fbpx

Utelešenje zla: “V zadnjih desetih letih najinega razmerja sva imela sedem aborticidov in moja punca je spet noseča z malo punčko, uživa v njenih nosečnostih in uživa v splavih”

Slika priakzuje obred darovanja otrok Molohu, otroci so bili vrženi v ogenj (vir: twitter)

“Progresivni” in liberalni zagovorniki splava pogosto kot argument v prid splava citirajo oguljeno frazo o ženskem telesu in njeni pravici do odločanja. Pri tem seveda pozabljajo, da je tudi otrok, ki raste v njej živo bitje, ki ima ravno tako pravico do življenja. A pri najnovejšem fetišu odpadejo kakršnikoli argumenti. Te posameznice namreč namenoma zanosijo, zato da bi potem lahko sredi nosečnosti splavile. To naj bi jim bilo v užitek.

“Moja punca uživa v njenih nosečnostih in uživa v splavih. Najraje splavi med 20. in 24. tednom nosečnosti. Uživam, ko jo oplodim in uživam ko je noseča. Je zelo spolno aktivna in nima menstruacije,” je sprevrženost kateri se vdajata z dekletom opisal eden od uporabnikov Reddita.

Obdobje med 20. in 24. tednom nosečnosti predstavlja prehod iz prve polovice obdobja nosečnosti v drugo. To je čas, ko ima otrok razvite vse organe in okončine. Čuti se brcanje, na ultrazvoku se lahko sliši utrip srca.

“V zadnjih desetih letih najinega razmerja sva imela sedem aborticidov in moja punca je spet noseča z malo punčko,” je nadaljeval iztirjenec, ki trdi, da je “aborticidni fetiš odlična metoda za preprečevanje rojstev”.

Serija splavov kot način doseganja večje intimnosti

Drugi uporabnik je na to dodal, da je “Lepo in redko slišati o paru (tako moši kot ženska), ki uživa v splavih in nosečnostih. To je čudovit in močan primer osebne moč, kjer seks sreča nasilje in se stvaritev združi z uničenjem.”

Za vse ostale ljudi, ki premorejo trohico razlikovanja med dobrim in zlim je omenjeni fetiš poosebljeno zlo, kjer se nerojene otroke pobija zgolj in samo zaradi sebičnih razlogov kot je osebno zadovoljstvo.

Omenjena sprevrženost pa je najboljši indikator stanja duha sodobne zahodne družbe, ki se je obrnila od vere v Vsemogočnega in prešla v jalovo čaščenje svobode in razuma. Ni se torej čuditi, da se najdejo posamezniki, ki s svojimi dejanji v imenu osebnega zadovoljstva častijo Moloha.

Človeška sprevrženost, ki presega vsako zlo

“Sprevrgli smo našo inteligenco, da proti naravi pobijamo svoje lastne malde, zato da bi se izognili odgovornosti, da poskrbimo zanje, čeprav imamo sami ali drugi možnost, da to storimo,” so sprevrženost komentirali pri Cultureshift for Life. “Še bolj moteno, nekateri med nami so združili seksuanost z nasiljem splava, da bi povečali intimnost v svojih razmerjih.”

Ivan Šokić