Tako poteka širitev islamskega vpliva po zahodnih demokracijah do dokončne prevlade!

Datum:

Širitev islama ni nov fenomen. Vse odkar je Mohamed povedel vojsko nad Meko v 7. st. po Kr., se je islam vztrajno širil po svetu. Redko, če sploh kdaj, z misijonarskim delom, vsekakor pa z mečem in ognjem. A širjenje vpliva islama na zahodne demokracije ne preneha, temveč se celo pospešuje.

Vpliv islama v zahodnih demokracijah narašča predvsem zaradi naporov Muslimanske bratovščine in drugih islamskih skupin, ki na različne načine skušajo normalizirati šeriatsko pravo in islam v izbrani družbi kot nekaj popolnoma sprejemljivega in neobičajnega. To po pisanju Billionbibles poteka v petih stadijih: inkubacija, prepoznanje, infiltracija, konfrontacija in vzpostavitev.

1. stadij: Inkubacija
Ko prva generacija muslimanov prispe v zahodno demokracijo, delajo vse v svoji moči, da ne privabljajo dodatne pozornosti. Delajo, se zaposlijo in na splošno skušajo dajati vtis prijetnih sosedov in pridnih delavcev.

2. stadij: Prepoznanje
Ko se v državi nabere zadostno število muslimanov, sledijo prošnje po prepoznanju šeriatskega prava med islamsko skupnostjo. Da bi se izognili odporu in sumom, javno obsojajo “radikalni” islam in celo obiskujejo srečanja o medverskem dialogu, ki imajo dobro medijsko pokritost. Ustvariti skušajo vtis, da je islam religija miru in da šeriatsko pravo na nikakršen način ne ogroža države, v katero so se priselili, saj bi veljalo samo za muslimansko skupnost v državi. Pogosto jih pri tem podpirajo politični voditelji, ki želijo v javnosti ustvariti vtis progresivnih mislecev.

3. stadij: Infiltracija
Ko število muslimanov v mestih doseže kritično maso, se začne infiltracija ključnih družbenih ustanov. Ustvarijo vrsto organizacij, društev in zavodov, katerih glavni namen je napihniti njihovo dejansko številčnost, da bi lahko lobirali pri vladi, podpirali promuslimanske politične kandidate, preganjali “islamofobijo” ter postavljali imame na mesto kaplanov v oboroženih silah in zaporih, poskrbeli za financiranje islamskih študij na univerzah ter silili javne šole, da pustijo muslimanom moliti.

4. stadij: Konfrontacija
Ko muslimani postanejo največja manjšina v državi, zahtevajo, da že obstoječi pravni red vključuje tudi šeriatsko pravo. Pogosto te zahteve pridejo v istem času kot nasilje in grožnje, ki se širijo s strani muslimanske skupnosti v državi.

5. stadij: Vzpostavitev
Ko muslimani postanejo večina, sledi podreditev islamu. Šeriatsko pravo postane edini zakon, s katerim se aktivno skuša onemogočiti preostale religije. Idealna islamska država je Savdska Arabija, kjer je šeriatsko pravo tudi edini zakon, “ki ga izvajajo z barbarsko brutalnostjo”.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Pozor! Več kot 100 tisoč obrtnikov v prihodnjem letu čakajo bistveno višji računi za elektriko!

Energetska zbornica trdi, da so opozorila Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije...

Kaj je policija počela na domu Aleša Hojsa?

"Saj pravim, Udba v Svobodi. Verjetno sta policista delala...

Možnost popravnega izpita koalicije; Levice “neživljenjskost” zakona ne zanima

Na današnjem dnevnem redu državnega zbora je tudi predlog...

Vlogo Tine Gaber in njenega bivšega v piramidnih shemah bo preiskovala policija

Preiskovalna komisija državnega zbora, ki preiskuje financiranje političnih strank,...