Tako poteka ramadan v Nemčiji: migrant tako brutalno posilil najstnico, da je potrebovala operacijo!

Foto: iStock

Iz Nemčije poročajo o grozljivem posilstvu, v katerega je vpleten migrant. Žrtev brutalnega posilstva je bila tokrat 15-letna najstnica iz mesta Chemnitz na vzhodu Nemčije, poškodbe, ki ji jih je prizadel sirski migrant, pa so bile tako hude, da je nujno potrebovala operacijo. 

Najstnica in migrant sta v kontakt prišla preko družabnega omrežja Facebook in se nato srečala v središču mesta Chemnitz, kjer 18-letnik prebiva. Do napada je prišlo okrog 13.30 v kleti stanovanja, kjer je migrant nesrečnico večkrat zaporedoma posilil in jo ranil, nato pa strahopetno zbežal.

Sosed migranta priznal, da ni naredil ničesar, da bi najstnici pomagal
15-letnica, ki je prebivala v mladinskem domu, je o posilstvu obvestila skrbnika. Ob prihodu v bolnišnico pa so po navedbah glavnega tožilca kmalu ugotovili, da je pri posilstvu prišlo do tako hudih poškodb, da je bila operacija nujna.

Foto: iStock

Sosed sirskega migranta je po napadu priznal, da je slišal, da je med najstnico in migrantom prišlo do spora, slednji naj bi jo tudi tepel, a sam kljub temu ni naredil ničesar, da bi pomagal najstnici in poklical policijo. 18-letni sirski migrant je v Nemčijo prišel pred tremi leti, po navedbah oblasti pa naj bi bil prosilec za azil.

N. Ž.

 • pajac debeli

  Njihov prerok je tudi imel rad otroke, ko se je poročil z 9 letno Aisho in ji razdevičil pri 11ih. Zato njihova kultura ne obsoja pedofilijie, ker bi po tem morali svojega presvetega preroka razglasiti za pedofila.

  • Zgornji

   A ŽAL TOČNO TO TA IZRODEK PEKLENSKI SATANSKI MOHAMEDANSKI JE !!! ! !!! LE DA SI TO TE HIJENE MOHAMEDANSKE PAČ NE UPAJO PRIZNATI, KER POTEM BI SE PREVEČ OSRAMOTILE !!! ! !!!

  • Razocarana

   Posiljevalski pedofil jo je poročil šestletno in jo razdevičil ko je imela devet let.

 • Olga2345

  To je “integracija” divjakov! To je “miroljubni” islam po Poriću!

 • xtc

  Definitivno je treba uvsest smrtno kazen nazaj za posilstvo-sploh tako ni milosti javno obešenje z vsaj 15 minutami brcanja.

  • Zgornji

   Ti si spet Prenasilen !!! ! !!! Nič nisi boljši kot oni nasilni mohamedanci ki to že izvajajo !!! ! !!! :-P

  • bojan

   podpis xct … to se bo kmalu delalo vsem takim in podpornikom

 • Zgornji

  Hja, naivna potrebnica je mislila da bo samo sexala, a ko je ugotovila, da bi migrantič rad še malo nasilja , si je hitro premislila, kar pa je bilo že Prepozno da bi si zlobni mohamedanec premislil. Vprašanje pa je, če je z neplodnostjo dobila dovolj veliko kazen . Bi jo bilo treba pregledati, in morda še naložiti kako Družbenokoristno Delo ob Postu !!! ! !!! Migrantiča pa kas3rati še pred Deportacijo !!! ! !!!

  • Razocarana

   Ubogo dekle je verjetno verjela propagandi nemških osrednjih medijev in vlade o ubogih beguncih in da bo srečanje z njim potekalo enako kot bi potekalo če bi se srečala z nemških osemnajst letnikom. Največji problem je da veliko najstnikov sploh ne spremlja novice, še manj pa novice obrombnih medijev, ki o zločinih migrantov poročajo, ter da so preveč zaupljivi kar jim dela ranljive in lahke plen posiljevalskim nasilnežev.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! Dobro Povedano/Razloženo !!! ! !!! Hvala :-) :-* Lep dan ti želim :-)

 • Caetano

  Zapor za Merklovo, izgon za Schulza!

 • garfi

  SPOROČILO NEOPREDELJENIM za volitve 3. junija
  pojdite na volitve in podprite SDS…nsi sls Požarja Dobovška…
  ŠE ENE “LEVE” VLADE NE BOMO PREŽIVELI !!!
  Slovence in Slovenijo so izdali “levi” sd-desus-smc-l-bratušek in nas vse bolj radikalno ogrožajo
  šarec je prevara

 • Razocarana

  Glede na to kako nemški osrednji mediji in vlada še vedno prodajajo migrante kot uboge pare ki bežijo pred vojno in samo potrebujejo pomoč, enako retoriko ki jo uporabljajo izobraževalne ustanove, ima zelo veliko mladih ljudi oprane glave, še posebaj mladih punc (tudi pri nas je stanje, če se samo pogleda struktura udeležencev shoda proti politiki sovraštva aka vsi ki nočejo ilegalce so sovražni).
  Tako da za naivnost in zaupanje ki ga je punca plačala z posilstvom in poškodbami, krivim nemške medije, nemško vlado in pro-migrantske aktiviste ki kljub številnimi zločini storjenimi s strani migrantov še vedno prodajajo retoriko o ubogih beguncih, zaradi česar je že tako ranljiv sektor prebivalstva (mlade punce) še bolj ranljiv in v svoji naivnosti in ignorance odprt za zlorabe.

 • Miža

  Iz članka v Reporterju, ki je podrobno poročal o včerajšnjem shodu, smo izvedeli, da je na njem grmela tudi
  Maja Peharc z besedami: “da ženske ne bodo dovolile, “da nas strašijo s posilstvi, da nas v imenu varnosti ščuvajo proti migrantom,”

  Če ne bi bilo takšnih kot je ta M. P., ki jih je tudi v Nemčiji dovolj in ki ne dovoljujeo poročati o kriminalu migrantov ter svariti pred njimi, se tej 15 letnici morda ne bi zgodilo, kar se ji je. Če pa živi v družbi, ki ji dopoveduje, da se je lepo družiti z migranti in spuščati v razmerja z njimi, pa neumno dekle seveda išče po facebooku in se dogovori za zmenek s takšnim.

  https://reporter.si/clanek/slovenija/mesec-brglez-in-ahmad-sami-na-protestu-proti-politiki-sovrastva-641690

 • zoro

  in kaj bodo švabi – ja dali mu bodo azil kot bi ga dal cmero in se mu opravičili, ker je verjetno kričala – prekleta banda

 • zoro

  dejansko so jo posilile švabske vladne kurbe

 • Ashtar Sharan

  Bo saj vedla drugič z kom bo šla jebat a nezna razlikovat evropeica z zamorcem potem si je to zaslužila drolja blesava zihr levuhinja takih ni bilo nikol škoda

 • Marijan Tončić

  Kaj pa je delala pri njemu doma? Najbrž čistila in likala.