdeco zvezdo strasit…tak je to..pol pa clovk ki se ne opredeljuje potegne crto kaksni ste eni in drugi.. pa imas vsake volitve slabso udelezbo…

  • Tone

   V slovenski grb bi lahko dali Slomška s kolim v roki. Iz lipovega lesa seveda.

 • spet-sam-jest

  Ja zakva si jih pa nočjo kr k seb domou pelat, usak svojo čredico? mogoće pa useen niso glih tok fukjeni u glavo, kt se delajo!

 • TOML

  Socilaisti nam še kar uničujejo domovino.
  Zlepa ne bo šlo!
  Bejsbol palce pa po levičarskih kepah.
  In nesposobni rdeči drhali vzeti oblast, njih pa na Dob in v Polje.

 • Poštenje velja

  Najprej Tomički vsaj 5 kosov, črnih kosmatih in smrdljivih.
  Naj gliha vkup štriha.

 • Jakob Kovač

  Naj poskrbijo za naše ljudi,to jim še na misel ne pride!

 • centurion

  Moj fer predlog glede omenjenega problema z migranti.

  3.junija naj jih(migrante) razporedijo vse fizično na volišča in vsakdo,
  ki bo volil levo stranko dobi obvezno za nagrado enega za domov.
  Na pisno željo mu lahko volilni odbor dodeli takoj še dva.
  BO ŠLO?

  • totex39

   Hahaha pol bo pa vsak rekel, da je volil desno stranko.

  • Goran Hvala

   ej komot. . pa dejmo se rect da v primeru zmage sds pricakujemo ostali(tisti za kere ste vsi isti in ne hodimo na volitve) da se stvari v slo uredijo v 2 letih…kakor se govori in obljublja se prej.. v primeru da ne pa vsem desnakom razdelimo slovenski dolg..

   • centurion

    Komot!

   • Lustrator

    Ni problema – če bo SDS oziroma demokratična opcija imela v parlamentu 2/3 večino kolikor so jo imele komunistične sile prav vse vlade od leta 1945 dalje, si lahko prepričan, da se bo uredilo še marsikaj drugega kot migrantski problem, poglej Madžarsko in Poljsko, pa pravzaprav vse Višegrajce kakšen čudež jim uspeva tu po preprostem receptu: komunisti so pri njih takšna manjšina kot pri nas demokrati – razmrje cca 1:4.

    • Goran Hvala

     suoer…

    • Goran Hvala

     super sem hotu rect..

  • Nšo-či

   luškana :)

 • lado

  a vas bo srečala PAMET !!! in bote volili SDS in DESNE STRANKE !!!! soroševe bandite pa naštrudlat in polomit , golazen lena izdajalska ,za denar ,prodajajo slovenijo !!!! LEVA RDEĆA MORILSKA DRHAL !!! PA KAKŠNE STARŠE IMAJO TI IZMEČKI NARAVE !!!???? A JIH PLAČUJE SLOVENIJA !!!??? gremo 25maja na kongr.trg z “PRIBOLJŠKI” OB 19h !!!!!! PRAV ???????????????????

  • Goran Hvala

   lado lado….tebe zihr ne bo….poznam ogromno takih “domoljubov” ki znajo sa nekaj nabijat in hujskat….drgac te pa ni nikjer ce nimas vsaj 20 istomislecih “domoljubov” za sabo..

   • Clemen J.

    Ni tako kot pri musličih

    • Goran Hvala

     ne ni ni…. sploh ne…

   • Lustrator

    Ena ključnih razlik med nami n vami je v tem, da mi verjamemo v demokracijo in se s političnimi sovražniki soočamo civilizirano in demokratično medtem ko komiji dobivate bitke izključno zaradi popolnega nespoštovanja kakršnegakoli moralnega ali kazenskega prava, svete knjige, ustave. Zaradi tega v nedemokratičnem in nepluralnem okolju kakršna je Slovenija sicer vedno izgubimo, a za razliko s komiji vsaj nismo v popolnem nasprotju s točkami za katere se zavzemamo, medtem ko praktično ni enega samega stavka, trditve, programa partije, ki ne bi bila v čistem nasprotju z vašimi dejanji.

    Se pa bojte dneva, ko bo tudi demokratom v Sloveniji prekipelo in bodo domoljubje postavili na prvo mesto PRED demokracijo in človekove pravice, kar je (se bojim) edini način za resnično končanje komunistične totalitarne ere kjerkoli. Sam sem bil nekoč velik pacifist in verjel v možnost počasnih, a zanesljivih demokratičnih sprememb slovenske družbe, a vedno bolj ugotavljam, da je nasprotnika, ki ne igra po dogovorjenih pravilih igre NEMOGOČE premagati s fair playem.

    • Goran Hvala

     boste ze…. mene se te vase bitke ne ticejo… :-)…recmo sam da boste vi potem vse zrihtal…vam dam takoj plus… volil vas se zmeri ne bom.. ze tak ne hodim na volitve pa razen gospodarstva pa se kaksne malenkosti se v nobeni drugi tocki ne strinjam z vami… tak da vso sreco… sam ne prosim nabijat s temi komunisti nonstop..:-)..ker ce vas poslusam so ze vsi komunisti sam se vi pa trump ste demokrati:-)… je smesno pa rec kar ces…

     • Lustrator

      To ni nič naša bitka, pač pa bitka ne le za svetlo prihodnost, ampak že sam obstoj Slovenije, kolikor o njej SPLOH še lahko govorimo.

      Trdiš, da se razen gospodarstva in še kakšne malenkosti ne strinjaš s programom SDS-a, ki ni nič drugega kot jedro protikomunizma, sam se pa nimaš za komunista? Mi znaš pojasniti ta paradoks? Sam nikoli ne uporabljam besede komunist brez kakršnekoli osnove – zame je komunist vsak nedemokrat (tisti, ki ne hodi na volitve je to že v osnovi), ki tako ali drugače verjame ali propagira ideologijo marksizma/komunizma/socializma ter napada konservativne demokratične sile in zahodno civilizacijo nasploh. Pri tebi je zaznati prav VSE omenjene simptome, vključno s tvojim avatarjem, tako da je sprenevedanje povsem odveč. Zaradi mene si lahko rečeš tudi liberalec, demokrat, protitotalitarist, a tvoje besede spravljajo v točno nasprotno luč.

