[Video] To so grožnje socialista Timmermansa: Evropa bo “raznolika”, ali pa ne bo več dolgo prostor miru in svobode!

Foto: epa

Frans Timmermans ni kdorkoli. Je podpredsednik Evropske komisije, v prihodnjem sklicu pa se poteguje celo za mesto predsednika Evropske komisije. Zato so njegove izjave toliko bolj na očeh javnosti. V poskusih discipliniranja Poljske in Madžarske je prav Timmermans opravil umazano delo v ideološki bitki z evropskimi vladami, ki po njegovem  mnenju “spodkopavajo demokracijo in pravno državo”. Madžarskega premierja Viktorja Orbána je skušal disciplinirati zaradi Georgea Sorosa, poljsko vlado pa zaradi vzpostavljanja reda v pravosodju. Nedavno pa si je privoščil še en hud izpad z zagovarjanjem multi-kulti Evrope. Po njegovo bo Evropa “raznolika”, ali pa nam grozi vojna!

Frans Timmermans:“V nekaterih delih Evrope se kulturna raznolikost razume kot grožnja. Raznolikost prihaja z izzivi, toda ta ista raznolikost je hkrati tudi usoda naše civilizacije. Tudi v najbolj odmaknjenih delih sveta v prihodnje ne bo naroda, ki bi mogel ubežati izzivu raznolikosti, ki je osnovno vodilo civilizacije. Tisti politiki, ki svojim volivcem prodajajo vizijo skupnosti, ki jo sestavljajo izključno pripadniki ene kulture, slikajo prihodnost, ki temelji na preteklosti, ki nikoli ni zares obstajala, zato tudi takšne prihodnosti nikoli ne bo.”

“Evropa bo raznolika, kakor so raznoliki tudi ostali deli sveta. Edino vprašanje je, kako bomo to raznolikost sprejeli in se z njo soočili. Zagotavljam vam, da so naše vrednote glavno vodilo, kako uveljaviti to raznolikost. Ne smemo pristati na razlago, da naše vrednote zavračajo kulturno raznolikost. To bi uničilo našo civilizacijo. Če tega ne bomo razumeli, resnično verjamem, da Evrope, kakršno smo gradili, ne bo več, Evropa ne bo več dolgo prostor miru in svobode,” je dejal bodoči predsednik Evropske komisije – v primeru, če na volitvah zmagajo socialisti.

Bogata evropska radikalna ‘jet-set’ levica, kamor spada tudi socialist Timmermans, nam dopoveduje, da je Evropa krščanske kulture in nacionalnih držav preteklost. Dolžnost vseh volivcev, ki cenimo evropsko civilizacijo in našo kulturo, pa je, da bodo po 26. maju nestrpneži in zatiralci svobode in miru, kakršen je tudi Timmermans, preteklost.

Franci Donko

 • garfi

  €U je projekt satanističnih gLobaListov, ki hočejo uničiti nacionalne države
  NA VOLITVAH DOL Z VSEMI NJIHOVIMI IZDAJALSKIMI STRANKAMI
  to so: šarec-l-sd-smc-desus-bratušek-nsi-jelinćić-itd

  • Common Sense

   Se pravi, večina v %. Vmesni čas.

 • SIMON ROZIC

  Razmišljam takole: ali se bojo zadrti starci z nevrotičnimi koreninami sami
  zvrnili na oni svet ali pa jim bomo morali malo pomagat ?!

 • Darth Vader

  tale videoanaliza skupaj z videoposnetkom s slovenskimi podnapisi je bila objavljena 11.8.2017….. https://ambasador21.wordpress.com/2017/11/08/podpredsednik-eu-priznal-obstoj-nacrta-za-genocid-nad-belci-v-evropi/

 • Marija

  No končno je povedal,da nas ne bo več.

 • Nata

  + + + + + + +
  Hm. . . . . .g. Timmermans ? Pa menda ja ne mislite, da smo res
  ” prostor miru in svobode!?? ”

  Ne drži ! Že dolgo ne !

  Odkar ste začeli naseljevati v EU polovico Afrike, pa sploh ne !
  In, ker cenimo svojo kulturo in evropsko civilizaijo, upam, da vas kmalu vržemo na smetišče zgodovine !

  • Steiermark

   **************************************************************************

 • Franjo Trojner

  Sem vedo, da bo vojna!

