Evropa in Slovenija trpita zaradi ideološkega okupatorja!

Napad okupatorske JLA na Gornjo Radgono junija leta 1991. (Foto: Youtube)

Evropske volitve maja 2019 bodo lepa priložnost, da Evropo in  Slovenijo rešimo izpod jarma prikrite ideološke kolonizacije, ki je po mnenju papeža Frančiška zajela Evropo. Tokrat se je potrebno rešiti ideoloških okupatorjev, ki izčrpavajo naše denarnice, spodbujajo splave otrok in uničujejo narodovo jedro z ustvarjanjem nekakšne nove socialistične multi-kulti Jugoslavije, kjer za ekonomskega migranta ni problem dati 2500 evrov mesečno, upokojenci pa umirajo v čakalnih vrsta v zdravstvu in na minimalnih pokojninah. 

V zadnjih letih se je pokazalo, da bogata slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica hoče na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami poveličujejo genocid nad lastnim narodom, migrantska kriza pa je pokazala njihove težnje po zamenjavi domačega prebivalstva s prišleki.

Zato v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem t.i. multikulturalizma (brez dovoljenja volivcev) hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: zlorabiti muslimanske migrante, s protidružinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti.

Kaj lahko naredimo?
Slovenija se sooča z nevarnim družbenim inženiringom, ki nam vsiljuje zamenjavo prebivalstva, spola in uničenje družin. Kako močni so, smo se lahko prepričali v zadnji migrantski krizi ter v času družinskega referenduma v decembru 2015, ko so  po naročilu Kučanovega odlikovanca Soroša želeli izbrisati spol, uvesti posvojitve otrok lezbijkam, homoseksualcem, transseksualcem in queerseksualcem ter dokončno prevzeli v svoje roke vse družboslovne fakultete in druge državne strukture.

Številni državljani si ob vsem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Predlagam da najprej razširite omenjene informacije v svojem okolju, se udeležujete levičarskih shodov in zastavljajte politično nekorektna vprašanja (npr. kakšno je vaše stališče do ubijanja nerojenih deklic?, zakaj Slovenci izumiramo? itd.), razkrivajte njihove finančne vire, se organizirate in v predvolilnem času naredite vse za razkrinkanje radikalnih levičarjev in njihovih organizacij tako na lokalni kot tudi  državni ravni.

Obenem v svoji okolici aktivno problematizirajte ureditev, ki Slovenijo uvršča med države na svetu, ki so najbolj sovražne do nerojenih deklic in dečkov. Prav tako pa se v šolah in javnosti odločno zoperstavite teoriji spola in homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni socialni agendi, katere cilj je en sam: razpad družin, drogiranje mladine, uničenje slovenskega naroda in uvajanje kulture smrti. Če še ne verjamete – boste to dobro razumeli, ko boste utišani, ko boste želeli opozoriti na resnico, oz. že prejemate mizerne plače in pokojnine.

Foto: STA

Kratko bomo potegnili Slovenke in Slovenci, zato je Antifo in homoseksualni lobi, ki ju izdatno podpirajo LMŠ, SMC, Z(L), DeSUS in SD, nujno potrebno ustaviti, kajti bližamo se kritični točki svojega obstoja: Evropska komisija je jasna: Slovenija se sooča z največjim tveganjem za fiskalno vzdržnost med vsemi državami članicami!

Franci Donko

 • Andrej

  Nova24, v vsem imate prav. Le nečesa ne razumete. Slovenci radi vidimo, da nas komunisti tepejo in izkoriščajo. Kriv bo tako ali tako Janša.

  • herman

   katera ti je pa povedala, da ima Janša krivega?

   • Olga101

    Janša ga ima naglih in malo v levo!

    • učko

     Ko je bil mlad je bil levičar LOL !

   • xtc

    JJ pobira zdravnice ,Kučan pa kelnerce-pojmljivo?

  • samotoje

   Ene sorte mazohizem.

 • Valter BraniSlav

  Problem je v tem: ce bo homoseksualnost popolnoma sprejeta, KDO BO POTEM FRANCIJU DANKU PREPRECIL DA BI BIL TO KAR JE: HOMO ALI BISEKSUALEC KI.SOVRAZI SAMEGA SEBE???

 • Franc Šink

  Poraja se vprašanje. Zakaj je slovenska desnica tako neučinkovita ?

  • RATATA

   Preveč beta, gama in delta samcev prepričanih v to, da so alfa.

  • macon

   Zato, ker udbomafija bolje plača.

  • mona lisa

   Ker je levičarska mafija tako močna in se poslužuje vseh takih in drugačnih umazanih iger (lepo se je videlo na državnih volitvah ko so zminirali zmagovalca volitev in nastavili svoje slaboumno kukavičje jajce – zdebilčkanega komendijanta)

   • lili pili

    Ku ku, ku ku, ku kuru ku…

    • ZatonMesecnikov

     kikirikaš na kupu gnoja lili….

     • lili pili

      Ja in v gnjoju si tudi tiii, kikiriki.

      Tisto prej pa je bilo kukanje, pa ti tako nelocis kure od petelina kaj sele kukavce od kure kokodak.. bedak

     • ZatonMesecnikov

      Lili, tlačiš kup gnoja, v katerega so levičarji spremenili slovenijo….

     • lili pili

      Ja v gnoju so desnicarji imas prav.

     • ZatonMesecnikov

      Vedno so bili lili. leta 1945 v breznih in rudnikih, danes v gnoju.

      Tako bo vse dokler bo levičar tlačil ta gnoj….

     • lili pili

      Drzi, ocitno enim in drugim pase….

  • ZatonMesecnikov

   Ker nima ekonomske moči. Transformirana Partija je podedovala ekonomsko moč, (banke, državna podjetja, partijski tajkuni), ter ves javno upravni aparat.

   Poleg tega so bile generacije izpostavljene indoktrinaciji v smislu Levo=dobro, desno=delavec Adolf, pa socialist Benito.

   zato leta 1990 nihče sploh ni upal biti desničar.

   • Lustrator

    Natanko tako.

 • VERRZIFIKATOR

  Martinca Odkazek

  VAJOLETA MOTIČ

  Se po tuje pravi Vajoleta,
  nekaj je v imenu tem resnično,
  kar z osebo vezano dotično
  je, brezglavo večno ki opleta.

  Vaje dela v slogu brez primere,
  leta le po suhem in po vodi,
  nekaj v nje uborni je usodi,
  vodijo očitno jo zamere.

  Vsem zameri, takšna da ostaja,
  z vajami da ni in ni napredka,
  vedno ista tužna pripovedka,
  le še bolj da žalostna postaja.

  Vajoleto prav očitno moti,
  vse, kar se okoli nje dogaja,
  ne pomaga terapevtska vaja,
  vsakič znova bes se je poloti.

  Promovira sama se kot žrtev,
  želja biti emigrant je vroča,
  ta resnica moti jo pekoča,
  da njen imidž ohlajen je, mrtev.

  Reva v svojem svetu je ujeta,
  svetu motenj in halucinacij,
  svetu miselnih zgolj akrobacij,
  nomen omen: Motič Vajoleta.

