Ubijali vas bomo in jedli vaša trupla

Foto: epa

V nemškem mestu Jeni so aretirali triindvajsetletnega prosilca za mednarodno zaščito, azilanta iz Afganistana, osumljenega, da se je brutalno znesel nad sedeminosemdesetletno sosedo in jo na koncu tudi ubil. Truplo ubogo starke so našli v kleti stanovanjskega bloka, kjer je živela, dva dneva po prijavi njenih sorodnikov, da jo pogrešajo.

Osumljenec je po dejanju zbežal in se skrival pred policijo, a so ga našli. Po prvih skopih informacijah, kajti Afganistanec ne govori nemško, sta se storilec in žrtev poznala; motiv za tako brutalen umor upokojenke pa ostaja neznan.

Ko azilant zlorabi in ubije starejšega
Samo še en primer v vrsti vseh tistih primerov, ko so azilanti zlorabili in ubili starejše občane navidezno brez posebnega vzroka, kot da bi to delali izključno za zabavo. V vseh primerih gre za ekstremno fizično nasilje – upokojence so storilci najprej brutalno pretepli, največkrat pa je šlo poleg tega še za krajo manjše vrednosti, nakita, denarnice, mobilnega telefona.

V nebo vpijoč je bil primer osemnajstletnega Somalca, prav tako prosilca za azil, ki je v nemškem Neuenhausu vdrl v dom za starejše občane in spolno zlorabil dva onemogla moška. Najprej je vstopil v sobo petindevetdesetletnika, ki je bil zaradi kapi na pol paraliziran, in ga spolno nadlegoval, nato pa je v sosednji sobi posilil oseminsedemdesetletnika. Ko je opazil, da je v sobi tudi njegova žena, ki bi ga lahko identificirala, jo je, nepokretno, tako dolgo časa pretepal, da se je zadušila z lastno krvjo. Podoben primer se je zgodil tudi v Avstriji, ko je sedemnajstletni Afganistanec posilil in pretepel dvainsedemdesetletnico, ki je sprehajala svojega psa. Morda najbolj poveden pa je primer iz januarja 2017, ko je sedemindvajsetletni prosilec za azil iz Savdske Arabije, ki je sicer trdil, da je iz Pakistana, na njenem domu ubil sedemdesetletno žensko v Bad Friedrichshall-Untergriesheimu, kot motiv za to dejanje pa je navedel, da je “želel ubiti nevernika”. To je verjetno tudi glavni razlog, ki se skriva za vsemi temi navidezno nepovezanimi primeri, ko praviloma mlajši azilant posili, pretepe, ubije upokojenega Evropejca – užitek, dolžnost, da škoduješ neverniku.

Brez “posebnega motiva”, kot trdijo oblasti in dominantni mediji, ki dejansko ne morejo več skrivati vseh teh kaznivih dejanj pod krinko “psihičnih bolezni”, v vrsti navedenih zločinov ostaja tudi primer iz Bad Kreuznacha, kjer je petindvajsetletni Afganistanec večkrat zabodel petindvajsetletno nosečo Poljakinjo v trebuh in pri tem tako poškodoval njenega še nerojenega otroka, da so morali zdravniki, namesto da bi bili priča zdravemu porodu, spraviti na svet novorojenčkovo trupelce, polno vbodnih ran. Brez motiva, pravijo za zdaj preiskovalci, žrtev in storilec naj bi se bila le sporekla.

Pa vendar ne more biti vse tako naključno in brez smisla. Ne glede na dejstvo, da se v navedenih primerih, cvetoberu zločinov, ki jih zagrešijo prišleki, storilci ne poznajo med seboj, se lahko vseeno poišče skupni imenovalec; povsod gre za prosilce za azil iz islamskih držav, kjer je človekovo življenje v bistvu brez vrednosti, storilci so izjemno grobi in nasilni do svojih žrtev, žene pa jih pravzaprav nauk, da vse to lahko storijo, še več, da to morajo storiti, ker je tako zapovedano, saj so žrtve “neverniki”. In mi, “neverniki”, smo vsi potencialne žrtve in se na svoji domači zemlji ne smemo več slepiti, da ne gre za to. Da smo vsi mi kot “neverniki” pravzaprav tarča za vse nasilne vzgibe večine prišlekov. Ne vseh. Večine. Ki sledi nasilnim idejam, skritimi pod verskim plaščem, da bi zavojevali in osvojili nov svet. Naš svet, nas, prebivalce pa pokorili, zasužnjili ali enostavno ubili.

Se zdi taka ocena preveč radikalna? Ne, to je realna ugotovitev na podlagi vsega, kar se dogaja okrog nas; na podlagi na primer besed enaintridesetletnega Tunizijca Mahmouda Jebalija, ki je več let na črno prebival v Italiji in tam tudi storil več kaznivih dejanj, od kraj do ropov, se v zaporu radikaliziral ali, če se izrazimo politično korektno, v zaporu “našel svojo vero”, bil na svobodi in spet pristal v zaporu, kjer je postal nekakšen imam, učitelj, vodnik za sojetnike muslimanske vere. Italijanska policija ga je imela na očeh – njegovo radikaliziranje in vse bolj ekstremne izjave in misli – in vodila preiskavo o kasneje potrjenih povezavah s terorizmom, zaradi česar so ga po novem zakonu ministra za notranje zadeve Mattea Salvinija tudi izgnali. Izgonu se je seveda upiral z vsemi močmi in pri tem grozil: “Prej ali slej boste vsi umrli, vstopali bomo v vaše domove, vas ubijali in jedli vaša trupla!”