 • RATATA

  Se zdi, da je načrt Kalergi že skoraj v celoti uresničen.
  S spajanjem Evrope s tretjim svetom se soočamo. Kuga medrasnih porok vsako leto proizvede na tisoče mladih mešanih ras – otroci Kalergi.
  Pod dvojnimi pritiski napačnih informacij in humanitarnih stresov, ki jih spodbuja MSM, se Evropejci učijo, da se odpovejo svojemu izvoru in se odpovejo svoji nacionalni identiteti.

  Služabniki globalizacije nas poskušajo prepričati, da je zanikanje naše identitete progresivno in humanitarno dejanje, ta rasizem(?) je narobe, ker želijo, da smo vsi slepi potrošniki.
  Potrebno je, zdaj bolj kot kdajkoli prej, nasprotovati laži sistema, prebuditi Evropejce revolucionarnega duha.
  Vsak mora videti to resnico, da je evropska integracija genocid.
  Nimamo druge možnosti
  , alternativa je nacionalni samomor.

  Abnormalnost Kalergija…. (?) kako to, da je evropski aristokrat s flamskimi, poljskimi, grškimi – Bizantinske korenine in celo z nekaj samurajske krvi v žilah (od matere japonke) tako degeneriran??
  Satan? – snobovski odnos, aroganca – degeneriran elitizem.
  Tudi dejstvo, da je bila njegova mati azijka, je morda ustvarila notranje konflikte in frustracije, kar se lahko zgodi ljudem s takšnim temperamentom.
  … in …. njegova prva ženska (v starosti 13 let): Židinja Ida Roland, ki je kasneje postala znana igralka.

  +
  Izvajalci in razpečevalci ter uresničevalci plana so bili, med aktualnimi timermansi, junkerji, merklo, sarkozijem, makronom … (webrom!!) tudi oto von habsburg in njegov prijatelj – naš “oče naroda” France Bučar s svojim panevropskim gibanjem, ki ga zdaj vodi laris gaiser (www.panevropa.si)!!

  https://thebridgelifeinthemix.info/history/in-profile-the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/#sthash.ACRI0i2f.dpbs

  • Nata

   + + + + + Bravo !!!!! To je tisto, o čemer bi se moralo več pisati in izpostavljati !

 • if

  Frans Timmermans, vojna je že. Sprožili ste jo vsaj proti meni, Slovencu.

  Branil se kot Slovenec, branim RS. Če vam bom prizadejal smrtno rano, se vam opravičujem in hkrati nazdravljam svojemu preživetju in preživetju RS.

 • Andrej

  “Zagotavljam vam, da so naše vrednote glavno vodilo, kako uveljaviti to raznolikost.”
  O teh vrednotah naj ta gospod govori v svojem imenu. Moje vrednote so drugačne.

  • Common Sense

   Konec meseca bo postalo jasno ali in koliko so se “vrednote” spremenile. Na Evropskih volitvah. Do takrat naj se po mili volji zaklinja v multi-kulti bodočnost.

 • Antonius

  Frans Timmermans nam hoče dopovedati, da bo Evropa taka, kot nam on in njegovi vsiljujejo, ker nam bodo v nasprotnem spravili za vrat anarhijo.
  Dol mu visijo posledice socialističnega sranja, ki nam ga vsiljujejo, ker bo itak škripnil že čez par let.
  Kultura zahodnega sveta je zrasla v Evropi in zdaj jo kapitalistični komunisti preimenovani v socialiste s šerijatarji sesuvajo in uničujejo.

  • xtc

   Ne bo škripnil tako hitro kot misliš zelo verjetno bo konec dočakal pred kakim zidom ali drevesom ,ko bo počilo.

   • Antonius

    Žal, imate prav. Socialistično barabo sem presojal po sliki, kjer je videti precej starejši, kot jih kaže moj obraz. Fransu Timmermansu manjka kar precej /1961/, da se dokoplje do mojih let.
    Na evropskih volitvah je treba dvigniti socialistom sredinca, da jih ustavimo v njihovih zločinskih naporih.

    • totex39

     Veš, danes niso več važna leta, tudi taki kot je on, lahko dobijo svojo”porcijo”.

   • Steiermark

    Upajmo, da čimprej, tako on kot vsa ta soroševska do belcev , predvsem Evropejcev, sovražno razpoložena rdeča zločinska drhal!

 • Boco

  Tega in njumu podobne je treba cimprej poslat na gnojišče zgodovine.
  Zato so letošnje EU volitve pomembne. Udeležite se jih in modro izberite.

