To je islam: BBC je intervjuval muslimanskega klerika, ki trdi, da ima pravico poročiti se z devetletno deklico

Foto: Youtube

Vsaj 25 odstotkov vseh deklic v Nigeriji je poročenih do 15. leta in 76 odstotkov jih je že poročenih do svojega 18. leta. To je najvišja raven otroških porok na svetu.

Po islamskem šeriatskem pravu se lahko deklice poročijo pri kateri koli starosti, samo da so dovolj “zrele”. V muslimanskih državah, kot so Jemen, Iran, Afganistan, Somalija, Pakistan in Sudan, deklice prisilijo v odraslost in poroke z odraslimi moškimi kar njihove lastne družine. Celo v zahodnih državah so se pojavili primeri otroških porok – vse odkar so migranti prinesli svoje navade s seboj. Poglejte ta INTERVJU. Je iz leta 2014, ampak od takrat se ni nič spremenilo.

Termin islamofobija si je izmislila muslimanska bratovščina, da bi utišala kakršno koli debato o problemih, ki jih prinaša islamizem v moderni svet. Levica to izkorišča za označevanje vsakogar, ki kritizira islam, za rasista. In pri tem ignorira dejstvo, da je islam ideologija in nima nobene zveze z raso.

Na Zahodu je prišlo celo do poskusa uvedbe šeriatskega zakona o bogokletstvu, ki bi kriminaliziral kritiko islama. Začelo se je, ko so Savdska Arabija in muslimanske države poskušale sprejeti resolucijo ZN, da bi prisilile zahodne države, da kriminalizirajo kritiko islama.

Parlament v Kanadi je sprejel predlog “M-103”, ki obsoja tako imenovano “islamofobijo” (strah pred islamom). V skladu s šeriatskim zakonom o bogokletju je treba ubiti vsakogar, ki kritizira islam ali preroka Mohameda. V Savdski Arabiji in Iranu so muslimani usmrčeni, če so obtoženi bogokletstva. V Pakistanu, kjer so razmere še slabše, radikalni muslimani uporabljajo zakon o bogokletstvu za preganjanje krščanske manjšine.

Je to zakon, ki ga levica želi sprejeti?

Demokracija.si