Psihološka značilnost serijskih morilcev ter #IranNLBgate: Puščajo sledi in dokazujejo svojo premoč

Ali zaradi svojega političnega angažmaja Zoran Jankovića proti Janezu Janši je večno pravniško in kazenko zaščiten v krogih Milana Kučana ( Foto: STA)

Ali zaradi svojega političnega angažmaja Zoran Jankovića proti Janezu Janši je večno pravniško in kazenko zaščiten v krogih Milana Kučana ( Foto: STA)

Bliža se konec aprila, ko bomo ponovno priče gneči ubogih na duhu okoli spomenikov komunističnih zločinov in majskim orgijam Zorana Jankovića pod Rožnikom. Ta skupaj z napovedanim “koncertom” Svetlane Makarović Nosil(a) bom rdečo zvezdo priča o bolezni slovenskega duha. V nekem smislu je to podobno znani zgodbi s Švedske, ki je prišla v učbenike policijskega in psihološkega usposabljanja.

Zgodilo se je avgusta 1973, ko se je v Stockholmu Jan Erik Olsson, ki je bil na kratkem izpustu iz zapora, odločil, da z brzostrelko v roki oropa banko Kreditbanken. Policijsko posredovanje je bilo na začetku brez uspeha, saj je ropar enega policista takoj ranil, nato pa priredil pravo roparsko zabavo, med katero je moral drugi policist peti pesem Lonesome Cowboy. Ko se je drama končala in je policija zajela ugrabitelja, pa so se zanj zavzele njegove žrtve, ki so želele ugrabitelja na vsak način zaščititi. Nekaj podobnega se dogaja tudi pri nas, ko se zdi, da se še kar ne moremo posloviti od zločinskega sistema in njegovih spomenikov ter nosilcev na javnih in oblastnih funkcijah.

Zakon zločina: norčevanje iz žrtev
Med švedskim primerom bančnega ropa in stanjem v  največji slovenski banki NLB je več vzporednic, ki jih vidi tudi Lara Jankovič v stavku: “Danes, ko je javno, tudi s strani vlade, podprta korupcija, nepotizem, kraja in goljufija, dobro živijo samo kriminalci.” Resničen stavek, čeprav ga je izrojena levica plasirala z namenom utiranja poti levičarskim “novim obrazom”, ki os svojevrstno norčevanje iz delovnih ljudi. Ta perverzna lastnost norčevanja iz žrtve, potem ko jo oropaš in na vse načine onečastiš, se je v vsej svoji pokvarjenosti pokazala z nakazovanjem terorističnega denarja s strani izrojene levice na naslove Miki Miške, Supermana in Racmana Jake. Običajen kriminalec bi skušal svoje sledi čim bolje prikriti, denar bi nakazoval pod psevdonimi, npr. Janez Novak, da bi svoje sledi čim bolj zakril. Vendar je zgodba IranNLB drugačna, in še najboljša primerjava zanjo je morilec, ki je tako predrzen, da namenoma pusti nekaj sledi, ker se im za najpametnejšega, ali pa ima celo prijatelje v policiji,da ga zaščiti.

 Kriminalna združba, ki se dela norca iz  vseh nas, ker ima oblast, je še najbolj podobna vedenju serijskega morilca, ki pušča sledi, da bi dokazala svojo premoč. To pa spominja na radikalizirane nezakonite migrante, ki po Evropi pogosto pijani in zadrogirani na veliko posiljujejo, pol pa na Facebook obesijo še video svojega nečloveškega ravnanja.

400 evrov na mesec za molk
Vsi vemo, kaj se v Sloveniji dogaja, pa narod kljub temu vedno znova naseda lažnim levičarskim prerokom. Podobnost slovenskega bančnega ropa, ki je doživel vrh v trikratni dokapitalizaciji in milijardnem pranju terorističnega denarja, s psihološkim profilom serijskega morilca, je morda več kot zgolj simbolna, hkrati pa je tudi  ironična, ker se davkoplačevalci in volivci vedemo kot žrtve stockholmskega sindroma, ki je dobil ime prav po bančnem ropu. Tudi naša država pod oblastjo častilcev dražgoškega kulta spominja na duhovni, čustveni in fizični rop, v katerega smo vsi vnaprej privolili. Hinavsko sprenevedanje vladajočega rdečega plemstva, ki narod ideološko in na vse načine deli za potrebe privilegijev in finančnega izčrpavanja, se je pokazalo te dni, ko so dvignili denarne socialne pomoči na skoraj 400 evrov, namesto, da bi ljudem vrnili dostojanstvo in jim omogočili službe ali samostojno podjetništvo.

Cerar-Židan-Erjavčeva koalicija se bo v zgodovino zapisala po svoji krivični naravi, saj je sprejemala celo posebne zakone za posebne privilegije (Magna, 2. tir), hkrati pa nič krivim otrokom vernih staršev še danes odreka ustavno zajamčeno pravico do sofinanciranja javnega programa v zasebnih šolah. Zagovarjajo socialistični družbeni model, ki temelji na delitvi drobtinic narodu, s katerimi kupuje socialni mir, bogatim levičarskim lobijem pa deli potico, vse po načelu deli in vladaj. Sami očitno ne bodo šli, zato jih bo na smetišče zgodovine pospremil narod na letošnjih volitvah. To je zadnji čas za slovo vseh radikalnih levičarjev, ki zasedajo dobro plačana mesta na ministrstvih ter na naše stroške vodijo protinarodno politiko. Iz družinskega referenduma decembra 2015 smo se naučili, da so danes glavni motor nestrpnosti, omejevanja svobode izražanja in grožnja narodnemu obstoju.

