Utelešenje zla: “V zadnjih desetih letih najinega razmerja sva imela sedem aborticidov in moja punca je spet noseča z malo punčko, uživa v njenih nosečnostih in uživa v splavih”

Slika priakzuje obred darovanja otrok Molohu, otroci so bili vrženi v ogenj (vir: twitter)

“Progresivni” in liberalni zagovorniki splava pogosto kot argument v prid splava citirajo oguljeno frazo o ženskem telesu in njeni pravici do odločanja. Pri tem seveda pozabljajo, da je tudi otrok, ki raste v njej živo bitje, ki ima ravno tako pravico do življenja. A pri najnovejšem fetišu odpadejo kakršnikoli argumenti. Te posameznice namreč namenoma zanosijo, zato da bi potem lahko sredi nosečnosti splavile. To naj bi jim bilo v užitek.

“Moja punca uživa v njenih nosečnostih in uživa v splavih. Najraje splavi med 20. in 24. tednom nosečnosti. Uživam, ko jo oplodim in uživam ko je noseča. Je zelo spolno aktivna in nima menstruacije,” je sprevrženost kateri se vdajata z dekletom opisal eden od uporabnikov Reddita.

Obdobje med 20. in 24. tednom nosečnosti predstavlja prehod iz prve polovice obdobja nosečnosti v drugo. To je čas, ko ima otrok razvite vse organe in okončine. Čuti se brcanje, na ultrazvoku se lahko sliši utrip srca.

“V zadnjih desetih letih najinega razmerja sva imela sedem aborticidov in moja punca je spet noseča z malo punčko,” je nadaljeval iztirjenec, ki trdi, da je “aborticidni fetiš odlična metoda za preprečevanje rojstev”.

Serija splavov kot način doseganja večje intimnosti

Drugi uporabnik je na to dodal, da je “Lepo in redko slišati o paru (tako moši kot ženska), ki uživa v splavih in nosečnostih. To je čudovit in močan primer osebne moč, kjer seks sreča nasilje in se stvaritev združi z uničenjem.”

Za vse ostale ljudi, ki premorejo trohico razlikovanja med dobrim in zlim je omenjeni fetiš poosebljeno zlo, kjer se nerojene otroke pobija zgolj in samo zaradi sebičnih razlogov kot je osebno zadovoljstvo.

Omenjena sprevrženost pa je najboljši indikator stanja duha sodobne zahodne družbe, ki se je obrnila od vere v Vsemogočnega in prešla v jalovo čaščenje svobode in razuma. Ni se torej čuditi, da se najdejo posamezniki, ki s svojimi dejanji v imenu osebnega zadovoljstva častijo Moloha.

Človeška sprevrženost, ki presega vsako zlo

“Sprevrgli smo našo inteligenco, da proti naravi pobijamo svoje lastne malde, zato da bi se izognili odgovornosti, da poskrbimo zanje, čeprav imamo sami ali drugi možnost, da to storimo,” so sprevrženost komentirali pri Cultureshift for Life. “Še bolj moteno, nekateri med nami so združili seksuanost z nasiljem splava, da bi povečali intimnost v svojih razmerjih.”

Ivan Šokić

 • antimur

  Ko bomo pregnali pokvarjeni in zlobni kučanizem, bodo tudi ogabnosti kot je LGBT, babja in pederska združenja, pogagala sama od sebe, si ne bo potrebno mazati rok s to smrdljivščino, razen z najtrdovratnejšimi, za njih bomo pa že poskrbeli.

 • tramal

  Groza ,hudič dela z polno močjo,tako kot piše v Svetem Pismu pred ponovnem prihodu Jezusa KRISTUSA.

  • Goran Hvala

   hahaha… tramal ga seka.. sploh ko ga splaknes z 2dcl vina…

 • dob

  “…. kot argument v prid splava citirajo oguljeno frazo o ženskem telesu in njeni pravici do odločanja. ”

  Ne. To pomeni nekaj drugega!
  Pomeni, da se družba strinja s tem, da je moški pač neodgovoren prasec in da ne zna fukat.
  Potem pa to še propagira, kar seveda gre na račun žensk, saj da gre pri tem izključno le za “ženske pravice”.

  • samotoje

   Ni kaj dodati.

   • dob

    Hvala prijatelj. Naj še z besedami dodam svoj plus na tvojega meni!

    Vesel sem, ko se mi oglasi nekdo, ki v sebi ohranja naravni nagon in previdnost proti Parazitu, ki ga hoče uničiti, izničiti in ga zbrisati z obličja planeta. Ki kriči in protestira in reagira… ker je živ!

    • samotoje

     In tako bo, dokler bom živ. Včasih je zavedanje, da vidiš, razumeš in tudi vidiš nekaj korakov naprej hudičevo naporna stvar. Se zaletavaš v zid ignorance in omejenosti in postajaš cinik. Brezplodno je biti cinik, a včasih pomaga izplavati in uravnovesiti jezo. Kot rubec, cumbajšpil. Ta je balzam za moj bes.

