Šokantno! V Italiji zabeležili nov primer smrti dojenčka zaradi obrezovanja!

Slika je simbolična (Foto: Youtube)

V Italiji je v desetih dneh zaradi posledic obrezovanja na domu umrl že drugi dojenček. Nigerijski deček je skupaj s starši živel v Genovi. Po pisanju italijanskih medijev policija trenutno zaradi smrti dojenčka temeljito zaslišuje njegovo mamo in babico.

Avstrijska tiskovna agencija APA spominja, da je konec marca v bolnišnici v Bologni umrl dojenček, ki so ga starši obrezali doma. Policija preiskuje mamo in očeta zaradi uboja iz malomarnosti. Starša iz Gane sta dečka obrezala na svojem domu v kraju Scandiano pri Reggiu Emilia.

Podoben primer se je zgodil tudi decembra lani, ko je pri obrednem obrezovanju v kraju severovzhodno od Rima umrl dveletni deček, njegov brat dvojček pa je bil hudo poškodovan. V zvezi s tragičnim dogodkom so aretirali 66-letnega moškega.

Orodje za obrezovanje (Vir: Twitter)

Obredno obrezovanje je značilno za muslimanske in judovske skupnosti, izvajajo pa ga iz verskih razlogov, poroča STA.

C. Š.

 • Andrej

  Če s svojimi prijatelji tako delajo, kako šele s svojimi sovražniki?

  • šmentanamuha

   Ja, sej, če z lahkoto mesarijo svoje otroke, potem se ne gre čuditi, da pri živem telesu razrežejo še kakšno belopolto punco.

 • Van Der Waals

  DEPORTACIJA ČRNUHOV!!!

 • Olga101

  Krivi Sorosovi plačanci, z Merklo, Macronom, Fajonko in ostalo levičarsko svojatjo (po Trčku), ki trgujejo z ljudmi in uvažajo v Evropo divjaško ideologijo! Kje je varovanje pravic otrok?!!!

 • xtc

  Po sodbi in dokazih obesit starše in izvajalca-ter morebitnega posrednika.