Tako poteka širitev islamskega vpliva po zahodnih demokracijah do dokončne prevlade!

Foto: epa

Širitev islama ni nov fenomen. Vse odkar je Mohamed povedel vojsko nad Meko v 7. st. po Kr., se je islam vztrajno širil po svetu. Redko, če sploh kdaj, z misijonarskim delom, vsekakor pa z mečem in ognjem. A širjenje vpliva islama na zahodne demokracije ne preneha, temveč se celo pospešuje.

Vpliv islama v zahodnih demokracijah narašča predvsem zaradi naporov Muslimanske bratovščine in drugih islamskih skupin, ki na različne načine skušajo normalizirati šeriatsko pravo in islam v izbrani družbi kot nekaj popolnoma sprejemljivega in neobičajnega. To po pisanju Billionbibles poteka v petih stadijih: inkubacija, prepoznanje, infiltracija, konfrontacija in vzpostavitev.

1. stadij: Inkubacija
Ko prva generacija muslimanov prispe v zahodno demokracijo, delajo vse v svoji moči, da ne privabljajo dodatne pozornosti. Delajo, se zaposlijo in na splošno skušajo dajati vtis prijetnih sosedov in pridnih delavcev.

2. stadij: Prepoznanje
Ko se v državi nabere zadostno število muslimanov, sledijo prošnje po prepoznanju šeriatskega prava med islamsko skupnostjo. Da bi se izognili odporu in sumom, javno obsojajo “radikalni” islam in celo obiskujejo srečanja o medverskem dialogu, ki imajo dobro medijsko pokritost. Ustvariti skušajo vtis, da je islam religija miru in da šeriatsko pravo na nikakršen način ne ogroža države, v katero so se priselili, saj bi veljalo samo za muslimansko skupnost v državi. Pogosto jih pri tem podpirajo politični voditelji, ki želijo v javnosti ustvariti vtis progresivnih mislecev.

3. stadij: Infiltracija
Ko število muslimanov v mestih doseže kritično maso, se začne infiltracija ključnih družbenih ustanov. Ustvarijo vrsto organizacij, društev in zavodov, katerih glavni namen je napihniti njihovo dejansko številčnost, da bi lahko lobirali pri vladi, podpirali promuslimanske politične kandidate, preganjali “islamofobijo” ter postavljali imame na mesto kaplanov v oboroženih silah in zaporih, poskrbeli za financiranje islamskih študij na univerzah ter silili javne šole, da pustijo muslimanom moliti.

4. stadij: Konfrontacija
Ko muslimani postanejo največja manjšina v državi, zahtevajo, da že obstoječi pravni red vključuje tudi šeriatsko pravo. Pogosto te zahteve pridejo v istem času kot nasilje in grožnje, ki se širijo s strani muslimanske skupnosti v državi.

5. stadij: Vzpostavitev
Ko muslimani postanejo večina, sledi podreditev islamu. Šeriatsko pravo postane edini zakon, s katerim se aktivno skuša onemogočiti preostale religije. Idealna islamska država je Savdska Arabija, kjer je šeriatsko pravo tudi edini zakon, “ki ga izvajajo z barbarsko brutalnostjo”.

Ivan Šokić

 • Slovenc

  Hahahaha kaksen idiotizem. Ustaša spet na delu debilizma….

 • samsara

  Nekaj citatov. Že navedenih, a vseeno se mi zdi vredno osvežitve.

  “Tujerodna vrsta je katerokoli živo bitje, ki je bilo namerno ali nenamerno zaneseno na območje zunaj svoje naravne razširjenosti, in ga brez človeške pomoči,m ne bi moglo doseči.”

  “Invazivna tujerodna vrsta je tista, ki škoduje domorodnom vrstam, ogroža njih, njihovo življensko okolje in ekosisteme. Mnoge negativno vplivajo tudi na gospodarstvo in zdravje ljudi.”

  “S sistemom ZOHO (zgodnje obveščanje in hitro odzivanje) zaznamo nove tujerodne vrste v zgodnjih fazah širjenje. Če se ugotovi, da gre za potencialno invazivne vrste, se določijo ukrepi za njihovo izkoreninjenje ali omejevanje populacij. S tem ublažimo njihove negativne vplive na okolje, gospodarstvo ali zdravje ljudi.”

  Od naselitve do invazivnega širjenja

  “FAZA – 1) naselitev, 2) ustalitev in razmnoževanje, 3) širjenje in povzročanje škode
  IZRAZ – 1) tujerodna vrsta, 2) naturalizirana tujerodna vrsta, 3) invazivne tujerodna vrsta

  • Zgornji

   DOBRO POVEDANO + RAZLOŽENO !!! ! !!! Hvala .

  • večni srb

   glej, saj ne živiš menda sredi bikovega gozda, verjetno si vsaj blizu kakšnega našega mesteca in veš komu vse so zrihtali šiht na občini. To so zdaj tvoji jihadisti, jebejo te zato, ker te ne marajo in se te bojijo, sicer si itak njihov.
   Poskusi se kdaj pritožiti čez katerga od njih ali Bog ne daj predlagati zamenjavo župana, ker to po pravni poti zgleda sploh ni mogoče, kar udba enkrat nastavi, vztraja dokler jih ne rabijo več.

 • samsara

  Miro Mirsad Cmero bo v zgodovini zapisan kot veliki uvoznik in promotor afro-azijskega divjaštva in zaostalosti, poleg ostalega kar ilegalni nosilci prinašajo iz najbolj zakotnih predelov omenjenega sveta.
  Razen, če projekt zamenjave populacije v Sloveniji uspe, v kar pa dvomim.

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

  • večni srb

   Odkar so se na mejah pojavile kolone beguncev, ki bežijo pred vojni razdejanjem, je oblast v Sloveniji prevzel vrhovni poveljnik Pahor in njegova nato soldateska. Čeprav krize že dolgo ni več, ima vojska še vedno oblast, slabši smo kot jugoslavija.

  • SIMON ROZIC

   Še vedno me zanima, koliko provizije je potegnil od rezilne ograje od
   dobavitelja brez razpisa ? Ali KPK kaj raziskuje ?

 • samsara

  “Ko muslimani postanejo največja manjšina v državi zahtevajo,…”

  Posredno priznanje, da islam ni religija ampak nekakšna ideologija. Nenasitna v svojih brezkompromisnih in brezvestnih ekspanzionističnih težnjah ter brutalnosti. Odmev dalnje preteklosti.
  Po mojem osebnem videnju, diabolična.