     • dob

      rubec je rubec, ga ni drugega rubca nad rubcem!

  • freedomfighter

   A daj razlozi mi kako je pi.tem.mogoce da geje dobimo v normalni tradicipnalni druzini…ves ce bi geje vzgajali le geji bi v eni generaciji izumrli tako da tvoji ja teorija “vzgajanja” gejev ne drzi ravno

   • dob

    Zakaj bi jaz tebi razlagal karkoli?! Živimo v istem svetu, beremo lahko enake knjige, lahko tako prihajamo do enakega znanja in iz tega lahko naredimo sklepe.
    Poleg tega sem te zablokiral. Ko te jebe.

    Razmišljaš kot tipična komunjara: če pobijemo vse domobrance, ne bo več noben kontriral!
    Če pa kontrira, pol je pa zihr domobranc… (še premal smo vas)

    • freedomfighter

     To pomeni.nobenega dokaza nimas za svoje mnenje le nekje si to prebral…ok to vse pove…geji vzgajajo otroke v geje…a ti ves da geji v vecini sveta ne smejo imeti otrok.in so mocno zatirani…od kje pitem pridejo novi pedri…ali pa se boljse…od kje so se geji pojavljali recimo.v srednjem veku…najbrz ne mislis da so imeli takrat lgbt propagando ali pac…ko sem bil mlad se bral harrya potterja a to pomeni da carovnice res obstajajo?

     • dob

      V srednjem veku geji niso pisali zakonodaje drugim.
      blokiram bedaka! Ostani blokiran, kreten.

     • freedomfighter

      Ja ampak kako danes sploh obstaja kaksen gej glede na to da so bili dva tisoc let zatirani in niso smeli vzgajati novih geje…od kje so se po tem pojavljali novi vsako generacijo…a so mogoce doloceni srednjeveski starsi otroke namenoma vzgajaliv geje? Ali pa se bolje a poznas kaksno srednjevesko druzbo kjer so se geji porocali in posvajali otroke ker drugace mi res ni jasno od kje so se vsi geji pojavili…aja pa se to…kdo pa zivali vzgaja v geje in lezbike? Saj to ves da homoseksualnost ni le pojav med ljudmi ampak tudi med ostalimi zivalmi…a mislis da imajo pingvini tudi lgbt sole in da jim geji pisejo zakonodajo?

     • Felikss_AH

      Al se delaš blesavega ali si pa res blesav. Pedri in celotna LGBTQP ergela so samo napaka narave… kot pri industrijski proizvodnji nastane škart tako je s tem pri ljudeh. Razlika je v temu da se škart meče stran, Pederaj pa ostane kot neka ne bodi jo treba “dodana vrednost”. Rojevajo se ljudje s še drugimi napakami… od invalidnih, slepih, umno zaostalih, bolanih… vendar ti razen sebi, urejeni družbi niso problem… zato ker za razliko od Pedrov in ostale degeneracije ne vsiljujejo družbi neke muhaste nenormalne zahteve, kot to počne povsem podivjana LGBTQP + Feministična drhal.

      Pederastija je obstajala od Antičnih časov… in nikoli nebi bilo konflikta da tega ni zakuril Židovski Kultur-Marxizem… LGBTQP scena pa to pograbila kot obsedena. LGBTQP in še posebej Feminizem so promovirani namensko, kar je Nick Rockefeller razkril presenečenemu Arron Russo-ju v zdaj že legendarnem intervjuju. Isto je z MultiDrekulturalizmom… vi Levičarji, ki ste kronično podvrženi sindromu Norih Krav pa to goltate z lopatami kot novo “progresivno” vrednost

     • freedomfighter

      Torej se strinjas da se geji rodijo in ne vzgojijo? Progresivna vrednost je toleranca do necesa ki se te ne tice…pravice gejev nimajo prav nobenega vpliva nate ali na tvoje otroke

     • Felikss_AH

      Prav tole tvoje izmikanje poanti tistega kar sem pravkar izpostavil, na to pa insertiranje irelevantnega momenta, je eden od vzrokov zakaj preziram Levičarje. NIKJER in NIKOLI se še ni zgodilo da bi se Levičar, tudi na raznih javnih omizjih, držal konkretno zastavljenega problema ali vprašanja… vedno bo zvrdal nekaj postranskega da se izogne njemu nevšečnega ali neprijetnega.