 • Dragan Krstič

  Pozabljamo pa na eno zelo pomembno temo, ki jo propagirajo zadnje čase slovenski levičarski mediji. To je evtanazija, kultura smrti ki bo omogočala neoliberalnim oblastnikom da čimveč nekoristnih, starejših članov družbe na legalen način spravijo na oni svet.

  • Felikss_AH

   Konsezualna evtanazija ni nič slabega… bolje kot pa crkavanje na cevkah ki jih “obsojeni” še sam ne more odstraniti ker to ni dovoljeno… po nepotrebnem obremenjuje stroškovno in z kapacitetami… med tem pa ozdravljivi čakajo v nedogled…

 • Rotar Jakob

  okupator kurćan utrjuje grobno pozicijo!

 • RATATA

  Se stranka demokratično prenovi, za kar poskrbita kiićan in ribičič c., pri tem pomaga marksistični center …. pa je. Socialistična mladina prihvatizira podržavljeno družbeno lastnino, jih spravi v stečaje … , pa stvar deluje
  http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20024Balazic.PDF

  • Nata

   Dobro branje. . . . .

 • Valter BraniSlav

  Kdo je “ideoloski okupator” Francija in njegove Danke?
  GOLI MOSKI O KATERIH 2lSANJARITA FRANCI IN NJEGOVA DANKA 24/7…
  FRANCI, kupi si dildo in z njim potesi tvojo Danko, nam pa daj mir s TVOJIMI homoseks fantazijami…

 • slosin

  no, levakarji…..povejte v kakšne namene ste letos do konca marca izdali tujcem 19.402 dovoljenj za bivanje v slo….za ilustracijo: 9902 bosancem, 95 črnogorcem,
  3319 šipcem, 1238 makedoncem, 3264 srbom……..v letu 2018 vseh dovoljenj 148.014… še kakšnih 10 let in slovenci bomo zamenjani s pritepenci…

  http://www.mnz.gov.si/fileadmin/mnz.gov.si/pageuploads/DUNZMN_2013/DUNZMN_2014/DUNZMN_2015/DUNZMN_2016/DUNZMN_2017/DUNZMN_2018/december_2018_VELJAVNA.xlsx

  • Številka 150.000 je zavajajoča, ker vsebuje le tu živeče tujce, nepa tudi tiste, ki so si že uspeli pridobiti državljanstvo. Vsi ti se danes v statistikah prikazujejo kot Slovenci, čeprav so po poreklu vse drugo samo Slovenci ne. Takole čez palec ocenjujem, da smo v teh 28 letih od osamosvojitve dobili vsaj 250-300.000 novih “Slovencev”. Če to prištejemo še k številki 210.000 na hitro izdanih državljanstev ob osamosvojitvi, jih je vse skupaj že vsaj 500.000 “Slovencev” neslovenskega porekla. Potem so tu še tu rojeni potomci teh.

   • me

    Zato mi je za slovenijo vseeno, boli me K. crkne naj ta podalpska vukojebina.
    Komaj čakam naslednjo krizo ko bom iz tujine gledal kako se balkanci koljete.

    • Luiggi

     Jest vas gledam iz tujine ze 55 let in mi ni bilo nikoli zal!

     • Novakec1

      Kaj pa pol delate na tem forumu, spelte se izdajalci Slovenstva

     • Marija

      No ta dva komentarja povesta vse.

     • cosmosjasnovidec

      Verjamem,ker si moral v tujino pobegniti zaradi kriminalnih ter vprašaj boga katerih še vse drugih zadev.Za pedofilstvo,buzerantstvo,posilstva itd. nam je znano ni pa nam še za vse ostalo kaj vse imaš na grbi udbovec.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • tohuvabohu

      Gospod Alojz je preživel Goli otok, tako da nimaš najbolj prav.

     • cosmosjasnovidec

      Očitno si nasedel nekomu na veliko.
      Nisem pozabil kaj vse je “luiggi” pisal še lansko leto ter pljuval po desnici ter zagovarjal komunajzersko drhal.Taka oseba je na Golem otoku lahko bila le eden izmed paznikov ali celo veliko več kar bi tudi bil razlog pobega v tujino.
      In odkod veš,da mu je Alojz ime?Osebno nikoli nisem zasledil nikjer njegovega imena tako,da mi je to zelo sumljivo.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

 • soc

  Povsem se strinjam z napisanim, korektna kratka analiza situacije. Ne moremo pri svoji velikosti prav nič vplivati na bruseljsko administracijo in prave centre moči v zahodni Evropi, lahko pa vsaj postavimo slovensko državnost nazaj tja, kjer se je 25. junija 1991 začela. Naj bo v EU, v Višegradu, kjerkoli po naši lastni odločitvi. Naj bodo včerajšnje sanje Slovencev jutri tudi resničnost! Zato dajmo voliti DOM Domovinsko ligo, ki edina jasno pravi – na naših tleh smo mi gospodar, ne Merkelce, Macroni in Junckerji. Stranko, ki postavlja narod, družino in posameznika za svoje cilje.

 • Van Der Waals

  violetka tomič glupa kot noč… poslance na minimalce!!! ne bomo pozabili!!!

  • FRANC3

   Ona je to govorila za ”ONE DRUGE”. Sedaj, ko je sama poslanka, ji ni dovolj plača 4.000 € v Sloveniji. Želi plačo 10.000 € v Bruslju.
   Enako so govorili komunisti ves čas WWII: Vsi enaki, vsi enakopravni. Ko so komunisti leta 1945 prevzeli oblast, se je revščina šele začela: Karte, nacionalizacija, posebne trgovine za udbaše in oficirje, pomanjkanje osnovnih dobrin, par/nepar, boni, plačilo prestopa meje,… še in še. Ves čas pa so nam govorili, v kako srečni, pošteni in uspešni državi živimo.
   Laž je neumrljiva duša komunizma (Kowalkovski).

   • Novakec1

    Če ti je bilo tako hudo bi pa spi….il v tujino. Je bilo treba zagrabit in marsikaj postorit za to da imajo sedaj kaj za krast pod okriljem toliko opevane demokracije-svinjarije.

 • Van Der Waals

  KOMUNISTOM SE GRE SAMO ZA ENO RASO… ČRNUHARSKA CIGANSKA MUSLIMANSKA!!! USE KAR JE GNILEGA NA TEM SVETU!!!

 • Janez Kepic-Kern

  SE STRINJATE, VERJETNO,
  DA BO
  LJ BARJE – MURGLE
  V TEH LEPIH POMLADNIH DNEVIH.- ZELO OBISKOVAN DEL LJUBLJANE !?
  KO
  SO ZELO NIZKE IN SPORNE AFERE – NA VRELIŠČU !
  AFERE – SEVEDA
  ŽAL
  VLADAJOČIH NAM EX KP, ZK
  POKUMUNISTOV
  IZ “SD, LEVICE, IZ DESUSA, SAB, SMC TER IZ – LMŠ”
  A TISTIM,
  KI HODIJO NA LJ BARJE, OKROG MURGEL,
  MESTNEGA LOGA
  – SE LAHKO PRIPETI – MARSIKAJ, TUDI – TOLE.
  TISTE, KI HODITE V MURGLE,
  OPOZARJAM
  V MESTNI LOG ITD.
  TAM SE VAM LAHKO PRIPETI – TOLE:
  padec v globok, blatne vode poln barjanski graben
  – je sam po sebi – hudo neprijetna, tudi nevarna -reč. Saj v takem grabnu zlahka utonete.
  Variante, da vas kdo zlonamerno
  – kar vrže
  – v tak – blatne vode poln batranski graben – v mojem spodnjem šaljivem zapisu
  – NITI NE OBRAVNAVAM.
  Realni primer,
  ki mi ga je povedal nek znanec – veterinar iz “VETERNA ZAVODA Mestni log pri MURGLAH.
  VAM
  V ŠALJIVI OBLIKI – TU – PODAJAM – V SVARILO !

