Švedski absurdistan: Medtem ko odprtih rok sprejemajo džihadiste, Iranko, ki je po spreobrnitvi v krščanstvo zaprosila za azil, podijo iz države

Foto: Twitter

Medtem ko švedske oblasti veselo sprejemajo džihadiste, ki se po porazu ISIS vračajo nazaj, in jim nudijo razne ugodnost ter se na vse pretege trudijo zaščititi njihovo identiteto, pa so Iranki, ki je sprejela krščanstvo, zavrnili prošnjo za azil. Švedska begunska politika je tako dosegla nov višek absurda, ko zavrača resnične begunce, medtem ko odprtih rok pozdravlja prihod migrantov ter teroristov. Za preganjano Iranko so se zavzeli Madžari, ki so ji že ponudili azil.

Švedska je zavrnila prošnjo za azil kristjanki iz Irana. Aideen Strandsson naj bi se spreobrnila v krščanstvo potem, ko je v sanjah videla Jezusa. Na Švedsko je prišla 2014, kjer se je tudi krstila, zaradi česar je bila deležna številnih groženj s strani muslimanov. Ko je v svoji prošnji za azil pred švedskimi uradniki povedala, da ji v Iranu kot odpadnici grozi smrtna kazen, so ji ti po poročanju Voice of Europe odvrnili: “Ni naš problem, da si se odločila, da postaneš kristjanka, to je tvoj problem.”

Taka izjava sama po sebi nakazuje pokvarjenost in sprevrženost švedskih uradnikov. Poleg tega je najboljši indikator, kako švedski oblasti ni mar za begunce, ampak za aktivno uničenje lastne države, saj medtem ko zavračajo Strandssonovo, veselo sprejemajo in pozdravljajo vrnitev džihadistov, ki so po porazu ISIS stisnili rep med noge in se vrnili nazaj na Švedsko. Tem Švedska zagotavlja plačane ure vožnje, brezplačno stanovanje ter celo izničenje dolgov. Švedska ministrica za kulturo in demokracijo Alice Bah Kuhnke si celo drzne reči, da bi morali vračajoče džihadiste integrirati v družbo. Istočasno pa Švedska preganja krščansko begunko, ki beži pred persekucijo v muslimanskih državah.

Uspešna integracija
O uspešnosti integracije Strandssonove pove dovolj tudi dejstvo, da so ji v Švedskem tehnološkem velikanu Ericsson ponudili službo tehnološke razvijalke, ki pa je ni mogla sprejeti, saj jo švedska oblast obravnava kot nelegalno priseljenko. Njena prošnja za začasno delovno dovoljenje je bila ravno tako zavrnjena.

Strokovnjaki po poročanju CBN menijo, da Strandssonovi kot kristjanki v Iranu grozi posilstvo in smrt s strani radikalnega islamskega režima. Švedska je tako zagrešila grobo kršitev Ženevske konvencije o človekovih pravicah, ki pravi: “Begunci ne smejo biti vrnjeni v državo, kjer jim grozi resna grožnja za življenje ali svobodo.”

Madžari ponudili azil
Po tem, ko je o celotnem absurdu nastale situacije poročal CBN, so se oglasili Madžari, ki so Strandssonovi ponudili azil v svoji državi. “Ščitimo Madžarsko pred invazijo migrantov, a tudi pomagamo resničnim beguncem, katerih življenja so v nevarnosti zaradi njihove vere, narodnosti ali političnih prepričanj,” je povedal madžarski podpredsednik vlade Zsolt Semjén na uradni spletni strani madžarske vlade.

Podpredsednik Semjén je izpostavil tudi pomembnost razlikovanja med ekonomskimi migranti in resničnimi begunci. Po njegovem mnenju je kristjane v evropskih državah enostavno integrirati v primerjavi z muslimani, ki za integracijo niso dovzetni. Za konec je dodal še, da je moralna in ustavna dolžnost Madžarske, da pomaga kristjanom, ki potrebujejo varno zatočišče.

Ivan Šokić

 • Dragan Krstič

  A je to papež predlagal, se ne bi začudil Če bi to Iranko poslali domov bi to pomenilo zanjo smrtno obsodbo.

  • McDonald’s

   Kateri papež? Benedikt XVl. ali lažni papež, katerega prihod je naznanila strela?