      Evo pokazal ti bom kako se jasno odgovori, tudi na tvoje iz lufta privlečeno in z ničemer povezano vprašanje. Ne… NE strinjam se… jaz TRDIM povsod in vsakomur da se Pedri rodijo taki… kar je logično. Tako kot se nekdo rodi s nekim talentom, pa naj gre za petje, glasbo, matematiko, ples, šport in t.d. … tako se nekateri pojavijo na tem svetu s Pederskim “talentom”. Enako kot oni z raznimi telesnimi ali mentalnimi deformacijami… Pederastija je pač sexualno-mentalna deformacija. Tudi zagrizeno Levičarstvo je definitivno mentalni defekt… da je pa dejansko defekt je razvidno že samo iz tega kar se danes dogaja s tem MultiDrekulturalizmom… kar Levičarji goreče podpirate. Naslednje je vaša podpora celotnem spektru NEVARNO DEGENERATIVNIH AKTIVNOSTI ki ih ORGANIZIRANO izvajajo in vsiljujejo Pederske garniture.

      Da mi spet ne bi “slušajno” sral z neko “modificarno” interpretacijo tega kar sem pravkar napisal, osredotoči se na tole – Pedri, in enako oni ostali, meni niso noben problem… tudi družbi niso problem… vse do momenta ko začnejo vsiljevati svoj defekt kot neko novo vrednost, in s rastočo agresivnostjo nadaljujejo to početje… na kar se s temi idejami vrinjajo še v javni sektor kot šolstvo na primer. Tu pa nastane problem zaradi vpletanja v vzgojo otrok in mladine… ne zato ker bi naj iz teh naredili Pedre… ampak zato ker im lahko privzgojijo nekritično toleranten odnos do njihovega stila življenja, predvsem pa popustljivost do njihovih nadaljnjih degenerativnih vplivov na družbo. Tu se pa vsak hec neha… zato se Pedrom NIKOLI nebi smelo dovoliti prisvajanje otrok, ker to ni pravica, ampak dar Narave pri Normalnih Heterosexualnih Parih.

   • Perkele

    Nek znanec mi pravi, da bodo liberalci izumrli, ker imajo tradicionalisti več otrok. Vedno ga potem vprašam, kako so potem sploh nastali, če pred 19. in 20. stoletjem nismo poznali drugega kot tradicionalnih družin. Prvi komunist je moral skočit na svet iz tradicionalne vagine, ni druge.

    • freedomfighter

     Haha dobra ja…tele ki moc enega dela druzbe enacijo z rodnostjo so tudi bebcki…a ni zanimivo da druzbo in svet v vecini vedno vodijo ljudje ki se niti ne razmnozujejo na veliko niti ne zivijo po tradicionalnih “vrednotah”…je pa tocno tako kot si ti rekel…prvi komunist in prvi gej sta prisla iz tradicionalne vagine hahaah

   • AlternativaZaSlovenijo

    Na podlagi česa pa sklepaš o normalni tradicionalno družini? Geje lahko vzgajajo tudi “Ne geji”. Očtno pa priznavaš, da vendarle gre za vzgojo kakaršna koli že je, če sploh je

  • freedomfighter

   Druzino tvorijo ljubeci starsi in otroci

  • freedomfighter

   Kaj pa ce bi se ljudje brigali malo vec za svoje otroke kot pa tuje

 • Black_hawk

  Življenje je Bog dal, nobeden ga nima pravice vzet.

  • dob

   To je isto kot če bi rekel, da ima država lastništvo nad tabo in tvojim telesom.
   Da ti ona daje penzijo (ne da si jo sam zaslužil!)
   Da se moraš zato v vsem podrejati temu, kar odloči država.

  • freedomfighter

   Bog ne da zivljenja ampak zdruzitev jajceca in semenceca…to je bioloski pojav ne verski in ni edinstven za cloveka

 • Felikss_AH

  Največja napaka v življenju teh dveh Satanistov je da ih njihovi starši niso abortirali tako kot počneta ta dva… ali pa sta enostavno dva spodletela splava. Nikoli ne pozabiti… to je prinesla epidemija degenerativnega Levičarizma, Levuharizma ali po Angleško Leftism-a. Ta je prinesel tudi LGBTQP abnormalnosti, Feminizem in MultiDrekulturalizem. Samo zaradi takih, ostali normalni del Euro-civilizacije ni zaslužil izginotje. Če bi bodočnost slučajno le prinesla prebujanje mlačne, zaspane ter nezainteresirano nevedne Euro-družbe… si je zapomniti vse te kreature… in ih takrat odstraniti iz okolja… kako? … evtanazirati, “splaviti”, “utaboriti”, upliniti… to mi je vseeno… samo da ih ne bo več v “fizikalni” obliki

  Obstaja še možnost da gre za ideološko motiviran nateg v namen kljubovanja tradicionalnem… ker si težko predstavljam da tudi hudo mentalno motena Levuharka lahko uživa v mehaniki splava

  • Gašper

   Si pomislil na tretjo opcijo, da je to napisal troll?