Ničvredna življenja
Na Švedskem so trije tuje govoreči moški do nezavesti pretepli rejko psov, enainpetdesetletno Eivor Nilsson. Ko je spet prišla k zavesti, ji je eden od njih celo poskušal zlomiti vrat, a si je premislil. Zvezali so jo in ji ukradli šest mladičkov, zlatih prinašalcev, ter pobegnili. Nekaj dni kasneje so se v švedskih oglasnikih v polomljeni švedščini začeli pojavljati oglasi o prodaji kužkov po zelo nizki ceni. Življenje ženske je bilo malo vredno v primerjavi s šestimi pasjimi življenji, ki morda pomenijo lahko pridobljen denar. Na drugem koncu Evrope, v begunskem kampu v Atenah, je osebje begunskega centra odkrilo trupelce nekajmesečne psičke, na katerem so bili vidni znaki brutalne zoofilije, nasilnega spolnega odnosa, po katerem je storilec ubogo žival odvrgel sredi centra in jo pokril z odejo. Zaradi poškodb je psička kasneje počasi izkrvavela. Življenje živali je bilo zaradi kratkotrajne potešitve spolne sle perverznega bolnega uma vredno toliko, kot je trajala potešitev. Nič. Življenje šibkejših, pa naj bodo to ženske, otroci, drugačni, invalidi, starci, “drugi”, “neverniki”, ni vredno nič oziroma samo toliko, kolikor je prišlekom v trenutno, tuzemsko ali onostransko korist. Nič več kot to.

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Vedno novi primeri, kaj nam prinaša kulturna obogatitev
To je “kulturna obogatitev”, ki so nam jo v Evropo navlekli politiki. Rezanje vratov, umori, pretepanje. Posiljevanje “nevernic”, odraslih žensk ali deklic, pravzaprav še otrok. Številke primerov vsakovrstnega nasilja, tudi spolnega, rastejo v nebo in kmalu se jih ne bo več dalo skriti. Na severu Finske nov primer posilstva dekleta pod 15 leti. V finskem mestu Ouluju so aretirali sedem odraslih moških, osumljenih, da so posilili še ne desetletno deklico. Še pet podobnih primerov obravnava lokalna policija, ki opozarja Fince, naj pazijo na svoje otroke. Osumljenci, storilci so brez izjeme tujci − migranti ali azilanti, žrtve pa skoraj brez izjeme mladoletne Finke. Kazniva dejanja – množično posilstvo, ponavljajoča se posilstva, prodaja, spolna eksploatacija. Spolne zlorabe. V nebo vpijoči primeri so končno dosegli tudi ušesa nekaterih politikov – finski predsednik vlade Juha Sipilä je sklical izredno sejo vlade, finski predsednik Sauli Niinistö pa se je odzval z uradno izjavo: “Neznosno je, da so nekateri ljudje, ki so zaprosili za azil in jim je bil celo odobren, k nam prinesli takšno zlo.” To je zlo, po naših moralnih in etičnih vrednotah, vtisnjeno v naš vrednotni sistem. Pa vendar, za prišleke iz podsaharskih in bližnjevzhodnih ter azijskih držav, ki so del kulturnih in družbenih norm, ki jih zapoveduje islamsko šeriatsko pravo kot edino veljavno pravo, so dekleta na voljo takoj, “ko so dovolj zrela”. Po lastni presoji. Sledeč preroku, so zrela že pred desetim letom. No, nevernice so na voljo kadarkoli. Pa to ne velja samo za zaostale države daleč stran od nas, šeriat se vse bolj uveljavlja tudi na evropskih tleh.

Številke ne lažejo
Spectator index je objavil grozljivo lestvico držav z največ posilstvi na 100 tisoč prebivalk. Na drugem mestu, takoj za eksotično Južno Afriko, je na lestvici Švedska s 63 posiljenimi ženskami na vsakih sto tisoč. Švedska, sinonim za liberalno, profeministično državo, državo enakosti. In žrtve niso samo odrasle ženske. Žrtve so tudi otroci. Švedski biro za kriminalno statistiko je objavil, da je bilo v letu 2018 prijavljenih 7.840 primerov posilstva, polovica žrtev je bila otrok med 0 in 17 leti, skoraj trideset odstotkov žrtev je bilo mlajših od 15 let. V primerjavi z letom 2017 se je v letu 2018 povečalo število posiljenih otrok za 13 odstotkov. V zadnjih letih se ta odstotek povečuje za približno deset odstotkov letno. Žrtve so tudi fantje in dečki. Kulturna obogatitev, ki prinaša s seboj tudi prisilne poroke, poroke med bližnjimi sorodniki, ki bi jih v imenu multikulturnosti morali začeti sprejemati kot nekaj normalnega. Tako nas prepričujejo dominantni mediji. Te številke so visoke, ker so žrtve kar nenadoma začele množično prijavljati posilstva, česar prej niso počele. Ti mediji tudi ne vidijo oziroma nočejo videti nikakršne povezave med hitrim naraščanjem števila migrantov in rapidno rastjo kaznivih dejanj po Evropi.

Res, statistika je neusmiljena in dokazuje vse, o čemer pišemo. Tudi Urad visokega komisarja Združenih narodov za begunce ne more skriti resnice – da je na primer med “begunci” 13 odstotkov žensk, 12 odstotkov otrok in 75 odstotkov moških med 19. in 45. letom. To naj bi bili begunci, ki bežijo pred vojnami. Zdravi, za boj sposobni moški ne bežijo pred vojno. To niso begunci. Vsa ta obogatitev, ki naj bi nam jo prinesli – spet na podlagi številk ZN – 65 odstotkov »beguncev« nima niti osnovne izobrazbe. Evropsko povprečje kaznivih dejanj v letu 2016, ko se je tako drastično povečala evropska populacija z novimi priseljenci, kaže jasno sliko. Umori in uboji so se povečali za 14,3 odstotka, posilstva in spolni napadi za 12,7 odstotka, nasilni napadi za skoraj deset odstotkov. V Nemčiji je bilo v tem letu 2.512 primerov posilstev in spolnih napadov, ki so jih zagrešili Nenemci. V povprečju torej sedem na dan.