  • Common Sense

   Dobro premislite koga volite. Vsak glas šteje. Sicer se vam obeta tole (objavljeno včeraj). https://youtu.be/CNt4Tnvrvts

   • Nata

    + + + + In koliko nam še skrivajo ??
    Tudi tule, na portalu so ljudje, ki kar naprej govoričijo o lažeh Nove.
    Se samo vprašam, sploh še kaj drugega , razen naših provladnih medijev berejo ?? Gledajo ?

 • soc

  “Evropa ne bo več dolgo prostor miru in svobode”…

  Bravo, Timmermans. Še en levi bebec. Evropa po zaslugi tebe in tisočev drugih kulturnih marksistov, “frankfurterjev”, že desetletje postaja celina nasilja (islamskega) in medijske politične nesvobode, orwellovsko ljubkovalno imenovane “politična korektnost”. Kaj še hočeš, butelj, pravo vojno z atomskimi bombami?

 • totex39

  Čimprej naj pride “Matilda” in ga pobere, da bo nehal čivkati in groziti.

 • Vlado77

  Po mojem je ravno obratno. Bolj ko bomo multikulti večja bo nevarnost. Temu tipi ne gre v glavo, da se kultura islama in krščanstva nekaj popolnoma nezdružljivega. To se vidi povsod po EU – po mojem tudi drugod. Tudi v Rusiji se muslimani na mešajo s Rusi – Rusi tega ne želijo. Če pa človek misli da se mora sprjet kultura ,ki reže glave drugim ( kristjanom predvsem) , da so ženske manj kot kamela in se jih lahko kaznuje s pretepanjem, da se homoseksualce meče s tretjega ( ali vi’šje) nadstropja na asfat . Kultura ki zahteva da se uvlejavlja vsporedna zakonodaja in v končni fazi le Sharia! Je ta človek normalen? Nenormalno je , da mnode države EU nimajo dostopa dfo takoimenovanih NO GO con. Tam lahko počnejo kar hočejo mimo zakonodaje konkretne države – si tega želi Timmermans?? To pa je hud problem ,ki lahko pelje do nasilja in vojn. Če bodo skrajneži ( muslimanski) v policiji in vojski nam ni več pomoči

 • rubec

  Timmermans ma tud vikend, sam se mi zdi, da ne v ilirski bistrici.

 • totex39

  S tem ko zagovarja priseljevanje golazni v Evropo si naj ne misli, da bo imel privilegije, ravno obratno, prvi bo pri njih dobil po grbi, če ga dobijo v roke.

 • xtc

  No timmermans potrjuje še zadnjo napoved Nosterdamusa o začetku vojne v Evropi,ki bo pod terorjem islama in izdajalcev socialistov trpela 30letno vojno ob koncu katere bodo izginili oboji,omenil je tudi njim pomoč Papeža Antikrista(Frančišek ustreza tem opisu z dejanji) in tudi uboj zadnjega papeža tam nekje okrog 2020(verjetno zaradi izdaje) cerkev naj nebi več vodil papež marveč svet,po koncu vojne ob pomoči ZDA bo Evropa znova trdno rekatolizirana in svetu bo zavladal tisočletni mir berz rdeče zvezde in rdečega polmeseca,ki bosta izginila z neba,kot je napovedal Nosterdamus.

 • xtc

  Torej kot je že videno iz zgodovine,komunisti so za udejanitev svojih umobolnih idej pripravljeni zanetiti tudi državljansko vojno v Evropi-no to jim bo odneslo najprej volilce nato pav spregi z izdajalskimi desnimi politiki tipa merckel,Luda Mila itd inAnarholiberali Verhoffstad še glave.

 • antimur

  V kolikor ne bodo s takšnimi prasci kot je Timmermans, opravile volitve, so še druge možnosti. Vsekakor je pa potrebno to Sorosovo drhal utišati.
  P.S.: “Socialisti”, ki imajo več kapitala kot kapitalisti, so za rešetke, če že ne za pred zid, kajti ta denar lahko pride v njihove nenasitne žepe samo s krajo in ropanjem, so ljudje najslabše vrste.

  • xtc

   Ne boj se tudi to pride in to dosledno,samo ne se tega veselit,ker bomo tudi drugi naheblali.

 • šmentanamuha

  Torej je stranka DOM edina izbira. Druge možnosti ni. Kogar zanima Timmermansov scenarij, naj si pogleda filmsko trilogijo IGRE LAKOTE.

  • macon

   DOM je izvenparlamentarna stranka, torej si lahko dovoli skrajno načelnost. Parlamentarne se nujno dogovarjajo.