  • samotoje

   Islam ni le nekakšna ideologija, ampak je v svojih namenih, ciljih in biti popolnoma enaka kot nacizem, fašizem in komunizem.

   • Zgornji

    AAAAAAAMENNN – OBEMA VAMA !!! ! !!!

   • večni srb

    Vsaka nasilna religija je ista, naši morajo držati skupaj, pa če jih zvežemo s ketnami, vse ostale je treba pa pobiti ali zasužnjiti.

 • Hun

  Napredno civilizacijsko naravnani sultani so oporekal muslimanskim religioznim dogmam. Enako kot v krscanski Evropi, kralji in cesarji.

  • Olga2345

   A ja? Kucan Goebbelsov agitorop?

  • Clemen J.

   Ja če verjameš muslimanom ko to pravijo.

   • Hun

    Muslimanom ni za verjet, ce dogme svoje vere, silijo nad ustavno demokracijo.

  • učko

   Ja? Kar poglej kaj dela Erdogan v Turčiji ! Ne bod bumbar !

   • Hun

    Ce bi uklopu razum ne custva, bumbar- ti bi bil, moj komentarn jasn.

 • Olga2345

  Se en dokaz več, da Islam NI VERA, ampak je NASILNA IDEOLOGIJA, enaka komunizmu, nacizmu in fašizmu!
  Očitno bo 21. stoletje oznacil boj proti komunizmu in islamizmu in kaznovanje akterjev, tako kot so bili kaznovani nacisti in fašisti v 20. stoletju!

  • Zgornji

   AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!! Žaaal.

  • večni srb

   Prej bi rekel, da se nam bo nazaj zaredil pank.

 • Olga2345

  Kučan z Jankovićem v mošeji, med molitvijo, molita v luft rit z rdečo zvezdo!

 • Janez Kranjski

  Kdaj bo kdo začel govoriti o šiptarjih, ki jih je vse vec. V bistvu že preveč. A o tem ne bomo, ker je Ivan njihov prijatelj. Uničili so dve državi. Zdaj uničujejo tretjo. Poleg svoje. Delajo pa vse natančno tako, kot piše v članku

  • porkamashina

   Mislim da piše ravno o njih.Žal so infiltrirani povsod.Policija in MNZ sta tako ali tako čisto njihova.

  • šrauf

   Ti se raje vpraš, kdo se je zavzemal za ukinitev vizumov za šipce ,ko potujejo v države EU.

   Fajonka press

 • xtc

  Da res da se zadeva pospešuje a jo bo ustavila naslednja kriza,ki pač ne bo več kriza ampak začetek vojne in izbruh svsega tistega,kar so EU politiki in še kateri zatirali z raznimi represijami
  Začetek krize utegne prinesti bodi si pok balonov na kitajskem,bodisi spor in razkol v EU-kar postaja vse bolj verjetno.
  Povečani nakupi zlata,ksžejo,da si nacionalne banke delajo zlato podlago za denar.
  Kajti treba je vedeti,če pride do razkola v EU bo euro vreden točno=0

 • Van Der Waals

  NO ZDEJ VESTE ZAKAJ NI NA BALKANU MIRU. KRŠČANSTVO IN MUSLIMAIJA NE GRE SKUP!!!!!!!!!

 • porkamashina

  Slovenija je na 3.stopnji in hitro leze proti četrti.

 • urh

  Kaj pa so te maškare zgoraj na sliki ? Saj še ni pust.

 • Caetano

  Dober opis potuhnjene islamisticne strategije! Pohvala za clanek! Bi pa dodal se, da kljub temu, da filoislamisti vse to poznajo tako iz zgodovine kot iz prakse se vedno zaplotnisko zavajajo javnost z mesanjem megle po dogovoru z Muslimansko bratovscino. Do kje mislijo slediti islamistom je sicer posebno vprasanje. Je pa dejstvo, da so mnogim levivarjem islamisti prirocni zavezniki za razgradnjo civilizacije.

 • učko

  Peta kolona pri islamizaciji Evrope so seveda skorumpirani LEVUHARJI !!!! Prasci požrešni dobivajo denar od muslimanskih naftnih šejkov in za to plačilo tukaj rovarijo proti lastni kulturi in narodu !!!!!!!

  • Djuro Sumar

   Ja, najbolj so povezani levičarji iz Saudske Arabije in ZDA. No ja, pa Kučan in Mesec dobivata na svoja računa denar od tam, da pokrivata zahodni Balkan.

   • Felikss_AH

    Izraz “oprani možgani” je nepravilen, ne vem kdo točno je prvi prilezel s tako formulacijo a če je nekaj oprano potem je čisto. Pravilno bi bilo INFICIRANI ali INDOKTRINIRANI možgani. Pri meni ne gre za nobeno indoktrinacijo, še manj za infekcijo. Ne vem če si kdaj prebral moje komentarje na te teme in enako pisanja drugih virov… VSI vemo kdo PLANIRA in VODI vse to preko skorumpirane politike. Vendar, vsake toliko volivci omogočijo neki politiki da pride na oblast. Konkretno EU je zaradi masovne Levičarske podpore v primežu Levičarskih politik ki poslušno in celo predano izvajajo kar im je naloženo – Multikulkturalizacijo ali Islamizacijo Evrope.

    Vidiš, ni treba celi tom napisati, da se pojasniti v parih stavkih!

 • Felikss_AH

  Ja… točno tako to gre! Vendar… in to VELIKI VENDAR… EU ni prazen prostor, tu je Krščanska civilizacija in ta se je postavljala po robu VOJAŠKIM Muslimanskim invazijam skozi tisoč in več let nazaj. Vsi ki pišejo o širitvi Islama izpuščajo ta GLAVNO – KDO im pa to DOPUŠČA?

  Praktično me boli za Muslimane in Muslimansko Bratovščino in njihove namene, KRIVCI so NAŠI LEVIČARSKI IZDAJALCI tu med nami. Vojaško in v vsakem drugem pogledu je Evropa superiorna (NE zaradi Levičarjev) vsemu kar prihaja iz Tretjega Sveta. Pravo vprašanje je torej ZAKAJ se to DOPUŠČA?

