Štirje “skromni” mladoletni migranti v Nemčiji nasilno zahtevali višje žepnine in igralne konzole PlayStation

Foto: iStock

Mladoletni somalijski migranti so v namestitveni enoti v nemški deželi Mecklenburg-West Pomerania popolnoma razdejali kuhinjo, saj niso bili zadovoljni, ker za igro nimajo na voljo igralnih konzol PlayStation, želijo pa si tudi višje žepnine. Hvaležnost več kot očitno nima meja. 

Štiri najstnike so zaradi nasilnega obnašanja, zaradi katerega se je 44-letni zaposleni zaklenil v pisarno in na pomoč poklical policijo, ločeno poslali v druge namestitvene enote, ki so namenjene za mladoletne migrante brez spremstva.

Zaposlenemu so grozili s pretepom
Migranti so v Nemčiji preživeli dva tedna, preden so postali nasilni in začeli groziti uslužbencu, da ga bodo pretepli, če jim ne bo priskrbel igralnih konzol PlayStation, več žepnine in uredil namestitve v večjem mestu.

Foto: iStock

Somalci, stari od 15 do 17 let, so uničili večino pohištva in razdejali kuhinjo, za postavitev katere je bil uporabljen denar davkoplačevalcev. Po navedbah Parchimer Zeitunga so mladoletniki razgrajali tudi ob prihodu policije, zato so jih policisti uklenili.

Upravnik doma presenečen zaradi nasilnega obnašanja
Nemški časopis med drugim navaja, da bodo morali mladoletniki brez spremstva za nastalo škodo odgovarjati, prav tako pa tudi zaradi poskusa izsiljevanja zaposlenega v namestitveni enoti. Jan Buchholz, ki vodi namestitveni kompleks v Dargelützu, je bil zelo presenečen zaradi nasilnega obnašanja Somalcev, saj so tam prebivali le dva tedna, po tem, ko so bili v skladu z Dublinskim sporazumom v Nemčijo poslani iz ene izmed skandinavskih držav.

Odkrili tudi 40 gramov konoplje
Po navedbah Buchholza mladi moški navadno ne povzročajo škode, če so zaposleni v kakšni od delavnic, kar so ti štirje bili, saj so obiskovali mizarsko delavnico. Kakorkoli, policija je morala zaradi nasilnega obnašanja posredovati, policisti pa so pri 17-letniku odkrili več kot 40 gramov konoplje, ki so mu jo zasegli, nato pa se je ta še upiral aretaciji.

Foto: iStock

Spomnimo. Breitbart je lani poročal o tem, kako so migranti v Nemčiji  v času ramadana požgali konferenčno dvorano, kar je povzročilo za 8,6 milijona funtov škode, ker so se bali, da bi kristjani in ostali nemuslimani čez dan pojedli vse gumijaste medvedke in Nutellin namaz, medtem, ko so se oni postili.

N. Ž.

 • francelj3

  Bravo. Vsaj Somalce je “avtor” kar večkrat pravilno uporabil, čeprav si ni mogel kaj, da ne bi s “somalijskimi migranti” vseeno dokazal svoje nepismenosti. Ja, slovenijski jezik je težak.

  • AlojzZ

   Da. To je vendar prvi tuji jezik!

 • AlojzZ

  Oh! Ne vem, kaj je Nemcem? Fantom treba vendar ustreči! To bodo vendar prvorazredni zdravniki, inženirji … ki bodo delali za naše penzije in mi bomo mirno in lagodno živeli do smrti!

 • mannuro

  toliko o pravovernih muslimanih. To so podivjane horde, ber kompasa, kaj se spodobi in kaj ne. Očitno more res priti do Hitlerja, da bo pokazal tem norcem (govorim o politikih in musličih) njihovo mesto. Kako pa je to zgledalo, je pa še kako znano iz zgodovine.

 • KAPIBARA

  Se pravi, v kratkem ne bo požigov, kajti ne bodo se bali, da bi jim kristjani in ostali ne-muslimani pojedli velikonočno šunko…
  V kratkem sledi še mir pred njimi, za čas kolin in uživanja le teh dobrin

 • rubec

  Klasika. Najprej Playstation, čez en teden bodo pa krvavice z zeljem zahtevali. Dobro zelje še gre, ampak a se njih sploh sanja koliko enega dela je s prašiči?

 • Olga

  Kdo jim bo postavil meje?! Davkoplačevalci, ko bodo nagnali levaške politike, uvoznike divjakov!

 • šmentanamuha

  Koliko je še potrebno, da bo prišla streznitev za nevrotične filantrope in aktiviste, predvsem aktivistke? Našim trem Eritrejcem v Mb tudi ni bila povšeči nadstandardna nastanitev v stanovanju na Smetanovi, zato so raje pobegnili. Nič pa ni pisalo, da so kaj razdejali. Vsaj to ne. In nemci bodo te somalske opice še naprej redili, seveda.

 • KIKI

  Trg je odprt! Za komuniste, cigane, pedre, posiljevalce in drogirance! Zdaj pa le na delo!
  Pa ne pozabite na davčne blagajne! Vraničarjeva in Mag vas opazujeta…!

  • David Hitler

   Na komunaserje Bomo pa Kar pozabl al kaj
   Sieg Heil Dritte Macht

 • Dragan Krstič

  V centru Osla najdena in deaktivirana eksplozivna naprava.

 • totex39

  Nemci so pa res skopuški, da jim ne kupijo igralne konzole , kajti za njih bi bilo lahko to začetno izobraževanje za nadaljna “dela”.

  • Levicar nikoli!

   Sklanjat se nauci

 • stajerc5

  No, sedaj “nasi” vsaj vedo, kaj jim morajo v “deluhe” stanovanja se dodatno pripraviti za topel sprejem, nje!?

 • Silka

  Vedno več jih bo presenečenih, kaj so ti Mohamedi sposobni in koliko sovraštva je v njih. Upam, da bo tudi v Sloveniji pred volitvami dovolj treznih glav s pogledom v prihodnost in proti islamizmu.

 • sodnikisozločinci

  Kreteni, kako pa vejo, da so mladoletni. Imajo kake dokaze?

 • Levicar nikoli!

  Le zakaj noben od teh pizdunov k meni ne pride s tako zahtevo?!? Rad bi jim “ustregel”…

 • mona lisa

  Takoj poslat tja od koder so se privlekli. Kaj lahko od njih pričakuješ? Nič do brega za evropejce.