fbpx

Tako poteka ramadan v Nemčiji: migrant tako brutalno posilil najstnico, da je potrebovala operacijo!

Foto: iStock

Iz Nemčije poročajo o grozljivem posilstvu, v katerega je vpleten migrant. Žrtev brutalnega posilstva je bila tokrat 15-letna najstnica iz mesta Chemnitz na vzhodu Nemčije, poškodbe, ki ji jih je prizadel sirski migrant, pa so bile tako hude, da je nujno potrebovala operacijo.  

Najstnica in migrant sta v kontakt prišla preko družabnega omrežja Facebook in se nato srečala v središču mesta Chemnitz, kjer 18-letnik prebiva. Do napada je prišlo okrog 13.30 v kleti stanovanja, kjer je migrant nesrečnico večkrat zaporedoma posilil in jo ranil, nato pa strahopetno zbežal.

Sosed migranta priznal, da ni naredil ničesar, da bi najstnici pomagal
15-letnica, ki je prebivala v mladinskem domu, je o posilstvu obvestila skrbnika. Ob prihodu v bolnišnico pa so po navedbah glavnega tožilca kmalu ugotovili, da je pri posilstvu prišlo do tako hudih poškodb, da je bila operacija nujna.

Foto: iStock

Sosed sirskega migranta je po napadu priznal, da je slišal, da je med najstnico in migrantom prišlo do spora, slednji naj bi jo tudi tepel, a sam kljub temu ni naredil ničesar, da bi pomagal najstnici in poklical policijo. 18-letni sirski migrant je v Nemčijo prišel pred tremi leti, po navedbah oblasti pa naj bi bil prosilec za azil.

N. Ž.