Računica je enostavna in hitro rešljiva. Če teh ljudi ne bi bilo tu, bi ne povzročili vseh teh kaznivih dejanj, ki jih povzročajo. In naši otroci bi bili varnejši. Mi bi bili varnejši. Evropa bi bila varnejša.

M. S. Š., Demokracija

 • ZatonMesecnikov

  #azilanta iz Afganistana, osumljenega, da se je brutalno znesel nad sedeminosemdesetletno sosedo in jo na koncu tudi ubil.#

  Levičar bo dejal: Pa saj je bila že itak zamortizirana…

  Na ta način bodo levičarji ločili dobre od slabih. Da bodo slabi ubijali Europejce in se sami razkrinkali….

  • SIMON ROZIC

   No, pa smo tam, kjer vrag muhe žre! Samo to še rabimo, pa smo
   prava Švica!

 • rubec

  Iz njihovih oči veje smrtni strah. Ali je morska voda načela mačete skrite v podpalubju ali ne.

 • NezaKogovsekSalamon

  To so ti obogatitelji, ki jih v Evropo uvažata Cerar in Šarec!

 • NezaKogovsekSalamon

  Cerar in Šarec v Evropo uvažata brivce (halal klavce) in jih prisilno nasiljujeta po slovenskih krajih.

 • NezaKogovsekSalamon

  Enga takega na dom Cerarju in Šarcu, da ju obrije skupaj z njunimi ženami

  • Marakeški Šarec

   In otroci vred

 • Marakeški Šarec

  Izgonu se je seveda upiral z vsemi močmi in pri tem grozil: “Prej ali slej boste vsi umrli, vstopali bomo v vaše domove, vas ubijali in jedli vaša trupla!”

  https://theliberal.ie/shocking-18-yr-old-italian-woman-is-raped-murdered-and-cannibalized-by-nigerian-migrants/

 • Antonius

  Račun neodgovornega uvažanja šerijatarskih norcev iz dneva v dan raste, izvoljenim politikantskim bedakom pa niti statistika nič ne dopove.
  Kakšne socialiste in ostalo golazen od sredinske levice naprej, desne stranke nacionalnega zavedanja je treba izvoliti v evropski parlament.
  Slovenskim volivcem prav Tanja Fajon najbolj naglas dopoveduje, zakaj levičarji vseh barv ne sodijo v evropski parlament. Na Kotnikovi sredi Ljubljane je s Kučanom in v družbi s pretepači branila nezaželeno priseljevanje morilskih šerijatarjev v Slovenijo. Prek 500 jih že prebiva v Sloveniji.

  • Marakeški Šarec
   • Antonius

    Bil sem na Kotnikovi na strani tistih, ki jih je pred količkarji branila policija.
    Slovenski proračun in Sorosov denar pokrivata stroške norcev, ki jim komandira Kučan.

   • Tia P

    Marakeški Šarec a se lahko kontaktirava preko FB?

   • Tia P

    Marakeši Šarec a se lahko kontaktirava preko FB?

  • Franc Šink

   Število se spreminja. Vsak dan in to navzgor. Še malo pa bodo dosegli Posteljo Fajonke.

   • mona lisa

    Pa Tomičke.

   • WISKY 1000

    fujonka jih komaj čaka z odprto

    • stane

     Ja,z odprto “denarnico”!
     Samo za dzihad in sheriatarsko bratovscino,ki se imenuje,A La Fajon

    • sodnikisozločinci

     A si prepričan? Kaj pa, če je zašita?

 • Andrej

  Vladimir Bartol – ALAMUT. Tu so vsi odgovori.

  Vse zagovornike muslimanov nagnat, da to preberejo in predstavijo v obnovi. Kot v šoli domače branje.

 • Peter

  To je kontigent pilotov. Astronavti so še spodaj.

  • Novakec1

   So še v simularotju.

 • piko8

  Slo levi fašisti, kordiš, mesec, trček, violeta pa odpirajo šampanjce nezavedujoči se lastne bebavosti!!!

 • pajot

  Jedli bojo naša trupla? he,he,he…jaz se njihovih ne bi dotaknil,pa četudi umrem od lakote.

  • stane

   Ne zrejo zaradi lakote, ampak zato,da dobijo moc za nadaljnje pobijanje”nevernikov”. Pojedo samo genitalije in srce.
   Tako so zlocinci tolmacili v Italiji,ko so skupinsko posilili 17 letno lepoticko. So jo razkosali in pozrli srce in genitalije. Dekleta in zene,pazite se “cokoladnih” majmunov. Ti nepismeni negroidi ne prenesejo,da jim zenska ali kdo drug rece ne.

 • Franc Šink

  Kaj res ni mogoče šeriatsko pravo prekvalificirati kot kaznivo dejanje ? Oni nas smejo sovražiti, mi njih ne.
  Ne maram njih!!!!

  • stane

   Ce naletijo na mene,bodo cutili seriatsko pravo,ki ga uvazajo. Brez milosti!

 • boogin1

  Kar naj pridejo na moja vrata, to bo njihovo zadnje dejanje.

  • stane

   Menim enako. Se strinjam s teboj.
   Drzava ne dovoli samoobrambe pred invazivnimi crnuharji. Ja,te lahko nova marakeska zakonodaja kaznuje.
   Na ta marakeski dogovor se polulam in pokakam. Isto velja za nase izdajalce slovenskega naroda.
   Samozascita ohranja zivljenja!!!
   To si zapomnite tisti,ki imate se vedno glave v piskru. Nic ne vidis,nic ne slisis,nic ne razumes,dokler ne bo prepozno. Ko bos cutil hladno maceto na vratu v crnih rokah bo,ADIO MULTI KULTI IN CRNA LJUBEZEN!!

