fbpx

Svetovni strokovnjak za kibernetsko varnost potrdil: Podatki z volitev 2020 so bili spremenjeni v vseh ključnih državah, zaradi česar je bilo stotisoče glasov za predsednika Trumpa prenešenih k podpredsedniku Bidnu!

Volilne naprave na ameriških volitvah so bile dokazano zlorabljene za volilno prevaro (foto: EPA)

Na Nova24TV smo v preteklih dneh že poročali o pritožbi, ki jo je na sodišče v Georgiji v imenu ljudstva vložila odvetnica Sidney Powell, ki zahteva razveljavitev rezultatov volitev zaradi več kot 96 tisoč glasov. Tožbe in pritožbe zaradi razsežnosti volilne prevare na ameriških predsedniških volitvah tečejo v več zveznih državah, vsekakor pa je vredno opozoriti na overjeno pisno izjavo strokovnjaka za kiber varnost, dr. Navida Keshavarz-Nie, ki ga je celo New York Times opisoval kot za briljantnega strokovnjaka, ki je zmožen zaznati prevaro.

25. novembra 2020 je odvetnica Sidney Powell vložila pritožbi glede volilne prevare in volitev v zveznih državah Georgia in Michigan. V obeh pritožbah je kot enega od predstavljenih dokazov navedla overjeno pisno izjavo strokovnjaka za kiber varnost dr. Navida Keshavarz-Nie, ki se je osredotočil na dokazovanje volilne prevare s pomočjo kiber vojskovanja.

Dr. Keshavarz-Nia je eden od vodilnih svetovnih strokovnjakov na področju kiber varnosti, ocenjevanja varnosti, podatkovne analize, protiobveščevalne varnosti in kiber vojskovanja. Trenutno dela za enega od ameriški obrambnih pogodbenikov. Diplomiral je iz elektronskega in računalniškega inženiringa ter magistriral iz elektronike in računalniškega inženiringa na George Mason University. Je dvojni doktor s področja upravljanja inženirstva in tehnologije ter izobraževanja. Ob tem je prejel napredno izobraževanja ameriške ameriške Obrambne obveščevalne agencije (DIA), CIA, Nacionalne varnostne agencije (NSA), DHS in MIT. Njegovo celotno izjavo, na podlagi katere je tudi pripravljen pričati pred sodiščem lahko najdete TUKAJ.

DVS omogoča zlorabo
Keshavarz-Nia je potrdil, da je Obveščevalna skupnost ZDA (USIC) razvila orodja za tako imenovane “MITM” (“man-in-the-middle”) napade, s katerimi lahko brez vednosti tarč, ki komunicirajo med seboj, spreminjajo prestrežena poslana sporočila. Metodo naj bi ameriški obveščevalci s pridom uporabljali pri tujih volilnih sistemih, vključno z Dominion Voting System (DVS), Democracy Suite, in Systems and Softvare (ES&S), brez da bi za seboj pustili elektronski prstni odtis. O nezadostni zaščiti omenjenih sistemov, katere so na zaslišanjih letos priznali izvršni direktorji dveh od omenjenih podjetij, smo že poročali na Nova24TV.

Izvršni direktor Dominion Voting Systems John Poulos (foto: C-SPAN)

Kar je še hujše, Keshavarz-Nia je razkril, da DVS ni občutljiv samo na zlorabo, temveč jo celo omogoča preko vgrajenih skritih vhodov, ki operatorju omogočajo, da posodablja sistem preko interneta, ne da bi ga zaznali. Ravno tako pa je preko teh vrat mogoče brisati preštete glasove, prenašati glasove k določenemu kandidatu ali dodajati glasove medtem ko se glasovnice še preštevajo. Tu govorimo o vnašanju novih glasov s strani entitet, ki glasovnic dejansko ne preštevajo.

V raciji v Frankfurtu ubitih 5 ameriških vojakov
Keshavarz-Nia je ravno tako na podlagi poročil o komunikaciji omrežij ugotovil, da so podatke DVS prenašali na IP naslove registrirane na zloglasno podjetje Scytl v Barceloni. Leta 2020 so SOE Software podatkovno bazo preselili v Frankfurt, kjer naj bi se po prepričanju Keshavarz-Nije zgodila volilna prevara. Kot smo že pisali na Nova24TV, naj bi ameriška vojska v Frankfurtu zasegla strežnike navideznega podjetja ameriške CIA. Kakor vse kaže, je to podjetje ravno Scytl.

Pripadnik enote Delta Force (foto: US Army)

Več informacij o raciji ameriške vojske na prostore CIA v Frankfurtu je po poročanju CDmedia razkril generalpodpolkovnik Thomas McInerney, ki je povedal, da naj bi v raciji na “CIA-ino farmo strežnikov v Frankfurtu” sodelovali pripadniki posebnih enot Delta Force. V strelskem obračunu je bilo ubitih pet ameriških vojakov in en operativec CIE. Revizija zaseženih podatkov na strežnikih naj bi razkrila dokaze o vpletenosti Kitajske, Irana in Rusije v poskus upora proti ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu.

DVS sta leta 2003 v Torontu ustanovila Jon Poulos in James Hoover. Podjetje je strateško povezano z venezuelskim Bitza Corporation, kjer je imel pokojni venezuelski predsednik Hugo Chavez 28-odstotni lastniški delež. Po podatkih obveščevalcev je bila programska oprema DVS/Bitza razvita ravno z namenom zagotavljanja Chavezove in kasneje Madurove zmage na volitvah. Volilne rezultate naj bi na enak način kot v Venezueli potvarjali tudi v Boliviji in Filipinih. To naj bi omogočilo DVS, Scytl, SOE Software, in Smartmaticu, da ustvarijo globalni monopol.

Trumpu ukradli več sto tisoč glasov in jih prišteli Bidnu
Keshavarz-Nia je medtem ugotovil, da je namen zapletene lastniške strukture DVS o kateri smo na Nova24TV že poročali namenska, njen cilj pa je zakriti povezave z Venezuelo, Kitajsko ni Kubo. Kot je izpostavil strokovnjak za kiber varnost, podjetja ki obsegajo DVS so, Dominion Voting Systems International Corporation, ki je registrirana na Barbadosu, Dominion Voting Systems, INC., ki je registrirana v Delawareu in kanadsko podjetje Dominion Voting Systems Corporation. Podobno je pri Smartmaticu. Prvo imamo na Barbadosu registrirano Smartmatic International Corporation, sledi v Delawareu registrirano Smartmatic USA Corporation, nato nizozemska Smartmatic International Holding B.V. in še filipinska Smartmatic TIM Corporation.

Nekdanji ameriški predsednik Joe Biden (foto: EPA)

Svojo analizo je dr. Navid Keshavarz-Nia zaključil z ugotovitvijo, da so bili “podatki z volitev 2020 spremenjeni v vseh ključnih državah, zaradi česar je bilo stotisoče glasov za predsednika Trumpa prenesenih k podpredsedniku Bidnu!”

Ivan Šokić