V multikulturnem švedskem mestu Malmö nova eksplozija – pred tem so še streljali na isto stavbo!

Slika je simbolična (Foto: printscreen)

Močna eksplozija v Švedskem mestu Malmö je uničila več stavb. Gre za še eno izmed mnogih eksplozij v tem multikulturnem mestu.

Nekoč mirno mesto Malmö je z najvišjim odstotkom tujerodnih migrantov na Švedskem postal tudi najbolj nevarno mesto. In z največ eksplozijami.

Švedski medij Fria Tider poroča, kako je eksplozija poškodovala zunanjost večih stavb in razbila okna. Policija je potrdila, da je šlo za detonacijo v enem izmed spodnjih stanovanj stavbe.

To pa še ni vse. Nek drugi švedski medij je poročal, da je policija v Malmu preiskovala streljanje, prav tako usmerjeno v isto stavbo, kjer je odjeknila eksplozija.

Peter Truden

 • ZatonMesecnikov

  Sladkobe multikulti Družbe.

  Ni multikulti samo eksotična restavracija z eksotično hrano….

 • soc

  Sploh ni res. Murgelska Javna hiša o tem ne poroča, torej se ni zgodilo.

  Saj za to prosvetljeno (ne)poročanje jih pa plačujemo, ne? Da bodo ofce mirne in voljne za striženje.

 • Unikatna

  Ker ostali mediji v SLO ne poročajo nič, Slovenci brezskrbno spijo, ker mislijo, da se ne dogaja nič…

 • Dragan Krstič

  Ja kaj je narobe s temi eksplozijami? To so samo eksperimentalna testiranja novega Nobelovega dinamita, izvajajo pa ga strokovnjaki iz Afganistana ker imajo dolgoletno prakso v tem poslu.

 • Hugo

  A plinsko jeklenko je razneslo in so šipe popokale. To se je enkrat zgodilo tudi v Mariboru. Prav takrat sem bil na Švedskem in so nesrečo iz Maribora objavili v vseh švedskih tiskanih medijih, kakor na TV.