fbpx

Švedska se utaplja v kriminalu nigerijske tolpe BlackAx

Black Ax (foto: Twitter)

Black Ax (Foto: Voice of Europe)

Nigerijska kriminalna tolpa BlackAx na Švedskem nadzoruje trgovino z ljudmi in drogami, poleg tega pa se poslužuje bizarnih okultnih ritualov in mučenja ter pranja možganov pri svojem novačenju bodočih prostitutk po vsej Švedski. S svojimi rituali prostitutke prepričajo, da je zanje najboljša služba prostitucija ter prodajanje heroina in kokaina na švedskih ulicah.

Švedska policija se boji, da bo kriminalna organizacija BlackAx iz Nigerije prevzela nadzor nad kriminalnimi dejavnostmi v večjih švedskih mestih. Največja nevarnost preti Stockholmu, Göteborgu in Malmöju. BlackAx pa ima svoje kriminalne lovke že v Kanadi, Italiji ter drugih evropskih državah.

Švedske oblasti se bojijo, da bo kriminalna mreža prevzela nadzor nad celotno državo. Po poročanju portala Voice of Europe je v Stockholmu organiziranih več kot 50 kriminalnih tolp. “Mnogo ljudi je vpetih v trgovino z ljudmi. V svojih bizarnih okultnih ritualih ugrabljene ženske prepričujejo, da če ne bodo več sodelovale v prostituciji, se bo zanje končalo zelo slabo. Ugrabljene ženske so vpete tudi v trgovino s kokainom in heroinom,” je grozovita dejstva razkril tiskovni predstavnik policije v Uppsali Jale Poljarevius.

Kriminalne tolpe sveta izkoriščajo naivnost globalistične multikulturne politike
Kriminalne dejavnosti nigerijske kriminalne združbe BlackAx na Švedskem niso nič novega. Švedska že nekaj časa plačuje krvavi davek zaradi svoje “dobrosrčne” in multikulturne politike, kriminal afriških in muslimanskih kriminalnih tolp je pripeljal do nepredstavljivih škodljivih posledic za lastne državljane. Kriminalno delovanje združbe BlackAx pa je še en dokaz, da je projekt multikulturnosti mrtev in neuspešen.

Foto: iStock

Luka Perš