     • Goran Hvala

      in men je zabavno da obstajajo osebki ki sklepajo tako kot ti.. :-)… jst si nc ne recem seb.. sam clovek… tiwti vasi pridevniki me ne zanimajo… ce sm komunist zarad tega pa pac naj bom… tak da glede na tvoj zakljucek se komunistov nikoli dokler bodo volitve ne bos znebil… ce so ze vsi tisti ki ne hodijo komunjare… :-)… zdej vsaj vem od kje so tisti komunisti ki vas dnevno plasijo na tem portalu… :-).. pa najprej da bom jaz zacel demokrate itd hvalit in jim ploskat bodo mogl naredit nekaj kar jih dela boljs.. to da pocnejo isto pa s prstom kazejo na druge definitivno ne…

  • Marjan

   Sami “internet warriors” so tukaj pametni. Večjih strahopetcev od vas ni. Upam da boste ubrali enako taktiko kot domobranci. Iz domoljubja boste sami poskakali v brezna.

   hahahahahahhahaha

 • Kučko pod pručko

  Občina Murgle, v kateri je dovolj hiš za sprejem njim prijateljskih in ubogih migrantom, naj jih sprejme. Pa še 290 EUR bodo dobili po glavi, kar tudi ni od muh. Sploh če vemo, da v Murglah živi ubogi upokojenec, ki komajda shaja s pokojnino.

  Ker migranti, ki so sicer sami strokovnjaki, itak nočejo nič delati, bodo prosti čas lahko preživljali z balinanjem. Kučko jim bo zastonj valjal stezo, Šefka pa bo v stalni pripravljenosti s piskrom čaja!!!

  • domovina mili dom

   Zeloooo dober predlog.

 • montyamp

  Milan Kučan, 26. 10. 1988
  ”Slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot del nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega. Je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana.”
  Halo žvepleni , Yugoslavije ni več , Iveka si ubil , še malo pa bo Balkan Soroseva klavnica .

 • lado

  eh portalovci !!! nič od vas,samo blabla,kaj pa cesta ,kot ste sramotno razgrajali zaradi radarjev”GOTOF SI”!!!! spelmo -te se že v akcijo ,drugače bo v nekaj dneh domovina v okupaciji !!!! židanćić obljublja v primeru zmage desnih strank-sds+,da bo naredil fizične nerede !!!! dajmo se zbrat ,nekdo naj predlaga kje, pa GREMO to MORILSKO ZVEZDO PREGNAT OD POVSOD!!!! ZAČNEMO PA PRI SRBSKEMU MURGLIĆU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOOOOOOOOOOOOO????????????

  • Lustrator

   Zaradi “radarjev” so na pisk organizatorjev državnega udara takrat čredno razgrajali izključno komiji, brezdelne, anarhistične, krvi, kaosa in uničenja željne protidemokratične Che-Guevarovske duše, kakšni portalovci neki?

 • domovina mili dom

  Prvo poskrbite za slovenske deložirane. Interventno se dogovoriti za sodelovanje z Višegrajci v skupne policijsko vojaške enote, da se obrani Šengen. To bo najboljša vojaška vaja na terenu.

 • Tone

  Sporočite, kdaj bodo ženske s slike plavale čez Kolpo. To bi bilo zanimivo videti.

  • Soave

   Kako, kdaj ?
   Tele gospice so že v EU. Poglejte datum. Nič ne boste firbec pasli !

 • Soave

  Kako streho nad glavo ? A ti migranti službe že imajo ?

  • anzek

   Strehe nad glavo bodo seveda imeli, če jih nimajo naši državljani, leve oblasti ne briga.
   Službe…je ne rabijo, oni niso prišli delat oni bodo živeli od socialne podpore, kot cigani.

   • Soave

    Drži ! In tako se človek resno vpraša. Kaj, za vraga so ti ljudje, ki se na veliko preseljujejo ?
    Begunci – smo kmalu ugotovili – niso. Večina tudi ni mladoletnih revežev brez staršev.
    Ja, migranti pa tudi niso. Ljudje brez dokumentov, spričeval, zagotovljenega del. mesta. .. Tile niso ne tič , ne miš.
    Cigani posebne sorte.

  • Clemen J.

   Uradni volilci levice. Baje kr dobra plača okoli 3000€

   • Soave

    Bodoča manjšina !

  • slosin

   …no služb še nimajo. Lahko bi jim pa priznali, da so delodajalci…saj vidiš, koliko dela dajejo policiji, vojski, varnostnim službam….

   • Soave

    Še nekaj si pozabil. . . . . . . nevladnim organizacijam !

 • montyamp

  VSI NA VOLITVE ! ! !
  Rdeči fašizem na odpad .
  KOMUNISTIČNO PARTIJO YUGOSLAVIJE NA ODPAD .
  Se pravi , volimo SDS .
  Ne more imeti vsak ovaduh svoje stranke , ker so glasovi za tiste ki ne bodo prišli v parlament , vrženi skozi okno in v korist SAVEZA KOMUNISTA YUGOSLOVENIJE —— SD-DESUS-ZL-ZAAB-SMC——-

 • plavi-mil

  Upam; da se občani uprejo, naj jim bo vzgled Velenje in župan Kontioč, kateri je nasmetil z migranti Velenje. Volimo SDS, da ustavi to norijo levih fašistov.

 • elh.

  Žid..ovičeva nova služba bi lahko bila migrantsko strašilo na hrvaški meji. Močan, velik, pujsolook, pujserejec, pujsejedec, pujsoexpert. Glih ta prav, bi se takoj obrnili. Pa še priimek je muslimanom strašljiv.

 • xtc

  Komunisti želijo tretji svet,samo v njem prosperirajo,drugje jih zbrcajo.
  Ko bo narod županom,ki bodo skušali navažati to nadlego po krajih jasno povedal ,da kazen za njihove kikse nebo samo neizvolitev več pač pa še kaki drugi prijemi bo hitro drugače.