   • Felikss_AH

    Še bolj verjetno.. čeprav ne spremeni nič glede splošne katastrofalnosti Levičarizma

   • Nata

    Ja, za vraga, no ?? Pa predstavi svojo opcijo !!
    Oz., napiši , kaj za en vrag je to ?? Brez ognja , ni dima.

  • freedomfighter

   Torej splav bi prepovedal evtaneziral bi pa vse ki so drugacni od tebe…upam da se poslusasker si ravno oznacil splav za hujso stvar kot umor

   • Felikss_AH

    Tebi bi priporočil da ne pretiravaš s tem tvojim “freedomfight”-anjem… in mi ne “razlagaš” svoje izkrivljene interpretacije. Če bi pozorno bral bi mogoče opazil da sem dal poudarek na Levičarizem-Levuharizem na sploh. Nikjer nisem omenil kakršnokoli prepoved splava. V tem konkretnem primeru (če bi bilo res tako) gre za SPREVRŽEN NASTOP s točno določenim namenom – delati se norca iz normalnega in enega od osnovnih temeljev človeštva – rojevanja in s tem življenja – kar so vrednosti ki ih goji tradicionalna normalna družba. Mentalno deformirani segmenti družbe kot so LGBTQP degeneriki, Feministke in Drekultur-Marxisti (“elita” Levice), si tu izmišljajo neke svoje “progresivno” kretenizirane normative in pljuvajo po vsemu tradicionalno normalnem

    Da te nebi tvoje “freedomfight”-arstvo spet odneslo s tira, samo za tebe tole – Vsaka samska ženska ima pravico početi s sabo kar hoče… medtem ko poročena ali ženska s partnerjem si tega ne more privoščiti kar po svoje. V takih primerih se oba pogovorita in skupaj odločata kaj in kako naprej. Če tega ni potem med njima ne obstaja nič… razen navadnega kavsa.

    Krave napade bolezen Norih-Krav… Levičarje pa Levičarstvo… rezultat pa isti… enim in drugim odpove pamet.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Hahaha, zadnji odstavek je zadnji žebelj v krsti. Odlično.

  • neuralinkn1

   Jebo vam pas mater.

   • Felikss_AH

    LOL

 • Antonius

  Tale sprevrženec poizkuša prepričati javnost, da ima punco, ki uživa, ko ji zobozdravnik puli zobe.
  Na svet zaplojeni bednik ne ve, kakšne travme abortus povzroča ženskam.
  Verjamem, da je *Desanka Šakić* njegova hvaljena porivačica.

  • freedomfighter

   Ja na desnici mislijo da je splav zabava zensk ceprav zgleda ne vedo da gre za eno tezjih odlocitev v zivljenju zenske

   • pesjanar

    Kaj ima desnica z splavi tega blazneža,poglej sebe si levičar in sad ponesrečenega aborusa pa vse eno živiš….

    • Goran Hvala

     kdo je tu pes… :-)

    • freedomfighter

     Desnica ima veliko z napacnim pogledom na to da je splav zabava zensk…ce bi poznal kaksno zensko ki je naredila splav bi vedel o cem govorim ko recem da gre za eno tezjih odlocitev v zivljenju…je pa lepo videti da vas primitizem ne zapusti nikoli…zanimivo je pa to da nisam niti levicar niti sad ponesrecenega abortusa karkoli naj bi ze to pomenilo…ukvarjajte se s svojimi otroci ne pa da drugim govorite kaj naj delajo s svojimi nerojenimi…se to vprasanje…a je zate splav umor?…in povej kaksna je razlika v oceh boga ali kogarkoli ze hoces med tem da splavis otroka ali da ga pustis umreti na meji ker recimo ne govori istega jezika…me zanima kako upravicite svoje mnenje…moje je jasno meni je vseeno za tiste otroke na meji in tiste v maternicah ki niso moji

 • Franc Šink

  Tukaj ne bi komentiral.Komentar bi bil prepoln kletvic.

 • Jožefa Benko

  ta osebka,ki skupaj splavljata oziroma sta že splavila vse, kar je človeškega,najprej pa možgane, če sta jih slučajno imela

 • Observer

  Baby body parts trafficking company StemExpress admits to keeping
  babies ALIVE so that whole, beating hearts and heads can be harvested
  https://www.naturalnews.com/2019-09-12-baby-body-parts-trafficking-company-stemexpress-beating-hearts.html

  Zelo donosen posel je to za Molohove častilce na vrhu piramide, ki jim ti pokvarjeni in neumni sprevrženci zagotavljajo svež dostop do žrtev. Splavljene dojenčke med drugim uporabljajo tudi za kreiranje človeško-živalskih hibridov. Ustvarjajo pa tudi novo človeško raso, ki je hibrid med človekom in dna padlih angelov. Eden od teh hibridov se razkrije v tem videu:

  https://www.youtube.com/watch?v=joK_ZlHyh50

  On tip, nek new age lažni prerok in njihov duhovni vodja ji reče naj se razkrije, naj pomežikne z očmi. In ko nalašč pomežikne z vekami ji reče, ne tako. Potem pa pomežikne …z očmi oz. z zenicami tako da njene zenice postanejo kot mačje ali kot kačje oz. reptiloidne. Takih avtentičnih videjev je kar nekaj na internetu, če iščeš. Skeptiki seveda trdijo, da je to prevara storjena z računalniško tehnologijo, vedar se motijo. Počasi se razkrivajo javnosti. To je prerokovano.

