Trump v ameriški pivnici delil pice in avtograme

Datum:

Bivši predsednik ZDA Trump svojih podpornikov znova ni pustil ravnodušnih. Tokrat jih je prijetno presenetil v pivnici Treehouse Pub, v mestu Bettendorf, v zvezni državi Iowa. Eni od mladih navdušenih podpornic je celo podpisal majico, ki jo je nosila, in roko. Podporniki so ga pozdravili z glasnim skandiranjem, on pa jim je razdelil pice. 

Bivši ameriški predsednik ZDA Donald Trump je vnovič navdušil svoje podpornike. Tokrat jih je pozitivno presenetil v baru Treehouse Pub, v mestu Bettendorf, v zvezni državi Iowa. Ob vstopu v restavracijo so ga pričakali glasni vzkliki in aplavdiranje, poroča Breitbart News.

Bivši predsednik je ob tej priložnosti delil avtograme. Eni od zagrizenih mlajših podpornic pa se je celo podpisal na prsi in roko. Dekle je bilo ob tej edinstveni priložnosti nasmejano do ušes. Množica je večkrat vzkliknila “Radi imamo Trumpa!” medtem ko se je nekdanji predsednik prebijal skozi gnečo v pivnici.

Navdušena Trumpova podpornica je v baru prejela avtogram bivšega predsednika ZDA. (Foto: X)

Med podpornike je zatem razdelil škatle s picami, tako kot poprej v drugih mestih po državi. Pred svojim obiskom pivnice je sicer nagovoril tudi podpornike v Maquoketi in Dubuqueju v Iowi. Med nagovorom v Dubuqueju je obljubil, da bo napotil mornarico Združenih držav, da uvedejo popolno morsko blokado oziroma pregled ladij, v povezavi s tihotapljenjem droge fentanil ali sestavin za njegovo izdelavo.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...