 • mare

  Mi jim bomo pa dali transfuzijo svinjske krvi. Mimogrede sovražim jih.

  • Slovenka

   Ljubiti jih ne moreš.

   • stane

    Ene so tega zmozne za kratek cas.
    Ko radikalcu nasprotujes te ubije.
    Bil je cecenski radikalni islamist,ko je svojo zensko najprej posilil,pretepal,zbadal z nozem in vrgel skozi okno. Drugi primer,ko je v Nemciji na zelezniski postaji lastnemu otroku v narocju mame odrezal glavo(dojencku),mamo pa zaklal.
    Tega nenormalnega obnasanja je veliko. Ni cudno,saj otroke ucijo sovrastva do vseh ,ki niso muslimani,ces,da niso nic vredni in so-smo neverniki.
    Precej podobno pocnejo komun.s svojimi otroki in okuzujejo z lazmi in radikalnostjo,do vseh,ki mislijo drugace.

    • karlina

     TOČNO TAKO, KOMUNIZEM=ISLAMIZEM !!!!!!

     • stane

      Zlocinci eni in drugi z enakim ciljem. Samo oblast in unicevanje.

   • stane

    Ti bodi Slovenka in ljubi Slovenca.

    • Frankie

     Tako kot zenka volka gre k volku, kajne? Citat iz “Mein Kampf”. Avtorja poznate, kajne? Ce ne bo kaksnih manjsih brk, te gledate v ogledalo!!

  • karlina

   Hvala enako.

 • Andrej

  Spoštovani M.S.Š., pa vi veste, kako imami radikalizirajo muslimane? Z natanko enakimi besedami, kot to počnete vi. Govorijo jim, da zahodnjaki prezirajo muslimane, da jih pobijajo in bombardirajo, koljejo in posiljujejo, kadarkoli se komu sprdne. Govorijo jim, da za zahodnjake muslimansko življenje ni nič vredno. Gospod M.S.Š., vi ste imam, ki se trudi s samovoljno nabranimi (ali občasno izmišljenimi) podatki radikalizirati travmatizirane in zakompleksane ovčice, ki vas poslušajo in komaj čakajo, da jim poveste, da so one več vredne kot neverniki. Delate enako kot islamski imami, ki mahajo s fotkami iz Abu Graiba, Palestine, Sirije itd. Poglejte se v ogledalo. Vi ste radikalni imam.

  • xtc

   Tunnek a bi se jkončno spokal z portala-SESULISO TE.

   • Andrej

    A znaš to napisati po slovensko?

    • xtc

     Pa,jeli Tunneđino pa sj*** su ti mater srbsku na Novi-OK?

  • Nata

   Oh, a res ? Pusti ti imame pri miru.

   Pa preberi kaj pravi Koran !!!

   • stane

    Sem bral koran!
    Same zlocine nad “neverniki”zahteva. Zenske posiljevat in imeti za suznje. Ostalo vse poklat. Desno roko z maceto odrezat,levo nogo odrezat,pobiti tudi vse domace zivali,se posebej pse in macke. Vdirajte v njihove domove in jih pobijajte,tudi otroke,pise v koranu.
    Imami po Afriki pozivajo,da se pobijajo Nemci kjerkoli,da se pobijajo nemski policisti,napad na nizozemske vojake. TO JE MIROLJUBNO?
    JE TO NORMALNO?TISTI,KI JIH ZAGOVARJATE IN VLACITE V EVROPO IN SLO, STE NORMALNI?
    TO NI NORMALNO IN NISTE NORMALNI,ZAGOVORNIKI LASTNEGA PROPADA!!!!

    • Nata

     Zakaj se pa jeziš name ??
     Napačni si repliciral.

     • stane

      Se ne jezim na nikogar. Ce si zenska te ljubim,ce si moski te imam rad kot prijatelja!!!!
      Samo razlozil sem kaj sem prebral v koranu. Kaj korsn zahteva od svojih podanikov,da to ni normalno,da ta radikalnost nima nobene zveze z normalnim islamom,da so radikalci izmecki civilizirane druzbe. Treba se jih je paziti.
      Z normalnim muslimanom grem lahko na kavo,kosilo,radikalec ti pa odreze glavo,ne sklepa prijateljstev(navidezno ja)z “neverniki”se ne rokuje z “neverniki”. Se je veliko tega.

     • Nata

      Se strinjam.

     • stane

      Lp in Srecno! Pazi nase!

     • Nata

      Hvala. Enako.

    • karlina

     TOČNO, po moje je tudi ze v Sloveniji bilo ogrooomno kaznivih dejanj z njihove strani, to ve veliko gospod Grims, pa nam tajijo, ker se bojijo za lastne riti in lastna zivljenja, banda pokvarjena levičarska. Sedaj, ko so na svojo lastno pest, brez naših privolitev, ponavljam, brez naših privolitev, podpisali marakeško dekleracijo , jih bodo privlekli , pardon, jih bodo MORALI privleči v Slovenijo, kolikor jih bodo hoteli. Ni čudno, da se ze govori o treh migranskih censtrih. Mimogrede, zakaj ze je Socialna zadrzevala nekaj mesecev denar za uboge, drugorazredne Slovence, zakaj ze in zakaj vsak dan poslušamo o samih podrazitvah, pa se je leto komaj začelo. Odgovor verjetno vsi poznamo, ki imamo vsaj malo zdrave, kmečke pameti-ni denarja za drugorazredne, ker ga morajo dati tem zverem, da bodo lahko klali nas, Slovence, zakaj ze po verjetno vseh javnih zavodih naročujejo samo meso slabše kvalitete, zato, da lahko te zveri zrejo najboljše, najbolj kvalitetno meso. Govedina najslabše kvalitete in kokošje meso se drazijo iz dneva v dan. Skratka-GROZA OD GROZE, si sploh ne upam pomisliti, kaj nas čaka. Po pravici povem, sem stara 50+ in če bi bila še enkrat mlada, si niti slučajno, niti pod razno ne bi upala imeti otrok. Niti pod razno. Mimogrede, komu ni bilo v Sloveniji med in po 2. svetovni vojni nič mar-ne starcev, ne otrok, ne celo dojenčkov, ne zensk, ne nosečnic in so jih brez vesti morili, mučili in zmetali v jame. Podobnost z njimi je ista.