 • montyamp

  UDBOVSKA DECA uvažajo migrante da razredčijo koncentracijo kriminala s teroristi iz Afrike , saj je kontaminacija banditizma po državnih firmah tolikšna , da se stanje da popraviti samo s kozojebači , pametni Slovenci so že zbežali .
  Bojijo se že svojih senc , zazidarsko ovaduška vzgoja je svoje poslanstvo dobro opravila .
  Imamo kriminalcev po državni upravi več kot poštenih , zato je skrajno neumno pričakovati pametne rešitve od cerebralnih invalidov , ki v odstopu nastavljajo svoje topoumne kadre .
  Realnost bodo quazi levičarji spoznavali takrat ko bo tekla kri po ulicah .
  Smo že blizu , verjeli ali ne .

 • šmentanamuha

  A je Milan Kučan že povedal, kolko jih bo sprejel pod svojo streho?

  • Tone

   Milan Kučan jih ne sme sprejeti pod svojo streho, ker zakon tega ne dovoljuje.

   • šmentanamuha

    A res, zakaj pa ne?

    • Tone

     Zberi vse svoje intelektualne moči in preberi stavek do konca.

 • šmentanamuha

  Predvsem ne vem, zakaj bi kdorkoli moral skrbeti za za neke ilegalce, ki se pritihotapijo v deželo. Zbrat jih v posebnem centru in s prvim avionom nazaj od koder so prišli: Turčija, grčija ali matična država.

  • piko8

   Nobenga brez dokumentov spustit noter in so vsi probemi rešeni!!!

 • Radolf Mitler

  N’toko naj jebe v rit!

  • Tone

   A to bi ti pasalo? Razumem, saj je čeden dečko.

 • dob

  Letos gremo z družino v Dubai. Pričakujem da nas bodo brez dokumentov spustili čez mejo, nam dali hrano in nas nastanili kjer bomo hoteli.
  Pred nami sta bila tam Simona Dimic in Slavoj Žižek, in oba sta bila navdušena.
  Humanost ne pozna meja.

  • Marjan

   Tam bolje, da ne greš. Tam so pedofili obsojeni na smrt.

   hahahhaahahhahahah

   • dob

    Pedofili ste varno spravljeni v NLB.

   • Clemen J.

    Ne bo držalo, ker tam so sami pedofili, že bil tam, prva tabla ki jo vidis ko stopiš iz letališča je pork and pornography forbidden. Ne grem več nikoli dol v tiste pedofilske islamske dežele kjer častijo satana aka allaha ki je bil poročen z 9 letnim otrokom, po imenu Aisha!

  • dob

   P.S.: so me opozoril, da sta onadva v Udbaju in ne v Dubaju!
   Da je to pol mal drgač. Ne tko kt si jest predstavlam.

  • sprehajalec

   telemetrijo ti naredijo na vstopu, pa čekirajo, če boš imel kaj pijače s seboj. Pa bog ne daj, da bi kakšno njihovo uščipnil za zadnjico….

  • Mojca pokraculja

   Vengo anche io….

   • Olga2345

    No, tu no! Solo per communiste!

 • sprehajalec

  #in se boriti proti rasističnim težnjam v družbi.#

  Bistvo je tole. Migranti so drugotnega pomena. Cilj je ustvariti neko družbo po podobi Lucasovih Vojn Zvezd in medgalaktičnega bifeja…

  https://media.timeout.com/images/103962730/630/472/image.jpg

  ne glede na različne civilizacijske korenine, genetske in socializacijske danosti. Vendar v takšni družbi trpi tisti, ki je bolj razvit, saj je praviloma bolj toleranten. Nihče namreč ne preverja, koliko so rasistični prišleki. To ni važno.

  #Iščejo prazno hišo za migrante – v zameno za vzdrževanje#

  In? Kdo jo bo vzdrževal pa potem saniral? Pa kdaj jo bodo zapustili? V stare graščine so nekoč naseljevali bosanske migrante, ki so potem postali socialni problem in so bili prvi v vrsti za družbena stanovanja. Ali pa so v teh slumih živeli generacije.

 • lado

  ej Goran ,komot se vidimo 25maja in gremo na rdeći trg z “priboljški ” !!! samopovej kje bo zbor ,lahko tudi kakšen dan prej ,,je treba z zborom pohitet ,ker je malo časa !!!!! imaš pa prav ,večina bo naprej “branila “domovinokvazi patrioti na portalih ,!!!! sem za uničenje murgićića ,tam je največje zlo !!! naredimo načrt ,če hočemo narediti dobro delo za DOMOVINO !!!!

 • Frank Novak

  Levica ni sposobna produkcije. Ni sposobna ustanavljanja podjetij, kreiranja izumov ipd.

  Poslanstvo levice je da si pridobi oblast v “borbi” za izkoriscanega cloveka.

  Tako je v vzhodni Evropi prisel na obast Komunizem, ki bi brez Nacistov ostal za mejami Sovjetske Zveze.

  Danes Nacistov ki ogrozajo Slovanov ni vec, zato rabi Levica novo foro.

  Nasla je nove “ponizane in razzaljene” da se bo borila v njihovem imenu (za lastno oblast seveda). Ti “novi proletarci” so muslimani ki jih hoce levica privleci cim vec.

  Ob vsem tem pa levicarji pozabljajo da bodo prav oni tisti ki jim bodo muslimani, ko jih do kraja izkoristijo za potrebe invazije, prvim pognali metek v glavo.

  Muslimani ne prenasajo levicarjev in to zato ker so levi ateisti in ker se zavzemajo za enakopravnost spolov in spolnih orientacij. Kolikor vem levicarji ne sedijo v nobenem parlamentu musimanskih drzav.

  Tako dalec pa levim ne kapne. Lasten narod posiljujejo s toleranco do ljudi ki tolerance ne poznajo. Igrajo se z ognjem ki bo prve pogoltnil prav njih.

  Po njihovo, kdor aktivno ne podpiral islamizacijo Evrope in Slovenije je rasist in fasist.

  Ti levicarski skrajnezi bi takoj obrnili lajno ce bi za migrante morali dati kaj is svojega lastnega zepa.

  Tako pa delegirajo davkoplacevalce kaj morajo narediti. Pridejo na zbor, obsojajo druge “manj humane” Slovence in ob tem dozive katarzo.

  Kaksno Evropo bodo pustili nasim zanamcem jih ne zanima.