Ob množici vsakodnevnih laži “fake news” medijev je treba nenehno ponavljati resnico, ki nas lahko dejansko osvobodi komunističnega jarma: vsak, kdor podpira kučanovsko protinarodno politiko DeSUS, SD, (Z)L, SMC, PS, ZaAB, Šarca in njihovih pajdašev, je sokriv za osebno in kolektivno nesrečo ter dolgoročno revščino in depresijo Slovenk in Slovencev.

Franci Donko

 

 • Prdo

  Hahaha donko teb se odpeljalo v tri krasne

 • Prdo

  Ivan če te ti podpirajao nizko si padu

 • Duhec

  Že naslov članka je smešen…

 • Peter

  Uf, tukaj pa bo danes rajanje blokiranih, no.

 • Prdo

  O ivan jaooo a je bonko najbolše kar si lohka privošiš

 • Primoz Papez

  A je Franci bil vceraj na Kongresnem je enega prevec spohu…

  • Prdo

   Ne on je vedno tak

 • Franjo Trojner

  Komunisti v pedesetih ali šezdesetih letih prejšnega stoletja niti pomislili niso, da bo v kratkem z komunizmom konec. Nato pridejo, sedemseta in osemdeseta leta, ko so komunisti že vohali svoj konec, kar se je v poznih devedesetih letih prejšnega stoletja dejansko tudi uresničilo. V nekaterih državah so ob spremebi iz komunističnega v demokratičen sistem ljudje z komunisti obračunavali kr na cesti jih pretepali, ali celo ubili, kar je bilo značilno za Romunijo, Albanijo, drugod so komuniste lustrirali in jih politično onemogočili, kar je značilno za države Višegrajske skupnosti in ravno te nas prehitevajo po levi in po desni.
  Pri nas se je prevrat zgodil bolj mehko, komunisti so kontrolirano sestopili iz oblasti ravno iz razloga, ker so se zbali, da jih narod nasilno ne vrže na smetišče zgodovine. Leta 1991 ob nastanku nove države so se malce potuhnili, danes pa znova dvigujejo glave.
  Toda kolo sreče se vrti in gotovo pride tudi pet minut za vse domoljube, takrat bomo vedeli kako ravnati, da komunizem za vedno ostane na smetišču zgodovine.

  • tetka z ozadja

   Ali tukaj misliš Janšo, Gorenaka,Tanka, Širclja, Podkrajška itd. ki so bili cel čas v ZK, ali misliš na Cerarja, Šarca, Meseca, Terčka itd, ki pa nikoli niso bili v ZK.

   • Franjo Trojner

    V mislih imam ves tisti ksingl, ki je v imenu totalitarnega komunističnega režima moril, zalezoval in na sto in en način ustrahoval lasten narod, v poznih devedesetih pa vse do osamosvojitve samostojni demokratični državi nasprotoval.
    Zdaj se pa že odločite enkrat vi stari in mladi komunajzeri ali boste lojalni državljani svoji samostojni demokratični državi Sloveniji ali totalitarni ex Jugoslaviji, ki je ni več? Če ste se odločili za totalitarno komunistično ex Jugoslavijo pakirajte kovčke in za vedno odputujte v Venezuelo, Kubo ali Srbijo, to so destinacije politično in kulturno najbolj podobne ex Jugoslaviji. Idite čim prej, noben vam ne brani!

    • tetka z ozadja

     Nam je samo pomembno da sjebemo janšeka in dosedaj smo kar uspešni.

 • Franc Šink

  Med komunizmom in kriminalom je tanka meja, ali jo pa sploh ni.

  • mginko

   Ni meje, je trdna sprega predvsem pri prvorazrednih.

 • SIMON ROZIC

  Podpis pod fotko !

  Le poglejte si te face,
  krvave njihove so tace,
  pohlep kar iz oči jim sveti,
  res Slovenci smo prekleti!

 • PIA PlA

  Imamo zločine, zločinca pa ne (čeprav se ve kdo je)!

  Tine Hribar, slovenski filozof fenomenolog, je nekoč rekel: “Nedvoumne morilce se v Sloveniji ščiti.”
  Nedvoumno, že dolgih 80 let, dolžino življenja ene generacije. Pri nas se ščiti zločince, ne žrtve. Dolga desetletja pa so bile tudi žrtve zamolčane, neznane, zatajene, zapuščene, a ne pozabljene. Zdaj so žrtve končno dobile imena, tudi zločinci pridejo na vrsto, če se povojna komunistična mafija še tako trudi, da nam njihova imena in dejanja prikrije. Zločinci ne bodo nikoli odgovarjali za svoje zločine, Matilda dela svoje. Vendar bodo vse žrtve zaman, če ne bomo teh zločinov tudi obsodili in zločince obelodanili.