  Če bi se naj zaustavil in potem še izgnal Islam iz Evrope je treba NAJPREJ obračunati z IZDAJALSKO LEVICO, Muslimanarji pa ko bi to videli, bi odfrčali iz Evrope še preden ih se bi metla lotila. Zato bi priporočil vsakemu ki piše na to temo, naj potem obdela še problem notranje izdaje… najbolje kar s konkretnimi imeni in naslovi.

  To ti je isto kot če bi videl da mi je nekdo v stanovanje vrgel ajmar ščurkov, jaz bi pa pol piz**l nad ščurki, namesto da bi takoj raztreščil betico tistemu ki mi je to golazen noter privleku

  • Djuro Sumar

   Bedak.

   • Felikss_AH

    Poskusi še obrazložit zakaj in v čem. Reči samo bedak zna vsak bedak… in bedaki po navadi ostanjeo pri temu… naprej je prezahtevno

    • Djuro Sumar

     Morda nisi bedak, temveč imaš le oprane možgane. Trditev, da so levičarji krivi za vse to sranje, je pač bedarija. Ne da se mi na dolgo in široko, ampak pomisli samo na to, kdo prodaja Saudski Arabiji ogromne količine orožja in za kaj ga ta uporablja. Kdo oborožuje vse silne paravojaške milice in “upornike”, pa tudi legitimne voditelje držav. Tukaj ni nobenih levičarjev, ti se angažirajo le za pomoč lačnim in ustrahovanim.

     • Felikss_AH

      Izraz “oprani možgani” je nepravilen, ne vem kdo točno je prvi prilezel s tako formulacijo a če je nekaj oprano potem je čisto. Pravilno bi bilo INFICIRANI ali INDOKTRINIRANI možgani. Pri meni ne gre za nobeno indoktrinacijo, še manj za infekcijo. Ne vem če si kdaj prebral moje komentarje na te teme in enako pisanja drugih virov… VSI vemo kdo PLANIRA in VODI vse to preko skorumpirane politike. Vendar, vsake toliko volivci omogočijo neki politiki da pride na oblast. Konkretno EU je zaradi masovne Levičarske podpore v primežu Levičarskih politik ki poslušno in celo predano izvajajo kar im je naloženo – Multikulkturalizacijo ali Islamizacijo Evrope.

     • Djuro Sumar

      Celotno svetovno politiko, gospodarstvo in finance vodijo desničarski klero nacisti, zato za razmere ne morejo biti krivi levičarji. Za “begunsko” krizo je kriva izključno desnica. Sicer pa v večini primerov odločajo volivci.

     • Felikss_AH

      Ali se delaš nevednega ali pa res nimaš pojma kdo vodi igro. Naj ti pomagam na kratko –

      Globalisti vodijo tole Multikulturalno igro za Evropo. Hmm… in kdo so že Globalisti… in kje je sploh njihov Komandni Center? Mogoče v Ameriki… Washington, Wall Street in tudi Britanski Westminster… Francoski Quai d’Orsay ne bom omenjal ker je samo privesek tema dvema. To so Politične figure ki pa niso dejanski gospodarji… ta pravi gazde imajo vsem že znano popularno ime DEEP STATE.

      Fuck… kdo pa je DEEP STATE? Tudi to se ve, ker niti ne skrivajo tega, in največji od vseh teh barab je Ameriški CFR (Council on Foreign Relations) kjer sedijo masni loji vplivnih in super-bogatih posameznikov ter predstavniki MEGA KORPORACIJ, predvsem pa tisto čemur se popularno reče – BANKSTERJI, Ameriški (Wall Street). Tudi Britanski (London City- Rothschilds) pa Nemški in Francoski Banksteraj je tu prisoten.

      Če gremo povohat IMENA… glej vraga, povsod dominirajo “Shtetl” imena, pa naj so iz Banksterske domene, MSM, Državna Administracija, štirje “Shtetl” loji sedijo v 9 članskem SCOTUS na primer, ki ima odločilno besedo pri tem kaj je ali ni “prav” v Ameriki, seveda po tem ko sledijo “trendovskim inštrukcijam” stricev iz sence. Zainteresirana stranka je tudi mogočni MIC (Military Industrial Complex) v delničarskem “solastništvu” Wall Street-a, in tako naprej… tega je za kakšnih deset strani gostega tiska.

      Vsa ta nomenklatura ni NE Desna NE Leva v smislu kot se popularno pojmuje Desnica-Levica. Globalisti pa dejansko igrajo na karto javne podpore s strani Levičarskih mas zaradi tega ker te mase BLESAVO podpirajo idejo njihovega koncepta vladanja z mehanizmi Multikulturalizma, kvazi-Socializma, Feminizma, LGBTQP degenerizma in kar je še teh razdiralnih izmov za potrebe SVETEGA NWO.

      Torej tu je krivda Levičarjev ker zaradi lastne omejenosti in dokaj zamegljenih pogledov na realnost, s slepo podporo služijo vzpostavitvi NWO. Tako nekako zgoščeno bi se dalo to prikazati.

     • Djuro Sumar

      Prav sem napisal že pod tvoj prvi komentar. Bedak. Ti nimaš zamegljen pogled, temveč si slep.

     • Felikss_AH

      Čeprav ne vidiš in še manj dojameš… a v tvoji reakciji se odraža vsa beda vas Levuharjev

     • večni srb

      Odkar smo v Natu, smo napadli že cel kup držav, za katere večina državljanov pojma nima kje so in kaj delajo.

     • Felikss_AH

      Kdo je to “smo napadli” ?

     • večni srb

      Slovenska nato soldateska, kdo pa drug, narod jih je pa opremil, plačal in žegnal.

     • Felikss_AH
     • sodnikisozločinci

      And so what? Boli me đoko!

     • antimur

      Kako je v svetu, je trenutno drugo vprašanje, najprej poglej kdo izrecno podpira muslimansko invazijo v Sloveniji. Nobena desna stranka, ampak izključno levaški strankarski gnoj, ki ga je nastavil Kučan s svojo antislovensko bando in pa skorajda nerazumljivo, “Turnškovi hrabri borci za svobodno Slovenijo”.

     • večni srb

      Nihče ne podpira muslimanov, ker enostavno nočejo ostati pri nas, saj niso hrvati, bosanci in šiptaji, da bi bila gnila Slovenija njihova obljubljena dežela.

