Trump obljublja nižje davke za srednji razred in delavce

Foto: Twitter

Predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump je v sredo pozval k preprostejši, nižji in pravičnejši davčni reformi in pozval kongres, naj sprejme zakon, ki bi pripomogel k rasti ameriškega gospodarstva.

”Danes pozivam vse člane kongresa – demokrate, republikance in neodvisne, naj podprejo proameriško davčno reformo,” je dejal. ”To moramo storiti. Čas je že,” je še dodal.

Trumpov govor je zaznamoval nov pritisk uprave, da bi dosegli boljšo zakonodajo v kongresu, potem ko je zakon Obamacare v senatu pod vodstvom republikanske stranke spodletel.

Foto: Twitter

”Nočem, da me kongres razočara, me razumete?” je v svojem govoru dejal Trump, medtem ko ga je občinstvo spodbujalo. Trump je obljubil, da bo nova davčna reforma pripomogla k ustvarjanju milijona novih delovnih mest in da bo Združenim državam Amerike vrnila milijarde ameriških dolarjev, kar bo državi omogočilo obnovo skupnosti.

”Moja uprava spodbuja nov ekonomski sistem. Zelo je preprost: je ameriški sistem,” je dejal Trump. Spodbuja 15-odstotno stopnjo davka na dohodek pravnih oseb in zmanjšanje davčne vrzeli za korporacije.

Foto: YouTube

Za zmanjšanje davčnih bremen srednjega razreda in vračanje investicij v ZDA
“Popolnoma smo se posvetili drugim državam in jim dali prednost,”
je povedal predsednik. ”Ne bomo se več predajali.” Predsednik je tudi pozval k znižanju davkov za državljane srednjega sloja. Trenutni sistem je označil za napačnega, dejal je, da je davčna reforma edina moralna rešitev in je pravična za vse državljane.

”Verjamem, da državljani Združenih držav Amerike vedo bolje od Washingtona, kaj je zanje najbolje in v katere stvari morajo investirati svoj denar,” je izjavil. Prav tako je pozval k reformi, ki spodbuja ameriška podjetja, da svoj dobiček iz tujine prenesejo nazaj v Združene države Amerike.

”Čas je, da investiramo v našo državo, ponovno zgradimo našo skupnost in zaposlimo naše dobre ameriške delavce,” je dejal. Trumpova vizija je, da bi s preprostim znižanjem davkov ameriškim podjetjem omogočili napredovanje in tako neposredno pozitivno vplivali na življenje ameriških delavcev. ”Z veseljem bodo zjutraj vstali iz postelje. Z veseljem bodo šli v službo. Dobili bodo visoko plačo. In to je prihodnost, ki si jo jaz želim za naše ljudi.”

N. Š.

 • Olga

  Čestitke Trump! Počasi in vztrajno!

  • Adolf Hitler

   SOROS NEBO VEČ DOLGO KER SO GA ŽE ZAGRABL ZA NJEGOVE HAZARSKA JAJCA PREDAJA ALI TOTALNO UNIČENJE HAZARSKE MAFIJE White Dragon Society JE ŽE POSLALE ČISTILCE IN JAKUZO TUDI KER GA IMA SVET POLEN KURAC DNEVI HAZAROV SO ODŠTETI DAN ZA DNEVOM IZGINJAJO SAMO TO VAM NEBO POKZAL ELEKTRO ŽID ZA TISTE KI ŠE NEVESTE KAJ JE TO JE TU NAKRATKO OPISANO!!!!! (TV)

  • Donald J. Trump

   Hahaha kakšne neumnositi nekateri pišejo…
   Kako ste se dali na suho nategnit največjemu poklicnemu prevarantu v zgodovini politike, katastrofa…

 • Najplemenitejši

  Čestitke Kramp! V pol leta ti je uspelo dolar razvrednotiti za dobrih10% proti evru. Idiotski predsednik za idiotske Američane. Kar je slabo za Ameriko, je dobro za Evropo!

  • piko8

   Če razmišljaš po mugelsko!

 • Adolf Hitler

  PROBLEM JE TO DA TO NE POČNE TRUMPF TEMVEČ VATIKANANOVA ČRNA HASARSKA SVINSKA PIZDA PASTOVA NE BELA TEMVEČ ČRNA VATIKAN TVOJI DNEVI SO ODŠTETI!

  • valentin

   In ja, česar ameriška CIA ne zmore, mu Vatikan pripomore.

   • Adolf Hitler

    sai cia je vatikan ki se imenuje Catholic in action to je nijihova plačana vojska,tega kurčevga vatikana!

 • valentin

  Najnovejše ugotovitve v ZDA kažejo ,kako zelo država krade lasten narod. Izdatki Američana, ki ne šteje v eliti, so za hrano in oblačila skupaj nižji od davkov, s katerimi jih pokrade država. Samo v zadnjih treh letih so davki narasli za 50%, sprejeti zakoni pa odločno nakazujejo v povišanje te kraje. In, če je tak nečloveški odnos v ZDA, kako naj v deželi, kjer so šefi zaljubljeni v ZDA ne bilo tako? Pr nas bi na vsak način hoteli čimprej vpeljati davek na dom, davek na dež in davek na dihanje, ker smo članica NATO, torej skupaj z Ameriko porabimo za zločine več kot za pomoč ljudem in njihovo normalno življenje. Morda bo sicer komu všeč, da bodo sčasoma ljudje hodili goli,a jih želja po seksu ne bo zagrabila, ker bodo preveč lačni! In vsi zločini skoraj vedno prihajajo k nam čez lužo. /virFreeThoughtProject/

 • Nata

  Časopis Delo pa ” obljublja ” nov podlistek o Trumpu, Najavila ga je Grgičeva. Ta novinarka pa je v zadnjem letu svoje mnenje popolnoma obrnila na glavo. . . . . . le zakaj ?

 • Donald J. Trump

  Hahaha lahko obljubim karkoli, moji idiotski verniki mi bodo verjeli absolutno popolnoma vse… “I love the uneducated”

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!