Starši, pozor! Disney s homoseksualno “parado ponosa” nad otroke v Disneylandu!?

Foto: epa

Številne družine po vsem svetu rade uživajo v Disneyjevih zabaviščnih parkih. Ti parki so mesta zabave, kjer se lahko družine z otroki sprostijo, skupaj uživajo in pozabijo na vsakdanje skrbi. Žal pa so odgovorni v Disneyu, kot že večkrat, popustili pritiskom homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega lobija, ki svojo napako človeškega razuma, kot teorijo spola imenuje papež Frančišek, vsiljuje vse mlajšim otrokom, zaradi česar otroci  niso več varni niti v Disneyjevih parkih! V soboto bo namreč na tisoče otrok v Disneylandu v Parizu vključeno v program LGBT. 1. junija bo namreč Disney gostil svojo prvo gejevsko “parado ponosa”!?, in to v zabaviščnem parku, ustvarjenem za družine in otroke, opozarja CitizenGo in vabi k podpisu peticije proti takšni zlorabi.

Ne tako dolgo nazaj je bila homoseksualnost vpisana na seznam bolezni pri Ameriškem psihološkem združenju (APA), homoseksualci in lezbijke pa so zaradi tega imeli možnost s pomočjo ustreznih strokovnjakov spregovoriti o svojih stiskah. Po novem jim homoseksualni lobi preprečuje vsakršen dvom o njihovi spolni usmerjenosti in jih zlorablja za širjenje svoje škodljive ideologije, ki ni nič drugega kot “napaka človeškega razuma”, kot slikovito pove papež Frančišek.

A Disney homoseksualnega lobija ne propagira samo v svojih zabaviščnih parkih. To počne tudi preko drugega zelo vplivnega medija – televizije. V svojih šovih predstavljajo spogledovanje s homoseksualnostjo in težave s sprejemanjem svojega spola kot zabavno in privlačno. Na Disneyjevem kanalu so pred kakšnim letom predstavljali zgodbe, ki so šokirali občinstvo po vsem svetu. V epizodi šova Andy Mack 13-letnik nenadoma “spozna”, da je homoseksualec in se razkrije svojim prijateljem. Njegovi prijatelji navdušeno sprejemajo in potrjujejo njegovo homoseksualnost in mu čestitajo zaradi izražanja svojega “resničnega sebe”.

Opozorilo: Disneyjevi zabaviščni parki niso več otrokom in družinam prijazni!
Po informacijah, ki so na voljo na spletu, “Čarobna parada ponosa” obljublja praznično in nepozabno praznovanje LGBTQ oseb, ki vključuje edinstveno parado in praznuje “raznolikost v vsem svojem sijaju.”

Takšna prireditev je v resnici grob napad na družine, ki jim homoseksualni lobi odreka ustavno pravico, da same presodijo, kdaj in na kakšen način bodo starši otrokom predstavili spolnost in spregovorili tudi o homoseksualnosti kot spolni motnji. Zato kot starši ne moremo samo sedeti in čakati, da se na tem domnevno družinam prijaznem prizorišču odvija gejevska “parada ponosa.” Ne smemo dovoliti, da Disney indoktrinira naše otroke v prostoru, ki je namenjen zabavi otrok”, menijo pri CitizenGo.

Na dogodek so se odzvali tudi v CitizenGo in vabijo, da na njihovi strani podpišete peticijo in pozovete Disney, naj zaščiti otroke pred ideologijo spola in prekliče parado ponosa v njihovem zabaviščnem parku.

Franci Donko