     • Djuro Sumar

      Ni pomembno kdo koga podpira v Sloveniji, za mene je pomembno edino vprašanje, kdo vodi svet in kdo je sproduciral “migrantsko” in vse druge sedanje krize na planetu.

     • Felikss_AH

      Pa daj… povej nam že enkrat tvojo verzijo KDO? Do sedaj nisi povedal NIČESAR konkretnega, samo seruckaš s kratkimi bevski pod komentarji drugih, tebi nepodobnih

     • Djuro Sumar

      Tukaj ni potrebna nobena filozofija, za vse kar se dogaja na planetu je kriv pohlep. Krivi so vsi tisti, ki bogatijo na račun izkoriščanih množic, med katerimi so najbolj vplivne vse svetovne verske organizacije, voditelji bank in korporacij, ter seveda najvplivnejši politiki. Torej na kratko: DESNIČARJI.

     • Felikss_AH

      A si prepričan da ti vezja delajo pravilno, varovalke in podobno… namreč prav VI Levičarji podpirate to kar si ti pravkar naštel, medtem ko smo mi Desničarji ODLOČNO PROTI tem TVOJIM Desničarjem. Sicer sem ti te iste že jaz prej predstavil, bolj natančno… in kaj si mi že siknil … da imam zamegljen pogled. Drug Šumar, ti si povsem zgubljen v tej tvoji šumi… tudi kompas ti ne dela več… vse ti gre nekam Levo… pa v 3PM. Tako zmedeni so tudi oni Antifa Zombiji da se im vse živo reži. Hvala ti za tole razgaljanje Levuharske zmedenosti iz prve roke

     • Djuro Sumar

      Prosim. Ni problema, vedno sem ti na razpolago.

     • Felikss_AH

      priden… pa nehaj ga srat

 • Djuro Sumar

  Glede širitve vpliva sta si islam in katolicizem zelo podobna, saj sta se oba širila z ognjem in mečem. Širjenje vpliva se nadaljuje tudi danes, le da se islam širi v bogati svet, katolicizem pa v revni svet.
  Ima pa človeštvo to srečo, da se ateizem širi enakomerno po vsem planetu.

 • Novakec1

  Na podoben način se počefurja slolandija, ops je že počefurjena.

 • Amerikanc

  Njihova dejavnost se kaže tudi v slovenskih podjetjih, kjer se muslimanski delavci združujejo in grupirajo ter začnejo najprej nagajati slovenskim delavcem, da dajo odpoved in jih kasneje “njihovi” nadomestijo.

  • skorpijon93

   brcnit bosance nazaj dol, jih ne maram !!!

   • Amerikanc

    So Šiptarji in črnogorski Musliji še slabši.

    • skorpijon93

     Čehi nimajo bosancev,albancev muslimanov, jih ne marajo ! Čehi so rasisti hvalabogu ! Slovenija zaostaja za češko

     • večni srb

      Če so rasisti, potem tebe tudi ne marajo.

     • skorpijon93

      madonca si pameten, veš slovenci, slovaki in čehi imamo veliko skupnega če še nisi ugotovil, se pa enkrat odpravi tja pa preveri, pa razne DNK analize poglej , začni malo opazovati

 • skorpijon93

  višegrajskih državah ne marajo muslimanov, niti jih nimajo ! države višegrajske skupine imajo svetlo prihodnost !

  • večni srb

   Zakaj vedno pišeš le kaj ne marajo, kaj imajo pa radi?

   • sodnikisozločinci

    Čehi imajo radi pivo.

 • skorpijon93

  na hrvaškem je delež muslimanske populacije 1.4 %, hrvati imajo manj bosancev kot v sloveniji, v Sloveniji delež muslimanov znaša 3,6 % po podatkih pew researcha 2016 , še leta 1991 pa 1,5 %

  • Djuro Sumar

   Torej je pri nas muslimanov skoraj toliko kot katolikov. Dobra novica je, da je obojih skupaj manj kot 10%.

   • Amerikanc

    Slovenija je absolutno, še vedno rimokatoliška država, na kar te opozarja tudi 1700 cerkva, ogromno kapelic in neskončno krščanskih znamenj, za katera skrbijo skrbni in v zgodovinskem spominu vzgojeni Slovenci.
    Razni Đuroti, Jovoti, Siniše,… in podobni nasedli Yugotipčki, se lahko samo po jajcih praskate in spremljate naše lepe in kulturne krščanske običaje.

    • skorpijon93

     TAKO JE , kot si rekel ! in tako mora ostati, tukaj je SLOVENIJA ! TUKAJ je srednja evropa !

    • večni srb

     Naše cerkvice so kot kitajska velemesta, vse je novo, vendar tam ne živi nihče.

     • Amerikanc

      Naše vaške cerkve so kar lepo obiskane. Ob nedeljah k maši, potem na pir, potem na govejo juhico, potem pa malo po lepi Sloveniji,…to je za Slovenca nedelja.

     • večni srb

      Ja, kje pa ti živiš?

     • Amerikanc

      Ljubljana Center.

     • večni srb

      Ima me, da bi šel v nedeljo tja in poslikal z mobijem tisto tvojo gužvo, ker ti ne verjamem, razen če je tam kakšen hrvaški geto po novem.

    • Djuro Sumar

     V Sloveniji je približno 5.000 cerkva, od tega jih je v stalni uporabi manj kot 1.000.
     Pravi kapitalisti bi višek podrli ali mu spremenili namembnost, ker so tako samo nepotreben strošek.
     Slovenija pa je v veliki meri ateistična država, saj nas je že več kot 25%.

     • Amerikanc

      Ja veš, Slovenci se trudimo in obnavljamo dediščino naših očetov in babic, ne oziraje se na trende iz Yugorepublik, iz Arabije in iz Afrike. Kulturna dediščina, podobno kot industrijska dediščina in vse ostale dediščine, nima nobene veze s kapitalizmom.
      Je pa v večini tako, da si večina najbolj zagrizenih ateistov oz. komunistov, ob smrtni postelji zaželi duhovnika. Zanimivo ne ?

     • večni srb

      To ti misliš, nihče ne kliče duhovnika, včasih kakšne zahojene družine organizirajo mašo šele po pokojnikovi smrti, zaradi sosedov.

