fbpx

Sporočila iz prihodnosti: Italijanom je žal, da določenih stvari niso že prej vedeli, zato sedaj na to opozarjajo druge narode!

“Ne podcenjujte tega virusa, ne zapuščajte hiše, ko vam mama reče, da kupite zaščitno masko, ob tem se ji ne smejte ter jo raje kupite”, sporočajo Italijani deset dni mlajšim od sebe. Učite se na podlagi njihovih številnih napak.

Video Italijana, ki sam sebi pošilja opozorila izpred desetih dni, je postal hit na družbenih omrežjih. Podobno delajo tudi drugi Italijani. Gre za opozorila “iz prihodnosti” saj želijo Italijani opozoriti na svoje napake, da jih ne bi delali tudi drugi narodi.

Posnetki na družbenih omrežjih so narejeni tako, da opozarjajo Američane, Angleže, Britance in druge narode, ki jih virus še ni tako prizadel, z namenom, da se zavedajo nevarnosti  za sebe in svoje najbližje, ki jih prinaša koronavirus.

Ameriški spletni portal Atlantik je pozval Italijane, naj posnamejo sporočila iz “prihodnosti”, ki jih bi le-ti poslali sebi 10 dni prej, ko se koronavirus v Italiji še ni tako razširil in še ni vzel toliko življenj. In na ta način želijo preprečili hitro širitev tega virusa…

Demokracija