fbpx

Srhljivo: Soros ideologijo Black Lives Matter širi celo v računalški igri Call of Duty

Blizzard promovira gibanje Black Lives Matter. (Foto: posnetek zaslona/ V4NA)

Lovke Georga Sorosa se pojavljajo vsepovsod. Gibanje Black Lives Matter (BLM), ki naj bi se borilo proti rasizmu, je v zadnjih dneh odgovorno za mnogo nasilnih dogodkov v Združenih državah Amerike in po svetu. Svoj vpliv pa imajo tudi v svetu videoiger, v katerem se znak gibanja pojavlja v svetovno znanih igrah kot sta Call of Duty in World of Warcraft. Zasluge za to, na bi imel tudi judovski milijarder Soros, ki je eden od delničarjev podjetja Activision Blizzard. Njihove igre dosežejo do 35 milijonov uporabnikov po svetu. 

George Soros se zaveda, da so mediji pomemben del podajanja njegove resnice in politične vizije. Globalistični milijarder ima tudi močan vpliv v ameriških medijih. Njegovo zvezo je dolgo let predstavljal George Osterkamp, član več Sorosevih medijskih fundacij, ki je 33 let delal kot vodja CBS News. Soroseva moč je prišla tako daleč, da so otroški program Nickelodeon spolitizirali na račun smrti kriminalca Georga Floyda, čemur so sledili ogorčeni odzivi staršev.

Podjetje Activision Blizzard izdaja računalniške igre kot sta franšizi Call of Duty in World of Warcraft. Sorosev vpliv, saj je eden od delničarjev, naj bi bil viden pri posiljevanju mladih igralcev z ideologijo. Te dni, igralce Call of Duty pred vstopom v igro pričaka črn ekran na katerem piše, da se v igri zavzemajo za enakopravnost in vključenost. “Nasprotujemo rasizmu in krivici, ki jo trpi naša črnska skupnost.”

Soros je pomemben financer gibanja BLM
Ameriški borzni špekulant finančno podpira tudi Black Lives Matter. Breitbart  je leta 2016 razkril dokument, na katerem je razvidno, da je Sorosova fundacija Open Society (OSF) gibanju BLM priskrbela 650 tisoč dolarjev za naložbe v “tehnično pomoč” in “podporo”. Podatkovna baza OSF je še razkrila, da Soros zagotavlja finančno pomoč tudi drugim podružnicam BLM zunaj ZDA. Leta 2018 je organizacija, imenovana Release Leads, prejela 279.860 dolarjev za prireditve javnih dogodkov, ki med drugim vključujejo podružnico britanskega združenja BLM poroča V4NA.

Zapis pred pričetkom igre Call of Duty. (Foto: Posnetek zaslona/V4)

Soros s svojimi lovkami zastruplja ameriško in globalno javnost. Umor kriminalca Floyda je predstavljen kot primer mučenika, ki je izgubil življenje zaradi rasističnih policistov. Ameriški organi pregona so vse osumljene aretirali in proti njim sprožili ustrezne postopke. Smrt Floyda pa so uničevalci zasebne in javne lastnine BLM in v Antifa  izrabili za izgrede.

Globalni mediji se skrivajo za kriminalci in širijo svojo lažnivo ideologijo
Globalna levica pa izvaja propagandistične tehnike podobno kot pred šestimi leti, ko so Soroseve lovke sprožile masivni migrantski val v evropskih državah. Kar se je zgodilo, je znano dejstvo. To najlepše dokazuje Švedska. Tako smo poročali, da v nekaterih švedskih mestih obstajajo no-go cone, katere so pretežno zavzeli muslimanski migranti. Vanje pa policija nima vstopa.

“Protest” BLM v ZDA (vir: Catholic News World)

Revolucija Antifa in BLM se je sprevrgla v uničevanje zasebne in javne lastnine, kar dokazuje, da gre le za golo divjanje vročekrvnih protestnikov. Le-te večinska globalna medijska skupnost predstavlja kot junake in borce proti več stoletij dolgemu zatiranju. Pozabljajo, da s podporo tem nagnusnim zločinskim dejanjem razkazujejo svojo dvoličnost. Activision Blizzard so se izkazali za kršitelje lastnih načel. V času protestov v Hong Kongu proti komunističnemu režimu so prepovedali promoviranje protestnikov, a tokrat so prekršili svoja pravila.

Luka Perš