     • večni srb

      Nazadnje so hodili po domovih in šteli krščane takoj po osamosvojitvi, pa mislim, da tudi pred Bajukovo vlado, če bi jih šli preštet danes, bi se od sedanjih domnevnih 50%, za katolike opredelila mogoče četrtina, ampak dvomim , kar je razvidno tudi iz podpore krščanskim strankam.

     • Amerikanc

      To so tvoje želje oz. domneve, kot praviš. Resnica je taka, da se še vedno 3/4 Slovencev deklarira za Rimokatolike, kar ni ne slabo, ni pa niti veliko, saj je bil ta procent pred 2WV preko 90%. Komunizem je pač zastraševal in poneumljal ljudi.

     • večni srb

      Oprosti, po zadnjem popisu, se je za KRŠČANE opredelilo nekaj več kot 50%, tričetrt ne bo nikoli več, ker je od vseh religij, v porastu edino ateizem.
      Nikoli več v smislu dokler bo ostajal ta planet.
      A ti verjameš v tiste afriške oslarije?

     • Zgornji

      Nikoli več NE BO tako kot je bilo do sedaj pred Koncem Sveta ko Bo tudi Katolikom pokazano Kaj točno želi Bog od ljudi !!! ! !!!

     • večni srb

      Kaj pa od tebe hoče Bog?
      Če ti je odgovoril, si nor in halucioniraš.

     • Zgornji

      Mi je že zdavnaj namignil, da hoče Več stvari . Ampak, tebi je očitno norost z halucinacijami bližje kot meni …

    • BorisDe

     Nima smisla kar govoriš, te Djuroti/Jovoti/Siniše so lahko pravoslavni kristjani in ne komunajzerji. Bodi specifičen prosim, saj je v tvojem tekstu čutiti velik odklon pod imenom “Yugotipčki”, pod tem izrazom recimo zajemaš vse “pravoslavce” so statistično kot KRISTJANI manj pedofilski v procentih in tam je manj incesta, kako je že pri “Rimokatoličanih”, kjer se duhovniki ne smejo poročiti in imeti otrok? No, spodaj se lahko poročajo in imajo družine, Rimokatoliki pa se med seboj fukajo ali pa nafuka kak ubogi nedolžni najstnik pr njihovi maši. Procentualno in statistično “Rimokatoliška cerkev” ne daje pravilen zgled pravih “kristjanov”, ampak bolj kot ne kot da so nekakšna satanistična pedo-sekta, je to ta “lepa kultura” o kateri govoriš? Recimo, to sem ti dal kot primer oz. kontra-argument o “specifičnosti” tvojega teksta. Niso pa vsi Rimokatoliki pedofili in niso vsi Pravoslavni-kristjani slabi, mislim da govoriš o raznoraznih jugonostalgičnih provizijo-vzemajočih ex-komunajzerjih tipa jankovićOGLU poturicah pa spet po specifiki in analizi ter realno v svetu korupcije so prav slovenski businessmen-i na samem vrhu v zaporu in pa od tajkunov zveneča po večini slovenska imena ter priimki in po številčnosti prekašajo “južne”.
     Ti kar furaj svojo lepo kulturo naprej, jaz sem samo vesel normalnih ljudi, ki nosijo “križ” in ne polmeseca. Oboji smo si podobni v sami srži (govorim o kristjanih).

  • večni srb

   Vsako leto se v Slovenijo preseli 40.000 hrvatov, hrvaških bosancev in albancev, pri njih jih je seveda vsako leto ustrezno manj.

 • skorpijon93

  Čehi, Slovaki,Poljaki, hrvati , torej Slovenski bratje so rasisti in ne marajo muslimanov, niti jih nimajo ! imajo svetlo prihodnost, tudi Hrvatska je zgled Sloveniji

  • večni srb

   Hrvati sovražijo slovence, ker nas imajo za infidele, za njih si manjvreden hrvat, tudi če si po rodu njihov.

   • Zgornji

    Čak, kuko “nas” , če pa ti piše da si Srbin sine ??? No, razen , če si nekoga drugega mislil, …

    • večni srb

     Zagotovo nisem tvoj sin, svoje pa menda ja poznaš.

     • Zgornji

      No, jaz itak še nimam otrok, tako da, sklepam po vzdevku, da si srbin sine ,… ali se motim morda ?

     • večni srb

      Ne poznam duševno normalno razvitega hrvata, ne vem kaj je s tem narodom, zgleda si za dobro jutro operejo lobanjo od znotraj.

 • skorpijon93

  Tukaj je Slovenija, srednja Evropa ! prste PROČ !

  • Djuro Sumar

   Avstrijce vprašaj, če je Slovenija srednja Evropa.

   • večni srb

    Do 80′, je bila Slovenija na zemljevidih Nato vrisana kot spodnja Avstrija.

   • Zgornji

    Avs3jcu še marsikaj Ni jasno, … tudi to ne, da zdaj stoji in kvaka na nekoč Slovenski Zemlji !!! ! !!!

 • večni srb

  Edina islamska država, ki je v zadnjem stoletju poskusila s to formulo, je Isis, ki ga praktično ni več.
  Je pa zanimivo, da se tudi Vatikan širi po Sloveniji s podobno formulo.

  • Amerikanc

   Slabo poznaš slovenske razmere. Dokler je bila udbopartija na oblasti, je živela tako komuniste kot cerkvene dostojanstvenike in od tega je imel tudi Vatikan nekaj (Hit, Elan Smelt,…)
   Danes, ko je oblast prevzela udbomafija in vse vzvode, od banke, do vlade in sodišč, drži v svojih rokah udbopartijska mafija, ne ostane dosti za Vatikan.

   • Djuro Sumar

    Kolikor ostane je preveč.

   • Zgornji

    Hja, Aaaaampak, Vatikan Ima že itak Prepolne riti od Bogastva ubogih in tudi Naivnih vernikov …

    • večni srb

     Ampak zakaj bi Slovenija morala kaj dati vatikanu, a so oni nam kdaj kaj podarili, kaj pa, in komu točno naj bi plačali kupnino za našo zemljo?