  Žalostno je, da se še po vseh teh desetletjih potomci žrtev, morajo bati potomcev zločincev, ker so oni še vedno na oblasti in nikoli se ne ve, če ne bodo zopet nekaznovano morili. Kradejo že.

  • SIMON ROZIC

   Tine Hribar se boji svoje srbijanske dvospolne babe Spomenke in je
   kar bolje, da je tiho!

  • MM design nakit iz Srbije

   https://twitter.com/PIA_GOR

   https://www.facebook.com/MM-Design-Jewelry-453668244709429/

   Tukaj se delaš fino, na svojem portalu pa prodajaš nakit iz Srbije in pljuvaš po čefurjih kar si tudi sama.

   In po novem te tukaj še blokirajo. Ooooopa! Hahaha

   • Steiermark

    Ali te je zadela v občutljivo točko – čefursko? ana job, ti lahko svoje nicke preimenuješ tisočkrat, pa boš zato še vedno ostala zblojena srbjanknska samovšečna lepotica, ki pluva po tistih, ki to nismo in vašega obnašanja, žaljenja in zmerjanja, tudi ne maramo, vedno se te spozna že po prvih besedah, kjer nemoreš skriti svoje zlobe in zlonamernosti, kot pravi ćefur v Sloveniji….proti avtohtonim v Sloveniji! Reva zblojena

 • Burek Burecki

  Wtf zmazek. Dončiju se je utrgalo…

 • Dragan Krstič

  Polbrata?

 • diler resnice

  Ta prispevek pa zna sprožiti kup primitivnih odzivov komentatorjev alergičnih na SDS, posebno tistih iz kvote socialnih lenuhov in luksuznih socialističnih bogatašev katerih naraščaj se “šlepa”na sociali, imenovanih kot “ATA-MAMA-HOTEL” z socialno podporo 400€….delavec z 42 let delovne dobe v težkih pogojih (rudniki, železarne,kamnolomi itd) pa 500€ ali še manj ? Socializem po meri sodobnih debilov !?

 • mginko

  Spoštovani Slovenci, državljani !

  Zakaj se spuščate na forumu v diskusijo s komunistično nekulturo. S tem samo podžigate totalno nekulturne tovariše, da iz mokrih sanj provocirajo (tudi po direktivah), kako spraviti ob živce poštene dobronamerne drugorazredne državljane.
  Da nikoli več ne vidite na tem forumu to kar sem opisal, “BLOKIRAJTE ZA OGLED” posameznega psihičnega nekulturnega provokatorja. Ko ne bodo dobili vaših odgovor na provokacijo se bodo preselili na druge forume (samo ne na rdeče), ker vsakodnevna laž ni za njih zanimiva.

  ****** Kako blokirati, da ne vidite drugega kot “Uporabnik je blokiran”:
  1. Kliknete na uporabniško ime “nekulturnega” pisca
  2. Na odprtem oknu kliknete na . . . (nastavitve)
  3. Na novem oknu kliknite na Blokiraj uporabnika
  Zaprite internetno stran. Pri ponovnem obisku strani – blokiranih provokatorjev ne vidite več.

  Op.: Če blokirate, jih ne vidite samo vi !
  Zato mora blokirati vsak sam , če ne želite več videti in reagirati na ta psihična nekulturna bluzenja.
  Nikoli ne boste videli več, totalno nekulturnih komentarjev, prvorazrednih komunističnih provokatorjev.
  Te provokatorji bodo imeli naprej lahko samo mokre sanje in pot do psihiatrije, zaradi psihičnih težav vaših ne reagiranj na njihova nekulturna bluzenja .
  Na samem forumu boste šele sedaj videli, kolikšno je število “Uporabnik je blokiran” (z vašo pomočjo), oziroma kolikšno je število teh nesramnih nekulturnih provokatorjev ( tudi plačanih iz opranega ukradenega denarja).
  Srečno in veselo na delo – blokade!

  • dob

   To navodilo velja samo za regularne nicke, prijavljene, kot smo večina tukaj.
   Ne velja pa za “goste”, torej za tiste, ki se ne prijavijo (njihova imena se pojavljajo bledo siva). Njih ne moreš zablokirati, in oni to vedo in izkoriščajo. Nekateri se prijavijo, a vsak teden zamenjajo geslo, zato ti ne pomaga, če jih zablokiraš. Drugič se spet pojavijo.

   Jaz krivim Novo zaradi tega!
   Prepušča nas psom, da nas tule trgajo na kosce. Kot bi jim nič ne pomenili. Tako se ne dela z volivci SDS.
   Po moje si uredništvo misli, da nismo dovolj pomembni. Če bi bili na Titaniku, bi iz nas naredili splav in sebe reševali tako, da bi nas zbili skupaj s klanfami in sedli na nas. Na naš hrbet, z obrazom navzdol! Jebe se jim.
   Desničarji s komunističnimi možgani.

   Pravičen je tisti, ki pravično ravna.

   • mginko

    Imaš vse prav. Pa kjub “gostom” – je ogromno “Uporabnik je blokiran”.
    Tako lahko spremljaš ogromno število psihičnih bolnikov z rdečim bacilom, ki te ne morejo sprovocirati. Srečno!

    • dob

     To sem že napravil.