  ŠALA

  NA TERAPEVTSKI MIZI
  V VETERINARSKI BOLNIŠNICI V MESTNEM LOGU – PRI MURGLAH, barjanski rob Ljubljane
  leži en še kar šport
  a čisto zmahan, moker in od barjanskega blata umazan – tip, moški cca 60 let.
  URGENTNO
  SO MU V VETERINARSKI BOLNICI – PRAZNILI ŽELODEC IN PLJUČA,
  KER JE PREJŠNJI VEČER
  MALONE UTONIL
  IN SE SKORAJ ZADUŠIL
  V ENEM VODE IN BLATA POLNEM BARJANSKEM JARKU-GRABNU – PRI MURGLAH,
  KI NISO DALEČ
  OD VETERINARSKE BOLNICE – Mestni log, v LJ.
  MOŽAKAR
  NA MIZI – ODPRE OČI,
  ZBEGANO POGLEDA OKROG SEBE,
  ZAGLEDA V KOTU ORDINACIJE – NEKAJ PRIVEZANIH PSOV
  IN
  VPRAŠA MOŠKEGA V BELEM OB SEBI:
  “Kje
  za vraga – pa sem? Kaj pa so tisti psi tukaj?”
  Moški v belem reče”
  “JA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG – STE”
  PACIENT,
  BLATNI ŠPORT MOŠKI SE POKRIŽA – IN
  ZATULI”
  “JA – ZAKAJ SEM PA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI? Jaz sem- ja – človek”
  in doda:
  “NO, VSAJ ZDI SE MI, DA SEM – ČLOVEK” L.R. jANEZ K. kERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE.
  1.DEL
  se bo nadaljevalo

  • Janez Kepic-Kern

   ŠE 2. DEL POUČNE ŠALE.

   DRUGI DEL ŠALE
   O GRABNIH NA LJ BARJU, PRI MURGLAH,
   O VETERINI V MESTNEM LOGU ITD.
   ZANIMIVO.
   ŠALA
   2.DEL
   O ČLOVEKU
   PACIENTU V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG
   MURGLE PRI LJ.

   VETERINAR – V BELEM, reče blatnemu pacientu, ki je čisto histerčen:
   “ZDAJ SE PA UMIRITE, VSE JE OK.
   LEŽAL STE ŽE SKORAJ MRTEV V ENEM BARJANSKEM GRABNU – PRI MURGLAH
   PAR STO METROV PROČ OD TU – PRI MURGLAH
   pa so vas neki mimoidoči izvlekli in vas pripeljali
   k nam na VETERINO, ker smo čisto blizu MURGEL.
   BLATNI PACIENT
   reče:
   “JA SE SPOMNIM,DA SEM ŠEL VČERAJ – PO EN DENAR – V MURGLE”.
   VETERINAR
   V BELEM ŠE REČE:
   “ZDAJ PA MIRUJTE. Iz vas smo izpupmpali VELIKO BLATA IN BLATNE VODE.
   Zdaj vam moram dati
   ŠE INJEKCIJO, DA NE STAKNETE KAKE OKUŽBE; SEPSE”
   BLATNI
   pacient gleda OGROMNO INJEKCIJO V VETERINARJEVIH ROKAH
   in skoraj
   JOKAJOČ; PRESTRAŠEN VPRAŠA:
   “A,
   a je tole KONJSKA injekcija, ko je tako velika?”
   VETERINAR
   flegmatično reče: : “INJEKCIJA JE RES – TAKA – ZA KONJE.
   A dozo sem za 4x zmanjšal”
   BLATNI PACIENT
   – SE POKRIŽA – in reče: “GOSPOD ZDRAVNIK – VETERINAR, SAJ VAM ZAUPAM.
   Ampak – a bo delovalo? Tako se bojim umreti. SEPSA JE GROZNA STVAR”
   VETERINAR
   SE GROMKO ZASMEJE:” N*Č BAT – MED KONJI IN LJUDMI NI VELIKIH RAZLIK”
   BLATNI
   pacient se še enkrat pokriža
   in reče:” JA, KAR NAJ BO KAR BO, SAJ SEM RES -EN KONJ”. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
   P.S.
   KONEC 2. DELA ŠALE
   O ČLOVEŠKEM PACIENTU
   V VETERINARSKI BOLNICI

   Veterina Mestni log, LJ
   https://www.google.com/sear

   • Janez Kepic-Kern

    NERAD PONAVLJAM,
    AMPAK TOLE JE – ZEL POUČNO !
    Vsi se strinjajo, da ta šala – je poučna.
    TRETJI DEL ŠALE
    O VSEH,
    KI IMAJO ČUDNA POTA
    PO LJ BARJU, V MURGLE ITD
    TER O “VETERINI” V MESTNEM LOGU.
    ŠALA
    3. DEL

    NE VEČ BLATNI,
    ŽE OČIŠČENI ČLOVEŠKI PACIENT – V VETERINARSKI BOLNICI
    reče
    VETERINARJU V BELEM – – PO ŽE PREJETI
    “KONJSKI INJEKCIJI:
    ” zdaj se pa že spomnim, kaj je bilo včeraj – V MURGLAH.
    šEL SEM K MOJIM “ŠEFOM”
    PO NAVODILA IN PO KAK DENAR. pa ni bilo – NIČ.
    SAMO JAMRALI SO, KAKO SLABO JIM GRE, PA DA JAZ PREMALO NAREDIM ZANJE I.TD.”
    Sem slabe volje – kar odšel.
    Ampak sem – SE ZGUBU. Tam v MURGLAH – so vse tiste nizke hiše enake.
    HOTEL SEM SI SKRAJŠATI POT DO MOJEGA AVTA .

    – SEM SKOČIL ČEZ EN GRABEN.
    Ampak je bilo mračno, rob grabna pa blaten – PA SEM ZDRSNIL V TISTO BLATNO BROZGO”
    VETERINAR reče:
    ” ja verjetno je bilo res tako. Poln želodec in pljuča – blatne vode – ste imel”
    NIČ VEČ
    BLATNI PACENT
    SE VESELO – POKRIŽA IN REČE: ” Hvala Bogu na višavah,
    da me je rešil.
    NIKOLI VEČ NE GREM V MURGLE
    IN V TISTO – BLATO”
    NIKOLI VEČ – NOČEM BITI – KONJ” In odide iz “VETERINE” L.R. Janez K. Kern KOMENDA
    P. S.
    KONEC ŠALE
    o človeškem pacientu
    na VETERINI, Mestni log, MURGLE
    PODOBA “VETERINE” MESTNI LOG, MURGLE
    https://www.google.com/sear

 • garfi

  papež je del ideoloških okupatorjev

 • soc

  Le kot reminder (tistim, ki niso zgolj plačani ali naivni agitatorji):

  Danes ponoči, ob 1.30 po našem času, bo v Torontu veliki spopad marksizma (Šlavoj Žižek) s kapitalizmom (Jordan Peterson), Freuda in Junga. Žal je ogled tega spektakla idej in pogledov preko interneta plačljiv.

