fbpx

To je resnični vzrok smrti Trumpove prve žene

Ivana Trump s svojim nekdanjim soprogom Rossanom Rubicondijem. Foto: (EPA)

Včeraj je po svetu zaokrožila žalostna vest, da je umrl prva žena Donalda Trumpa, slavna Ivana Trump. Mednarodni mediji včeraj še niso pisali o resničnem vzroku smrti. Danes je jasno, da je pokojnica umrla zaradi hudih poškodb, ki jih je utrpela, ko je omahnila po stopnišču. 

Mami je bila briljantna, očarljiva, strastna in izjemno zabavna. Živela je polno življenje, nikoli ni izpustila priložnosti za smeh ali ples,”  je ob materini smrti napisala nekdanja predsedniška svetovalka Ivana Trump.

Smrt je družinske člane slavne Čehinje povsem presenetila. Pokojna Ivana se je dan pred svojo smrtjo odpravljala na počitnice na Saint Tropez. Šlo naj bi za njeno prvo pot po izbruhu epidemije covida – 19, saj naj bi se bala okužbe, je za medije povedala njena prijateljica Nikki Haskel.

Bila je moja najboljša prijateljica. Spoznali sva se isto noč, ko je spoznala Donalda. Ne morem vam povedati, kako je bila čudovita. Res odlična prijateljica, najboljša in najbolj navdihujoča oseba,” je o pokojni povedala Haskel.

Hud strah pred virusom
Umrla naj bi se virusa tako bala, da skoraj ni zapustila hiše, odkar se je po svetu začel širiti covid-19. Njena smrt je po mnenju prijateljice še toliko bolj tragična, saj je končno bila pripravljena zapustiti stanovanje, skupaj pa sta celo načrtovali, da se bosta odpravili na turistično turnejo po celem svetu, piše Mirror.

Andrej Žitnik