fbpx

Spolne zlorabe na nemških ulicah: Prosilci za azil posiljujejo na železniških postajah, ne branijo se niti 5-letnih otrok!

Simbolična slika (Foto: iStock)

Na Bavarskem je posilstev vedno več, storilci vsake pete spolne zlorabe pa so prosilci za azil. Število teh se je zadnjem letu povečalo za celih 91 odstotkov. Nedavno so zaradi posilstva 16-letnice aretirali tri Afganistance, ki so ji sledili na železniško postajo in jo sredi ulice začeli posiljevati.

Dva afganistanska prosilca za azil so zaradi brutalnega posilstva aretirali, tretjega pa zaradi poskusa istega dejanja. Posilili so 16-letnico, ki so jo v spolno občevanje silili v bavarskem mestu Höhenkirchen-Siegertsbrunn, ki leži južno od Münchna. Najstnica je kot žrtev utrpela številne poškodbe, a ni bila hospitalizirana. Omenjeno posilstvo je zadnje izmed številnih, ki so se v zadnjih nekaj mesecih zgodila na Bavarskem.

Posiljevalca sta stara 17 in 27 let in sta dekle spoznala v petek ponoči, ko sta se z drugimi prosilci za azil zadrževala pred lokalnim azilskim centrom. Z njo sta se odpravila na železniško postajo, da jo bo pospremil, pa se je ponudil tudi 18-letni Afganistanec. Ko so prispeli do postaje, sta jo 17- in 27-letnik začela posiljevati, poroča nemški Der Spiegel. Ko sta končala, jo je poskušal posiliti še tretji, a se je skupini približal mimoidoči, ki je migrante prestrašil. Po incidentu so pobegnili, policija pa jih je nemudoma začela iskati. Iskali so jih celo s helikopterjem in jih kmalu tudi našli ter aretirali.

Simbolična slika (Foto: iStock)

Posilstev vedno več, žrtve pa postajajo tudi otroci, mlajši od pet let
Zadnjih nekaj mesecev je bilo na Bavarskem ogromno posilstev. Prejšnji mesec je bil 47-letni afganistanski sodnik v Augsburgu obsojen na 15-mesečno suspenzijo, potem ko je spolno zlorabil več otrok, od katerih jih je bilo nekaj starih celo manj kot pet let. Na začetku tega meseca so aretirali migranta, ki mu azila niso želeli dodeliti. Posilil je svojo ženo, medtem ko je tekla v parku blizu jezera Simssee v mestu Rosenheim. Najprej sta poklepetala, nato pa jo je 34-letnik potisnil na tla in jo spolno zlorabil. Število spolnih zlorab prosilcev za azil se je letos povečalo za kar 91 odstotkov, poroča bavarska vlada. Čeprav ti sestavljajo majhen del celotnega prebivalstva, povzročajo največ težav. Po podatkih, ki jih navaja Breitbart, so odgovorni za vsak peti primer posilstva.

A. L.