  • Luiggi

   jest sm tega tipa enkrat poslusou v Anglescini na neki TV,pa me je srat prjel,in sem ugasnu in fskret letu.Njegova Anglescina je enaka nuli!…V mislih sem imel Zizeka!

   • lili pili

    V sekret in serji dalje… hoooo

  • Lustrator

   Hvala za opomnik, sem vedel da je danes, ne pa tudi kdaj.

  • samotoje

   Hvala, ne bi Žižeka ne gledal in ne poslušal, tudi zato, ker Žižek niti oči ne odpre, če ni za to plačan.

 • herman

  Donko ima prav. Slovenska levica se je res izrodila v desnico. živ dokaz za to sta Janša in njegova SDS.

  • Luiggi

   V tvoji prazni betici je pa se zmiraj rdeca zvezda,mozganov itak nimas!

  • lili pili

   Edini primer v evropi…hvala bogu, davjih ni vec..

   • ZatonMesecnikov

    Edini primer v Europi je, da se je Partija uradno prelevila v Socialdemokrate in s pomočjo nekdanjih porednih mladincev ZSMS še vedno vlada Sloveniji lili.

    • lili pili

     Zsma, partije ze davno ni vec, najvec njihovih clanov pa je trenutno v sds.

     Vladajo pa ljudje, ki nikoli niso bili clani zks ali zsms, na celu sds pa so taki jaaa

     • tohuvabohu

      Bedak makadamski. V SDS je res nekaj bivših komunistov iz časov, ko drugih strank ni bilo. So pač postali normalni ljudje, aj prov? In kje je ostalih 119.990?

     • lili pili

      Ko je nastajala predhodnica sds, je bila ze ustanoljena, kmecka zveza, takoj tatem krscanski demokrati… torej tvoje navedbe ne drzijo. Jansa, zver, gorenak in se in se komunistov v sds

     • ZatonMesecnikov

      Lili, to so vse partijska deca. Način razmišljanja, prosveta, upravni aparat. neka negativna genetska selekcija po letu 1945, ki je slovenijo pahnila iz srednje europe na Balkan.

      vsi ti kvazi akademiki, profesorji, intelektualci, to je vse zrastlo nekoč pod partijskim okriljem. Razmišljajo kot partijci, lili.

     • lili pili

      Se strinjam s tem da to velja tudi ta tiste, ki so prestopili v sds.

     • ZatonMesecnikov

      V življenju ni važno, kolikokrat padeš, važno je kolikokrat se pobereš Lili. Tako je s tistimi v SDS. Spoznali so svojo zmoto in partijo zavrgli.

     • lili pili

      Ti se kar padas, padas, padas ne razumes, da samo mrtev komunist je dober komunist. Komunist se vedno pretvarja, tudi da ni komunist samomsa pride na oblast…

     • ZatonMesecnikov

      Težava je lili, ker se pri nas komunisti vedno reinkarnirajo. Komunist je način razmišljanja in delovanja lili. Pa čeprav z zamrznjeno knjižico…

     • lili pili

      Mora biti ze nekaj dobrega v tem nauku ali pa nasprotna stran dela napake…

     • ZatonMesecnikov

      #Mora biti ze nekaj dobrega v tem nauku#

      drugega ne poznajo zadnjih 70 let….

  • ZatonMesecnikov

   Ti še kar o Ivanu janezu komunajzarju Jermane? Kot bi še danes kričal o Solženicinu pa Saharovu komunajzarju….

 • PLavi-mil

  1000% volim desno stranko, mogoče bodo pa še lahko ustavili to norijo z naseljevanjem islamistov.

 • Olga101

  Dol s skorumpiranimi levičarji in njihovimi podrepniki! Zločinca iz Murgel za rešetke!

 • Luiggi

  Mater putana,je tista baba na gornji sliki naugrauzna,ne vem kaj ga je Buh srov,ki je take grde babe delou?!!!

 • Felikss_AH

  Vse je točno tako kot je napisano. Zdaj pa med prijatelje, znance, sosede in naključno mimoidoče pa im probajte to prenesti… tisti ki ste že kdaj poskusili veste zakaj je to problem ki je za enkrat še nerešljiv… nerešljiv pa zato ker se večina sploh ne zaveda tega… nočejo se zavedati ker od tega lahko glava zateče… zato raje reakcija – pa saj smo vsi ljudje.

  Sprehod po Ljubljani… vsak dan je več Rjavih in Črnih… samo ne še v količinah kot po Zahodni EU… ki že izgleda kot EUstan… pa še tam je večina avtohtonih še vedno egalitarno omamljena. Ob gorenju Notre-Dame na primer, so prepevali… še dobro da niso vzklikali – “Je suis Notre-Dame” – in ob tem še grmadili medvedke in podobne otročje simbole ob katerih Jihadi-“francozi” crkavajo od smeha in kontrirajo z Allahu Akbar. Policija ki je prej mesarila Rumene Jopiče ni zaustavila niti enega rogajočega se Muslija, kaj šele one ki so kar odkrito tulili Allahu Akbar.

  Ni zaslediti niti resnih odzivov na Macaronovo izjavo podano novinarjem znotraj Elysee Palace – da bo OBNOVIL NOTRE-DAME “V SKLADU Z NAŠO MODERNO RAZNOLIKO (MULTIKULTURALNO) “NACIJO”” – https://twitter.com/FabianKeiser/status/1117895250935255042 – še več, ta tweet od France 24 English je bil hitro umaknjen

  Generacije že inficirane z Kultur-Marxistično indoktrinacijo so izgubljene za vedno… vsaj večina. Yuri Bezmenov, kot nekdanji profesionalni KGB operater te subverzije, je lepo razložil da so za prekvalifikacijo iz Multikulti idiotizma potrebne najmanj dve generacije… pa še te morajo odraščati ob brcanju v zadnjico. Brce seveda morajo izvirati iz rastočega Multikult okolja… suhoparno razlaganje ne zadostuje.

  Evropa se je 1,300 let bojevala samo proti Muslimanskim invazijam… brez onih iz Daljnega Vzhoda… pa so ih le pregnali… in to z meči. Zdaj pa ko bi ih lahko odpihnili z enim zamahom v dobesedno nekaj minutah… ih se pa še uvaža… zato ker nam vlada Svetovna Židovska Kabala s pomočjo naših Levičarskih Janičarjev

  • Egon83

   Mislim, da bi kak strokovnjak lahko naredil psihoanalizo glave in motivov Evropejcev z vprašanjem kaj Evropejce žene v samodestrukcijo? Kje, kdaj in zakaj so evropski moški izgubili potenco? Koliko so krive ženske, ki so uničile svoje moške, feministke, liberalke, njihov čuteče otročji, permisiven, čustven pogled na svet?