   • večni srb

    Mogoče ti ne razumeš, da SFRJ ni bila katoliška džamaherija ampak predvsem krščanska, kamor so poleg katolikov spadali še pravoslavci, protestanti, evangeličani in Jehove priče, zaradi politične veleizdaje, jih je gnilo sodišče podarilo slovensko zemljo in kapital, na podlagi zakonov iz časov fevdalizma, ki so nezdružljivi s Slovensko ustavo.
    Katiolibanska je bila edino Hrvaška ustaška država, ampak glej, hrvati ne vračajo, niso podarili Vatikanu ničesar.

    Če hočeš od banke kredit, moraš najprej nekaj zastaviti, nekdo ti bo recimo vzel bajto in jo zastavil za kredite, potem jih seveda ne bo odplačal, banke bodo pa tebi rubile dom.

   • Caetano

    Vatikan naj obdrzi podporo slov. drzave vendar pod pogojem, da preneha podpirati islamizacijo v Evropi. Tako bo korist vzajemna. Kot Vatikan ni podpiral komunizma tudi islamizma ne bi smel.

 • Zgornji

  TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! ŠE POSEBEJ STA O NJIHOVIH HINAVSKIH PODLIH ZLOBNIH UKANAH DOBRO IN NATANČNO OPISANI POGLAVJI POD TOČKO 2. IN 3 . !!! ! !!!

  • Djuro Sumar

   Teh točk ni v Svetem pismu.

   • Zgornji

    Saj še Maaarsikaj Ni no3, btw ( just in case ya didn’t know ) … !!! ! !!!

 • Bandit123

  Edina rešitev je ateizem. Če pa človek ne more brez vere, potem je tudi bolj dovzeten za drugo vero. Kristjane je strah, da jih bodo muslimani prepričali, da prestopijo v islam, ker obratno je stvar pod smrtno kaznijo.

  • Djuro Sumar

   Točno tako.

  • večni srb

   Ateizem je neke sorte vera, ampak v negativnem smislu, ker se trudijo dokazati, da Boga ni nikjer.
   Rabimo nekaj boljšega, primernega današnjim časom, nekaj več od Boga.

   • sodnikisozločinci

    To, nekaj boljšega ima Juncker, išijas. Slovenija je zelo bogata z išijasom.

   • Djuro Sumar

    Nekaj več od Boga je edino to, da Boga ni, kajti karkoli drugega je lahko zopet samo Bog.
    Da Boga ni, pa res ni potrebno dokazovati, kajti še nihče ni dokazal, da Bog obstaja.

  • Caetano

   Vecina ateistov je filoislamistov. Ne pozabi tega. Samo zgledovanje po politiki Visegrajcev in Trumpa je resitev.

   • večni srb

    Višegrad = Evropa druge hitrosti.

    Zakaj bi nas hrvati radi izenačili s Hrvaško?

    • Caetano

     Ze dolgo je Visegrad samo luc Evrope!

     • kraljica vesolja

      Pa a ti veš, da so bli Madžari fašisti. SEj so še zdej.

     • Caetano

      Prvic komunizem je dosti vecje zlo od fasizma. Kdor je vsaj malo objektiven tega niti primerjati ne zacne. In drugic Madzari so proti islamskemu totalitarizmu in jihadu in to je vse.

     • večni srb

      Fašizem je vladavina oligarhij, ki si podredijo ves državni aparat, to ni komunizem.

     • Caetano

      Ni komunizem, ker gre za bistveno manjse zlo. Objektivna primerjava kot pravim sploh ni mozna.

     • večni srb

      Kaj je za tebe objektivno to bi pa res rad slišal, ja vidiš, da komunizma že 30 let ni več, pri nas imamo že dolgo klasični fašizem.

     • kraljica vesolja

      Ja, sej, pol pa ne jokite tle, itak žvimo v fašizmu. če ti mogoče še ni jasn.

     • Caetano

      Fasizmu?! Zivimo konkretno v Slovenijo prvo pod kontrolo udbomafijske globoke drzave in potem na drugem mestu pod kontrolo izrojene levice vpete tudi v sirsi evropski filoislamisticni spekter. Formalno pa imamo demokracijo, kar ima vendar tudi prakticne pozitivne ucinke. To pa v vecji meri po zaslugi ljudi, ki jih najbolj napadajo. Janse, Krkovica, Zobca, Grande in se nekaterih.

     • večni srb

      Zapomni si že enkrat, mafija NIMA DRŽAVE! je ne rabijo, imajo svoje družinske klane, ki se jih država boji oziroma jim ne upajo nič, pri nas pa se vsi očitno bojimo edino države, ki se obnaša slabše kot mafija.

      Kaj ti to pove?

     • Caetano

      Da gre za posebno vrsto udbomafijo.

     • kraljica vesolja

      Hahahahahah. Koji vic. Pa raj piš iz glave, kokr da prepisuješ iz ne vem kje. Al pa vsaj po domač povej. Men grejo te kao velke besede na k.

     • kraljica vesolja

      A ti si cigi drgač. Zarad nika, mislim.

     • Caetano

      Caetano ima izrazit protitotalitarni naboj. To je bil portugalski nasprotnik komunizma in brazilski pevec nasprotnik vojaske diktature. Poleg tega je to ital. verzija imena Kajetan kar oznacuje neko moje znanstvo s protikomunisticnimi krogi v ital. policiji od kjer sem dobil velilo koristnih informacij. Kot tudi iz svojega prijateljstva z bivsim pripadnikom udbe, ki je bil zamenjan v casu po padcu Kavcica. Saj verjetno si opazila, da imajo moji komentarji pogosto tudi obvescevalno analiticni prizvok?!

     • kraljica vesolja

      Ja, super. POl pa ti men povej, zakva obveščevalna ne dela tega, kar bi morala. SE prav nas ščitla od strupenih cepiv, hrane, zraka.

     • Caetano

      Vse te stvari so manj strupene danes, kot so bile pred 30 ali 40 leti, ko se je recimo na vsebnost živega srebra ali reko polno strupenih odplak samo zamahnilo z roko. Zelena zavest se je razvila šele s ( formalno ) demokratizacijo, prej je bila zatirana. Sicer pa kupuj več pri kmetih to vedno svetujem in podpiram. Kdo pa je odtrgal večino ljudi od zemlje, če ne komunisti?! Na svoji zemlji je človek res dosti bolj samostojen kot je v stanovanjskih blokih ali v tovarni… Takih se je Kardelj najbolj bal. Sem slišal osebno celo od njegovih daljnih sorodnikov.