   • ĐĐ Style

    Nov titanik vas čaka čez dober mesec, banda Rupnikova

  • PIA PlA

   Različna mnenja so zame dobrodošla, nikoli ne blokiram uporabnikov (do pred kratkim), če so žaljivi jih preprosto preskočim in ne berem. Tudi tistih, ki se oglašajo samo preko telefona neprijavljeni, ne berem. Zato, jim tega zadovoljstva, da bi me razburili, niti slučajno ne naredim. A me vseeno moti, da se oglašajo. Pravzaprav me bolj žalosti in boli, ker vidim, kako malo podporniki stranke SDS pomenijo Novi24TV.

   Drugi hujši problem so tisti uporabniki, ki so se integrirali med komentatorje, in zdaj SDS razbijajo od znotraj. Z lažnim pisanjem podpore stranki, delajo razdor med volivci SDS, ne da bi se oni tega zavedali. Delujejo tako kot migranti. Najprej pride peščica izbrancev, pokoljejo nekaj domačinov in ko naredijo dovolj veliko paniko, z levo roko obračunajo še z ostalimi. Politika Nove24TV o komentiranju je v celoti zgrešena. Nekoga, ki grdo žali, grozi in zmerja komentatorje ter hkrati dela propagando za druge medije, je enostavno treba izključiti.

 • VERRZIFIKATOR

  Zora N. Čukanc

  ODREŠITEV PRIDE OD ZNOTRAJ

  Gangsterja na sliki dva kot brata,
  prvi strel s pištolo simulira,
  ko nesramno nekam prst upira,
  drugi zdi kot prvega se ata.

  Gangsterska posrečena je slika,
  je v ozadju čisto prava banka,
  roparski izplen v njej vidno manjka,
  manjka vsa še preostala klika.

  Zadaj sicer so smetarji vidni,
  ki počistijo za bando sproti,
  toda tukaj manjkajo faloti,
  kakor gangsterja nadvse perfidni.

  Ni se bati, da jih ni v ozadju,
  mafija spoštuje zaporedje,
  se zato ne silijo v ospredje,
  a prisotni so v tem enovladju.

  Kdaj rešitev vendar se obeta,
  kdaj se slika ta bo spremenila?
  Ko med sabo sprta kamarila
  bo od znotraj žaltavo načeta.

  Spomnimo se malo zgodovine,
  kdaj se je zafrknil Al Capone,
  ko brezglavo tratil je patrone,
  mislil, da njegov več čas ne mine.

  Ravno ko prišel je do vrhunca,
  konec se mu naglo je približal,
  ni več gledal, butec je le mížal,
  so potem zašili ga kot junca.

  Gangsterja na sliki dva kot brata,
  nista tega brala, kaj ju briga,
  pride čas, ko paznik le pomiga
  in za njima se zaprejo vrata.

 • Krtača 20

  Tale danko ma spet počeno rit pol pa pizdarije klamfa.

 • dob

  Bravo, Donko!

 • žogica

  Tu gori ste sami SDSovi psihopati ! Pojdite raje ven v naravo in si preluftajte možgančke, mogoče boste potem bolj trezno razmišljali….., se pišemo zvečer !

 • ĐĐ Style

  Kaj ni bilo nobene teme o gayih za Donkota

  • Steiermark

   Ali ni pred kratkim pisal o tebi in tvojih gayih?

   • ĐĐ Style

    Čudno ,da nič nima proti pedofilom, tam desni imajo exskluzivo

    • Steiermark

     Motiš se, tam ste še vedno vodilni titovi pionirčki – pedofilirani od tita, sedaj ostareli geji s posušenimi in tito, poleg revolucionarjev, še vedno vodi! No. 1, v pedofiliji – seveda ste se pa vzgledovali po njem ravno vi, ki ste to “preizkušnjo” dali skozi v rani mladosti in na kar ste še danes ponosni….

     • PIA PlA

      Tip, ki mu odgovarjaš, je Ana Job in tu je njen novi profil https://disqus.com/by/ana_job/

     • Steiermark

      Hvala za opozorilo, moram verjeti, ker ko sem prebrala, kaj je pisarila in kaj še pisari tebi, je to čisti odsev njene psihopatske in nasilne podobe.

    • WISKY 1000

     đđ,Janez prihaja,peklo te bo fuull

     • ĐĐ Style

      A brez vazeljina

     • ĐĐ Style

      Janez odhaja v pokoj

 • Krtača 20

  A veš, pol se pa desnim še fajn zdi, če take idiotizme pišejo. Sej nima smisla idiotu razlagat da je prfuknen. V Begnah bo dubu par tablet pa bo mir pred njim.

  • MižekFiga

   Ko se sam sebe pokrtačiš, pokrtačene dlake zaradi higiene zažgeš !!!

  • Dostmamrecesije

   Butl usekan. Kje maš betico??

 • MižekFiga

  Že zdavnaj sem vse levake provokatorje izključil iz debate.

  Danes smo leta in tisočletja 2018. Najpomembnehjše je da Slovenija NI podalpska Srbija. Tov. ddr. Kučan jo ustvarja, ampak je lokacijo kiksnil, ker cilja na rusko Sibirijo. FUJ starček lažnivi, saj ne gre za Lažgoše !!!

