V Franciji brutalno posiljena in umorjena mlada mamica s težavami v duševnem razvoju, med osumljenci sirski migrant!

Johanna Blanes (Foto: Facebook)

V Franciji sta se zgodila grozljivo posilstvo in umor 24-letne mamice z motnjami v duševnem razvoju. Med osumljenimi naj bi bil med drugim tudi sirski migrant, zločin pa je na las podoben umoru 19-letne nemške študentke, ki se je zgodil leta 2017 v nemškem Freiburgu.

Prejšnji teden so bili Francozi ponovno šokirani nad še enim v vrsti zločinov, ki jih povzročajo migranti. Za boj sposoben Sirec je brutalno posilil 24-letno francosko mamico z zaostankom v duševnem razvoju, potem pa jo je umoril in njeno truplo pustil v manjšem tunelu za pešce v kraju Mont de Marsan. Truplo so odkrili mimoidoči, 24-letna Johanna Blanes pa naj bi noč prej obiskala nočni klub, od koder se je nameravala vrniti nazaj v Saint Pierre du Mont, kjer je bivala.

Po posilstvu je bila udarjena in zadavljena
Prvi podatki kažejo, da je bila 24-letnica zadavljena, prav tako pa ima na glavi in vratu sledi udarcev s topim predmetom. Tožilec Oliver Janson iz Mont de Marsana je pred dnevi za medije povedal, da sta že bila pridržana dva osumljenca, ni pa želel razkriti točnega števila pridržanih v povezavi s primerom. Med njimi naj bi bil tudi omenjeni Sirec.

Kraj, kjer je bilo najdeno truplo. (Foto: posnetek zaslona)

Umor zelo podoben umoru in zločinu nemške študentke
Kot še navaja Voice of Europe, ta primer na las spominja na umor 19-letne nemške študentke medicine Marie Ladenburger, ki jo je leta 2017 v Freiburgu posilil in umoril 33-letni afganistanski migrant Hussein Khaviri.

Rok Krajnc

 • Dada

  Ostali, pridružerni pa so kristjani, Amen.

  • xtc

   In to taki ,ki hodijo v džamije in so privrženci levičarstva.

 • Dada

  Kristjan ::: 14-mesečno dojenčico je na njenem domu v škotskem mestu Kilwinning aprila lani napadel 43-letni Alan Kusz.

  • xtc

   Vprašanje če je kristjan,verjetno levak in anarhist brezbožnik kot vsi levaki,ki verujete v bogove komunizma ti so vaši bogovi.

   • Dada

    To vprašaj Grimsa. Namreč, begunci in kakor piše nora24tv, muslimani koljejo, posiljujejo, ubijajo…… ON BO VEDEL. Kristjan, je krščen…… nosi krščansko ime.
    STORILEC NI MUSLIMAN………TO JE PRIMER ZA SDS….

 • xtc

  Kdor koli je krivec,po dokončno 1005 dokazani krivdi na sodniško dvorišće in štrik ali kugla lahko izbere.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!