Tajna služba uvedla preiskavo proti znanemu igralcu Fondi, ker je preko socialnega omrežja grozil sinu predsedniškega para ZDA Barronu Trumpu

Foto: epa

Tajna služba ZDA, ki med drugim skrbi za varnost predsednika in njegove družine, je uvedla preiskavo proti 78-letnemu filmskemu igralcu Petru Fondi zaradi domnevne grožnje sinu Donalda in Melanie Trump Barronu. Fonda je v sedaj že izbrisanem tvitu pozval k ugrabitvi Barrona. Pozneje se je zanj tudi opravičil.

Barrona bi morali iztrgati iz materinega naročja in ga dati v kletko s pedofili in potem bi videli, ali se bo zoperstavila veliki riti, s katero je poročena,” je tvitnil Fonda, ki ga je očitno prizadela Trumpova politika odvzemanja otrok migrantov staršem na meji, ki se ji je predsednik po ogromnem domačem in mednarodnem pritisku v sredo potem odpovedal.

Fonda ni bil povsem pošten do Melanie, če je verjeti poročanju Washington Posta, da je bil pritisk prve dame ključen za Trumpov odstop od te politike. Kritiki so po tradiciji otroke izvoljenih uradnikov ZDA, še posebno predsednikov, doslej pustili pri miru. Fondov tvit je še en znak, kako močna čustva je vzbudil Trump pri Američanih s svojo politiko. Sin Henryja Fonde, brat Jane Fonda ter oče Bridget Fonda, ki slovi po vlogi v filmu Easy Rider, je v izbrisanem tvitu tudi pozval, naj ob odvzemu Barrona Melanii odide na ulice demonstrirat 90 milijonov ljudi, tvit pa je potem začinil še s sočno kletvico.

Ameriški mediji poročajo, da je Melania Trump člana znane igralske družine potem prijavila tajni službi, ki je sprožila preiskavo zaradi grožnje sinu predsednika ZDA.

Demokracija

 • xtc

  Sedaj vidite kako nevarni in česa so zmožni levi psihopati zato sodijo na psihiatrijo.

  • Steiermark

   in ti levi psihopati širijo laži o Trumpu ter mu pripisujejo svinjarije, ki jih je ozakonil Obama, kot tale zakon “o odvzemu otrok” migrantom!

 • soc

  Joe McCarthy je odlično zatrl nore rdečkarje v Hollywoodu, dobrih šest desetletij kasneje je levakarstvo spet vodilni trend v prestolnici dekadence. Žal je omenjeni senator že dolgo pod rušo.

 • samotoje

  Tipičen holivudski izpad. Peter Fonda je bil vendarle boljši igralec kot mislec.

 • Olga2345

  Podn! Zakaj se ni Fonda oglasil prej? Zakaj ni protestiral, ko so Obamovo politiko “odprtih” vrat izkoriščali številnimi kriminalci, ki so ugrabljali otroke in z njimi izkoriščali azilno politiko Obame?! Trump želi takšnim mahinacijam narediti konec!

 • David Hitler

  Peter facking jew Fonda

 • francelj3

  In tako so Trumpa levuharji spet naredili za krivega za zadeve, ki jih je uvedel Obama.
  Fonda pa je star 78 let. Ni prvi z demenco v teh letih …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!