  Daniel 2
  43 Kjer si videl železo, pomešano z lončarskim ilom, to pomeni, da se bodo [oni] pomešali s človeškim semenom: vendar se ne bodo držali drug drugega, kakor se tudi železo ne more pomešati z ilom.

  Človeštvo je zrelo oz. bolje rečeno gnilo, da jih ponovno sprejme medse. Kajti to se je že dogajalo v človeški zgodovini. V Noetovih dnevih. In kaj je rekel Kralj kraljev in Vladar vladarjev Jezus Kristus kakšen bo eden od znakov njegovega bližnjega prihoda?

  • neuralinkn1

   Če srečaš kakšnega hibrida, ga slikaj z nespametnim telefonom in objavi na faco.

 • Gašper

  Iz komentarja na redditu tak članek? Šokić, predlagam ti še 4chan,tam je še bolj sigurno vse res ;)

 • Nata

  O. M. G. ??
  PRVIČ SLIŠIM NEKAJ TAKEGA !!
  Če je res, želim tej babnici, da pri naslednjem splavu crkne v najbolj kruti obliki !!

  • Felikss_AH

   Skoraj zagotovo ni res… en kreten, seveda Levičar, se je odločil za malo šok-aktivizma in popljuvati vrednote ki so pomembne normalni tradicionalni dužbi… kamor pa Levuharija ne spada več. Že z njihovo podporo MultiDrekuturalizmu so prestopili v domeno Norih Krav

   • Nata

    Ja , najbrže imaš prav.
    Vendar je pa svet danes resnično nor in lahko marsikaj pričakujemo. . . .

    Mi je pa dvignilo pokrov. Da nekomu sploh na misel pride taka grozota !?

    • J.Smith

     Poglej samo kaksne mece tale cepec neuralinkn1

     • Nata

      Sem pogledala. Tako napiše, da ne vem kam pes taco moli !!

  • neuralinkn1

   Ampak njen človek ni mrtev, ker se ni nikoli rodil, ti pa privoščiš smrt živi osebi, in sicerr samo zato, ker ni hotela roditi človeka, ki tebi mogoče ne bi bil všeč in bi ga itak ubila.

   • Nata

    In ?? To je bil komentar na fake news. . . Kaj kompliciraš ?
    Vse je mogoče. . .

  • AlojzZ

   ??? Potem pa nisi daleč od “te babnice”.

   Krščansko je “tej babnici” želeti: »Tudi jaz te ne obsojam. Pojdi in odslej ne gréši več!«

   • Nata

    Morda. . . . . . .
    vendar imam jaz že poln kufer tega, da moram, zato, ker sem kristjan, vse požreti v imenu etlike in morale. . . . . no ??
    Niti z besedo si ne morem dati duška ??

    Ona baba – če je novica prava – pa si zasluži kakšno dobro, srednjeveško mučenje !!
    Ne pa , da bo skupaj z menoj v vicah čakala na milost !!

 • Olga101

  Satan v človeški podobi!

  • Perkele

   Satan je kar prijazen, ne obsoja človeka za razliko od Boga. Veliki humanist.

   • freedomfighter

    Hahaha lepa ja…hudic vsaj ne obsoja in ne zapoveduje kot bog ki prepoveduje vse uzitke in zahteva klaceplazenje za njim…skratka bog vernikov je zelo podoben stalinu…se prisotnost pri masi si zapisuje…v severni koreji imajo podoben sistem kdor ne ploska navduseno vsakic ko se pojavi njihov bog gre direktno v taborisce…pri vernikih pa v pekel

    • Perkele

     Bog naredi človeka z napakami, Bog se jezi na ljudi z napakami, Bog kaznuje ljudi z napakami. Pravi terorist, če mene vprašaš. Zagrenjen diktator in sadist, haha.

     • freedomfighter

      Tocno tako…pa se nahraje se spravlja na otroke…takoj jih je potrebno prinesti do njega v cerkev…ce bi bil komunist bi na novi sigurno rekli da je pedofil

     • Perkele

      Ja kaj pa drugega, če so vsi otroci razen Jezusa spočeti z madežem in v bistvu satanovo delo, ko je zapeljal moškega in žensko v sex.

     • freedomfighter

      Haha dobra

     • tohuvabohu

      Odlična, hahaha.

