fbpx

Evropa in Slovenija trpita zaradi ideološkega okupatorja!

Napad okupatorske JLA na Gornjo Radgono junija leta 1991. (Foto: Youtube)

Evropske volitve maja 2019 bodo lepa priložnost, da Evropo in  Slovenijo rešimo izpod jarma prikrite ideološke kolonizacije, ki je po mnenju papeža Frančiška zajela Evropo. Tokrat se je potrebno rešiti ideoloških okupatorjev, ki izčrpavajo naše denarnice, spodbujajo splave otrok in uničujejo narodovo jedro z ustvarjanjem nekakšne nove socialistične multi-kulti Jugoslavije, kjer za ekonomskega migranta ni problem dati 2500 evrov mesečno, upokojenci pa umirajo v čakalnih vrsta v zdravstvu in na minimalnih pokojninah. 

V zadnjih letih se je pokazalo, da bogata slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica hoče na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami poveličujejo genocid nad lastnim narodom, migrantska kriza pa je pokazala njihove težnje po zamenjavi domačega prebivalstva s prišleki.

Zato v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem t.i. multikulturalizma (brez dovoljenja volivcev) hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo. Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: zlorabiti muslimanske migrante, s protidružinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti.

Kaj lahko naredimo?
Slovenija se sooča z nevarnim družbenim inženiringom, ki nam vsiljuje zamenjavo prebivalstva, spola in uničenje družin. Kako močni so, smo se lahko prepričali v zadnji migrantski krizi ter v času družinskega referenduma v decembru 2015, ko so  po naročilu Kučanovega odlikovanca Soroša želeli izbrisati spol, uvesti posvojitve otrok lezbijkam, homoseksualcem, transseksualcem in queerseksualcem ter dokončno prevzeli v svoje roke vse družboslovne fakultete in druge državne strukture.

Številni državljani si ob vsem zastavljajo vprašanje, kaj je sploh mogoče narediti? Predlagam da najprej razširite omenjene informacije v svojem okolju, se udeležujete levičarskih shodov in zastavljajte politično nekorektna vprašanja (npr. kakšno je vaše stališče do ubijanja nerojenih deklic?, zakaj Slovenci izumiramo? itd.), razkrivajte njihove finančne vire, se organizirate in v predvolilnem času naredite vse za razkrinkanje radikalnih levičarjev in njihovih organizacij tako na lokalni kot tudi  državni ravni.

Obenem v svoji okolici aktivno problematizirajte ureditev, ki Slovenijo uvršča med države na svetu, ki so najbolj sovražne do nerojenih deklic in dečkov. Prav tako pa se v šolah in javnosti odločno zoperstavite teoriji spola in homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni socialni agendi, katere cilj je en sam: razpad družin, drogiranje mladine, uničenje slovenskega naroda in uvajanje kulture smrti. Če še ne verjamete – boste to dobro razumeli, ko boste utišani, ko boste želeli opozoriti na resnico, oz. že prejemate mizerne plače in pokojnine.

Foto: STA

Kratko bomo potegnili Slovenke in Slovenci, zato je Antifo in homoseksualni lobi, ki ju izdatno podpirajo LMŠ, SMC, Z(L), DeSUS in SD, nujno potrebno ustaviti, kajti bližamo se kritični točki svojega obstoja: Evropska komisija je jasna: Slovenija se sooča z največjim tveganjem za fiskalno vzdržnost med vsemi državami članicami!

Franci Donko