Na Otoku ustavili transvestita, ki je za najmlajše otroke vodil branje pravljic

Datum:

Policija v Veliki Britaniji je bila prisiljena na varno pospremiti predstavnika “Drag queen” (moški, ki se oblači in lišpa kot ženska za potrebe javnega nastopanja), ki je v eni od britanskih knjižnic organiziral “uro pravljic” za najmlajše. Njegov dogodek so nenadoma zmotili protestniki, ki so nasprotovali spornemu početju, in ki je bil namenjen otrokom med tretjim in enajstim letom starosti.    

Policija je morala na varno odpeljati “drag queena” z vzdevkom Aida H Dee (pravim imenom Sab Samuel), starim 27 let, ko se je pred knjižnico v kraju Reading v Veliki Britaniji zbrala skupina 25 demonstrantov. V javni ustanovi je potekala “ura pravljic” za otroke, poroča Daily Mail.

Dogodek se je pripetil v ponedeljkovih jutranjih urah. Protestniki so skušali zaščititi otroke pred kvarnim vplivom “pravljičarja”, zato so vdrli na njegovo prireditev. Ob tem so protestirali tudi proti “prebujenim” (“woke”) staršem, rekoč da svoje otroke verjetno učijo, da obstaja 100 spolov.

Samuel je javnosti poznan po svojih karakterističnih večbarvnih oblačilih z bleščicami in po tem, da nosi rdečo lasuljo, ter da je močno naličen. Poleti potuje po Veliki Britaniji in prireja dogodke. V 20 različnih krajih je načrtovanih skoraj 70 tovrstnih dogodkov. Njegova skupina naj bi ljudi učila “inkluzivnosti” (“vključevalnosti”) in spodbujala otroke, da postanejo “čudoviti”.

Foto: Fb
Foto: Fb
Foto: Fb
Foto: Fb
Foto: Fb
Foto: Fb
Foto: Fb
Foto: Fb

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

FIDES: Golob nam je dvakrat grozil!

V sindikatu zdravnikov Fides so se odzvali na današnjo...

[Video] Strokovnjak opozarja: “Najusodneje pri kanalu C0 je, da se sploh gradi”

Najusodneje pri kanalu C0 je, "da se sploh gradi"....

Trump pridobiva prednost v ključnih bojiščnih državah

Novembra bodo v ZDA volili predsednika in trenutno vse...

Oblast bi za 10 odstotkov višje cene elektrike, da bi se paneli bolje prodajali?!

Včasih za kakšno državo pravijo, da ji vlada mafija,...