  • slosin

   mogoče pa to, da bodo prvo potamanili neverne levičarje, ni tako slab scenarij…ko to opravijo, nastopimo mi…Američani dostikrat uporabijo enako taktiko…počakajo, da se nasprotniki sfajtajo, nato pridejo in počistijo, kar ostane…

 • Adolf Hitler

  Katera prva opčina bo to prva sprejela bo prva letela v tri pičke matrne z drekom vred! A nevidte tega da te paraziti levi delajo to namerno ker hočejo vas nas vse uničit in nadomestit z tem zamorskim drekom zato pred opčine pa Jim jebat matr čas je napočil da se ta gnoj nadomestit z boljšimin pametnim in zvesto Lucko vlado

  https://www.zedinjenaslovenija.si/volilni-program-2018/

  • garfi

   preimenuj se
   nacisti in komunisti so isti drek

   • MižekFiga

    Dolfi ni nevaren, saj ne šlata SDSovo Evo.

    • garfi

     rdeČĆi nacisti bodo to izrabili

   • večni srb

    Po moje, je to ta pravi Dolfi, ki so ga evgenični znanstveniki nekako ohranili živega, ker točno tako bi on danes zvenel.

   • Adolf Hitler

    To vidš napačno! imajo jih za drek Kar so preveč dobrega storil tisto Kar je dobr je ta židovsk drek spreobrnil v naj slabše mein Kamerad isto Kar dones doživljaš v vojni katera ni bila še do danes končana kajti vi še zmeraj spite ker ko bi to zvedeli ka je ta parazite żidov storil in to še vedno poćne bi ti to videl v drugih luči tu IMASTE nekaj da pridete mal k sebi in da vidite gdo sploh to so zavezniški paraziti Kateri še do dan danes ropajo plemijo posiljujejo nas zastrupljajo in zblojajo z ektričnim židom kater vas je że naredu odvisne od židovske usrane lažne propagande zaveznikov ki vam dan za dnevom zastrupljajo možganie in so te privadili laži ki se imenuje DEMOKRATIJA POMEN ZAKRIVANJE dokazev ZMEDA ZAVERA NATEG TOTALNA KONTROLA ZBLOJENOST in HLAPĆERSTVO MI ŽIVIMO V KEHI KATEREGA NEMOREMO VIDIT OBČUTIT IN NITI DOTAKNITI TO JE VERA IN MATRIALIZEM! ! Zato se osvobodi hlapčevstva in ponovno zaživi v svetli Ali novi luči
    Prvo poglei potem pa presojaj moj kamerad in Deli naprei razmišlai drugače razmišlai z srcem RAZMIŠLAJ Z SVETLOBO!
    https://thegreateststorynevertold.tv

    Po tem ti bo pa Jason zakaj nosim negovo ikono in ime v svojem srcu in tukaj kajti Kar je to bitje storilo za ljuctvo ga ni in ga tudi nikoli več nebo pod svetlim nebom! Pa śe nekaj če bi on in njegov podobni vodil bi ti živel v obilju ljubezni veselju in radosti v popolni harmoniji!
    Heil mein Führer wir vermissen dich!

    Wahrheit spricht Klartext

    • garfi

     nacisti so bili zavezniki s komunisti in fašisti
     Hitlerju ni bilo potrebno okupirati celotno Evropo, če je imel dobre namene
     bil je psihopat kot vsi diktatorji
     Nemcem je naredil ogromno škodo
     vem, da je marsikaj zmanipulirano in zlo je povsod

     • Adolf Hitler

      Poglei si prvo Doku potem pa mi bluz

     • garfi

      hitler že po obnašanju ni bil normalen, zakaj bi ga še gledal
      tudi merkelca ni normalna
      svoboda Nemčiji in Sloveniji

     • Adolf Hitler

      Merkel ta židovska pizda Adiju niti do mazincevga nohta na noge ne seže ta kos dreka Pod nohtom na nogi

 • garfi

  delajmo spiske pravih komunajzarskih narodnih izdajalcev, ki se igrajo z našimi življenji
  ko bo počilo bomo vedeli komu poslati račun
  10.000 družin pa hodi na karitas

 • Waltter

  Saj bodo ljudje ze zelo hitro ugotovili sami zakaj jih ne rabijo ozr. zakaj jih nocejo..

 • kresnik

  Tretji junij je pred vrati. Slovenci, pametno se odločite.

  • tonite falco

   3 Junij ne pa 3 Julij¨!!!

 • MižekFiga

  Tov. ddr. Kučan, ki zadnje čase životari na krompirjevi župi (uradno zaradi zdravja) NI MOČAN VODITELJ. Res NI. Ko mu tov. Satanovnik plača vozovnico za Moskvo se zna s Putinom dogovorit za uradna ruska državna odlikovanja “uničevalcem slovenstva in Slovenije”. Srbijanca Kopačka in Županković sta jih dobila. Levaki so njegov bedni nadomestek za Komuniste. Mešanje političnega dreka, pa njegova glavna politična kuharska nesposobnost. Tudi tega ne zna več ???

  Zakaj ne dobi enosmerno turistično za Sibirijo in po zgodovinskem vzoru zadolžnico za ukradeno premoženje, ki ga ima v Ljubljani ???

 • lokec

  Če bo Levica dovolj močna bo navlekla ogromno migrantov v Slovenijo. To bo katastrofa za Slovenijo.

  • MižekFiga

   Levica NI MOČNA!

  • Novakec1

   Za to ni treba bit močen, samo mal usekan morš bit pa ti ratuje.

  • Tone

   Ne se sekirat, saj to berejo samo tisti, ki so že itak proti Levici.

 • PIA PlA

  Cerar se po odstopu s predsedniškega položaja vsak dan pojavlja na televiziji in z migranti, ki jih uradno ni, še vedno in vsak dan bolj polni Slovenijo. Ni vsak migrant terorist (Cerarjeva trditev), kot tudi vsak doktor prava ni etičen ni inteligenten in se ne spozna na ustavo.

  • slosin

   …ni vsak musliman terorist, je pa vsak terorist musliman…je že zdavnaj povedal eden od bivših ameriških obrambnih ministrov….

   • PIA PlA

    Obrni se na Cerarja, prosim in mu to razloži.