 • slaipowi

  A veš tisto, ko prebereš naslov in veš da je podpisan “rabim ga v danko”…

  • MižekFiga

   Pantakan je prava multikulti rcnija zate.

  • pesjanar

   Danke imajo radi takšni kot si ti nagravžni pedri normalni imamo raje finke v objemu prelestnih bedrc to je ta pravo, vsrane riti prepuščamo vam levi pederastom……

  • šmentanamuha

   Vemo, vemo, da vam pedrom dišijo moške riti in fekalije, kamor ga namakate. Tvoja projekcija zato vsekakor drži.

 • milanček

  Slovenci, ta dva na sliki zg. je treba odstranit na kateri koli naćin, gre za slovenski narod, za naše bodoče rodove in našo domovino, SLOVENIJO!!!!!!!

  • pesjanar

   Ta dva sta ta prava lopova,eden na kratkih nogah izdajalec lastne domovine oni drugi z zatečenim ksihtom,ja o onem se ne splača govoriti ker je navaden smrdeči kup govna.

  • Sale

   Se Janšo dajte zraven za odstranitev

 • Miran

  Donči a ti ga spet fant ni hotel potegniti in si slabe volje.

  • MižekFiga

   Samo še FUK vam gre po glavi, kultura balkana, BRAVO!

   • Steiermark

    Pa še to, tiste vrste, ki ga prakticirajo po garažah….. pomanjkanje cuckov in slaba volja prdotov, papežev, miranov ter burekov…… jih spravlja ob živce….

  • Primoz Papez

   Vceraj je donko hodil po Kongresnem trgu oblecen v jezusa pa mladini predaval bozje zapovedi…

  • xtc

   A ti to iz lastne prakse?

  • šmentanamuha

   Perdi se ful palite na Donkota opažam.

 • MižekFiga

  NE JAZ, ti ga imaš kar naprej na koncu jezika !!!
  Torej si FUJ ali BRAVO?

  • slaipowi

   Japajade. Na jeziku ga imaš ti kot je zaslediti iz tvojih postov. Ne spusti te pa v danko. In tebe to boli. Taka pač sta vidva.

   • MižekFiga

    Sem ti napisal kaj je, ti se pa sprenevedaš, multikulti fukač pač!

    • slaipowi

     Ne mislim debatirat z nekom katerega IQ je nižji od IQja amebe. Taki pač ste dankovi in jajotovi privrženci. Hvala bogu da so slovenski volivci večinoma proti takim.

     • MižekFiga

      Ti misliš (če?sploh) samo z tamalo glavico. Revež balkanski!

     • slaipowi

      No vidiš. Pa imaš spet tamalo glavico na jeziku. Pol sem pa jaz kriv da te danko ne mara. Tipičen “za otroke gre”. Ha ha. A si župnik? Oni tudi sanjajo o glavicah. Otroških. Sprevrženec pedofilski in pederski

     • MižekFiga

      Ti si levaški zacementirani stojko z balkanskim kurčanom na koncu jezika. Balkanski slovenac pač in to smrdljivi! Ubogi fukfehtar!

     • slaipowi

      Bolje to kot janšev pedofil in dankov peder. Prav ponosen sem na to.

     • MižekFiga

      Ti janšev ali dankov nisi! Balkanski velikogobčnež pa si!

     • slaipowi

      Ne, ti si janšev in dankov. Jaz sem svoje otroke krstil v svinčenih časih komunizma ko se janševi pedri in širokoustneži tega niste upali narediti. Zdaj se pa kurčitw. Smrad desničarski in pedofilski. Povedali vam bomo na volitvah kaj si mislimo o vas. Golazen belogardistična

     • MižekFiga

      Volitve so že dobljene. Avion za Sibirijo Vam je že rezerviran. Slovenija je prelepa za fukarje balkanskega porekla. Adijo!

     • slaipowi

      Vem da so. Vam se bo pa še razjasnilo. Kdo je balkanskega porekla pa povedo najini posti. Sprevrženec kvazi slovenski…

     • Sale

      Smrt vsem zlovencem in zloveniji živela muslovenija Alah uekgber

     • Soave

      Krstil si jih ??? Kako jih pa vzgajaš ?
      Sram te bodi.

     • Steiermark

      Kako bi jih pa naj vzgjil, če pa sam, razen rdeče pederajzlove vzgoje, nikoli ni prejel?

     • Sale

      Smrt desni pedofilni zloveniji Bog vzemi Janšo in ga vrzi v pekel amen naj vsi Janševiki se vržejo k svojim v dobro jamo amen

     • WISKY 1000

      vsi za sds,druga varijanta ne obstaja.

     • Sale

      Vaški domosralci vabljeni ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor amen crknte Janševi

     • šmentanamuha

      Pederasti ste tudi radi zelo nazorni.

     • Sale

      Smrt pedofilu Janši Bog naj ga ubije in njegovi retard incestno pedofilno familijo

     • Soave

      Čudno ? Pa se vendar kar naprej vtikaš. In omenjaš eno in isto. Torej imaš težave ti sam. In to te boli .

