V Franciji dnevno kar 120 napadov z nožem, ki imajo povezavo z množičnimi migracijami

Foto: jihadwatch

Francoski Nacionalni observatorij za prestopništvo in odzive na kazniva dejanja poroča, da “se nasilni zločini še naprej širijo po Franciji”. V celotni državi se po njihovo na dan v povprečju zgodi kar 120 napadov z noži.

Pariški policijski uradnik pri tem razkriva glavni vir nasilja: Do nasilja prihaja predvsem v migrantskih taboriščih na severnem obrobju Pariza, kjer prihaja do spopadov med Afganistanci, Eritrejci in Somalci.

Lani septembra je Marine Le Pen kritizirala “ohlapnost migracijske politike” v Franciji, za katero je ocenila, da “predstavlja resno grožnjo za varnost Francozov“. To izjavo je dala potem, ko je muslimanski prosilec za azil moškega umoril in več drugih zabodel v Lyonu.

Združeno kraljestvo ima isti problem z nasiljem, ki ga pripisujejo muslimanskim migrantskim tolpam. V zadnjem letu v Veliki Britaniji je bilo storjenih skoraj 10.000 kaznivih dejanj s pištolo, čeprav je bila država znana kot “brez pištole” zaradi “najstrožjih zakonov o nadzoru pištole na svetu”. V Britaniji je bilo opaziti, da se je v petih letih zločin s pištolo povečal za “27 odstotkov, število zaseženega strelnega orožja pa se je povečalo.”

In med Francijo in Združenim kraljestvom poteka nedovoljena trgovina z orožjem. Trgovci z orožjem rutinsko poberejo puške iz muslimanskih migrantskih taborišč v Calaisu in jih pošljejo v Veliko Britanijo.

V.D.

 • KAPIBARA

  Ma ni panike ! To pri nas kar NE-Ćivili med sabo dosežejo to kvoto..

 • Antonius

  Šerijatarji se v Franciji očitno zelo uspešno multikulturno integrirajo. Požgali so jim že kar nekaj krščanskih cerkvá, umorili župnika, verniki so pa politikom itak škart roba.
  Macrona so si francoski Butalci na volitvah izvolili, francoskim interesom in varnosti zavezano Le Penovo pa v opoziciji sodno preganjajo.
  Evropa je šla s šerijatarji, muftiji in džamijami absolutno predaleč. Šerijatarska nataliteta in radodarna sociala jo bosta pokopali.

 • Unikatna

  Uspešna vključitev v družbo…ni kaj…

 • Olga101

  Intimna opcija Tanje Fajon!

 • All Bot

  Migrantski kriminal je šel v Franciji gor 300%. Na Norveškem so delali raziskavo in so ugotovili, da naredija mladoletni migranti v povprečju 500 zločinov na tisoč ljudi. Za Norveško mladino je ta številka nekaj čez 30 zločinov na tisoč ljudi.