    • slosin

     eh, misliš, da bi kaj zaleglo….svinjam bisere trosit…

     • PIA PlA

      Seveda bi, vsaj ne bi muslimani vseh biserov požrli sami, nekaj bi ostalo tudi za našo “elito”.

   • Tone

    A je ta minister musliman?

 • MižekFiga

  Elektronske volitve (Kanada, tamali baltijci itd…) bodo medijsko laganje in zapeljevanje zmanjšale na desetino današnjega. Poštene VOLITVE so naš cilj. Kdor se ne strinja, je sovražnik poštenja in Slovencev. FUJ Levakom in posebej Komunistom v vseh političnih imenih.

 • skorpijon93

  prokleta banda rdeča, ko vas vidim vas ustrelim ! brez milosti

 • stajerc5

  Fantje na vasi, spet bo dela za vas in planke iz plotov, ce bo kaksna vas pripeljala podgane!!!

  • Tone

   Fantje na vasi niso več, kar so bili nekoč. Zdaj imajo rajši pametne telefone kot planke.

 • SmashFascism

  V titovo veleje

 • lokec

  Udarna novica na RTV
  Severna Koreja zaradi vojaških vaj grozi z odpovedjo vrha z ZDA

 • misa

  Vse migrante je treba takoj zavrniti, Slovenci ne maramo tujcev. Po letu 1992 smo sprejeli 160.000 tujcev iz Balkana, to je več kot preveč.

  • Diagnostik

   Ne maramo musličev, balkancev in šiptarjev. Ostali so pa dobrodošli.

   • DJURO SUMAR

    Kdo ste to “ne maramo”?

   • Tone

    A si zastopnik kakega društva, ki ne mara Musličev, Balkancev in Šiptarjev, da govoriš v njihovem imenu?

  • DJURO SUMAR

   Pošteno bi bilo, da govoriš le v svojem imenu, ne pa tudi v imenu drugih. Med mojimi prijatelji so tudi tujci.

   • Ferdo

    Ni govorila v tvojem imenu.
    Nisi Slovenec,mogoče si samo državljan-vsekakor pa ne maraš Slovenije.

  • Novakec1

   In so se razmnožil za ene petkrat

 • Novakec1

  Lokalni šerifi si že manejo roke, bit če puno para, Soros časti. Koga je briga za avtohtonre sloovce.

  • Tone

   Lokalni šerifi so večinoma desničarji. Ti imajo smisel za biznis, ne kot levičarji, ki jim gredo po glavi samo človekove pravice.

   • Novakec1

    Na đojint si pozabu.

 • večni srb

  Najprej so prvorazredni lopovi pokradli stanovanja, zdaj jih nimajo pa komu rentati. Saj ne rabijo denarja, ampak nepremičnina jim stoji prazna,pa je nekdo verjetno povezal stisko s koristnim in občinam lepo izstavijo račun za profitno najemnino. Najraje takim občinam, ki so vrgli ljudi ven prav zato, da ima lahko ena baraba več kapitala.
  Ta država je popolnoma gnila, niti najmanj ne dvomim, da za vsemi temi altruističnimi podvigi stojita predvsem okoriščanje s tujo nesrečo in kompulzivna potreba po igranju z ljudmi.

 • samotoje

  Dokler ne bo nova vlada zaostrila azilne zakonodaje in sprejela ta pravih ukrepov, je treba raznim mešalcem dreka dopovedati in jasno sporočiti, da so izdajalci lastne države in bodo za nasilje invazivnih prišlekov osebno odgovarjali. Že sami dopisi občinam so jasen dokaz njihove vpletenosti v zločin proti Sloveniji. Ali bodo pa potem trdili, da niso vedeli, kaj delajo?

 • Soave

  + + + + + + + + + Ampak samo pripomba.
  . Slovenska levica ni padla na glavo.To so hudirjeve potuhnjene in premišljene poteze.

  Na glavo smo padli mi. Volivci druge opcije, ki nikakor ne moremo svoje liderje spraviti v red.

 • cistajeba

  Če bi imeli v Sloveniji normalno desnico bi že zdavnaj zmagala in vladala.
  Tako pa samo prebereš nekaj komentarjev tukaj in je vse jasno……

  • večni srb

   Če sam ne moreš postati bolj pameten, lahko pa mogoče vsaj konkurenco narediš bolj neumno.

  • macon

   Glavno, da verjameš levici, da desnica ni normalna. A leve komentatorje tudi kaj prebereš?

  • skorpijon93

   ČISTAJEBA- ti se lahko skriješ pred madžari, čehi si en navaden lulek, brez prihodnosti

  • Lustrator

   Kaj pa je zate normalna desnica? Tista, ki je všeč veliki večini od komunizma spranega prebivalstva, da bi jo volili? Če v tem ne najdeš paradoksa, ti svetujem, da si vse skupaj narišeš.

 • barbara rov

  Mislim, da gre za potegavščino, ker oseba dr. Klemen Koselj sploh ne obstaja!

 • Pjevač tuge

  Če bi zraven moje hiše naselil tele tepiharje bi jih lastnoročno deložiral ven. Pa tud če dobim kazen in me vlečejo na policijo. Vsaj afera bi bila da bi se narod zamislil kaj se pri nas dogaja. Nekaj se mora zgodit da ljudje spregledajo !

  • DJURO SUMAR

   Že davno tega smo vas spregledali.

 • Caetano

  Volimo SDS in naredimo konec filoislamizmu!

 • Nobody

  Akbar Jansha!!!!!!!

 • sanguis sacrum

  Ja kdo bo sprejel?murgelstadt, kotnik funf, das tanja, der burgermaister auf titostadt, vaigel und unsere mutti

 • Razocarana

  A nihče iz skupine Delovna skupina za azil pa ni tako radodaren da bi migrante vzeli k sebi domov? Še en primer ko skupina ljudi v svoji ‘radodarnosti’ hoče radodarnost o drugih, in če gre še za skupino ki se napaja iz javnih sredstev, to pomeni da na račun zahtevanja radodarnost še služijo.

