Soros za svojo “demokratično” agendo zlorablja tudi OZN

George Soros (Foto: epa)

“Evo, sedaj bo kar George Soros preko Organizacije združenih narodov določal, kdo je demokratičen,” je zapisal Janez Janša. 

Finančni špekulant George Soros je ponovno zaskrbljen za stanje demokracije po svetu. Prepričan je, da je ta povsod pod pritiskom. Prav zato pri njegovi Fundaciji za odprto družbo podpirajo mednarodni razpis za posebnega poročevalca OZN-a za demokracijo, ki bo zadolžen za proučevanje raznih izzivov na tem področju in iskal najboljše prakse.

Kot vemo, si Soros pod besedo “demokracija” zamišlja zgolj to kar zaudarja socializmu in kvaziliberalizmu, vse kar je desno pa apriori obravnava kot nedemokratično, diktatorsko. Poročali smo že, da so prav mediji in družbena omrežja eno ključnih področij za uveljavljanje njegove agende (tukaj).

Elon Musk: Soros v temelju sovraži človeštvo
Gre za globalno levičarsko mašinerijo “preverjanja dejstev”, katere namen je krepitev levičarske naracije v družbi. Tudi Elon Musk je potrdil, da Soros izrecno podpira ameriške demokrate. Dodal je še, da Soros v samem bistvu sovraži človeštvo, saj počne stvari, ki razjedajo družbeno strukturo, denimo pomaga izvoliti tožilce, ki ne opravljajo svojih dolžnosti.

Domen Mezeg