     • sunday

      +++++++++++++++++++++++točno tako+++++!!!

     • večni srb

      Ampak samo v tvoji prazni glavi.

     • Caetano

      Pri vsakem, ki nima v glavi filoislamisticne megle. In to goste!

     • večni srb

      Če bi se hoteli družiti s čefurji, bi ostali v jugi, ne bi rinili med evropske čefurje, ki so še slabši, na ravni albancev in mongolov.

 • kraljica vesolja

  Veste, kva jst opažam. Da vi ne filate proti muslimanom dejansko, ampak proti muslimankam. One so krive zato, ker so ženske. Isto, kokr pr nas. To je men grozljiv in bi se lahk zjokala zarad tega.

  • večni srb

   Bah, pa kdo bo gledal tiste ostre orlovske kljune in vohal švic, kar naj jih sami pumpajo.

   • kraljica vesolja

    To pa ni lepo od tebe.

    • večni srb

     Saj od njih tudi ne, poleg tega, o okusih ne razpravljamo, menda ja vem kako mora zgledati prelepa deklica.

     zavedaj se, da so slovenke križanke med rusinjami, italijankami, francozinjami in germankami, sicer jih ni veliko, ampak naše punce spadajo med najlepše na planetu, zato bosanke in muslimanke enostavno niso konkurenčne oziroma ne morejo skriti telesnih deficitov.

     • kraljica vesolja

      Ja, okej, če ti tko pravš. Jst osebno itak ličim na ciganko. Hahaha.

     • sodnikisozločinci

      Zato pa nosijo burke, a si predstavljaš sramoto za muslimana, da bi vsi videli, da ima njegova žena lepšo in večjo brado od njega,

  • PORK Amashina

   Noben nima nič proti še najmanj proti muslimankam tistim normalnim ,pač pa proti tistim ekshibitionistkam s pokretnim arestom imenovanim hijab.S hijabom razglašajo nenormalnost,zaostalost in šovinizem ter prezir do ostalih normalnih muslimank.Koliko žensk je v sabdski arabiji in zalivskih državah po arestih zaradi teh fakanih ekstremistov s sktajno zaostalimi idejami tu jih pa futrate in podpirate nekateri da bojo počili od prehranjenosti.

  • Van Der Waals

   Dej ti feminstka leva fašistka umer svoj ton!!! pejt na metelkovo jokat tm enmu ”anti”fovcu.

   • večni srb

    Isto kot velja za buzerante, nihče se ne rodi musliman ali katere koli vere.
    Dojenček ne rabi vere, ima voljo do življenja, ki je vse kar rabi.

   • kraljica vesolja

    Tud teb živjo, ljubček.

  • Slehernik

   A slišiš najmanjše violine na svetu kako ti igrajo?

  • večni srb

   Točno tako, isto kot pri nas, ampak ve niste več take, a ne. Smo vas dedci le spravili v red.

 • SLO84
  • večni srb

   Oslarija, obstajata dve vrsti migracij, te aktualne je sprožila Nato soldateska in služijo nadaljnjem širjenju Unije, normalne migracije so pa bile in bodo vedno, ne da se jih ne da odpraviti, ne sme se, ker planet priada vsem. Kdor hoče sanjati svoje sanje, naj izvoli, horda je pa nekaj drugega.

   • Valter BraniSlav

    Daj domaci naslov da bodo vedeli kje so wilcomen

 • Caetano

  Zahodna Evropa je ze pregloboko zabredla. Islamizacija traja tam ze desetletja vse od 70. let po naftni krizi, ko so vecje evropske drzave na to pristale s sporazumi z Arabci in Islamsko ligo. V zadnjih letih pa so stvari ze tako eskalirale, da se ne morejo vec na miren nacin popraviti. Problemi bodo tam hudi. Zato proc od vsakega zgleda Francije ali Nemcije! Dalec proc! Tudi proc od vcasih vabljivega zgleda Skandinavije. Danes je nasa pot v pridruzitvi Visegrajcem in da si s skupno pomocjo oblikujemo neko ustrezno avtonomijo v Evropi, kot avtonomni blok.

  • skorpijon93

   tako je ! slovenija sodi v srednjo evropo, z višegrajci nas veže podobna zgodovina, kultura, jezik in navade, običaji, vera itd., čeprav je delež muslimanov v Sloveniji 3,6 % po podatkih pew researcha iz leta 2016, še leta 1991 je bilo pri nas 1,5 % muslimanske populacije

   • Djuro Sumar

    A tako malo jih je, pa takšno vpitje.

    • Slehernik

     Tudi šipcev je bilo na kosovu na začetku malo, pa so se tako nagomazili, da so vam ga odtrgal. Tvoja srbija postaja beograjski pašaluk

     • Djuro Sumar

      Verjemi mi, da me Srbija absolutno ne zanima, Šiptarji pa še toliko manj. Nikdar nisem nikogar vprašal od kje je, pomemben mi je človek kot posameznik.

     • Slehernik

      Kot sem ti napisal, najslabši ste taki, ki skrivate ali se sramujete svojega porekla

     • Djuro Sumar

      Moja mama bi tipu kakršen si ti dejala, da je kronan osel.
      Od kje ti ideja, da se sramujem svojega porekla, čeprav je res, da nisem niti malo zaslužen za to, da sem se rodil slovenskim staršem. Pa zapomni si enkrat za vselej, da nisem Djuro in se ne pišem Sumar, tako kot se ti ne pišeš Slehernik.

     • Slehernik

      Vse kar vem o tvoji mami je to, da se je spečala z oficirjem JNA, ki je prišel v Slovenijo iz šumadije in ti si produkt njune strasti

     • Djuro Sumar

      Ti pa si največji bedak, kar jih premore Slovenija. Moj oče je bil celo življenje železničar, ob koncu vojne pa v nemški uniformi na finski fronti. Res si kreten.

     • Slehernik

      Ajde srbče sikter

     • pesjanar

      Lepo napisano kakšno poreklo pa je tvoje,nekakšen mešanec kot pocestni cucek mogoče?????

     • Slehernik

      Si se tudi tu našel v tem opisu? Me ne čudi, ker se vas je veliko nakotilo tu. A tvoj stari, ki je bil zastavnik v JNA uživa v slovenski penziji?

     • Goran Hvala

      se najvec z srbijo imate janseviki ker stalno sanjate o njej…jest jo se nazemljevidune najdem…sej ves. nismo vsi tolk pametni kot vi….