  • Tone

   Nihče ne more migranta ali begunca vzeti k sebi domov, dokler ne dobi dovoljenja za bivanje. To pa traja dolgo in dobijo ga le redki. Dejansko pa nekatere posamezniki take vzamejo domov. Dokler ne dobijo azila in dovoljenja za bivanje pri nas pa morajo biti v azilnem domu – dejansko v priporu.

   • Lustrator

    ne nakladaj – rad bi videl koliko je takih primerov, torej takih, ko komiji vzamete k sebi migrante na dom, potem vam pa hodi policija po domovih in ugrablja migrante ali pa tiste bolj “legalizirane”.

    • Tone

     ne nakladaj – ti hočeš, da bi migrante ugrabljali in jih skrivali pri sebi doma. Zaenkrat ni treba, ker še deluje pravna država, mogoče bo treba pa volitvah.

     • wert

      ej, si pa trdoživ.

     • Tone

      Dosleden se reče.

     • Lustrator

      Trd, ne trdoživ – pomembna razlika.

     • Tone

      Trd si ti, saj se te ne da premakniti niti za milimeter.

     • Lustrator

      ??? Ti DEJANSKO verjameš, da si kdorkoli na tem svetu želi tovrstne migrante UGRABLJAT in, še huje, da bi kdorkoli komurkoli tovrstne ugrabitve prijavljal? In še huje od še hujšega – si pravkar javno napisal, da pri nas “še deluje pravna država”? Zanimivo, ker se s tvojo oceno ne strinja prav noben strokovnjak za pravo, moraš imeti pa zares dobre prijatelje tam na udbosodju ali pa si imel le srečo, da si nikoli nisi znašel v njegovem primežu.

     • Tone

      Naslednjič, preden odgovarjaš, si preberi, kaj si pisal pred tem.
      Ja pravna država deluje. Če kdo ni zadovoljen s kakšno razsodbo, še ne pomeni, da ne deluje. Načeloma je polovica pravdarjev z razsodbo nezadovoljna. Če Slovenci ne bi zaupali v pravno državo, se ne bi toliko pravdali. Najrajši pa vsakogar tožijo tisti, ki najglasneje kričijo, da ni pravne države. Kadar krivosodje razsodi njim v prid, takoj postane pravosodje.

     • Lustrator

      Zares tako razmišljaš ali se malo delaš norca iz nekaj zmedenih bolnikov, ki dejansko živijo v taki “realnosti”? Ta tvoj komentar se da normalno prebrati edino, če ga vzameš s 100% mera sarkazma in v tem primeru je čisto zlato, to ti moram priznati.

     • Tone

      V taki “realnosti” živi večina državljanov.

   • Razocarana

    Seveda lahko čisto vsak vzame migrant alli begunca k sebi domov, in to tako da uporabi enake postopke in kanale kot jih uporabljajo Albanci ki so v Sloveniji za to da v državo pripeljejo daljne sorodnike/prijatelje.
    Kar pa se tiče pripora, prosim če deliš dokaz tega, kajti kakor vem, se prosilci lahko sprehajajo prosto po prešernu, ter zakaj če so v priporu, so leto dni prosilci stavkali in med zahtevami navedli brezplačno Urbano?

    • Tone

     Pozanimaj se o postopkih in pravicah migrantov in beguncev.

     • Razocarana

      V primeru da se uporabi ‘Albanska’ verzija, to z azilnimi postopki in pravicami migrantov in beguncev nima čisto nobene veze, pa naj migrant ustreza zahtevam azila ali ne, ker se postopek za pridobivanje azila s tem prekine.

      Kar pa se tiče druge možnosti, vlada še vedno išče namestitve za migrante:
      https://e-uprava.gov.si/si/podrocja/nepremicnine-in-okolje/nepremicnine-stavbe/oddaja-stanovanj-beguncem:
      “Stanovanje lahko oddate v najem oziroma v brezplačno uporabo. Vloge sprejema Urad Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov.”
      Tako da vljudno vabljen da se zglasiš na zgoraj navedenem naslovu, in ponudiš brezplačno namestitev, in ne obremenuj se ti z postopki in pravicami, ter fazami postopkov, za vse to je pristojen zgoraj navedeni oddelek.

      Še vedno čakam na link do dokaza za tvojo trditev o priporu.

     • Tone

      Doma lahko nastaniš begunca, ki je v Sloveniji že dobil dovoljenje za začasno bivanje.

      Kdor zaprosi za azil, je nastanjen v azilnem domu in ima med postopkom lahko različne omejitve gibanja.

      Linke si pa išči sama, če te zanima. Najbolje, da preštudiraš azilno zakonodajo.

     • Razocarana

      Ja, zelo verjetno je da če ponudiš zastonj namestitev da boš dobil nekoga ki mu je azil že odobren. Posim, razloži mi kako to potrjuje tvojo izjavo da na dom ne moreš vzeti migranta in negira mojo da na dom lahko vzameš migranta?

      Potem pa je tukaj tudi možnost da migrant v postopku lahko zaustavi postopek kadar hoče, ter da namesto tega začne z postopkom za pridobitev začasnega bivališča,
      ker namerava prebivati v Sloveniji iz naslednjih namenov: zaposlitve ali dela, študija, izobraževanja, specializacije ali strokovnega izpopolnjevanja, ali ker lahko priloži dokaz da ima “zadostna sredstva za preživljanje v času prebivanja v državi, oziroma mu mora biti preživljanje kako drugače zagotovljeno, mesečno najmanj v višini, kolikor znaša osnovni znesek minimalnega dohodka v Republiki Sloveniji.” To je nekaj kar se imenuje legalna migracija.
      Vse tri primere (zaposlitev, financiranje šolanja, zagotovitev sredstev za bivanje) je nekaj kar lahko omogočijo dobrodelneži in humanitarci ki se zavzemajo za
      ilegalce, vendar pa jih morajo pokriti s svojega žepa, za kar pa so humanitarci in dobrodelneži ala v članku omenjena skupina že dokazali da jim dobrodelnost in humanitarnost ustreza samo kadar stroški te pokrivajo drugi in kadar iz tega naslova lahko zaslužijo sami.

      Omejitev gibanja ni pripor, kar bi v primeru ilegalcev v azilnem domu pomenilo da ne morejo zapustiti poslopja azilnega doma, kar pomeni da je omemba pripora navadno
      nakladanje. Tako da me ne čudi da ‘nisi’ pripravljen priskrbeti linka.