   Evropa ŽE IMA multikulti – brez priseljencev. Toliko različnih narodov na tako majhni površini ne premore nobena druga celina. Prek 50 držav, prek 70 jezikov, od Portugalske do Rusije, od Islandije do Grčije. Kup različnih narodov, jezikov, kulture, zgodovine, kaj bi še radi prekleti idioti? Očitno je evropski multikulti preveč bel za njih in mu je potrebno dodati 50 odtenkov rjave! Govorijo nam in to zelo neposredno da so naša tradicija, običaji, kultura in jezik pol kurca vredni in se temu zelo odkrito posmehujejo na javnem mediju kar je seveda načrtno uničevanje identitete. Z forsiranjem multikultija gre z roko v roki uničevanje tradicionalnih evropskih vrednot: družina, delo, red, disciplina, cerkev. Slednjo omenjam nalašč, čeprav sem ateist, je simbol krščanstva in naših krajev. Spoštujem tradicijo – ko hodim po Evropi vidim podobne simbole kot doma in to me navdaja z prijetnim občutkom domačnosti. No, ne več oz. ne povsod. Določene točke po Evropi so postale afro-azijski sekret.

   Kje vidim rešitve? Kje so dolgoročne rešitve migrantske krize in multikulti vprašanja? Prvič, udariti po tihotapcih in jih izenačiti s teroristi. Hude in dolge kazni za njih, ki so se okoristili na račun stiske ljudi. Drugič, narediti Afriko primerno za bivanje domačinom – ustaviti lakoto, vzpostaviti ekonomijo in delovna mesta, preprečiti eksploatacijo naravnih virov velikih držav in korporacij. Tu si lahko pomagajo prejkone sami. Tretjič, preprečiti afriškim diktatorjem, da v spregi z Zahodom še naprej držijo svoje narode v bedi in pomanjkanju. Četrtič, odločno se distancirati od politike ZDA, Turčije, Izraela, NATA. Američani Evropi zavidajo. Hočejo, da imamo geta, kot jih imajo oni, da imamo povečan kriminal in skupinske poboje kot jih imajo oni, radi bi, da smo rasno premešani kot oni. Ne prenesejo večtisočletne zgodovine, močnega evra, močne Evrope in močne identitete, ki jo imamo. Torej ustaviti fašistoidni imperializem ZDA oz. njihovih korporacij ter servilnih medijev! Petič, rešiti problem v jedru. Kirurg ne zdravi možganskega tumorja z aspirinom, temveč z skalpelom. Zarezati, odstraniti, zdraviti. Reševati najprej primarni in šele nato sekundarni problem. Seveda za vse te poteze potrebujemo pokončne politike z hrbtenico in ne kimajočih pudljev. Potrebujemo odlične politike in diplomate, ki bodo zastopali lokalne in evropske interese. Geert Wilders, Marine Le Pen, Matteo Salvini, Nigel Farage, Viktor Orban so politiki, ki ščitijo interese svojih rojakov. Naši vrhunsko plačani diplomati pa pijani gazijo čez lokalce, delajo iz veleposlaništev palače in se ob prvi krizi poskrijejo v mišje luknje. Drugi so se preselili v korporacije, ki so de facto centri moči in odločanja. Zamenjati je treba neodzivnost, brezbrižnost, paraliziranost in nerazsodnost za nasprotne lastnosti! In najpomembneje: obrniti se vase, ponuditi mladim službe, dohodek in dom, prevetriti trg dela ter nepremičnin. Samo država z vizijo bo imela otroke! Milijoni tujcev iz držav Tretjega sveta nas ne bodo rešili. Skratka, starajoča Evropa mora v fundamentu na novo postaviti vrednote in jih redefinirati. Sta se pa demokracija in dialog že zdavnaj izpela. Dialog nam neprestano krajšajo, spreminjajo, cenzurirajo. Verjamem, da bo za korenit zasuk in obglavljenje parazitskih elit potreben brutalen upor proti libertardnim elitam in vzvodom moči, kar pomeni reke krvi. Njihove ali naše? To bo pokazal čas.

   • lili pili

    Se 100% strinjam samo kdo bo to pri nas udejanil, samo ne mi rec da jansa bivsi komunajzar

    • ZatonMesecnikov

     Ivan janez je simbol Upora Lili. Drugega Slovenija pač nima.

     • lili pili

      Mislis hanzi johan po domace jajo, simbol upora, ne se hecat on je simbol prepiranja, zahrbnega delovanja…..

     • ZatonMesecnikov

      Pa povej kdo drug predstavlja upor? In je Zastopnik antikomunistične strani v Sloveniji?

     • lili pili

      Anti komunist ne more biti bivsi komunist.

      Prava desna opozicija sta nsi in sls mogoce tudi dom

     • ZatonMesecnikov

      Nihče ne pozna komunista bolje, kot bivši Komunist, disident, ki je Komunizmu že takrat rekel ne. Ko še nihče ni upal. Danes so pa isti komunisti pljuvajo po Ivanu janezu.

     • lili pili

      Ni bivsi rekel ne ampak so ga oni ven vrgli, bistvena razlika, ker so ga prepoznali kot cloveka, ki bi zelel za vsako ceno priti na oblast z ali brez partije..

     • ZatonMesecnikov

      Ne vem če je bilo takrat sploh možno zapustiti partijo drugače, kot da te je sama vrgla ven. Si bil pravno mrtev človek. Čeprav si fizično morda životaril…

     • lili pili

      Ne sam sem izstopil, brez tezav, prisla komisija pojasnil kaj mi ni odgovarjalo in lep pozdrav..

     • ZatonMesecnikov

      Leta 1992, lili….

     • lili pili

      Ne leta 1984

     • ZatonMesecnikov

      Si zavohal, da Partiji slabo kaže? In to tukaj skušaš prodati kot načelnost?

      Ali ti je bilo škoda plačevati članarino?

     • lili pili

      Instinkt, pa tudi rabil jih nisem namesto clanarine sem lahko kupil ola gumije hooo

     • Robert

      Imaš prav – ko me je nekdo želel peljati in polniti glavo z neumnosti t.i. komunistično – socialistične doktrine, ki to po Marxu ni mogla biti, sem jim veselo rekel naj kar lepo odpotujejo na potovanje po bivši državi pod vodstvom nekoga, za katerega smatram, da mu sam sicer praviš disident, ker česa mogoče ne veš. Pa dober tek ob luni v 54:1 in 2 dneh pri Quazelcoatlu in Majih. Sla po oblasti nima dosti skupnega z 19. in 9? ter z dejstvi in resnico, ki jo ljudje sicer ne marajo.

     • ZatonMesecnikov

      Zavito govoriš Robert, kot pravi levičar kardeljanskega tipa. Jezični dohtar?

    • Lustrator

     razumem tvojo skrb, tebi so ljubši nebivši komunajzarji.

     • lili pili

      Bivsi in nebivsi vsi imajo enake metode, cilj oblast za vsako ceno, zato so eni ostali na levi, drugi pa zlezli na desno.

     • Lustrator

      Če so vsi isti in imajo vsi cilj oblast za vsako ceno – zakaj pri zdravi pameti bi potem šel kdorkoli na desno oziroma iz partije glede na to, da leva (rdeča) stran vlada že 70 let, desna pa niti eno samo? Teorija se ti poruši že v samih temeljih.

