V Dubrovniku prišlo do streljanja! Taksist zaradi ran pristal v bolnišnici, storilca sta še na begu!

Dubrovnik (Foto: Twitter)

V času začetka poletnih počitnic poročajo o streljanju v enem izmed najbolj turistično privlačnih mest na sosednjem Hrvaškem. V Pločah v centru Dubrovnika je bilo mogoče v sredo malo po polnoči slišati šest strelov, ki so bili izstreljeni v smer 28-letnega taksista. 

Po besedah očividcev je strel zadel taksista nad koleno, vse skupaj pa se je pričelo s sporom in prerivanjem med dvema storilcema in taksistom. Dubrovački Dnevnik poroča, da je dvojica zbežala z mesta streljanja in je še vedno na begu, žrtev streljanja pa so odpeljali v dubrovniško bolnišnico.

Taksist izven življenjske nevarnosti
Po besedah direktorja bolnišnice Marija Bekića je ranjeni taksist izven življenjske nevarnosti, a ostaja v bolnišnici na zdravljenju. Medtem ko je ranjeni nastanjen na oddelku za travmatologijo in ortopedijo, policija preiskuje vse sledi, da bi izsledila storilca, ki sta streljala.

Foto: Twitter

Policija je doslej javnosti sporočila, da je do streljanja s strelnim orožjem v Pločah v centru Dubrovnika prišlo zjutraj okrog 00.45, v njem pa je bil poškodovan 28-letnik, navaja 24sata. “Napad na taksista, ki je na zdravljenju v bolnišnici, je sledil verbalnemu in fizičnemu napadu s strani dveh moških. Storilca sta po streljanju nemudoma zapustila prizorišče, zato ju policija intenzivno išče.” Ob tem so dodali, da naj bi bila identiteta enega izmed storilcev policiji znana.

Hana Murn

 • Valter BraniSlav

  Storilca sta bila Milan in Stefica

  • Olga101

   Ne rabita taksija, saj ima Štefanija Kučan naloženih 200 MILJONOV DOLARJEV NA RAČUNU PRI BANKI HSBC V MEHIKI! LAHKO SI KUPITA KAR AVIJON!

   • Valter BraniSlav

    In kako ti to ves?

   • Valter BraniSlav

    A nimata 200 milijard usd?

 • Black_hawk

  Cefurska hrvaska

  • Olga101

   Vsi čefurji so že dolgo v Sloveniji!

 • Dr. E.K.

  A zdej ste kot 24kur … čezkolpska kronika …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!