     • Tone

      Pojma nimam, kaj bi rada dokazala. Če ti ni všeč azilna zakonodaja, ki mora biti usklajena z Evropsko, se angažiraj za spremembo te zakonodaje. Vse drugo je politikantsko nakladanje.

     • Razocarana

      Ti si tisti ki si na moj komentar komentiral da “Nihče ne more migranta ali begunca vzeti k sebi domov, dokler ne dobi dovoljenja za bivanje.” Kar je nekaj kar sva ugotovila da ni res, a ne. DEJSTVO JE DA SI VSAK LAHKO VZAME NA DOM MIGRANTA, seveda pod pogoji sedanje slovenske azilne politike, kar pomeni da ti določijo migrante oddelek za integracijo in da bodo le ti večinoma imeli odobren azil, ali pod pogoji sloveskega zakona ki obravnava tujce.

 • Diagnostik

  Šiptarji bodo z veseljem oddali svoje nepremičnine musličem, če jim bo vlada še plačala. Tako da, ne zaupat šiptarjem in musličem, če hočemo dobro Sloveniji.

  • ljubinica

   Tudi Slovenci jih oddajajo …. npr. Vesna Godina.
   Seveda za denar. Godina je zagnala halo, ko ji drzava ni pravocasno nakazala denarja ..
   (Potem se pa hvali, kako je pomagala sirski druzini … )

   • Tone

    Če se država ponudi, da bo poravnala kake stroške, se ti upreš: “Saj ne treba, bom že sam.”

 • koza

  “Islam is to man what Rabies is to a Dog”
  Winston Churchill

 • garfi

  leviČĆarji naš denar kradejo tudi za islamizacijo-uničenje Slovenije
  Janez Janša v Idriji: Plače pod sedanjo vlado so zrasle komaj za 1 %, pokojnine niti temu ne sledijo – v našem mandatu pa so pokojnine in plače zrasle za 25 %
  http://nova24tv.si/slovenija/politika/janez-jansa-v-idriji-place-pod-sedanjo-vlado-so-zrasle-komaj-za-1-pokojnine-niti-temu-ne-sledijo-v-nasem-mandatu-pa-so-pokojnine-in-place-zrasle-za-25/

 • Lustrator

  Slovenska levica? Kaj pri zdravi pameti pa je to?
  Politična opcija na katere cilja novinar, niso niti pod razno SLOVENSKI (oziroma so toliko slovenci, kot živina, ki se pač rodi na geografskem območju Slovenije, kar je pri nas očitno že dovolj za državljanstvo), še manj pa so LEVIČARJI, saj je njihova politika vse kaj drugega kot liberalna, socialna, usmerjena v malega človeka. Komunisti, ki si pri nas pravijo levičarji, so povečini orto regresivni, materialistični, elitistični in usmerjeni v plemenitenje kapitala in vpliva svojega lobija – seveda izključno iz davkoplačevalskih virov – ja, virov tistih ljudi, ki potem prosijo državo za socialno podporo, namesto da bi drugače volili.

 • ljubinica

  Levaki so utihnili glede migrantov.
  Nobenih protestov proti zicni ograji.
  Hanzek se je skril, v Lj. nobenih zahtev po odprtju meja …
  Kaksna banda!
  Na MMC so danes v klepetalnici gostili Luka Meseca.
  Njegovih nebuloz o gospodarstvu in sociali nisem brala. Zanimalo me je samo, kaj bo odgovoril na vprasanje o novem valu nezakonitih migrsntov.
  Tega vprasanja NI BILO.
  Presstituti na RTV tocno vedo, kaj smejo vprasati ….

 • FreedomAndDemocracyNOT

  verjetno grosuplje, vemo da albanci se pocutijo kot doma ob arabcih

  • zoro

   sem bolj za murgle, tam je več musli podganjih iztrebkov

 • Slovenka

  Zakaj ne bi muslićev nastanili na svinjskih farmah, kjer bi si svoj kruh zaslužili s čiščenjem svinjakov in skrbjo za prašiče? Prepričana sem, da bi s tem dejanjem dosegli, da bi se muslići začeli seliti v obratni smeri.

  • Hun

   se mi zdi da mas ze zadost druzbe na tej farmi kot pripadnica jansisticnih prasic

   • zoro

    hej hun – musli podgana – vidiš tudi odgovor na komentar te lahko izda – no, sicer pa vemo od kod so huni, divji huni so jim rekli, hehehehe

 • if

  Iz Slovenije svobodnega slovenskega človeka, levičarji kleparijo državo neslovenstva, kleparijo kaos s potencialom državljanske vojne.

  Brutalno napadajo slovenstvo, ki ga izraža načelo v Prešerni ustavni Zdravici “Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom”

  Svobodna demokratična Slovenija, država Slovenk in Slovencev, mora takoj uveljaviti svoje preživeteveno ustavno načelo “Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom”, sicer prihodnja Slovenija ne bo država slovenstva.

  Hrvati, Srbi, Albanci … ne dovoljuejo, da po njihovih parlamentih rovari politika, ki ruši njim pripadajočo suverenost.

  Podpiram jih v tem, hkrati zahtevam, pričakuujem, da enako ukrepamo mi, Slovenke, Slovenci, ljudje, ki žvimio slovenstvo!

 • branči

  v haloze. tunek pa twity imata proste kapacitete, pa še enga za je… rabta.

 • Caetano

  Izraelski mediji opozarjajo!

  https://www.israelnationaln

  Ustrahovani Švedi se niti ne upajo več redno poročati o nasilju imigrantov.

  Vojni zločinec Erdogan nima pravice obsojati Izrael.

  And what about Turkey? “We have a complex story with a leader who is trying to create votes in the Turkish public and in the Muslim world at the expense of Jerusalem and his relations with Israel. We strongly condemn Erdogan’s words. We certainly blame him as someone who commits war crimes and is the last who can preach morality to a democratic and human rights-preserving state like Israel. “

  • Tone

   “Ustrahovani Švedi se niti ne upajo več redno poročati o nasilju imigrantov.”

   Ja, podobno kot pri nas, ko se ustrahovani novinarji več ne upajo poročati o divjanju Janševih jurišnikov, ki razbijajo in zažigajo azilne domove, kot se je že zgodilo v Postojni, Slovenski Bistrici in v Komendi.