     • lili pili

      Desna je vladal od 2004 do 2008, pa se pol si pozabilll

      Ce se pa strinjas z mojo teorijo da so komunisti povsod potem drzi tvoja..

     • Lustrator

      Ne bo držalo: vlada 2004-2008 je bila manjšinska (v sami vladi so bili tako SLS kakor Desusovi komunisti) in v parlamentu ste imeli komiji še vedno dvotretjinsko večino, da o gospodarstvu, pravosodju, medijih, izobraževanju, kulturi,…niti ne govorimo. Toliko o OBLASTI.

     • lili pili

      Pa na nsi si pozabu, predsednik pa je bil bivsi komunist imas prav.

      Razen sls in sns sami bivsi komunisti….

     • Lustrator

      Nsi-ja nisem omenil, ker takrat za razliko od Desus in SLS to še ni bila rdeča stranka. Vsaj ne na zunaj.

      Kar pa se tiče “bivšega” – tudi jaz sem se rodil v Jugoslaviji, pa me to še ne naredi Jugoslovana – čim smo dobili lastno republiko, sem rekel za večno adijo tisti državi. Tudi ti si bil pred desetletji dojenček, danes pač več nisi, vam je komijem tako nedojemljivo, da gre čas naprej in da se inteligentni in pošteni ljudje spametujejo in spreobrnejo ali ste zmožni soditi le po sebi, ki že 70 let prisegate na ene in iste laži, ki jih vzdržujete z enimi in istimi sredstvi?

   • ZatonMesecnikov

    #Mislim, da bi kak strokovnjak lahko naredil psihoanalizo glave in
    motivov Evropejcev z vprašanjem kaj Evropejce žene v samodestrukcijo?#

    Udobno življenje. Nesreče, ogroženost, ljudi združujejo in jih silijo v reakcijo. Današnje generacije so zrastle v odobju in zaščitene pred težavami življenja, v preteklih stoletjih.

    • Felikss_AH

     Spoštovani ZatonMesecnikov

     Ne vem zakaj je Egonov komentar izginil pod pretvezo Spama… kar definitivno ni bil… zato bi če mi dovoliš prilepil že pripravljen odgovor njemu pod tvoj odgovor

     ******* Za Egon83 *********

     Postavil si prava vprašanja in tudi dobro opisal stanje.

     Glede “strokovnjaka”… teh je kar nekaj… eden takih je Jordan Peterson… vendar se niti on ne upa direktno pokazati v sam center zla… kar je razumljivo, ker bi ga povozili in mu prepovedali predavati… sploh pa še v Kanadi kjer vlada oni plesalski Femino-pajac Justin zavit v Muslimanske plahte. Precej je drugih ki ne obdelujejo zadevo z vidika klinične psihologije kot Jordan… ampak kažejo kar direktno na krivca.

     Nobena tajna ni kaj ali kdo je ta vir zla – Vrhunsko Organizirana Diaspora Ashkenazi-Židov predvsem v Ameriki ki imajo vse vzvode moči in vpliva v svojih rokah… od Trockističnih aktivistov kot Barbara Lerner Spectre, številnih kulturnikov in novinarjev v MSM, profesorjev ala Noel Ignatiev z njegovo doktrino Abolicije Bele Rase, kvazi NGO-ji kot ADL, SPLC, UCLA ki nadzirajo/dušijo socialno miselnost Tradicionalnih Američanov… spodbujajo pa “progresivno” dekadenco in “prednosti” Multikultija.

     Sledijo mogočni Židovski lobiji kot AIPAC, NJDC (National Jewish Democratic Council), RJC (Republican Jewish Coalition) in še tisoč ostalih samo v Ameriki brez Evropskih kot EJC (European Jewish Congress) in drugi. Potem je tu Svetovni Oblikovalec Miselnosti Mladih – Hollywood in Glasbena Industrija, pa MSM Korporacije, Administracija in Politika ter Finančni Banksterski konglomerat s FED-om in Wallstreet-om. Kompleten ta sistem je prežet s dobro organiziranimi Židi zaradi njihovega ultimativnega Tribalizma-Nepotizma + skorumpirani Goyimi.

     Na kratko – Svet, predvsem Zahodni, obvladuje Korporativni Globalizem ob ideološki asistenci Kultur-Marxisma.

     PRAVIŠ Izguba potence… čeprav ne vem če gre res za to… mislim da gre prej za neko splošno pomehkuženje zaradi civilizacijskih dosežkov in načina življenja. Prispodoba ki mi je od nekdaj vedno najljubša je da že od momenta ko je frižider zamenjal lov za hrano se je “tajanje” začelo. Lep primer so tudi astronavti… po nekaj mesečnem bivanju niso prve dni v stanju nit stati na nogah in jih odpeljejo na vozičkih po pristanku… ker mišice oslabijo od neuporabe… atrofirajo.

     Podobno ko mlade generacije vse bolj aktivno živijo v virtualnem svetu Interneta in pornografije… celo nogomet se “igra” računalniško… še malo pa bo celo onanija računalniško krmiljena na čedalje bolj dodelane Japonske androidinje. Poleg zblaznelih Feministk tudi gibanje Me-too dela nove Zombije iz žensk in če se ta norost ne bo zaustavila bodo nekoč Belci natepavali samo še androidinje… Belke pa prepustili Marakeshancem.

     PRAVIŠ – “… udariti po tihotapcih in jih izenačiti s teroristi” … Ja to bi bilo smiselno če tihotapci ne bi bili kar od držav priznani Sorosevi NGOji… Soros pa komandira EU parlament in dodatno spodbuja Brusselske MPje še s “žepninami”.

     Afriko ni treba DELATI PRIMERNO domačinom… ona je že primerna… edino domačine je treba pustiti da sami skrbijo zase… ne ih pa še futrati… obstali so sami skozi tisočletja… Mati Narava pa je ergonomsko poskrbela da se niso prekomerno namnožili kot se zdaj.

     Vazal EU se “distancirati” od gospodarja… ne Amerike, ampak WASHINGTONA ki je v lasti že prej omenjene diaspore… ja, malo morgen

     “Američani Evropi zavidajo” – – Kateri Američani… Tradicionalni Euro-Američani so isto kot mi… oni drugi… od Levih Zombijev, LGBTQP degenerikov, Latinosov, Črnih in Bog si ga vedi kateri še, pa so itak ALIENI za nas.

     Težka bo… namreč po Tretjem Newtonovem Zakonu Gibanja – “Če prvo telo deluje na drugo telo s silo, deluje to na prvo z enako veliko, a nasprotno usmerjeno silo” – bi moralo priti do nasprotne reakcije… ker je to pač naravni zakon Fizike… kako bi se pa to naj odvijalo…??? Najprej se mora pojaviti neki Pan-Evropski Führer… ker brez vodstva ne gre. Dokazano pa je da že samo 3% odločnih zadostuje za uspešni preobrat… potem pa gre kot po inerciji naprej… vprašanje torej ostaja ali bo in kdaj?