     • stane

      Ja,imas popolnoma prav. Ni kaj dodati. Jaz sem se temeljito pripravil na morebitni napad.
      Na HR je divjak v trgovini napadel varnostnika z nozem,ker ga je opazil da krade. Varnostnik mu je krajo zelel prepreciti.
      Tudi jaz sem varnostnik. Nevarno je predvsem v nocnem casu. Sem pripravljen.
      Nabavi si obrambni sprej,ki je zakonsko dovoljen.
      V Posavju imamo teh divjakov 350.
      Ne pocutim se ponoci najboljs.

   • Andrej

    Mislil sem radikalne, zmešane pridigarje, ki vzgajajo lunatike, ne normalnih imamov, ki pridigajo vero. V glavnem na tiste posamezne norce med pridigarji, ki so enakovredni norcem na Novi24. Sori, če sem bil nejasen.

    • stane

     Ce so norci na Novi24,zakaj beres resnico?
     Pejt kam drugam pa bos srecen. To je samo prijazen predlog.

     • karlina

      Naprošam Novo 24, naj KONČNO zaposli moderatorja, da se bomo lahko med sabo svobodno pogovarjali le tisti, ki isto v srcu mislimo !!!!!!!

     • stane

      Se strinjam

     • Marakeški Šarec

      Plačan je zato. Plačanec je tukaj da provocira. Označuj njegove komentarje kot neprimerne.
      Nova, vi pa naredite dokončno red!

     • stane

      Se strinjam

    • Nata

     Saj si bil dovolj jasen. Nič se ne opravičuj.

     Vendar pa ne misliš pravilno. In primerjava je slaba.
     Zaradi Nove ni še nihče nikogar napadel z nožem, ali celo posilil in ubil

 • xtc

  No vse to bo pripeljalo ,da vojne,ko jih bo izgilnilo par sto miljonov bo pa uredu.
  Žal človeška neumnost in norost pač nimatea mejo že vso človeško zgodovino.
  Ko je neke abotnosti preveč se pojavi povsem po naravnih zakonih njena antiteza,ki prvo sesuje nato pa se zadeve znormalizirajo.
  Edino to je ,da se človeštvoiz preteklih napak ne nauči nič.

  • Orbit_NG

   Se nauči… kaj ne?!?! Sem izjema. Putin izjema, Trump izjema? Vrjem da se bodo kar sami uničili, preveč rojstev imajo med sorodstvom ti incestozi. Bukva jim pač dobesedno to zapoveduje, in je ne smejo spreminjat haha.

  • stane

   Pogoltnost in tihi sadizem je se vedno ziv pri voditeljihEvrope.

 • Joža

  Ni kaj, ljudje se bodo organizirali in uprli, policija pa po njih in končalo se bo z evropsko vojno velikih razsežnosti.

  Zgodovina se ponavlja, naša neumnost tudi.

  • Novakec1

   Ja holokavst je mačji kašelj proti temu kar se nam obeta.

   • Joža

    Holokavst na kvadrat – pa sami smo krivi.

    • stane

     Krive so vlade v Evropi(tudi nasa),da nas legalno koljejo,posiljujejo,na splosno zanicujejo. Na koncu pa klavci dobijo simbolicne kazni,ki same po sebi sporocajo klavcem,da je pa klanje Evropskega belega kristjana dovoljeno. Ja,dovoljeno na tihi nacin.
     Radikalci pa kar sami sporocajo po kaj so prisli. Bela demokracija,ki je tako humana,da je samounicevalna,tega ne zaznava.

     • karlina

      Točno in če bi bili namesto teh muslimanskiz zveri -kristjani, v Evropo ne bi levičarji sprejeli nobenega, prav nobenega , to je dejstvo in zakaj ne-zato, ker so -smo kristjani miroljubni in zivimo v miru in slogi, nam še na misel ne pride, da bi kogarkoli, tudi , če ni naše vere-zaklali. Samo to je odgovor, zakaj vlačijo v EVROPO te zveri, zato, ker so nasilni in koljejo, to se njim zdi v redu, kajti zelijo si Evropo uničiti, da bi bilo zmešano s to nasilno krvjo, zakaj ze, na to še vedno res ne najdem pravega odgovora, pravzaprav ga imam-samo denar, denar in še enkrat denar-denar satana Sorosa, pa čeprav je krvav in še enkrat krvav. Ko bo v Evropi nastal kaos in morebiti celo vojna, bodo oni lepo in potiho spakirali kovčke, ter zbezali na kakšne oddaljene tihomorske otoke, kjer niti slučajno ni islama, pač pa krščanstvo, mimogrede, kje je ze bila Fajonka na novoletnih počitnicah-v Španiji, če se ne motim, ki je v veliki večini krščanska. Skratka, vedno in v vsej zgodovini, od kar obstajamo , je bil denar tisti, ki je lahko naredil iz ljudi -ZVERI !!!!!!!!!!