     • neuralinkn1

      Nismo spočeti z nobenim madežem ampak ustvarjeni v svet, v katerem je po smrti Boga zavladal Hudič in se nam neprestano laže, crlo lodti dinozavrov je zakopal v globino po določenem vrstnem redu, da bi nas zavedel.

     • tohuvabohu

      Torej je po tvojem seks nekaj umazanega in celo satanovo delo?

     • freedomfighter

      Ne on se dela norca iz cerkvene dogme da je seks umazana stvar ceprav je to ena najbolj naravnih stvari ki jih pocnemo ljudje

     • tohuvabohu

      Butl lažnivi. Take dogme ni in tudi v Bibliji ne piše.

     • freedomfighter

      Po rimokatoliski dogmi je bil jezus.edina oseba ki je spoceta brez izvirnega greha ker je brezmadezno spocet…skratka no sex no sin…izvirni greh pa te fore no…a nisi nikoli zupnika poslusal

     • tohuvabohu

      Bedak. Noben župnik ne govori tako. Cerkvena dogma pravi, da je bila Jezusova mati spočeta brez madeža izvirnega greha. Na to spominja praznik brezmadežnega spočetja Device Marije, ki se praznuje 8. decembra. Koliko mesecev manjka do božiča? Sploh pa nihče ni rekel, da je bila Marija spočeta brezspolno.

     • freedomfighter

      Ja glede tega imas res prav…zamesal sem osebe…no krscanstvo uci da je seks za zabavo greh in satanovo delo…jaz ne poznam nikogar ki bi seksal zaradi cesa drugega kot uzitka…a ti poznas koga?

     • tohuvabohu

      Ja, to je pa čisto druga tema, a o tej se mi ne da debatirati. Drži pa kot pribito, da se brezmadežnost ne navezuje na seks, ampak na izvirni greh, ki sta ga zagrešila Adam in Eva.

     • freedomfighter

      No saj tu priznam da mi nikoli ni bilo jasno kateri greh je izvirni…eni so mi govorili da je izvirni greh znanje, eni da je zavedanje, eni da je svobodna volja, eni da je seks itd…vcasih sem imel ze obcutek da mi razlagajo o islamu saj tam imavsak svojo razlago za koran

     • tohuvabohu

      No, zdaj veš (povej naprej, hehe). Adam in Eva sta bila zaradi greha vržena iz paradiža, zaradi česar smo omadeževani vsi njuni potomci. To je preprost nauk, ki se da razlagati na sto načinov. Je pa v tem veliko simbolike, ni treba vsega jemati dobesedno.

     • neuralinkn1

      Najprej si rekel, da se komaj rojene otroke ne sme indoktrinirati, potem primerjaš diktatorja, ki je rad pestval male punčke, sta oba pedofila ali pa noben.

     • neuralinkn1

      Bog je naredil popolnega človeka in popoln svet, ampak se je človek sam odločil, da bo stopil ven iz tistega idealnega pasa in raziskoval puščavo vesolja.

   • neuralinkn1

    Točno tako, Satan si v današnjih časih zasluži Nobelovo nagrado za mir.

  • neuralinkn1

   Blagoslovljena bodi, ker ne izgovarjaš ime Gospoda vnemar.

 • freedomfighter

  Ja ekstremne primere boste vedno najdli…drugace mi pa ni jasno pri nasprotnikih splava kaj je njihov problem…saj njihovih otrok ne bo nihce splavil razence jih bodo hotli oni…tu gre spet za vtikanje v druge druzine kar pa je za slovence tako alitako znacilnost…ni vazno kaj ti delas in kako je pri tebi doma vedno je potrebno najprej gledati in kritizirati soseda…pa se eno vprasanje…kako vi velike moralne avtoritete sprejmete odlocitev da je zivljenje otroka v maternici pomembnejse od otroka na meji…meni je vseeno za tiste na meji in tiste v maternici ne vem pa kako vi opravicite svojo nehumanost…a mislite da bog loci otroke na tiste na nasi strani meje in tiste na sosednji strani

 • neuralinkn1

  Zakaj se ljudje rodimo iz organa ženskega telesa, lahko bi se nekje znotraj trupa enostavno sklonirali in razpočil staro lupino, ko bi se bilo treba pomladiti.
  Vsak človek bi moral imeti organ, v katerem bi lahko rodil sam sebe, prej ne bo mir.

  • xtc

   ?????????????

 • Felikss_AH

  Nekaj ti je skurilo kompletno vezje v glavi skupaj z varovalkami… vsaj varovalke zamenjaj da ti zasmojeni idiotizmi ne bodo nekontrolirano uhajali na tale portal ali kamor koli že… ti “človeški moški”… če sploh si moški… sicer pa maš prav ko praviš – “kaj sploh veš!