     Tako pač jaz vidim te zadeve…

  • lili pili

   In jansatom, saj ima tudi on srce na levi a ne…

 • Frank Novak

  Francijevo Danko so napadle pregresne zelje po homoseksu….

  • Janez Kepic-Kern

   Pazi,
   da se ne znajdeš oz. kar – naj te pokličejo
   na
   PREISKOVALNO KOMISIJO PARLAMENTA R. SLOVEVIJE !
   Pa te bo minilo tvoje veselje
   do – ŠTOSOV – O TEBI – V ZDA ITD. Mar ne ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   P.S.
   A si bil ti ta “človeški pacient
   na “veterini” v MESTNEM LOGU – MURGLE ?
   NA LJ BARJU, V MURGLAH
   IN DRUGOD
   PO LJUBLJANI
   IN OKOLIŠU – ŽIVIJO RAZNI “ČUDNI MOŽICLJI”,
   KI SO BOJEČI IN
   JIH VARUJEJEJO – CELO – NEKAKŠNI – “VARNOSTNIKI !
   Ne vem točno – za kaj – točno – gre,
   pri tistih – “možicljih” !?
   A pri potih ali sprehodih po LJ – bodite – PREVIDNI !
   Da se vam ne bo zgodilo kaj takega, kot se realno – je zgodilo”
   spodnjemu “človeškemu pacientu – na “veterini” !
   SE STRINJATE, VERJETNO,
   DA BO
   LJ BARJE – MURGLE
   V TEH LEPIH POMLADNIH DNEVIH.- ZELO OBISKOVAN DE LJUBLJANE !?
   KO
   SO ZELO NIZKE IN SPORNE AFERE – NA VRELIŠČU !
   AFERE – SEVEDA
   ŽAL
   VLADAJOČIH NAM EX KP, ZK
   POKUMUNISTOV
   IZ “SD, LEVICE, IZ DESUSA, SAB, SMC TER IZ – LMŠ”
   A TISTIM,
   KI HODIJO NA LJ BARJE, OKROG MURGEL,
   MESTNEGA LOGA – SE LAHKO PRIPETI – MARSIKAJ, TUDI – TOLE.
   TISTE, KI HODITE V MURGLE,
   OPOZARJAM
   V MESTNI LOG ITD.
   TAM SE VAM LAHKO PRIPETI – TOLE:
   padec v globok, blatne vode poln barjanski graben
   – je sam po sebi – hudo neprijetna, tudi Nevarna -reč. Saj v takem grabnu zlahka utonete.
   Variante, da vas kdo zlonamerno
   – kar vrže
   – v tak – blatne vode poln batranski graben – v mojem spodnjem šaljivem zapisu
   – NITI NE OBRAVNAVAM.
   Realni primer,
   ki mi ga je povedal nek znanec – veterinar iz “VETERNA ZAVODA Mestni log pri MURGLAH.
   VAM
   V ŠALJIVI OBLIKI – TU – PODAJAM – V SVARILO !

   ŠALA

   NA TERAPEVTSKI MIZI
   V VETERINARSKI BOLNIŠNICI V MESTNEM LOGU – PRI MURGLAH, barjanski rob Ljubljane
   leži en še kar šport
   a čisto zmahan, moker in od barjanskega blata umazan – tip, moški cca 60 let.
   URGENTNO
   SO MU V VETERINARSKI BOLNICI – PRAZNILI ŽELODEC IN PLJUČA,
   KER JE PREJŠNJI VEČER
   MALONE UTONIL
   IN SE SKORAJ ZADUŠIL
   V ENEM VODE IN BLATA POLNEM BARJANSKEM JARKU-GRABNU – PRI MURGLAH,
   KI NISO DALEČ
   OD VETERINARSKE BOLNICE – Mestni log, v LJ.
   MOŽAKAR
   NA MIZI – ODPRE OČI,
   ZBEGANO POGLEDA OKROG SEBE,
   ZAGLEDA V KOTU ORDINACIJE – NEKAJ PRIVEZANIH PSOV
   IN
   VPRAŠA MOŠKEGA V BELEM OB SEBI:
   “Kje
   za vraga – pa sem? Kaj pa so tisti psi tukaj?”
   Moški v belem reče”
   “JA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG – STE”
   PACIENT,
   BLATNI ŠPORT MOŠKI SE POKRIŽA – IN
   ZATULI”
   “JA – ZAKAJ SEM PA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI? Jaz sem- ja – človek”
   in doda:
   “NO, VSAJ ZDI SE MI, DA SEM – ČLOVEK” L.R. jANEZ K. kERN KOMENDP.S.
   P.S.
   KONEC ŠALE.
   1.DEL
   se bo nadaljevalo

   •Edit•Reply•Share ›
   Avatar
   Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 3 hours ago
   ŠE NADALJEVANJE
   ŠE 2. DEL POUČNE ŠALE.

   DRUGI DEL ŠALE
   O GRABNIH NA LJ BARJU, PRI MURGLAH,
   O VETERINI V MESTNEM LOGU ITD.
   ZANIMIVO.
   ŠALA
   2.DEL
   O ČLOVEKU
   PACIENTU V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG
   MURGLE PRI LJ.

   VETERINAR – V BELEM, reče blatnemu pacientu, ki je čisto histerčen:
   “ZDAJ SE PA UMIRITE, VSE JE OK.
   LEŽAL STE ŽE SKORAJ MRTEV V ENEM BARJANSKEM GRABNU – PRI MURGLAH
   PAR STO METROV PROČ OD TU – PRI MURGLAH
   pa so vas neki mimoidoči izvlekli in vas pripeljali
   k nam na VETERINO, ker smo čisto blizu MURGEL.
   BLATNI PACIENT
   reče:
   “JA SE SPOMNIM,DA SEM ŠEL VČERAJ – PO EN DENAR – V MURGLE”.
   VETERINAR
   V BELEM ŠE REČE:
   “ZDAJ PA MIRUJTE. Iz vas smo izpupmpali VELIKO BLATA IN BLATNE VODE.
   Zdaj vam moram dati
   ŠE INJEKCIJO, DA NE STAKNETE KAKE OKUŽBE; SEPSE”
   BLATNI
   pacient gleda OGROMNO INJEKCIJO V VETERINARJEVIH ROKAH
   in skoraj
   JOKAJOČ; PRESTRAŠEN VPRAŠA:
   “A,
   a je tole KONJSKA injekcija, ko je tako velika?”
   VETERINAR
   flegmatično reče: : “INJEKCIJA JE RES – TAKA – ZA KONJE.
   A dozo sem za 4x zmanjšal”
   BLATNI PACIENT
   – SE POKRIŽA – in reče: “GOSPOD ZDRAVNIK – VETERINAR, SAJ VAM ZAUPAM.
   Ampak – a bo delovalo? Tako se bojim umreti. SEPSA JE GROZNA STVAR”
   VETERINAR
   SE GROMKO ZASMEJE:” N*Č BAT – MED KONJI IN LJUDMI NI VELIKIH RAZLIK”
   BLATNI
   pacient se še enkrat pokriža
   in reče:” JA, KAR NAJ BO KAR BO, SAJ SEM RES -EN KONJ”. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
   P.S.
   KONEC 2. DELA ŠALE
   O ČLOVEŠKEM PACIENTU
   V VETERINARSKI BOLNICI