     • stane

      Tocno tako. Se s teboj popolnoma strinjam. Gre za denar in sadizem,ter zasuznjevanje kraja ozemlja, istrebljanje belega cloveka-kristjana,nevernika. To gre za nacrtno unicevanje ene kulture,rase proti drugi itd.
      Sem pripravljen na vse. Ne bom se pustil kar tako,da bo nekdo uzival. Ko so bile v Maroku zaklane dve skandinavke so se tudi nasi levicarji hihitali in niso pokazali niti malo socustvovanja z nesrecnimi starsi ub itih deklet. Tudi nasi domaci levicarji skupaj s posesivnimi krvolocnimi komunisti in zdivjanimi verskimi fanatiki bodo nekega dne,ki ni dalec to isto poceli z nami,ki smo za normalizacijo zivljenja.Sem mocno pripravljen. SLOVENKE/CI NE SE PUSTITI.

     • stane

      V Angliji sta bili dve skupini migrantov. Ena mislimanske vere,ena pa kristjani. Muslimane so sprejeli,kristjane zavrnili.
      Kristjanka nekje v muslimanski drzavi je bila oproscena na sodiscu,da bi uzalila alaha. Iskala je zatocisce po Evropi. Nekatere Evropske drzave so ji nudile zatocisce,Slovenske vlade ni bilo med njimi.
      To pove vse o nasi vladi,ki ni hotela pomagati nasim ljudem iz Venezuele. 500 jih je zaprosilo za pomoc iz Slovenske ambasade v Braziliji.Zato ker so kristjani?
      Barabe potuhnjene izdajalske!

 • Olga101

  Kratka zgodovina “religije miru”:
  https://youtu.be/aACpy7fLjFo

 • Andrej

  “It’s unclear where The Spectator Index sourced their figures from. We asked them to provide a link to their source but did not receive a response.”
  https://africacheck.org/spot-check/spectator-index%E2%80%8F-wrong-south-africas-rape-rate/

  Vi objavljate res popolnoma vsak Twitter drek.

 • mona lisa

  In to vsak dan znova in znova prihaja k nam. Groza in strah me je za naše otroke in vnuke. politiki ki to dovoljujejo da ti izmečki hodijo k nam in jih redimo so izdajalci lastnih ljudi.

  • Gavtroža

   Ko se bo enkrat nehala potrpežljivost BO HUDIČ
   To se hitro bliža.

   • stane

    Slovenci niso pravilno obvesceni kaj se dogaja v EU. Mediji in politiki skupaj s komun.pa lazejo in zavajajo narod tako,da je razdeljen. TEZKO BO,KER NISMO ENOTNI!!

  • stane

   Nabavi si SARPLANINCE pa bos mela bozji mir. Pa na obrambni sprej ne pozabi.

   • Zgornji

    Pa na Elektrošokerje Tudi !!! ! !!! :-)

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!! POLITIKI KI TO DOVOLJUJEJO SO ISTI IZMEČKI KOT TA UVOŽENA GOLAZEN !!! ! !!!

 • garfi

  radikalni-teroristični islam uvažajo leWiČĆarji in satanistični gLobaListi
  pod raznimi enako primitivnimi krinkami za uničenje Evrope in Slovenije
  maja so evropske volitve in priložnost za kaznovanja te veleizdaje
  pozornost tudi na rkc-nsi
  DOL Z VSEMI IZDAJALCI

 • Andre

  Zdej razumem. To je pokojninska reforma.

 • Nata

  + + + + + +

  ” storilci so izjemno grobi in nasilni do svojih žrtev, žene pa jih
  pravzaprav nauk, da vse to lahko storijo, še več, da to morajo storiti,
  ker je tako zapovedano, saj so žrtve “neverniki”.. . . . . . . .

  Saj ni kaj dodati. Že nekaj časa to vemo.
  Spokajo naj jih s to njihovo silno ” kulturo ” domov. Tam nas pa ne zanima , kaj počno.

 • Claudio Moro

  JANSA NAJ BO PRECEDNIK EVROPE IN BO PROBLEM RESEN!!! JANSA,ZAVEDNI IN POSTENI SLOVENCI SMO S TABO!

 • Slovenka

  ”Evropa bi bila varnejša.”

  In premožnejša, ker se zaslužki delovnih in poštenih Evropejcev ne bi prelivali v korita, iz katerih se hrani sodrga, ki bruha v Evropo. Opravka imamo s paraziti, ki slabijo evropsko družbo. Kako dolgo še?

  • stane

   Dokler ne bo prepozno. Radikalni islam in domaci izdajalci bodo pozrli-istrebili miroljubne Evropejce. Potem bodo dobili po glavi se se levicarji in komun.,ki jih sedaj zagovarjajo.

  • Zgornji

   AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!! TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! Ampak, Žal Smo postali mrtev narod , … in Težka bo Prebuditev iz tega spanca mrtveca … :-(

 • janez

  Ne vem, zakaj delate fajonarici reklamo.To kuzlo je treba vreč med musliče,ki niso videli p…e ž e par let.

  • Zgornji

   A misliš mednožja, oziroma vagine ?

 • Krtača 20

  5 desnih onanira na janševe pravljice. Onanirajte dalje. Ne bom motil hehehe….

  • sloven

   res si krtaca, tak ostani in ne utrujaj s svojimi neumnostmi

   • stane

    Ne krtaca. Krastaca!!!!

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!! :-))

  • xtc

   No ,pa si priznal tam nekje v kotu v kleti imaš skrito sliko JJ,kjer si zadovoljuje svoje najbolj intimne in izprijene sanje,a ne?

 • Valter BraniSlav

  Rabijo druzbo Tanje Fajon, sicer Soroseve cipe

  • xtc

   Tunek sedaj si pa walter?
   No kmalu greš na block nato pa na prijavo.
   LP.

  • stane

   Nebi jim privoscil. Naj jim bo dolgcas.