 • MižekFiga

  Tekoči posli jebivetra Cerarja so “po Savi” Ljubbljanqa-Zagreb in to milijonski. Lepo skrbi za domovino Slovenijo. Še malo, pa bo isti kot tov. ddr. Kučan.

 • xtc

  Levaki bodo futrali narof in ga nategovali tako dolgo kot so v Yugi-dolej ko jim ne bo nihče nič več posodil bokonec,kot v Yugi.

 • Vrhovni sodnik

  “Da @ZidanDejan in @MiroCerar moledujeta za podporo Zorana Jankovića, je pa novo dno za ti dve stranki. Vse, čisto vse, za oblast … (vir: Twitter)”
  (Tako Žiga Turk, nekdanji politik, profesor in kolumnist, ob najnovejših izjavah Mira Cerarja, da se utegne pred volitvami povezati z Zoranom Jankovićem in njegovo Pozitivno Slovenijo.
  Novo dno za SMC in Socialne demokrate?!).

 • piko8

  To rdečo bando lopovskobo treba odstranit, tudi z nogami naprej !!!

  • WISKY 1000

   saj jih bo matilda počasi razredčila,samo nekatere žal prepočasi.

   • radames

    Oni imajo odlično zdravniško oskrbo, zato bodo zelo dolgo živeli.
    Jaz čakam kdaj škripne bivši šef jugoslovanske udbe. Ima že več kot 87 let, pa je še vedno bešter. Le malo težje hodi.

 • Tweety Bird

  Nova 24tv napiše…”Psihološka značilnost serijskih morilcev”…in doda fotografijo Zokija in Milana???
  Čista medijska manipulacija oz. fake news… Pa da vam jeb*** mater domobransko. Gamad klerofašistična.

  • tohuvabohu

   Trikrat lahko ugibaš, kateri od obeh je večji gangster.

   • ĐĐ Style

    Ni ga med njima, verjetno je ta dan kupoval nov nabiralnik v Velenju

  • Franc na Klanc

   Vidva Pezdetka Smrdljivi Ptič in Bedni Duplikat, ko bo patriotizem zelo v kratkem zavladal svetu in Sloveniji, bosta na Tromostovju z guslami v rokah prosila za kos kruha in frakelj travarice.

   Žal bosta nesposobna iz njih privabiti ušesom prijazno melodijo, zato v klobuk ne bo nič padlo, čaka vaju lakota in beda.

   Torej le uživajta v svoji zlobi poniževanja poštenega dela naroda svojih zadnjih pet minut, kajti priložnost za krajo in aroganco se ne vrne nikoli več.

  • šmentanamuha

   Človek ne ubiješ samo z nožem ali puško. Naslov in slika sta zelo vzajemno povezana.

   • freedomfighter

    Dajte imena spiske koga sta ubila…holocoust se je zgodil 75 let nazaj pa imamo spiske vseh ubitih judov tu pa nobenega

  • Jana učak

   Gargamela iz noriških poljan v ospredje!!!

 • Broni

  Danes mi gre pa resnično na smeh. Še posebno ob pogledu na sliko, na kateri je “maister” Kučan v nekem čudnem suknjiču. Ali ima spodaj kak neprebojni jopič, ali pa ga je tako hudi pobralo, da izgleda precej ubogo. Morda pa mu je povšeči moda Bivšega večnega sindikalista Semolića, ki je za dober vtis revčka hodil v vedno isti jopici ali suknjiču, sicer pa se valja tako kakor tale dva v soldih….

 • Marija

  Komentatorji! Potrudila sem se in prebrala vse.Zanimivo koliko se vas ukvarja s piscem kateri piše resnico,ne ukvarjate se pa z zločincema na sliki.Kaj je z vami narobe. Torej vsi kateri se ukvarjate z piscem povejte jasno,da ste na strani zločina,verjetno vam današnje stanje odgovarja.Pljuvate po Novi24 TV,kaj to pove o vas,da vas moti in nočete resnice.Ker sem že toliko v letih in poznam po pripovedovanjih vojno resnico in povojno katero sem doživljala sama,je po 70 letih Nova 24 TV edini medij kateri govori resnico in samo resnico pa vam to odgovarja ali ne.Da pa tako živimo,kot živimo ste pa krivi vi,kateri podpirate zločince ne žrtve s svojimi dejanji.Sem žrtev in bila sem žrtev komunizma že 75 let in po vaših komentarjih vidim,da bom ostala žrtev do smrti. Pa mene zame to ne boli,boli me pa za moje potomce. Tudi ti so in bodo žrtve vas komentatorjev,ker če nebi bilo vsa določenih kateri podpirate zločince,teh zločincev nebi bilo več.Seveda vaši otroci so zaščiteni,ker poskrbite za svoje. No sedaj me lahko popljuvate kot pljuvate po g. Donku. Se kaj spomnite Koroških dečkov ali vas ni sram. Kaj bi bilo,da pridemo in ukrademo vam otroke z vrtca,prej vam pa neki jugo norec ubije vašo hčer. Zamislite se malo kaj pišete. Sicer pa nič narobe vsaj vemo koliko vsa je in kaj se lahko čaka,tu so vaši komentarji dobrodošli. Lepo nedeljo vsem tudi vam podporniki zločincev.Kako že pravijo ljubi svojega sovražnika.G. Donku pa samo čestitke za pogum.