   Le kam to pelje!

   • maksimalno

    K tebi domov

    • Tone

     Tvoj odgovor je vsaj duhovit, čeprav mogoče ni bil tako mišljen, ostali so pa nasedli štosu li pa mislijo, da je kaj takega možno.

   • wert

    Dej Tona dej. Od kje tebi te informacije. Matr imaš ti bujno fantazijo.

   • Caetano

    Laz je nesmrtna dusa komunizma!

    • Tone

     Jaz nikoli nisem bil komunist, kar za vas ne bi upal trditi – a la Gorenak & Co.

     • Lustrator

      Gorenak ima s komunizmom približno toliko kot ti z demokracijo, ali (ker najbrž niti ne razumeš te besede) z zdravim razumom. To, da je bil nekdo član partije v prejšnjem režimu, je nekaj normalnega. To, da pa skoraj 30 let po osamosvojitvi in propadu skorumpirane komunistične umetne države zgrajene na zločinu, nekateri še vedno prisegate nanjo in branite njene ideološke temelje, to pa ne le da ni normalno, ampak je patološko!

     • Tone

      Jaz bi pa prej rekel, da je patološko to, da se nekateri že četrt stoletja obremenjujete s propadlo jugo in propadlim komunizmom. Več kot polovica populacije sploh ne razume več v kaj se zaganjate, vam pa se še vedno prikazujejo udba, komunisti in obnovitelji Juge.

   • Razocarana

    Prosim za link ki to trditev podpira z dokazi.

   • plavi-mil

    Tone laž ima kratke noge, divjajo levičarji takrat ko niso na oblasti ali pa ko podpirajo nezakonite migrante na Kotnikovi pod poveljstvom Kučana, ali pa obešajo lutke pod dravskim mostom v MB, še nisem slišal, da bi kdo v Sloveniji zažgal ali razbil azilni dom, če že komentiraš, ne LAŽI in ne zavajaj, sicer pa : LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA:

   • zoro

    ti pa si resnično tele, debilno tele ni ti pomoči si navaden smrdljivi gnoj, ki pojma nima kje živi s kom živi in zakaj živi – sploh, hahaha

 • Lux Ferre

  V Rogu je še nekaj prostora, naj kar v LJ ostanejo, ker drugje jih ne potrebujemo

 • lokec

  Sprejmejo naj jih komunistične občine.

 • Govekar

  Haha, navidezno zmanjševanje brezposelnosti…. Jasno nekomunistični SDSovci so v tržni ekonomiji tehnični višek in strukturna brezposelnost.

  • Lustrator

   SI res pravkar namignil na to, da pri nas ni navideznega zmanjševanja brezposelnosti in celo, da imamo pri nas tržno ekonomijo, kjer imajo torej najbolje plačane službe le najbolj pridni in najbolj sposobni?

   Najbrž sem kaj narobe prebral, ker takih neumnosti imaš niti več v rubriki vicev.

 • zoro

  če bi bile vse te na gornji sliki gole …. bi jih tudi sprejel – vreč tujih smeti pa nočem doma

 • zoro

  mesečnik danes na rtv 1 je odgovarjal na vprašanja – na pamet, kar pomeni, da je vprašanja naprej vedel in se odgovore naprej naučil – no, toliko o “poštenih” medijih

 • Olga2345

  Uboge “migrante” velikodušno sprejmejo:
  Kučan 20,
  Fajon 20,
  Vajgl 20,
  Pahor 20,
  Erjavec 20,
  Katič 20,
  Janković 20,
  Škoberne 10,
  Mesec 10,
  Tomić 10,
  Makarovič 5
  velikodušno jih čakajo vsi ostali iz SD, ZL, DESUS…vsi s pripravljenimi toplmi obroki s cajckom in potico in jih čakajo s čolni ob Kolpi….

 • Olga2345

  Moderndorfer bo tudi sprejel 50 migrantov, samo sedaj mora se predstaviti “dognanja” iz Murgel….glede “preiskovalne” komisije 2 o pranju terorističnega denarja….in vrnjenem kreditu SDS…. da bo ( po Jankoviću ) naredi vse, da onemogocijo zmago Janše….. Seveda, ker nima kaj “dokazati”, bo “predlagal”, da bo “naslednji” sklic parlamenta raziskal vrnjeni kredit….Hahaha… Mogoče bo pa kdo drug ovadil njega……

 • Lustrator

  Ti kar ne da miru, ko vam je po vodi splavala še ena slabo zrežirana predvolilna bombica, ki je dejansko najbolj osramotila tiste patetike, ki ste želeli najti dlako v jajcu, ki ga pravzaprav ni bilo, pa še kar poskušaš?

  Patetično.

 • Božidar Rodica

  ti si levak ti jih vzemi kaj jih desnici ponujaš mona…

 • lado

  tonćki,kordišići, venezulcatomiččč,mesećićić,ostala rdeće-leva golazen !!!! je prišel trenutek RESNICE IN “PLAČILA “za vas !!! GOTOFI STE ,zbirni center bo pri srbskemu prekmurcu murglićiću !!!!! UPAM da ZDAJ SLOVENCI SPREGLEDAJO !!!!! 25maja gremo na kongr.trg ,z “PRIBOLJŠKI” ZA RDEĆO ZVEZDO”!!!! PRIBOLJŠKI SO VSTOPNICA !!!

 • Marija

  To pač potrjuje zgodovino,da so vsi narodi kateri s izginili prodale so jih njihove vlade,domači izdajalci.Zgodo ima še ponavlja.Vsem tem je pa samo pomemben denar.Država katero vodi pošteno izvoljena vlada ne propade.Sicer bo pa propadla vsa Evropska populacija,če se to ne ustavi danes ne jutri.Seveda tako jih bodo lepo razpršili po vaseh,in niti bodo prevladali,kako hitro se množijo.Tako se uniči avtohtoni narod in to je cilj.Na svetu nič več belega samo obarvano.Poglejte si kdo vedno več kupuje pri nas?Vse prihaja samo belci ne.Pa Imejmo se lepo.

 • Marija

  Moj komentar so že izbrisali

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!