   Glas za DOM bo na evropskih volitvah stran vržen glas, ker je prag previsoko, torej bom volil SDS.

   • šmentanamuha

    Da ne boš presenečen …

    • macon

     Se slišiva po volitvah. DOM bo dobil procent ali dva.

 • šmentanamuha

  Neznanje je gore od SMRTI

  Zasto Moramo Znati ko su Istiniti Hebreji!?
  https://www.youtube.com/watch?v=5zrOVAzPJtc

  Tale YT kanal je bil zame pravo odkritje.

  • Nata

   Verjamem. Kaj vse se najde. Samo ogromno časa gre. Za iskanje in poslušanje.

   • šmentanamuha

    Tale mi daje pravi navdih. Odliče je, že nekaj dni ga poslušam vsak dan, medtem ko pospravljam ali delam nekaj, kjer ni potrebno veliko razmišljati, najboljše je pospravljanje ali pomivanje posode:)

 • Skrajno Desni

  Timmerman in njegov multi-kulti je edino za v krematorij, začel sem pogrešat Hitlerja in njegove naciste.

 • skorpijon93

  Utihni Timmermans , skrajnež levičarski ! noben normalen človek vas ne voli

 • antimur

  Soros, Timmermans, Merkelca, Macron, Kučan in ostali gnoji NWO, kot živali ne razumete, da imamo normalni ljudje raje, da nas ni več, kot da bi živeli ob tej zaostali muslimanski drhali. Da boste prišli na to stopnjo razumevanja, morate najprej postati domoljubi in imeti radi od matere, domovine, jezika, kulture, vere in običajev naprej, ne pa živeti kot divje zveri, brez domoljubnega čuta.

 • Igor Kavalar

  Miru in svobode že davno ni več.

  A je socialist zadnjih nekaj let prespal in ni opazil terorističnih napadov, vojske na ulicah evropskih mest, preverjanja na notranjih mejah, prepoved referendumov o gradnji centrov za ilegalce, kriminalna dejanja, posilstva, šeriatizacijo?

  • Nata

   Valjal se je v ugodnem, dobrem življenju. Zato pa mora tudi kaj ” plačati ” !!

 • Viktorh

  Takšnega ekstremista je nujno odstraniti iz EU politike.

 • macon

  Evropa in njena velika mesta so bila zmeraj multikulturna in raznolika.

  Pravno državo pa so spodkopali skrajni levičarji, ker nikjer ne piše, da se lahko trume socialnih migrantov sprehajajo čez meje brez dokumentov in preverjanja. Jurisdikcija nad mejami in teritorijem je osnova osnov funkcioniranja države in državnosti, nori levičarji so očitno tako močni, da odkrito spodkopavajo lastne zakone, etiko in moralo.

  Evropo bodo pokopali kvečjemu skrajni levičarji, ki na temu odkrito delajo.

 • garfi

  prevod: “spodkopavajo demokraturo in nepravno državo”

 • Artur

  To govno levičarsko bi pod nujno “zaslužilo” snajperista, da mu preluknja njegovo psihopatsko betico.

 • pajot

  Za začetek bi bilo treba tega timermansa fejst po gobcu.

 • ZatonMesecnikov

  #To so grožnje socialista Timmermansa: Evropa bo “raznolika”, ali pa ne bo več dolgo prostor miru in svobode!#

  Nori levičarji. S svojo “raznolikostjo” so dosegli, da te pred vsako javno zgradbo, dvorano, avtobusno, želežniško postajo, da ne omenjam letališča in t.i. brez-mejo slečejo do gat, rentgenizirajo, skenirajo, telemetrirajo, pa dokumente 10x pregledajo. Policijske in vojaške patrulje pa po vseh mestih.

  levičar se obnaša tako kot edino zna. Kot je opisal Suvorov v “kritični pogledi na Boljševizem”

  UltraLevičar Stalin je vedno pazil, da je rekel ravno nasprotno, kot je kaj storil in naredil ravno nasprotno, kot pa je rekel.

  To je bistvo levičarstva.

 • stajerc5

  Ko pogledas in poslusas Timmermansa, je kot produkt sexa med Sorosem in Kuckom(na prucki z Explosive diarrhea) !