 • Marakeški Šarec

  Vrv, žica

  • stane

   Pripravljeno! Na izbiro

   • Zgornji

    ;-)

 • Marakeški Šarec

  Cerar, Šarec: ljudska sodila vama bo pravica

  • lili pili

   Ej kaj pa reces na listino o pobratenju, ki jo je ta teden podpisal papan francek z muslimani, a boste zdaj tudi njega kot fajonko jebali u glavo…

   • cosmosjasnovidec

    Jaz ga bom že,ker je ta pojava sama sramota za katoliško vero sicer pa ne verjamem v nikakršno vero,ker je vse skupaj enako maslo.
    Župniki kradejo se ukvarjajo z pedofelijo enako je z kakor musliči kateri še pa zraven vsega pobijajo posiljujejo ropajo naskaujejo živali itd.
    Torej,če bi bil bog bi se ga primer kristjanski župniki morali bati,ko bi stopili pred rajska vrata saj bi jih poslal v pekel.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Marakeški Šarec

  Ko bo vojna, najprej uvoznike, šele nato turiste.

  • stane

   Vsekakor!!!!!

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!! IN VENDAR NEBO VOJNE, … BO PA HUJŠE KOT VOJNA …

 • Valter BraniSlav

  Bodo ubili in pojedli tudi Tanjo Fajon?

  • Novakec1

   Preveč zaudarja po…..

  • Tone

   Ti pa pazi, da te ne poje kak zamorc!
   Ameriški zamorci so baje sklenili, da bodo vse rasiste kar požrli, pa bo mir.

  • lili pili

   Sedaj smo vsi varni papan francek je podpusal listino o pobratenju muslimanov in kristjanov..

  • cosmosjasnovidec

   Verjetno ne zaradi njenega smradu po podgani.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Slovenec

  Ko se bo ljudem utrgalo, bodo migranti dobili svoje.

  • Tone

   Se boš še načakal!

 • Novakec1

  Mu droga kar šprica iz sinjemodrih oči, buh ve čigav potomc je.

  • janko

   Ne bo to droga, jaz vidim trdne, žilave, zdrave telesne konstrukcije – vsaj trikrat močnejše, odpornejše in primitivnejše od belske!

 • Zgornji

  KAKOOO NI ZNAN MOTIV ??? !!! ??? NO , ČE ŠE NISTE VEDELI , JE MOTIV ČISTA SATANSKA ZLOBA !!! ! !!!

  • Tone

   Edina zloba, ki bi ji lahko rekli satanska, je tvoja zloba!

   • Zgornji

    Ja, ziher mi po buči take farbe ven sekajo kot tebi , oziroma, si farbam bučo kot da nimam kakega Koristnejšega Dela … !!! ! !!!
    To.bo.to , umazanoglavec/umazanodušec.
    Amennn .
    Žal.
    Amennn.

    • Tone

     Če ne razumeš te obredne maske, si pač neizobražen primitivec. To sem dal gor, ker je lepo. Vsakdo, ki ni primitivec, vidi v tem lepoto človeške ustvarjalnosti.

     • Zgornji

      V tem vidim Samo Grdobo Človeške Zlobe. Žal pa se ti pretvarjaš tako kot se pretvarja ta skriti prefarbanec pod svojo farbo !!! ! !!!

     • Tone

      Tale na sliki je član plemena Nuba. To je tistega plemena, ki ga Tomo Križnar rešuje pred propadom, ker se hočejo polastiti rudnih bogastev na njihovem ozemlju. Tisti, ki jih uničujejo, so lepi in beli in nobeden ni ne levičar, ne komunist.

     • Robi Tomašič

      Tone za tebe je vse obratno. Podpiraš zlobo da dobiš korist? ker je fajn prati možgane? ali imaš sam sprane do kraja…? Kdor sledi šeriatskem pravu nima tu kaj za iskat, ker njihovo pravo legalizira da pobijajo nas ki vzdržujemo državo in njeno trenutno vlado z davki. in da ne govorim o drugih zlatih “nuggetih” kulture, kot je posiljevanje in ubijanje nevernikov, ne glede na spol, starost ali duševno stanje. Kaj pa delajo levičarji?! Še podpirajo jih in jih poskušajo obvarovati pred izgonom… maš tak malega da nobena noče otrokov z tabo, tonči?

     • Zgornji

      Mislim da ni to vzrok, temveč vsaka še prekmalu spozna njegovo Skrito Zlobo, in pobegne .

     • Zgornji

      Vsi pogani Bodo propadli če se ne bodo Kmalu Poboljšali še pred Koncem sveta v naslednjem desetletju. Torej, zakaj se Tomo Križnar sploh nekaj matra z njimi , če pa sploh pravega pristopa nima … je pa Belec ki dela Dobro črnim bratom, to pa je Razlika, kot da bi Črni bratje delali Dobro belcem , kar se povečini Žal ne dogaja. Kdo je torej Boljši in kdo slabši ? Tisti ki več pomaga, ali tisti ki manj pomaga ubogim bratom ? Kolikor vem, je neprimerno Več Belcev na misijomih med Črnci, kot pa obratno . Lp + #

     • Tone

      1. Pogani so na svetu že 10 000 let in še niso propadli, zakaj bi propadli ravno sedaj? Do sedaj so propadli samo tisti, ki so jih kristjani večinoma nasilno spreobrnili.

      2. Kateri verski sekti, ki te uči rasizma, pripadaš? Katera sekta ločuje med večvrednimi in manjvrednimi brati?

     • Zgornji

      Pogani bodo spreobrnjeni , razen tistih, ki se ne bodo hoteli poboljšati .
      Ostali bodo propadli , ker se bo zdaj začelo Čiščenje tega Planeta .
      Na srečo ne pripadan Nobeni verski sekti , in tudi nikoli Nisem nobeni pripadal, dasiravno me je več sekt nadlegovalo , da bi prišel k njim sodelovati .
      In tudi rasist nisem nikoli bil , ker tudi nočem biti.
      Kolikor vem pa samo Mohamedanstvo ločuje med manj vrednimi in več vrednimi ljudmi : neverniki so zanje nič vredni , verniki pa več vredni ampak samo če verjamejo v njihovega namišljenega “boga” .
      Kaj ti še ni jasno ?

