“Stevardesa” Epsteinovega Lolita Expressa spregovorila, kako je med potjo masirala Billa Clintona

Epsteinova stevardesa Chauntae Davies pomaga Billu Clintonu z njegovim otrdelim vratom (vir: Daily Mail)

Daily Mail je objavil nove ekskluzivne fotografije iz arhiva Jeffreya Epsteina, kjer ena od Epsteinovih žrtev posilstva masirala nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, ki je skupaj z judovskim milijarderjem Jeffreyjem Epsteinom, filmskim igralcem Kevinom Spaceyem in komikom Chrisom Tuckerjem odšel na afriško turnejo po Gani, Nigeriji, Ruandi, Mozambiku in JAR – na Epsteinovem letalu Lolita Express.

Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton je na Demokratski konvenciji, ki se odvija te dni, izrazil podporo Joeu Bidenu za ameriškega predsednika. Ravno v tem času, pa so v javnost prišle nove fotografije iz Epsteinovih arhivov.

Na fotografijah je videti kako 22-letna Chauntae Davies masira Clintona po dolgem letu z Jeffreyem Epsteinom, Kevinom Spaceyem in Chrisom Tuckerjem na Lolita Expressu v Afriko leta 2002.

Do masaže je prišlo po poročanju Daily Maila na prigovarjanje Epsteinove madame Ghislaine Maxwell, ki trenutno čaka na začetek sojenja zaradi trgovine z belim blagom, zvodništva in pedofilije.

Chauntae Davies je bilo naročeno, da si obleče uniformo, ob prvem postanku je bila že v trenirki (vir: Daily Mail)

Clinton se je namreč pritoževal, da ima otrdel vrat zaradi spanja med letom v Epsteinovem Lolita Expressu. Maxwellova je vztrajala, da lahko rešijo problem s Clintonovo otrdelostjo, v kar je Clinton privolil in vprašal Daviesovo, če bi mu pri tem pomagala. Do masiranja naj bi prišlo med postankom za gorivo na Portugalskem. Maxwellova je bila tista, ki je Daviesovo “spodbujala” da zmasira Clintona.

22-letna Chauntae Davies masira Billa Clintona ob postanku Lolita Expressa na Portugalskem (vir: Daily Mail)

Daviesova, ki trdi, da jo je Epstein, odkar jo je Maxwellova zrekrutirala, večkrat posilil, je Clintona opisala kot “pravega gentlemana” na potovanju. Na potovanje jo je povabila Maxwellova en teden pred odhodom. Ko je prispela, so ji naročili, da se obleče v uniformo, da bo izgledala bolj profesionalno. Med letom naj bi opravljala naloge stevardese. Zanimivo, ob pristanku za dotok goriva na Portugalskem ni bila več v uniformi, temveč v trenirki.

Lolita Express Jeffreya Epsteina (vir: Daily Mail)

Clinton je bil redni potnik na Epsteinovem Lolita Expressu. Ko so se pred leti pojavile prve obtožbe pedofilije proti Epsteinu so Clintonov predstavniki trdili, da je nekdanji ameriški predsednik med leti 2002 in 2003 zgolj štirikrat potoval z Epsteinom. Pregled podatkov letov je pokazal, da je v samo v teh letih letel najmanj 26-krat.

Jeffrey Epstein skupaj z Chauntae Davies, ki jo je več let posiljeval (vir: Daily Mail)

Obtožbe so Epsteina bremenile, da je na svojem zasebnem letalu prevažal mladoletnice med svojimi domovanji v New Yorku, Palm Beachu, New Mexicom in Parizom. Ne gre pozabiti niti njegov zasebni otok na katerem so se dogajale prave grozote.

Chauntae Davies je očitno bile več kot zgolj Epsteinova maserka in stevardesa na klic, tu v družbi Billa Clintona (vir: Daily Mail)

Ivan Šokić