fbpx

Zaprta džihadistka Hamasa: “Življenje na Zemlji mi ni všeč, moja edina nagrada je Alah!”

Sprejemanje predlaganega sklepa bi bilo v nasprotju z zakonom, meni parlamentarna zakonodajno-pravna služba (foto: epa)

Znani spletni portal je zbral odzive nesojenih samomorilskih napadalcev palestinske teroristične skupine Hamas. Kot razkrivajo, je biti terorist zanje velika čast, prav tako pa njihov cilj ni zgolj to, da porazijo Izrael, pač pa razširitev islama po vsem svetu.

Neuspešna muslimanska napadalka z bombo, ki je zdaj v zaporu, je razburila z izjavo, da ji življenje na Zemlji ni všeč in da je njena edina nagrada Alah. Za napad za skrajno teroristično skupino Hamas se je odločila, da bi zadovoljila Alaha, poroča portal Jihad Watch. Ženska, poimenovana Saura, razkrije, da se je odločila biti bojevnica le zaradi Alaha.

Hamas ima širše cilje, kot pa le boj proti Izraelu
Podobne poglede imajo tudi drugi pripadniki Hamasa, ki v svojih načrtih glede samomorilskih napadov niso uspeli. Samina Ahmad Ahim je pojasnila, da izhaja iz Korana, da je biti starš “samomorilskega napadalca največja nagrada in velika čast za družino”. Da pa njihova tarča ni le Izrael, je pojasnil pripadnik Hamasa Elham: “Ne želimo se boriti le proti okupaciji, naš cilj je razširiti islam povsod.”

Rok Krajnc