V Franciji brutalno posiljena in umorjena mlada mamica s težavami v duševnem razvoju, med osumljenci sirski migrant!

Johanna Blanes (Foto: Facebook)

V Franciji sta se zgodila grozljivo posilstvo in umor 24-letne mamice z motnjami v duševnem razvoju. Med osumljenimi naj bi bil med drugim tudi sirski migrant, zločin pa je na las podoben umoru 19-letne nemške študentke, ki se je zgodil leta 2017 v nemškem Freiburgu.

Prejšnji teden so bili Francozi ponovno šokirani nad še enim v vrsti zločinov, ki jih povzročajo migranti. Za boj sposoben Sirec je brutalno posilil 24-letno francosko mamico z zaostankom v duševnem razvoju, potem pa jo je umoril in njeno truplo pustil v manjšem tunelu za pešce v kraju Mont de Marsan. Truplo so odkrili mimoidoči, 24-letna Johanna Blanes pa naj bi noč prej obiskala nočni klub, od koder se je nameravala vrniti nazaj v Saint Pierre du Mont, kjer je bivala.

Po posilstvu je bila udarjena in zadavljena
Prvi podatki kažejo, da je bila 24-letnica zadavljena, prav tako pa ima na glavi in vratu sledi udarcev s topim predmetom. Tožilec Oliver Janson iz Mont de Marsana je pred dnevi za medije povedal, da sta že bila pridržana dva osumljenca, ni pa želel razkriti točnega števila pridržanih v povezavi s primerom. Med njimi naj bi bil tudi omenjeni Sirec.

Kraj, kjer je bilo najdeno truplo. (Foto: posnetek zaslona)

Umor zelo podoben umoru in zločinu nemške študentke
Kot še navaja Voice of Europe, ta primer na las spominja na umor 19-letne nemške študentke medicine Marie Ladenburger, ki jo je leta 2017 v Freiburgu posilil in umoril 33-letni afganistanski migrant Hussein Khaviri.

Rok Krajnc

 • Dada

  Ostali, pridružerni pa so kristjani, Amen.

  • xtc

   In to taki ,ki hodijo v džamije in so privrženci levičarstva.

 • Dada

  Kristjan ::: 14-mesečno dojenčico je na njenem domu v škotskem mestu Kilwinning aprila lani napadel 43-letni Alan Kusz.

  • xtc

   Vprašanje če je kristjan,verjetno levak in anarhist brezbožnik kot vsi levaki,ki verujete v bogove komunizma ti so vaši bogovi.

   • Dada

    To vprašaj Grimsa. Namreč, begunci in kakor piše nora24tv, muslimani koljejo, posiljujejo, ubijajo…… ON BO VEDEL. Kristjan, je krščen…… nosi krščansko ime.
    STORILEC NI MUSLIMAN………TO JE PRIMER ZA SDS….

 • xtc

  Kdor koli je krivec,po dokončno 1005 dokazani krivdi na sodniško dvorišće in štrik ali kugla lahko izbere.