 • samsara

  Kot uspešno integrirana zdravorazumska oseba, se pač ne vklaplja v osnovni namen invazije tujerodnih, polpismenih, dela nevoljnih in nespodobnih divjakov, negativno ali pa kar odkrito sovražno nastrojenih do domorodnega ljudstva, ki jih hrani, oblači, zdravi, izobražije, plačuje razvaja, ščiti pred zakonom, kateremu so podložni domorodni, zdaj avtomatsko drugorazredni tlačanski plebs obsojen na iztrebljenje.

 • domovina mili dom

  A ni logično, saj kristjani nimajo tam kaj delati.

  • samsara

   Glede globalističnih psihopatov, globalnih lastnikov in upravljalcev, ter njihovih izrojenih levakarskih lokalnih veleizdajalcev, odgovor ne more biti drugačen kot pritrdilen.

   • domovina mili dom

    Bojim se, da nastane pandemija. Zgleda, da bo treba še tretje cepljenje proti rdečkam.

 • Caesar

  Hvala Bogu, so vsaj Rusi posredovali v Siriji in zaščitili kristjane pred genocidom. Da se niso vmešali Rusi, danes ne bi bil živ niti en kristjan na Bližnjem Vzhodu. Švedistan je dober primer, kako zahod dejansko podpira islamske teroriste, kot so Al Kajda in IS.

 • AlojzZ

  Kot sem že mnogokrat zapisal, Švedska je padla. Pravzaprav so padli že takrat, ko so ustanovili Inštitut za enakost spolov … Pa so za delanje reda imeli policistke … Na sledeči povezavi glejte, kaj je migrant naredil s švedsko policijo:
  https://youtu.be/YoqXLbchg6Y

  • ljubinica

   S Svedsko je konec. S Trumpovimi besedami: shithole.
   Zgornji video je slika njihovega propada.
   Ironija zgodovine: Rasisti 1. pol 20. st. so Skandinavce, predvsem Svede, postavljali na 1. mesto med “rasami”, razglasali so jih za “herrenvolk”, rojene za gospodovanje ….
   Ha ha
   Nordijska rasa: Visoki, vitki ljudje. Svetlolasi, svetle oci. Podolgovata glava, ozek nos, izrazita brada.
   Po znacaju neodvisni, samozavestni, svobodoljubni, pogumni raziskovalci neznanega ….

   • McDonald’s

    Muslimani so toliko časa posiljevali po Hrvaški https://www.youtube.com/watch?v=8zqKkw7KT-Q in po Španiji, da so narod tako skazili, da so jih lastni krščanski sinovi z meči, topovi in mušketami poslali nazaj v njihove umazane luknje, kjer so lahko natepavali koze in kamele.
    Dobro poglej Hrvate in Špance in opazila boš, da so en narod.

  • Vince Blake

   Ja, ta video je res zabaven. Po eni minuti je policistkam na pomoč priskočil nek moški (zgleda, da je ravno tako bil migrant) in nasilneža zabrisal po tleh. Nato ga je ena policistka odrinila kao “saj bomo me naprej uredile”. Ja, bodo vraga uredile….nasilnež jih je zopet začel razmetavati kot otroke.
   Pa ni to zdaj norčevanje iz vseh policistk. Sam sem bil priča, kako je policistka tako elegantno uredila zadevo, kot je noben njen moški kolega ne bi bil sposobem urediti. Ampak včasih je pa le treba malo mišice poklicati na pomoč. Narava dela, kaj češ. In takrat se pokaže razlika med spoloma.

   • ljubinica

    Vse skupaj so posneli migranti in se ob tem smejali in zabavali ….

    • Vince Blake

     Ja, saj so se imeli ob čem zabavati. Jaz bi se tudi.

  • Artur

   Ruska policajka bi ga nalomila na mrtvo ime kaj šele tri .

  • KAPIBARA

   Danes tole bral, pa je video že zbrisan.. torej je res delanje norca iz policistk..

 • dež

  Gremo tudi mi po njihovih stopinjah. Ahmad je ostal, krščansko sirijsko družino z majhnim otrokom, rojenim v Sloveniji, smo pa izgnali.

  • Steiermark

   ….SO IZGNALI!

 • paradajz

  Švedska je izgubljena. Sama je tako želela.

  • Franc Šink

   Nisi daleč od resnice

 • Pezde

  Toliko o “odprtosti” in strpnosti Švedov. Očitno je vse samo politika.

 • Olga_10

  Kapo dol Madžari! Tudi Slovenista izganja kristjane, bori se pa za nezakonite brivce!