 • marker

  Ljudje se odločajo za skupno življenje zaradi jezika, vere in kulture. Tako so nastala ljudstva, ki so tvorila svoje države. Vsak država ima svoje posebnosti, vendar se tudi te lahko združijo v večje skupnosti držav, kot so ZDA in Evropska unija. Evropska unija sestavlja večino držav kjer prevladuje kot vera krščanstvo. Kristjani in muslimani nikoli niso našli skupnega jezika, zato so bili vedno ločeni. Prisilno naseljevanje muslimanov, ki se sedaj izvaja, bo povzročilo propad evropske unije, ali celo nasilne spopade, ker kultura petnajstega in enaindvajsetega stoletja nista združljivi. Islam ne zna sobivati z drugimi kulturami, ker jih vedno hoče podjarmiti in asimilirati.

 • Naya

  Svoboda vsakega posameznika se konča pri pravici drugih. Razumeti morate, da imajo alavitske, jazidske in krščanske žrtve ISIS pravico do tega, da v Iraku in Siriji sodijo pripadnikom IS. V Evropi so človekove pravice, toda pripadniki ISIS so jih odpovedali svojim žrtvam. Bomo res ISIS sprejeli v Evropske zapore, kjer bodo še naprej širili svojo satansko religijo?

 • Foglof Tunek

  Timmermans še ima kako prav. Nacisti so tudi pobili na milijone Židov…in kaj se je zgodilo? No !!!

  • šmentanamuha

   To je zagotovo nepreverjen podatek in z njim lažni židi namenoma manipulirajo. O ostalih žrtvah pa niti besede.

 • Kučko pod pručko

  Samo en dober komandos se manjka, da bi pokokal vso to evropsko uničevalsko bando od prvega do zadnjega. Vse od velezločinca Sorosa, pa do naših uničevalcev domovine!!!

  • Foglof Tunek

   Začet pa je potrebno pri SDS-u… Kapish?

   • milanček

    ravno nasprotno, ljudi kot si ti, !

  • milanček

   bravo!

  • Felikss_AH

   Na žalost eden je kot nobeden… resnica pa je da že tisoč odločnih mož z pravim vodstvom lahko sproži spremembe po celi Evropi. A.H. je začel v pivnici…

   • Kučko pod pručko

    Felikss, tokrat se pa ne strinjam s teboj. Kot izvrsten poznavalec NWO in skrivnih združb dobro veš, da imajo Illuminati in drugi zločinci v oblasti tudi Nato in Interpol. Zato bi pri večjem številu komandosov, ki bi morali biti med seboj organizirani, prej kot slej prišlo do izdaje in vse bi propadlo. Dovolj bi bilo, da bi en sam komandos, za katerega ne bi vedel nihče, koknil npr. Timmermansa, čez dva tedna enega od Rotschildov, pa po premoru spet kakega izdajalca v Evropi. S tem bi jim pognal strah v kosti, svoj pohod pa bi lahko nadaljeval spet na kakem tretjem koncu sveta. Tak način bi bil po mojem mnenju zelo zanesljiv in predvsem učinkovit!!!

    • Felikss_AH

     Dear Kučko… veš da cenim tvoja mnenja… ampak mislim da se vseeno motiš, čeprav je tvoja logika pravilna… ampak samo v teoriji… če bi torej vsi parametri pri takem Supermenu bili njemu v prid… kar se pa v realnem svetu ne dogaja.

     Ko sem navedel številko 1000, nisem imel v mislih neke komandose, ker kot si pravilno komentiral, taki nebi imeli možnosti. Teh mojih 1000 odločnih so posamezniki iz Obveščevalnih, Varnostnih, Vojaških in Policijskih struktur v povezavi z nekaterimi politiki ki bi planirali državni udar v ZDA ali državne udare po EU. Samo obstoječe oborožene formacije lahko spodnesejo ZOG Kabalo. Če takih ni in ne bo, potem čao – nema nas više.

 • Orbit_NG

  Če je tak, pol se ve, da EUja ne bo več, vidim spet vzpon vzhodnega bloka, ali pa imperija belcev..

 • SALZ

  Pa kje so se najdl ti stari dedci ki hočejo odločat kakšna bo EU. Malo bolj jih poglejte opravilno in seksualno nesposobni.Edino pijejo in bluzijo pa še lahko.

 • KAPIBARA

  V primeru vojne v EU, MORA biti na prvi frontni liniji, ne pa v zaledju, iz fotelja, z kozacem konjaka v roki, šuntat ljudi..

  Seveda ob njemu vsi njegovi bližnji.. !!