     • Tone

      Ni mi jasno. kaj pa manjka poganom, da bi morali biti spreobrnjeni.

     • Zgornji

      No, vidiš, isto To, kar manjka tudi Tebi .
      In Točno To je Smisel + Bistvo tuzemskih inkarnacij.

      V V pet., 8. feb. 2019 ob 13:59 je oseba Disqus napisala:

     • Tone

      kar tumbaj naprej o tuzemskih inkarnacijah, če to veseli.

     • Zgornji

      Torej ne veš kaj je Bistvo oziroma smisel Tuzemskih inkarnacij ?

     • Tone

      Ne vem, tako kot vsi normalni zemljani, ki nimamo opranih možganov.

     • Zgornji

      No, lepo + dobro, da vsaj priznaš, da si povprečen navaden nepoučen nevednež . Cca 50 % ti je že skoraj oproščenega . Ni pa toliko problem opranih možganov kot pa je umazanih možganov . Lp + #.

     • Tone

      Tebi, ki ne priznaš, pa ni oproščeno nič.

     • Zgornji

      Jaz Priznam da Vem za Vzrok :-)

   • janko

    Nismo zlobni, niti malo. Samo zaskrbljeni smo nad početjem evro socialistov, samo to. Še Hitler ni toliko katastrofe naredil!!

    • Tone

     Malo sem se pošalil s ta zgornjim, ki časti Zlobo. Nikjer nisem rekel, da ste VI zlobni.

     O Hitlerju in katastrofi, ki jo je naredil pa očitno nič ne veš.

   • stane

    Ce bi bili mi zlobni,jih nebi futrali s prvovrstno hrano,jih nebi imeli pod streho,bi jih pob ijali tko kot oni delajo z nami belci Evropejci,ki so sami verski fanatiki.Se denar jim dajemo. Vsak mesec krepko cez jurja.
    Skuliraj se neuravnovesenec!

    • Tone

     Rasist, kdo ti kaj dela?

  • janko

   In motiv nas belcev, da te neandertalce uvažamo?
   Po moje je to projekt evropskih socialistov, levičarjev , ki sledijo svojim idolom, ustanoviteljem komunizma – izničiti rase, družino, vero – in prevzeti absolutno oblast nad rasno izmešanim svetom. Isto kot muslićki džihad – Mohamed uber alles welt.

   • Zgornji

    Motiv naših zlobnežev ki te zveri uvažajo , je Zloba .

  • stane

   Res je!!!

 • Zgornji

  “Prej ali slej boste vsi umrli, vstopali bomo v vaše domove, vas ubijali in jedli vaša trupla!” = REZULTAT NEKE “MIROLJUBNE RELIGIJE ” !!! ! !!! HVALA, AMPAK : NE HVALA ZA TAKE ZLOBNEŽE OD NEKE POKVARJENE “RELIGIJE” – SATANOVE PREVARE TISOČLETJA !!! ! !!!

 • lili pili

  Papan francek je z muslimani podpisal listino o pobratenju….. ce boste se take pisali vas bo papan izobcil…

  • stane

   Muslimani radikalci, se ne bratijo z ljudmi druge vere,ne prijateljujejo,se ne rokujejo.

   • lili pili

    S teboj ocitno ne, malo spremljaj dogodke po svetu, poslusaj radio vatikan….

 • Gabrijel Obid

  Izgnat bi bilo treba te lljudi..se opravičujem.Neandertalce in pa še nekaj politikov zraven.

  • Tone

   Še največ koristi pa bi bilo, če bi izgnali tebe in tebi podobne.

   • stane

    Si zrel za kaznovanje,ker si s tem svojim odnosom proti Slovenstvu in si proti slovenski element st.1.
    Pojdi k svojim divjakom. Oni te bodo kaznovali po svoje.

    • Tone

     Kateri zakon sem prekršil, da bi moral biti kaznovan?

  • Janka Kranjka

   Se opravičujem neandertalcem, ker jih nekdo primerja s temi..bitji.

 • Rackuodofce

  Svak čast za take članke tistemu, ki je to napisal bi priporočal obisk kakšne zdravstvene ustanove, uredniku pa čestitke, da je dovlil objavo tega sranja. Nevem kako ste lahko tok naivni, da verjamete takim člankom. Nova 24 kaj, da bi spisal kakšen članek o tem zakaj begunci prihajajo k nam. Po vaši logiki če lahko rečem temu logika, sodimo narod, ki sestoji iz miljonou ljudi po dejanju enga človeka? In kaj v Slovenji ni morilcev ali pedofilou? Nimate nobene pravice, da posplošujete stvari in manipulirate z ljudi. Novinarji bi morali stati na strani ljudi ne pa na strani politikou. Namesto da bi pisali dejnsko resnico vi pišete take zgodbe sramota.!!!

  • stane

   Resnica je boleca za tiste z slaboumnimi mozgani. Izgleda,da spadas zraven.

   • Ales

    glede na to da cele dneve sediš na nova24tv bi se lahko zamislil ko verjameš vsaki bedariji kaj pišejo. Mogoče celo sam prebrskal koliko je resnice v teh člankih. Tako da ne ti drugim o slaboumih možganih če si sam zabit kot fižol.

  • stane

   Novinarji si pridobijo gradivo sami,brez politikov.

   • stane

    Novinarji , ki so posteni,posteno porocajo,so na strani ljudi in ne na strani divjakov invazivnih. Ve pa se kje si ti.

 • Dylan

  Super!!! Bravo EU!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!