fbpx

Soros doniral nov milijon anarhistični nevladni organizaciji

Milijarder George Soros. (Foto: epa)

Judovski milijarder George Soros je velikodušno doniral milijon dolarjev organizaciji Color Of Change PAC (Barva spremembe PAC), ki naj bi se podobno kot neomarksistični BLM in Antifa zavzemala za rasno pravičnost in ukinitev financiranja policije.

George Soros znova deli na špekulantski način prigrabljene milijarde, s katerimi nato financira svojo “vizijo” o svetu brez ras in držav. Kar milijon dolarjev je podaril organizaciji Color Of Change PAC (Barva spremembe PAC), ki naj bi se podobno kot neomarksistični BLM in Antifa zavzemala za rasno pravičnost in ukinitev financiranja policije.

PAC sicer zase pravi, da je največja ameriška spletna organizacija za rasno pravičnost, ki se zavzema za uničenje sistemov, ki naj bi bili “nepravični do črncev”. Omenjena organizacija, ki trdi, da ima sedem milijonov članov, je v preteklosti sprožila peticije za znižanje policijskega proračuna zaradi uboja Georgea Floyda. Soros je sicer znan po svojih donacijah kandidatom demokratske stranke v ZDA in raznim levičarskim gibanjem po svetu.

Andrej Sekulović