fbpx

Tragedija v Veliki Britaniji: Zdravnik, ki je pobegnil z dekletom in ukradenim denarjem svojih zaposlenih, ubil svoje dekle in nato še sebe

Titus Bradley in dekle Noemi Gergely (foto: twitter)

Zdravnik in njegovo dekle sta iz Velike Britanije pobegnila z ukradenimi 450.000 evri. Našli so ju v hotelu, mrtva. Dr. Bradley je ustrelil svojo dekle in sodil še sebi, s strelom v glavo. Izginila sta iz svojega doma in se preselila v Santo Antao na Zelenortskih otokih. Izginotju je pred enim letom sledil še pokojninski sklad in tudi plače osebja iz štirih ordinacij, kjer je delal dr. Bradley.

Včeraj je policija odkrila, da sta oba umrla zaradi strela v glavo, poroča Online Mail. Priče pravijo, “da sta se kregala in ženska je enemu od zaposlenih v hotelu dejala, da jo je partner udaril. Nekaj minut pozneje pa smo slišali strel”. Par je prišel v hotel potem, ko je izginil denar, in umrl le dva dni zatem, aprila 2017.

Zakon zdravnika je razpadel leta 2012, ko je prišlo na dan, da je prevaral 45-letno ženo Lucy. Bradley je spoznal Noemi, ko je bila zaposlena v Londonu v klubu, in sicer v odnosih z javnostjo. Šla sta na tritedensko potovanje; svoje kirurge je pustil same, z veliko dela. Pustil je tudi svojega 11-letnega sina. Noemi pa se je vrnila in dejala, da sta se prepirala. Po zdravnikovi smrti sta njegovo ordinacijo prevzela njegova dva kolega in dejala, da osebje v času njegovega vodstva ni dobivalo rednega plačila. Policija je potrdila, da so začeli preiskavo za manjkajočim denarjem.

Foto: facebook

A. G.