fbpx

Učenec z nožem do smrti zabodel učiteljico in drugega učenca!

Foto: iStock

Iz Belorusije poročajo o grozljivem napadu z nožem – učenec na eni izmed šol je namreč z nožem do smrti zabodel eno od učiteljic ter učenca, ki je umrl v očetovem naročju!

Iz zadnje diktature v Evropi, Belorusije, poročajo o grozljivem zločinu: 15-letni Vadim Miloshevsky je v šoli v Stowbtsyju umoril svojo učiteljico in še enega učenca. Poškodbam je podlegla 50-letna učiteljica zgodovine Marina Parkhimovich, ki jo je Miloshevsky dvakrat zabodel v vrat. Nato je z nožem poškodoval še dva 16-letna učenca, ki sta vstala iz šolskih klopi, da bi poskusila preprečiti napad, a jima žal ni uspelo. Nato je napadalec odhitel iz učilnice in odšel v sosednjo učilnico, kjer je zabodel 17-letnega učenca. Ta je nato umrl v naročju očeta, ki je prihitel v šolo, ko je slišal, da se v njej dogaja napad, poroča Daily Mail.

Belorusija pretresena, napadalec se je ob napadu smejal
Mediji poročajo, da se je napadalec ob napadu smejal, glede dveh ranjenih učencev pa ni znanih informacij. Odpeljana sta bila v bližnjo bolnišnico, kjer naj bi ju operirali. Poroča se, da deček prihaja iz urejene družine z delovnima staršema in da doslej ni povzročal težav, je pa policija z namenom preiskave zapečatila stanovanje družine.

J. Ž.