  • PIA PlA

   Ne gre. Ljudje ne razumejo. Dobroto vračajo s sovraštvom. Če nastaviš še drugo lice, si za večino samo bedak. Ni čudno, da so naši predniki rekli: “Dobrota je sirota”. Tudi v naši družini so padle povojne žrtve, zato me še toliko bolj čudi, da ljudi prav nič ne izuči. Dobrotniki pa so za večino bedaki, žal.

   Ana Job in njen novi profil https://disqus.com/by/ana_job/
   Lep pozdrav, Pia

   • freedomfighter

    No moja druzina je pa v vseh rezimih dobro zivela in a ves zakaj…ker se nikoli nismo ukvarjali s politiko ampak s sluzenjem denarja…pa imamo tudi prednike v kocevskem rogu ampak to je za naso druzino in zivljenje nase druzine povsem nepomembno in totalno preziveto…ti pa bos tako kot si sama rekla vedno zrtev saj se ukvarjas s preteklostjo namesto z prihodnostjo…ce bi se izrael se vedno tako ukvarjal s holokaustom kot se nekateri s povojnimi poboji potem bi ze zdavnaj propadel…

    • PIA PlA

     Zaradi takih kot si ti, se imamo, kot se imamo. So ti komunisti ubili dedaka, pa kva pol. Mi mamo se faj, ne pustimo se motiti, moramo veliko dnarja zaslužiti. Ajd gremo v navezo z rdečimi, tam se dnar tala. Kva me briga, če so koga od naše družine pobili, on je itak mrtev. Pokopljimo preteklost, da se bo v prihodnosti kdaj lažje ponovila. Če bi mene brigal Izrael, bi pa o Izraelu pisala.

     Vse slabo se zgodi tudi zaradi dobrih ljudi, ki so tiho.

     • freedomfighter

      Povej mi zakaj bi se ubadal z stvarmi na katere nimam upliva…bila je revolucija rdeci so prevzeli oblast in na koncu se je vse skupaj sesulo pika…mojemu podjetju in mojim zaposlenim je prav vseeno za povojne poboje in vseh 50 let socializma ker je to PRETEKLOST in socializem se ne bo nikoli ponovil ker NE DELUJE in ker ga vodilnu ljudje nocejo…sem pa siguren da si ena od tistih ki trdi da ji je socializem unicil zivljenje sedaj pa zivimo v neo liberalni evropi ki je cisto nasprotje pa najbrs jamras da je globalizem slab ker ti krade sluzbo…sluzbo ukrade tistrmu ki slabo dela in ni konkurencen…ce pa pade ta sistem bos pa v naslednjem najbrs spet najdla nesteto razlogov zakaj ti ni uspelo…a ni zanimivo da od uspesnih ljudi nikoli ne slisimo jamranja kako grozno je bilo v jugoslaviji…a ves zakaj ne…ker jih ne briga kako je bilo v jugi ampak jih zanima kako bo jutri…izrael sem ti dal pa za primer da vidis kaj se da donesi ce se gleda v prihodnost in ne v preteklost ce bi pa poslusali radikalne jude ki se vedno jokajo o tem kaj so jim naredili nemci bi bili pa najbrz ze na dnu sredozemskega morja

     • PIA PlA

      Slabo razmišljaš in še slabše bereš. Neumno je, da razmišljaš, da je socializem, ne še celo komunizem, mimo. Ni. In tudi ne bo minilo kar samo od sebe zaradi ljudi kot si ti. Ni pomembno od kod je denar, samo da je, je razmišljanje, ki je zelo, zelo pasé. Krvav denar se še po zakonu o Evropski uniji ne sme prati, naše vlade ga, že desetletja. To te morda ne briga danes, zagotovo a te bo jutri, ko ne boš imel za plače, ker bodo denar in banko zaplenili. Zemljo že jemlje zaradi pohlepa vlade. Lakirnica Magna je šele začetek. Ti pa kar uživaj in bodi ponosen na svoj prav, saj ni pomembno kaj se dogaja, važno je, kaj bo.

     • freedomfighter

      Komunizem je mrtev da bolj nebi mogel biti to se vidi v ekonomiji in politiki tisti ki tega ne vidite ste res totalno v svojem svetu in ni vsaka negativna stvar komunizem in kriviti komunizem za unicenje okolja pocasi ze meji na skizofrenijo…pa jaz nimam nic s krvavim denarjem niti s pranjem denarja v nlb…jaz se ne ukvarjam s politiko politika se ne ukvarja z mano…drzava mi ni nic dala jaz pa njej se manj…od povprecnega slovenca nimam nic zato se tudi ne sekiram kaj se dogaja z nesposobnezi je pa ena cista resnica ce lahko uspem jaz in moja druzina potem lahko vsak ker nismo v nicemer drugacni od povprecne slo druzine le mogoce v tem da nikoli ne jamramo in nikoli ne krivimo drugih za lastne neuspehe…povej mi pa tole kaj si ti na slabem ce nekdo v drzavi pere denar…a mislis da se bo zate kaj spremenilo ce se ne oz kaksen upliv ima na tvoje zivljenje denar s katerim ne bos imela nikoli stika

     • Soave

      ++++++

    • Sale

     Hhaaaa dobra Janša svojim besnim psom meče kosti za glodanje iZ dobre jame

  • freedomfighter

   Vazno da je jugo norec

  • Sale

   Smrt zloveniji živela muslovenija

 • šmentanamuha

  “…Kriminalna združba, ki se dela norca iz vseh nas, ker ima oblast, je še najbolj podobna vedenju serijskega morilca, ki pušča sledi, da bi dokazala svojo premoč….”

