fbpx

Strpnost po levičarsko: Ženska sredi restavracije pljunila predsednikovega sina Erica Trumpa

Eric Trump (Foto: epa)

Ameriška tajna služba je pridržala žensko v chicaški restavraciji, ki je pljunila na sina ameriškega predsednika, Erica Trumpa.

“To je bilo v celoti nagnusno dejanje nekoga, ki ima očitne čustvene težave,” je o incidentu, ki se je zgodil v torek zvečer za Breitbart povedal Eric Trump. “Za stran, ki pridiga o toleranci to še enkrat kaže, da premorejo bore malo spodobnosti.”

“Ko je nekdo tako bolan, da se zatekajo k pljuvanju na drugega, to samo poudari bolnost in obup in dejstvo, da zmagujemo,” se z dogodkom ni obremenjeval drugi sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Do incidenta naj bi prišlo v restavraciji Aviary v Chicagu, po izjavah očividcev, pa naj bi chicaška policija in tajna služba primer obravnavali “izredno profesionalno.” Trump je v restavracijo prišel s skupino ljudi, nakar je do njega pristopila mlada uslužbenka v restavraciji zamomljala nekaj proti predsedniku Trumpu in nato pljunila na Erica Trumpa.

Agenti tajne službe so na tej točki posredovali in odvedli žensko v pridržanje. Nadeli so ji lisice in jo posadili v policijsko vozilo. A ker se je Trump odločil, da ne bo zahteval pregona, so jo na koncu izpustili iz pridržanja.

Ivan Šokić