fbpx

Spletni čudak Chris Chan je bil aretiran zaradi incestnega odnosa s svojo dementno materjo

Christine Chandler, bolj znan po svojem internetnem vzdevku Chris Chan, je bil aretiran po priznanju, da je imel spolne odnose s svojo 80-letno mamo, za katero velja, da trpi za neko obliko demence – po vsej verjetnosti torej v odnos ni privolila. Chandler je na spletu postal znan zaradi ustvarjanja zgodnjega spletnega mema “Sonichu”, srhljive mešanice likov iz video iger Pikachu in  Sonica oziroma še bolj zaradi tega, ker je bil tarča internetnega trolanja.

Christopherja Chandlerja, ki je, odkar mu je policija izdala odredbo o zaščiti, s katero so mu preprečili vrnitev v družinski dom ali kakršen koli stik s svojo 80-letno mamo, bival v hotelu v Richmondu v Virginiji, je med prenosom v živo posnel voditelj Killstreama Ethan Ralph. Iz posnetka je razvidno, da so ga lokalni policisti odpeljali iz hotela v lisicah. Ni še znano, česa je Chandler obtožen, če sploh. Na družbenih omrežjih so se že pojavili številni izrezki iz videoposnetka. Chandler je bil sicer znan kot ena največjih tarč trolanja in spletnega ustrahovanja na internetu – ravno zato naj bi sploh postal popularen. Chandler je veljal za homofoba in manipulativnega narcisista, ki bi za pozornost naredil praktično vse.

Kot je prvotno poročal National File, se zdi, da je v skoraj 10-minutnem zvočnem posnetku, objavljenem na Kiwi Farms, oseba, identificirana kot 39-letni Chandler, priznala, da je od junija letos ponovila spolni odnos s svojo 80-letno mamo. To naj bi Chandler sicer prakticiral vsako tretjo noč. Pojasnil je, da je k svoji mami pristopil previdno in postopoma, dokler mama ni po lastni volji naredila prvega koraka. “Ima zelo občutljivo G-točko,” je dejal in pripomnil, da tega očitno ni odkril noben izmed materinih nekdanjih ljubimcev, ki so bili bolj osredotočeni nase, namesto da bi bili nanjo, kar je po Chandlerjevih besedah njegov fokus. Chandler naj bi poslal tudi najmanj 22 besedilnih sporočil o spolnem odnosu s svojo mamo. V svojih sporočilih naj bi grafično opisal, da je še enkrat poskusil z drgnjenjem v njeno nožnico, vendar naj bi jo bolelo.

Sara Bertoncelj