   Veterina Mestni log, LJ
   https://www.google.com/sear

   •Edit•Reply•Share ›

   Avatar
   Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 3 hours ago
   ŠE 3. DEL.
   NERAD PONAVLJAM,
   AMPAK TOLE JE – ZEL POUČNO !
   Vsi se strinjajo, da ta šala – je poučna.
   TRETJI DEL ŠALE
   O VSEH,
   KI IMAJO ČUDNA POTA
   PO LJ BARJU, V MURGLE ITD
   TER O “VETERINI” V MESTNEM LOGU.
   ŠALA
   3. DEL

   NE VEČ BLATNI,
   ŽE OČIŠČENI ČLOVEŠKI PACIENT – V VETERINARSKI BOLNICI
   reče
   VETERINARJU V BELEM – – PO ŽE PREJETI
   “KONJSKI INJEKCIJI:
   ” zdaj se pa že spomnim, kaj je bilo včeraj – V MURGLAH.
   šEL SEM K MOJIM “ŠEFOM”
   PO NAVODILA IN PO KAK DENAR. pa ni bilo – NIČ.
   SAMO JAMRALI SO, KAKO SLABO JIM GRE, PA DA JAZ PREMALO NAREDIM ZANJE I.TD.”
   Sem slabe volje – kar odšel.
   Ampak sem – SE ZGUBU. Tam v MURGLAH – so vse tiste nizke hiše enake.
   HOTEL SEM SI SKRAJŠATI POT DO MOJEGA AVTA .

   – SEM SKOČIL ČEZ EN GRABEN.
   Ampak je bilo mračno, rob grabna pa blaten – PA SEM ZDRSNIL V TISTO BLATNO BROZGO”
   VETERINAR reče:
   ” ja verjetno je bilo res tako. Poln želodec in pljuča – blatne vode – ste imel”
   NIČ VEČ
   BLATNI PACIENT
   SE VESELO – POKRIŽA IN REČE: ” Hvala Bogu na višavah,
   da me je rešil.
   NIKOLI VEČ NE GREM V MURGLE
   IN V TISTO – BLATO”
   NIKOLI VEČ – NOČEM BITI – KONJ” In odide iz “VETERINE” L.R. Janez K. Kern KOMENDA
   P. S.
   KONEC ŠALE
   o človeškem pacientu
   na VETERINI, Mestni log, MURGLE
   PODOBA “VETERINE” MESTNI LOG, MURGLE
   https://www.google.com/sear

   • Frank Novak

    Naj pridejo v Miami…in me obiscejo…

   • Frank Novak

    Ta pacient na vaterini je bil gospo Franci. Iz njegove danke so morali izvleci rog nosoroga. Franci je bil tako potreben da je nosorogov penis zamenjal za rog in si ga je porinil pregloboko v Danko…. bogi Franci Danko…
    Naredimo zbiralno akcijo in mi kupimo tole:
    https://youtu.be/_v46WBqEWug

 • Janez Kepic-Kern

  ALI JE KDO OD
  URADNIH PREDSTAVNIKOV NAŠE R. SLOVENIJE
  IZRAZILI
  JAVNO – NA TV – OBŽALOVANJE ZARADI – POŽARA V KATEDRALI – NOTRE DAME ?
  Kaj
  pa kdo od “ponosnih naslednikov komunistov – ki so storili “zčoćin” ( besede SD poslanca Koprivca v Parlamentu R: Slovenije)
  So
  predstavniki
  SD; LEVICE; DESUSA; SAB; SMC; LMŠ itd. _ izrazili – kako sočustvovanje – ob požaru v MOTRE DAME KATEDRALI?
  So
  ponudili – kako – pomoč ? Naši – POKOMUNISTI ?! L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

 • Frank Novak
 • Frank Novak

  Nekaj za Francijevo Danko
  https://youtu.be/_v46WBqEWug

  • Janez Kepic-Kern

   NE SKRBI – TI – valtek, IZTOK PUŠNIK !
   Boš
   že doživel – SVOJIH 5 MINUT SLAVE”
   KO
   BOŠ POKLICAN – NA “PREISKOVALNO KOMISIJO” PARLAMENTA R. Slovenije !
   Nisi
   tako nedotakljiv in skrit – kot se to morda zdiš – sam sevi.
   Tam te bo minilo
   veselje do zbijanja – slabih “ŠTOSOV”
   Asi zdajle pri?
   Drugi flaši – “ŠMARNICE”? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA.

   • Frank Novak

    Kdo je Iztok Pusnik?

 • xtc

  Počasi bo prišlo do osvobajanja ,a boj bo očitno trd krut in neizprosen-kot je že napovedal Nosterdamus-UJETNIKOV NE BO.

 • janko

  Ja, zastrašujoče je to!
  Kmalu bomo izginili kot narod. Neverjetno, kaj vse počnejo absolutno vladajoči otroci krvavih komunistov – isti so, vse uničujejo, vse dobro, vse pozitivno – le da na sodobnejši način – končni rezultat je pa isti!

 • cosmosjasnovidec

  Ko sem zagledal fotografijom od te crketine antipatične podgane “tomićke” sploh nisem prečital celotnega članka,ker mi je takoj vse jasno.
  Čefutarsko golazen njene vrste,musliče,komnajzarje,levuharje se mora poteptati kot ščurke in šele takrat bo Slovenija lahko zadihala svež zrak katerega sedaj ti LGBT smrdljivci onesnažujejo.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Frank Novak

   Slisal sem da si ti in Franci Danko scijeta v usta in na glavo. Potem se vama prikljuci tudi Bernardka Brsic ki se pokaka na sredi sobe, vidva pa drek pojesta…

   • wert

    in, ker je Frank Novakov v tej zgodbici “Valter – deklica za vse”, mora vse to za njimi počistit – najprej pa seveda polizat. :)))))

    • Frank Novak

     Tebe posljem da ti vse polizes,saj to rad pocnes, kenede?

     • wert

      Nerad se vtikujem v tuje posle.
      Dober tek !

     • Frank Novak

      Wert deklina za vse, tiho in drek lizat
      Caka te kup dreka peka, ti pa trapas

 • Roman Benedik

  Ha,ha Don ko,kakšne klobasas

 • Frank Novak

  Ideoliski okupator je okupiral Francijevo Danko…

  • wert

   O, ti presneti Danko ti – pa Valter Branislavovo Danko je tudi okupiral.
   Zdaj čaka Valter Branislav na Carski rez……..uuuuuuuu :)))))

   • Frank Novak

    ..Streho sta zazgala zakonca Kucan…
    Milan je prizgal vzigalico, Stefica pa je pihala v ogenj…

 • Roman Benedik

  Donko,a si ti na trdih drogah?

 • Marija

  Kar se sedaj godi na to opozarjajo že 50 let.Temu je kriva naša mentaliteta,ker je vse tuje tako dobro.Še sosedova trava.Samo svojega ne znamo ceniti.Saj ljudje niti nočejo poslušati.Če jim želiš kaj povedati ti povedo,da si človek teme z črnimi mislimi in vse ostalo.Mogoče edaj ko bo začela teči voda v grlo bodo nekateri razumeli drugi se pa prilagodili.Žal tako je to.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!