  Moram reči, da je avtor članka napravil zelo dobro povezavo. Se strinjam z njim. Da nakazuješ denar Miki Miški in jaki Racmanu, to pomeni, da je nad tabo samo še nebo. In eni levi komentatorski butli še poskušajo najti opravičilo za to.

 • freedomfighter

  Franci daj povej zakoliko ljudi imas dokaze da sta jih zoran in milan spravila pod zemljo ali to pac govoris tako iz glave oz si sproti zmisljujes…se spomnite ko je novinarstvo temelili na dokazih in ne na ustnem izrocilu

  • šmentanamuha

   Kdor zavestno, namerno, s pretkanimi prevarami in političnimi navezami uničuje podjetja in gospodarstvo države JE morilec, morilec države in vsakega posameznika, ki ga spravi na rob ali čez rob preživetja. In ta dva to sta. Še vedno. Zato ne delaj bedaka iz sebe in ne ščiti več te jugo mrhovine, ki ni za drugam kot v kanalizacijo.

   Kako potekajo te stvari pa lahko poslušaš na tej povezavi:

   Pogovorni večer z Evo Irgl in dr. Anžetom Logarjem v Ajdovščini, 13. 4. 2018
   https://www.youtube.com/watch?v=DuAstgkTDXI

   • freedomfighter

    Aha potem je polovica podjetnikov morilcev ker ne placujejo davkov in goljufajo na vsakem vogalu…moram priznati da zame je razlika med lopovom in morilcem zeli velika sploh ce jim ne mores dokazati ne enega ne drugega…pogovora med logarjem in irglovo pa nebi gledal pa da mi placas…sami jamravci bodo spet za lasno nesposobnost krivili milana in murgle…naslednicnaj novinar predlozi dokaze da je milan morilec drugace naj bo pa tiho in se posveti novinarstvu podprtemu z dokazi in ne samo z zgodbami ustnega izrocila…sam sem vedno trdil da je proces patria farsa saj niso nikoli predlozili dokazov samo domneve in novinarji nova 24 so isti…vcerajsni clanek kako so muslimani zaceli napadati po sloveniji tudi ni imel niti enega primera torej je slo spet za neke novinarjeve domneve BREZ DOKAZOV…poden novinarstvo

    • šmentanamuha

     Pravi, da hočeš dokaze, ampak Logarja pa ne misliš poslušati. Saj za to gre. Logika ti ne dela dobro, kot je pač za levičarja značilno. Nočeš vedeti, nočeš brati, nočeš poslušati, ampak zahtevaš dokaze. Ti si pravi za Partijo, taki so vedno dobro prosperirali.

     • freedomfighter

      Ce ima dokaze naj jih da sodiscu ne pa da si nabira politicne tocke in ljudem razlaga stvari ki jih tako ali tako ne razumejo…ce pa nima dovolj dokazov za sodisce je pa to obrekovanje…pa ta logar je ze pri bancni luknji samo govoril govoril in govoril ovadbe pa nobene se v evropskem parlamentu je bil pa eu ne naredi nic

     • šmentanamuha

      Pravkar si izgubil vso verodostojnost, kolega komentator. Tvoji ploščati možgani res nimajo konkurence.

 • dob

  Ko so komunisti zmagali, niso vedeli kaj bi sami s sabo. Zato so si izmislili sovražnika in nadaljevali boj, ker ubijati pa znajo.

 • dob

  Ta dva na sliki se razlikujeta le po tem, da je en večji kriminalec od drugega.

 • Frank Novak

  Franci, kje pa so tvoje pridige glede homoseksa? A te Danka nic vec ne scegeta?
  Si si kupil vecji dildo da nam das koncno mir s tvojimi potlacenimi zeljami?

 • Frank Novak

  Imamo oboje, pohlep ki ustvarja dobicek in ga, ker smo humani, nepravicno porazdeli.
  Regulacijo tega pohlepa (socializem, komunizem) ki trdi da se trudi pravicneje razdeljevati dobicek. Ker pa smo humani, regulatorji dobicek prisvajajo za sebe in ne za delavce.
  POTREBUJEMO RAVNOTEZJE MED POHLEPOM IN REGULACIJO.
  IMAMO MOGOCE KJE IDEALEN PRIMER? MOGOCE SVEDSKA?

 • Get Smart

  Regulacije pohlepa in ostalih preseravanj so le v tvojem MURGL JUGOKOMI dupetu, seveda pa ti nisi svog tela gospodar, tako da za tvoje dupe u garažama skrbijo MURGL SRBO RVACKA JUGOKOMUNISTIČNE gazde.

 • Get Smart

  Vse, kar človek rabi, je KULTURA ŽIVLJENJA, kot smo jo postavili Slovenci.

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Kaj pa JUGOKOMI regulacije?
   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«