  • neuralinkn1

   Saj to, kaj sploh vemo. Jaz se ne spomnim popolnoma nič, a se ti kaj soomniš kako naj bi zgledalo v maternici, ko smo še rasli v mami? Zgleda kot bi se pogovarjala regrat in kislica, lol :)

   Plod izven maternice takoj odmre, isto kot bi položil ribo na suho ali bolje rečeno, kot bi ženski izrezali kateri koli drug organ. Pa smo lahko prepričani, da ne obstaja noben eksperiment, ki ga še niso preizkusili inkvizitorski ali evgenični norci, če bi obstajala vsaj teoretična podlaga, da je plod samostojno bitje in lahko raste zunaj telesa, bi vsi to vedeli.
   Še huje je, vsako oplojeno jajčece je tako unikatno, da se idealno prilega edino v telo ženske, ki ga je zvalila, nenazadnje gre samo za klobčič celic, z enkratnim zaporedjem DNK molekul, ki so zgrajene iz trilijonov atomov in drugim kvantnih delcev. Modeni elektronski mikroskopi lahlo te delčke celo vidijo, v smislu vizualizacij geometrije kvantnih polj, super računalniki lahko lahko zaznajo vsako molekulo posebej in jih zložijo v realnem zaporedju, niti približno pa ni mogoče vzeti prigrišče tega atomskega peska in izdelati napravo, ki bi zložila tiste nano lego kocke v natančno določeno vijačnico. Pa to je samo jedro celice, jajčece je zgrajeno iz milijard podobnih. Genski ustroj človeka je torej popolnoma naključna kombinacija, isto kot bi vzeli dve vedri različne mivke in ju stresli skupaj, potem bi skušali pa uganiti kako točno so se pomešali delci peska in poskusili na enak način pomešati še enkrat. Ne gre niti v teoriji, ko sta se kupa prvič mešala, je bila zemlja na čisto drugem koncu kraka galaksije, gravitacija se je med drugim poskusom čisto narahlo spremenila, prostor čas je zdaj nekoliko drugačen in se ga ne da nikoli več zavrteti nazaj, ker to bi pomenilo, da bi se moralo prestaviti sleherno zrno peska v vesolju, ker skozi prostor, vse vpliva na vse ostalo. Nimamo s čim meriti, naši metri so se tudi rahlo raztegnili, pa tudi, če bi lahko, atomov sploh ni, gre za drobne signale različnih kvantnih polj, ki do nekako povsod naenkrat in nikjer kot taki, vsakič ko jih skušamo z nečim osvetliti, se spremenijo v nekaj drugega.
   Recimo, da bi vseeno nekako šlo, kaj bi s kopiranjem človeka sploh dosegli, mi nismo trden predmet, zaradi gravitacije in sevanja, neprestano razpadamo, funkcija celic je predvsem obnavljanje celotnega tkiva, vključno z možgani. Ne vem točno, ampak vsakih par let se zsmenja sleherni atom našega telesa, saj telo dela točno to, kar sem zgoraj opisal, da je skoraj nemogoče razumeti in kontrolirati. Ne, ker smo butasti in leni, sistem tako deluje, da je vsako bitje samozadostna celota, ki lahko manipulira edino samo sebe, pod pogojem, da skozi telo tečejo primerni gradniki in energije iz okolja. Seveda lahko človek drugi osebe kaj izreže iz telesa, smpak če govorimo o čudežnem prahu, iz katerega so zgrajeni naši organi, nič v znanem vesolju ne more vplivati na regeneracijo molekularnih delov. Človeška celica je prava Pekarna Miš maš, če pogledaš kdo peče odličen kruh, pridne in čiste male miške pri priči izginejo, kot ne bi nikoli sploh obstajale.

   Zanesljivo torej vemo edino, da nihče ni nič posebnega, življenje je relativen fenomen., ki nima nikakršnega smisla in pomena, razen kar se dogaja znotraj njegove lastne notranje in tudi razširjenje socialne zavesti. Lajko bi bili tudi kdo drug, kar pomeni, da smo taki kot smo tudi čisto enako v redu, če nas ne bi bilo, pa tudi nič hudega.

   • Felikss_AH

    Nekaj je hudo narobe pri tvoji “geometriji kvantnih polj”…mislim da si z geomterijsko progresijo odšel v kvantni qrac

    • J.Smith

     Ha ha ha, strupeno dobra

 • neuralinkn1

  Saj se ne da nič resnega komentirat, zarukanci vse takoj označijo za prešano šunko, moćgani na tem portalu delujejo kot drobni magnetki, na katere se lahko vsedejo edino točno dololene neumnosti, resničnost je za fanatike druga dimenzija in tega bi e morali slovenci najbolj bati.
  Zakaj slovenski mediji sploh odpirajo teme, o katerih državljani ne smemo govoriti, pri nas ne bi smel biti nihče presenečen, če bo vse naenkrat vzel Hudič. Orwel je bil proti našim fašistom navaden Kekec, opozicija je enako mrtva kot avantgarda.