 • Slo hunter

  Ljudje, predlagam da se vsaj malo oborožite pa makar s fračo in lager kuglami, ker ti ne prizanašajo nikomur, njim se mi ne smilimo, vidijo nas kot sovražnike njihove vere in nad bodo klali na vsakem koraku…. Upam, da se boste že enkrat zedinili in naredili konec tej alahovski golazni… Ne morete si predstavljati kakšni smradi so to… Z njimi noben dialog ni mogoč… Samo uporaba sile, ki je bolj zastrašujoča od njihove jih bo odvrnila vstran od vas, zato le zavihajte rokave!!!

 • xtc

  Levaki so kuga tega sveta.

 • Caetano

  Filoislamisti so sposobni strašnih dejanj. To vsak dan dokazujejo.

 • Domus Lubus

  Res je Švedi in Nemci so se pustili podjarmiti muslimanom. Postali so njihovi uslužni vazali.
  Samo še Madžarska desnica je svetla luč evropske demokracije. In pa naša SDS!

  • tramal

   Na poljake si pozabil.

 • bojan

  Švedi in nemci so najbolj butast in nor narod na svetu .. kar počnejo svojim državljanom in kar bi radi vsiljevali še drugim članicam je naravnost bolano pa zgleda da je še nekaj takih bolnikov na čelu EU v bruslju … višjegrajska zveza je rešitev vsaj za pol evrope …

 • Brutus

  Švedi so že izgubljen primer! Ne vem in ni mi jasno, zakaj delajo namerni samomor? Pri takšni politiki njihove vlade jim ne more več pomagati niti Bog, če tudi bi še tako hotel….

 • šmentanamuha

  Ta primer lepo ponazarja, da je vse to muslimansko sranje, dejansko komplot evropskih politikov, ki so se zarotili proti svojim narodom. Aktivisti so njihove podaljšane roke, migranti pa orodje, s katerim tolčejo po nas. Če bo politiki tako hoteli, noben migrant ne bi več tekal naokoli in se preseraval. Prav vedenje migrantov je pokazatelj, da tudi oni sami ne vejo točno, za kaj gre, ampak če jim že vse tiščijo v rit in jih obravnavajo kot neke uboge otroke, ki niso krivi, da so tako kot so, zakaj ne bi izkoristili take priložnosti. Mislim, da migranti niti sami ne štekajo, zakaj gre. Dokler bo šlo, bo šlo.

  Orban je še enkrat dokazal, da je politik, vreden zaupanja.

 • tramal

  In kje je zdaj cmerar in drugi banditi ki ščitijo sirskega cigana ahmeda.Naj slovenija tej ženski ,ki je res v smrtni nevarnosti ponudi državljanstvo.

  • Micka Mandarina

   Cigani so koristni vsaj za odvoz odpadne bele tehnike. Te islamisti pa za vedno višje davke, da kmalu ne bomo več imeli za nov štedilnik.

 • Mihilus

  Namen imigracije 20 let nazaj je bil dobiti delovno silo, ki se lepo vklopi v okolje.
  Namen imigracije danes je uvoziti največje človeške odpadke, da pri avtohtonem prebivalstvu naredi odpor proti imigrantom (tuti tistim že obsoječim) in pa sesuti trenutni družbeni sistem.

 • piko8

  Madžarska politika in njeni voditelji dokazujejo normalnst do krščanskih beguncev!!
  In skorumpiranost zahodnih evropskih politikov!!

 • Micka Mandarina

  http://24kul.si/kristjanofobija
  Temu se reče po 24kulovsko kristjanofobija.

 • Darko Bukovec

  Švedi imajo feministično vlado…Feministke vodijo državo…in to je čisti samoumor družbe. V Nemčiji je tudi podobno Merklova, ima stranko CDU–(christliche demokrat union). Merklova tisti C lahko si preumenuje v M…muslim….Levičarji in feministke to Merklovo in tega papeža, pa si lahko vzamete za svoje.

 • Vlado77

  Človek ne more verjet. A so to le moreče sanje in se bom zbudil ? Večina Evrope je šla v k..
  Samouničenje je neizbežno. “Diktator” Orban pa je heroj …

 • Marija

  Saj so priznali Palestino za državo tako kot jo hočejo sedaj levaki in Erjavec.In sedaj imajo za zahvalo kar imajo. S priznanjem Palestine bomo imeli množico Palestincev v državi. Samo groza nas je lahko kaj bo ta vlada še naredila v teh mesecih.

 • Adolf Hitler

  Samo ko se Hogar zbodi vas bo predelal v svinske kotlete židovska leva gamad!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!