Starši v Egiptu so se želeli zgolj posloviti od neveste, mož pa je ponorel in zahteval ločitev

Slika je simbolična (foto: iStock)

Par, ki se je poročil v Egiptu se je še isti da po končanem proslavljanju ločil. Novopečenemu možu je pregorelo, ko so se starši še zadnjič želeli posloviti od svoje hčere.

Par, ki se je poročil prejšnji teden je pripravil svatbo s številnimi gosti. Po končanem slavju so se mladoporočenci odpravili na medene tedne, a so jih ustavili starši neveste, ki so se želeli še zadnjič posloviti od svoje hčere.

Ženinu je na tej točki prekipelo. Izstopil je iz avta in začel vpiti na starše kako so imel cel večer, da se poslovijo. Moža je probal po poročanju Večernjega lista pomiriti nevestina priča a brez uspeha. Zaradi glasnega prepiranja so se okoli njih kmalu zbrali še ostali gostje, zaradi česar je prišlo do množičnega pretepa med nevestino in ženinovo družino. V incidentu je bilo poškodovanih pet oseb.

Po pretepu je nevesta naznanila, da gre v novo stanovanje, kjer naj bi par živel skupaj, ženin pa se je odpravil v svojo družinsko hišo in zahteval ločitev.

Visoka stopnja ločitev v državi
Egipt je ena od držav z najvišjo stopnjo ločitev. V 2017 se je ločilo kar 60,7 odstotkov vseh parov iz urbanih področij ter 39,3 odstotka parov iz ruralnih predelov. Glavni razlog za ločitev so finančne težave, pomanjkanje odgovornosti, odvisnost od drog ter vmešavanje ostalih članov družine v življenje para.

Ivan Šokić

 • Morala

  Haha,…

 • Tomi

  Pa koga zanimajo klinčevi čifurji in to celo iz Egipta!?

 • dare326

  Glavni razlog ločitev je prostitucija. Bogati Arabci prihajajo v Egipt na enomesečno poroko, kateri sledi ločitev. S poroko zamaskirajo prostitucijo, posledica je že okoli 300.000 nezakonskih otrok.

  • Zgornji

   No, evo .

  • ivan šantl

   Hočeš reči,ko so jajca prazna gresta narazen.

 • xtc

  Jep!
  Podobno kot v Sloveniji,ko zaškripa in bi morala partnerja strniti in stisniti,je ločitev tu.
  Sicer pa muslimani so hudo čudni.

 • RATATA

  Hrvatski večernji list laže.

 • Zgornji

  Bolan narod … Mohamedanski narod .

 • Caetano

  In to zaostalo in teokratsko religijo imajo multikulturni levičarji tako v čislih. V tem so tudi podobni Hitlerju, ki je imel za tragedijo, da je Karel Martel premagal Arabce, kajti, če bi Nemci prišli pod islam, bi že poprej ustvarili z jihadom nemško-islamski Veliki Reich in osvajali svet. Tako pa jih je oviralo krščanstvo. Kar je še en dokaz, da je bil vodja levičarske sekte nacionalnih socialistov.

 • desmosedici

  Kakšen je to članek?

 • mona lisa

  Ljubi moji taki vstopajo vsak dan v našo državo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!