     • Slehernik

      vem…

 • šmentanamuha

  Zanimiva bo konfrontacija med muslimani in LGBTQ+P aktivisti. Oboji imajo popolnoma enako agendo. Po matematičnem izračunu, bi morali izničiti drug drugega. Vojna med demoni.

  • Valter BraniSlav

   Bolje bi bilo izvoziti LGBT v islamski svet da bi se pocasneje razmnozevali.

   • Matt von Glanz

    imajo oni lgbt.

 • Valter BraniSlav

  Sokicu, da ne bos slucajno osebno sel v kak konzulat Savdske Arabije…

 • dob

  Besedo muslimani zamenjaj s komunisti. Potem preberi kot zgodovino Slovenije od leta 1941 naprej. Obe religiji (Islam in Manifest) kot življenjski filozofiji temeljita na dogmi oz. na dveh dogmah, ki sta obe v nasprotju z Življenjem.
  Islam in komunizem sta izbira, ki je ena slabša od druge.

  Le zakaj bi ju nekdo izbral za način življenja?
  Zato, ker mu je pobijanje (in mučenje) nasprotnikov všeč. Drugače sploh ne zna živeti. Ali po domače povedano, ne zna živeti sam s sabo. Gnusi se sebi!

  • kraljica vesolja

   To je načrtno ustvarjen lih zarad tega, no. To je izumljen, da se folk deli in pobija. A nisi dost star, da bi to lahk že dojel.

   • dob

    Ne, nisem dojel.
    Jaz sem izumitelj tistega drugega, kjer se ljudje ne pobijajo, moj izum je boljši.

    • kraljica vesolja

     Pa srečno.

     • dob

      Srečo potrebuješ ti v tvojem svetu ubijanja.

     • kraljica vesolja

      Sori, k te popravljam, v svojem . Drgač pa, to ni moj svet, sam tak pač je. Folk se pobija, otroci umirajo. Misliš, da je men fino tlele. Sej, zato pa sem v depri že cel lajf.

     • dob

      Moj poklon!
      Vedno se poklonim resničnemu (nezakritemu!) izrazu, ki ni v tistem trenutku obremenjen s pozicioniranjem na eno od politično/religijskih strani, ki so trenutno v spopadu (zavezništva so začasna, tu prijateljstva ni). In vedno so v spopadu!
      Vsak normalen človek je v depri, če ima le dovolj možganov in srca, da gleda skozi svoje oči v njemu tuj svet, ki ga drugi oblikujejo in ne on sam. Drugače ne more. Če je le malo človeka v njem, je to tako.

      Seveda, naučeni smo (vse religije in vse ideologije namreč tako učijo) da (skrajšano in posplošeno….): božja pota so nam nerazumljiva….
      Tudi Marxizem tako uči, čeprav trdi, da je ateistična filozofija. Zato pa je komunistična oblast zaukazala iztrebitev približno 10% lastnega prebivalstva, ki ne bodo sprejeli komunizma ob nastopu boljševistične oblasti.
      To seveda ni naredilo družbe voljnejše za sprejem diktature, ker so zadevo morali ponavljati in je zato postala “tradicionalna” metoda udbovskega terorja nad lastnim prebivalstvom.

      Za stavkom “božja pota so človeku nerazumljiva” je Partijski dekret, da prebivalstvo ne sme biti obveščeno o vsem, pravzaprav je bolje, če sploh ni obveščeno o ničemer! To je naša RTV zdaj. Filtrirano obveščanje, poneumljanje, laganje, potvarjanje resničnosti.

      Za tem stavkom (ponovim: božja pota so človeku nerazumljiva) se skrivajo podli nameni tistih , ki nam vladajo. In nič več kot samo to.

      Božji namen pa NIKDAR ni bil v tem, da bi Bog sebi svoje otroke podjarmil (kar diktatorji delajo), nikdar ni bil v tem, da bi svoje otroke ponižal, jih izrabljal in se jim posmehoval… (kar diktatorji počno!), sploh pa ne da bi jih nagovarjal naj se pobijejo med sabo.

      Sjkratka: hvala ti za tole o depri! Drugačen normalen človek sploh ne more biti, kot da je v depri.

      Ne bo pa ostalo pri tem! Gledamo, kako Zavest vdira na svoj Planet! Navzven je videti kot popoln kaos, nekaj podobnega kot tuisti Kaos, preden ga je Bog začel urejati, pa ga ni dokončal (tudi za to, da ga ni dokončal urejati obstaja en vzrok!).
      Tale planet je nastal zato, ker je Življenje potrebovalo svoj Dom.
      Potem so prišli tisti, ki so rekli: tukaj bomo mi gospodarili, vi pa kar pozabite na svoj Dom… Poskrbeli bomo, da vas bo vedno strah, in vedno boste plačevali nekomu, da boste lahko živeli v miru….
      Kar je tipičen mafijaški vzorec, ko ti vdre mafijec v lokal ali na dom in zahteva plačevanje “zaščite” zato da ti ta isti mafijec ne polomi kosti.

      Zdaj pa ti gospodje/tovariši čutijo po vsem svetu, da se jim njihovo obdoje izsiljevanja in poniževanja ljudi izteka in delajo pizdarije.
      Ne bodo več dolgo. Gledamo paniko. Prikazujejo jo sicer za zmago, pa je samo panika.
      Jebiga, imajo poač svojo televizijo in na njej kažejo, kar sami hočejo: RTV, CNN….
      Resnica pa to ni!

     • pesjanar

      Ne reče se depra, da te razume cela Slovenija napiši ,jaz sem že celo življenje butasti stvor,jebiga…..

 • Andrej

  A je kdo opazil kakšno podobnost med infiltracijo muslimanov v drugo družbo in napadom virusa na nek organizem?

 • pesjanar

  Te tri na sliki so verjetno “slavne”rtv-muđahedinke,Cerlova,Ašićka in ona druga Šetinčeva!!!!

 • Ivan Friderik Novak

  Objavljate bebave in nepreverjene novice.
  O smrti filmske zvezde Milene Dravić pa niti črhnili niste, zahojenci.

 • money, money

  V Bosni Ameriški zavezniki plačujejo ženskam da nosijo nikabe..plačujejo !
  NE ni šala !!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!