Tragedija v Veliki Britaniji: Zdravnik, ki je pobegnil z dekletom in ukradenim denarjem svojih zaposlenih, ubil svoje dekle in nato še sebe

Titus Bradley in dekle Noemi Gergely (foto: twitter)

Zdravnik in njegovo dekle sta iz Velike Britanije pobegnila z ukradenimi 450.000 evri. Našli so ju v hotelu, mrtva. Dr. Bradley je ustrelil svojo dekle in sodil še sebi, s strelom v glavo. Izginila sta iz svojega doma in se preselila v Santo Antao na Zelenortskih otokih. Izginotju je pred enim letom sledil še pokojninski sklad in tudi plače osebja iz štirih ordinacij, kjer je delal dr. Bradley.

Včeraj je policija odkrila, da sta oba umrla zaradi strela v glavo, poroča Online Mail. Priče pravijo, “da sta se kregala in ženska je enemu od zaposlenih v hotelu dejala, da jo je partner udaril. Nekaj minut pozneje pa smo slišali strel”. Par je prišel v hotel potem, ko je izginil denar, in umrl le dva dni zatem, aprila 2017.

Zakon zdravnika je razpadel leta 2012, ko je prišlo na dan, da je prevaral 45-letno ženo Lucy. Bradley je spoznal Noemi, ko je bila zaposlena v Londonu v klubu, in sicer v odnosih z javnostjo. Šla sta na tritedensko potovanje; svoje kirurge je pustil same, z veliko dela. Pustil je tudi svojega 11-letnega sina. Noemi pa se je vrnila in dejala, da sta se prepirala. Po zdravnikovi smrti sta njegovo ordinacijo prevzela njegova dva kolega in dejala, da osebje v času njegovega vodstva ni dobivalo rednega plačila. Policija je potrdila, da so začeli preiskavo za manjkajočim denarjem.

Foto: facebook

A. G.

 • Morala

  Kakšna tragedija? Tragedija je to, ker sta ukradla in zbežala z denarjem, ki je bil namenjen za zaposlene…

 • soc

  Vzbujajo se mi resni sumi o pismenosti lokalnega avtorja tega bebavega članka. Domnevam, da ni najbolj razumel teksta, ki ga je tule po svoje povzel tako, da ga ni moč razumeti. Pa “tabloidna” angleščina ni ravno izjemno težak jezik, na otoku jo povsem razumejo že zelo, zelo preprosti ljudje.

 • Prdo

  Kristjane je potrebno iztrebit še v svoji deželi so največje zlo

  • Morala

   A si umsko prizadeti? Res no…

  • Capi

   Sam prid blizu, boš jedu govno…..

  • xtc

   A ti to o onih,ki so pristoplik komunistom in socialistom in progressivcem?

  • soc

   Srbine prdonjo, kaj če greš tole razlagat v domovino svojih staršev? Ne boš dolgo, garantiram. Vse tovrstne spake so uspešno izvozili, s Svetlano Slapšak na čelu. Žal pretežno v Slovenijo, drugje si vas ne želijo gledati.

  • Steiermark

   Tebi bi verjetno tale zdravnik, ki si je sodil sam, predpisal kar “evtanazijo”, ko bi ugotovil, da si “bogi” in da ti ni mogoče pomagati…..še zastonj bi jo dobil, glede na svoje “premoženje v glavi in srcu”!

  • Aresnica

   Kristjane bi pobil -_- po tvoje pa bi privlekel Muslimane-in tvoji muslimani bi ti uničili tvojo Prdo.-_ se mi zdi, da nisi SLOvenc.
   ________________
   Lep pozdrav


   P.s.: Največja verjetnost je, da si plačanec SLOmafijskotajkunskega OMREŽJA oziroma Prdo.

 • xtc

  Hja.
  Babja rit in sodnija hočjo ta svoje.
  K cucek,ki ga meče gonitis,zavoha kuzlico je adijo pamet-ostalo napreje pa je pot v maloro.

 • Vin Dizl

  Ja kakšna zajebancija je pa ta članek? a je to pravljica za lahko noč? kaj ima veze zdaj eno leto stara novica? lani sta izginila aprila in dva dni kasneje lani so ju našli. Kaj ima zdaj eno leto kasneje to veze s čim? In zakaj je policija šele zdaj sporočila to – kobajagi? poponoma nesmiselno napisano vse skupaj, cel članek je popolnoma nepovezan in z manjkajočimi informacijami. VIšek površnosti!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!