 • tohuvabohu

  “citirajo oguljeno frazo o ženskem telesu in njeni pravici do odločanja”
  Ta fraza ni samo oguljena, ampak je tudi na vso moč butasta. Torej, po tej logiki, če koga moti lastno oko, a si ga lahko izkoplje? Ali če ga muči želodec ali kak drug organ, a lahko zahteva od javnega zdravstva, da mu ga amputira (in celo za javni denar)? Ali če računa na zavarovalnino, a si lahko odbije roko?

 • xtc

  Razmišljanj psihotov zrelih za Begne.

 • Joža

  Slika zgoraj je Baal, v Svetem pismu omenjani lažni “bog”, katerega čaščenje prinaša propad. V ta kult je bil rojen Mohamed, tako da islam pravzaprav časti Baala v Kabi. Baal je demon.

 • Balkica

  Verjamem, da so nekateri ljudje sprevrženi in ne poznajo nobene morale vendar dvomim, da se opravljajo splavi v 20 do 24 tednu. Kdo dela take splave? Zdravniki ne opravljajo splavov nosečnicam v tako visoki nosečnosti, razen, če bi bilo življenje nosečnice ogroženo ali če gre za otroka, ki je hudo bolan in je njegovo zdravje nezdružljivo z življenjem. Običajno nosečnice, ki jim opravijo splav v tako visoki nosečnosti doživijo hude travme, ki jih spremljajo vse življenje.
  Enostavno ne verjamem napisanemu. Splav je zelo težko dejanje in močno dvomim, da ga gre katerakoli ženska delati iz veselja, pač pa iz stiske. Poleg psihične travme je prisotna tudi telesna bolečina in krvavitev.

 • Solo

  Med čaščenjem Moloha in Vsemogočnega (Jahveja) ni velike razlike. Oba destruktivna kulta so si – za potrebe uničevanja Zahodne civilizacije in bele rase – izmislili pripadniki “izbranega ljudstva” aka puščavskega semitskega plemena.

  Taisto zarotniško pleme si je izmislilo tudi islam, komunizem (Karl Marx, s pravim imenom Karl Mordechai), boljševizem (90% vodilnih revolucinarnih klavcev je bilo pripadnikov plemena), kultur marksizem, liberalizem, feminizem, LGBT, multikulturnost in ostale genocidno-destruktivne ideologije in prakse.
  Vse, kar si to pleme izmisli, je uničujoče in pogubno za Zahod, belo raso in evropske narode.

  Krščanstvo ni pri tem nobena izjema. Če ne verjamete, si poglejte vrhovnega krščanskega poglavarja, ki aktivno zagovarja multikulti islamizacijo Evrope, črnsko-arabskim migrantom (vojakom) poljublja in umiva noge, evropske nasprotnike migrantske invazije pa zmerja z nestrpnimi fašisti.
  Poleg tega so se prav zaradi škodljivega 2000-letnega krščanskega patološko-avtodestruktivnega altruizma. lažne humanitarnosti in egalitarizma (“ljubite svoje sovražnike”, “nastavite jim še drugo lice”, “mučeniško prenašajte trpljenje in krivice”, “prispevajte denar za uboge afriške otroke”, “vsi ljudje smo enaki v Jezusu”) evropski narodi – iz nekdanjih pogumnih in žilavih poganskih bojevnikov in patriotov – preobrazili v pasivne in pokorne krščanske ovčke, ki molče in brez odpora gledajo, kako jih komunisti že stoletje masovno iztrebljajo, zdaj pa jih v lastnih državah še zamenjujejo z afro-arabskimi pritepenci…

  Krščanstvo je del problema.

  • Andrej

   No ja, ena pomembna razlika je. Moloh je bog smrti. Jahve je Bog življenja. Ne ubijaj!

   • Solo

    Jahve je bog življenja za izbrano semitsko pleme. Za vse ostale je bog pogube in smrti. S tem namenom so si ga tudi izmislili in podtaknili Zahodu.

    “Ne ubijaj” je zapoved za kristjane. Zato so jih pa komunisti tako brez
    problema in masovno klali – ker se kristjan ne sme braniti in ne sme ubijati.

    Krščanstvo je izrazito avtodestruktivna religija. Vernike spreminja v pokorne mazohistične hlapce, ki gredo prostovoljno in brez odpora v mučeniško smrt. Tako kot njihov vzornik Kristus.

 • Goran Hvala

  moloha…. hahaha… en bel usekan kot ta drugi….in taki nej bi predstavlel neke razgledane modele… pol pa sanjate o bogu pa molohu… res normalni.. glih tolk kot nekdo ki uziva v “pobijanju otrok”… :-).. ponavad se splav opravi takrat ko govorimo se o nekem skupku celic ne pa o otroku…

 • Andrej

  Častijo Moloha in trdijo, da so ateisti.