 • Novakec1

  Sloovce, taprvo bo treba doma popucat z domačimi izdajalci, za €Ume boli…

 • Felikss_AH

  Ni Timmermans osamljena “cvetka raznolikosti”… ekipa teh je številna… bivši Francoski Židovski predsednik Sarkozy na primer… ki je že leta 2009 v UN napovedal smernice multikult “razvoja” sveta… tu je nekaj njegovih stavkov

  “Združeni narodi bi se morali uporabiti kot instrument za” NEW WORLD ORDER 21. stoletja … V imenu Francije pozivam vse države, da se pridružijo vrsti, da bi ustvarili Nov Svetovni Red 21-tega stoletja, z namenom skupne blaginje ki pripada vsemu človeštvu, to mora biti skupna odgovornost vseh nas ”

  “2009 je lahko leto rojstva Novega Kapitalizma, Novega Svetovnega Reda … pozivam vse vlade, nihče od nas se ne bo lahko varno s svojo lastno politiko izoliral od tega kar počnejo drugi. Tej Novi Svetovni Nalogi, NIHČE, da še enkrat ponovim – NIHČE ne bo temu lahko nasprotoval. Glede na to, da so po vsem svetu SILE, ki se ukvarjajo s TO SPREMEMBO, bistveno močnejše od sil konservatizma, togosti in nasprotovanja napredku”

  Potem je tu Grk DIMITRIS AVRAMOPOULOS – Evropski Komisar za Migracije, Varnostne Zadeve in Državljanstva od leta 2014 naprej – ki je modroval –

  “EU mora odpreti Procesne Azilantske Centre v Zahodni Afriki in v EU mediteranskih državah ker kontinent potrebuje 6 milijonov migrantov (ko se je dogajalo leto 2015) … pri tem pa dodal da so NAJVEČJA GROŽNJA Evropi rastoči Populizem, Nacionalizem in Xenofobija

  Kaj pa kretenoidna CORINA CRETU iz Progresivne Alianse Socialistov in Demokratov – EU Komisarka za Regionalno Politiko ki fantazira –

  “Po desetletjih porabe za infrastrukturo najbolj revnih delov Evrope, EU bo morala investirati cca 350 MILIJARD € za tako imenovano KOHEZIJSKO Politiko predvsem v delih Vzhodne in Južne Evrope da se zmanjšajo neenakosti znotraj EU… da preprečimo segregacijo imigrantov, kar bi lahko postala Nuklearna (socialna) Bomba v bodočnosti”

  Pomeni da je treba izboljšati “infrastrukturo” v Jugo in Vzhodni EU da se bo tam po načelu “solidarnosti” lahko naselilo “manjkajoče” milijone imigrantov

  Če parafraziram legendarnega poštarja iz davne Zagrebške TV serije “Malo Misto” – “Ima još puno lipih stvari… samo nesmim kazati” … jema, jema tega še in še, samo za enkrat mam dost…

  • Felikss_AH

   Post Scriptum

   Ob tem sem se spomnil ene scene iz filma Gladiator, ko general Maximus ima spodbudni nagovor pred napadom na Barbarsko vojsko –

   Bratje – Predstavljajte si kje boste, in tako bo
   Držite linijo! Stojte ob meni
   Če se znajdete sami
   Jahate čez zelena polja
   S soncem na vaših obrazih
   Ne skrbite
   Ker ste že v Elysium-u (Antična Nebesa)
   In ste že mrtvi

   (Sledi salva smeha)

   Bratje – Kar naredimo za življenja, odzvanja v večnost!

   Strength and honor! – (Krepkost in Čast)!

   Skratka… Če bomo zmogli Krepkost in Čast… kar bomo mi skupaj z ostalimi Evropejci naredili… se bo odrazilo v bodočnosti.

 • bostar filip

  To sporočilo je namenjeno ljudem, ki potrebujejo posebno posojilo za obnovo svojega življenja. Vi ste zasebna Švica, Kanada, Belgija, portugalska, italijanska, francoska, po vsem svetu, nudimo vam posojilo iz leta 2000, ki je bilo poenostavljeno na € 1.700.000 €, prav tako imamo naložbe in posojila med vsemi vrste in naše prenose zagotavlja banka za varnost transakcije vsakomur, ki ga lahko odplača z obrestmi od 2% do 5%, za vse, ki jih zanima, se obrnite na nas po elektronski pošti: brunoromaric04 @ gmail.com

 • sem dokaj

  Ta ne loči raznolikosti od degeneracije, avtohtonosti od invazivne tujerodnosti, napredka od stagnacije, islama od krščanstva in še in še. Glavno, da je MIX, čeprav smrdi, da pametnega glava boli.

 • slosin

  a je ta pizdun kdaj kej slišal o tem, kako je propadel stari rim…