fbpx

V Nemčiji migranti v letošnjem letu zagrešili že več kot 100 000 zločinov

Foto: YouTube

V prvih šestih mesecih leta 2016 so migranti zagrešili 142.500 zločinov, po zanesljivih podatkih Nemške zvezne policije. To pomeni, da je to 780 zločinov na uradno prijavljenega migranta dnevno. Znotraj tega števila so zgolj tisti, ki so jih pridržali, v resnici jih je še dosti več.

Državo je prizadelo vrsto grozljivih kriminalov, vključno s posilstvi, spolnimi in fizičnimi napadi, vlomi, ropi pa vse do prometa s prepovedanimi drogami.

Nemčija je v preteklem letu sprejela več kot 1,1 milijona migrantov in posamični deli države se soočajo s pomanjkanjem infrastrukture.

Trenutna realnost kaže na to, da bo Angela Merkel na naslednjih volitvah zaradi svoje politike do migrantov izgubila boj za najvišji položaj tudi v stranki CDU.

Glede na poročilo o mednarodni politiki inštituta Gatestone, je lokalna policija na različnih koncih Nemčije priznala, da je šlo to čez vse meje.

Freddi Lohse iz policije v Hamburgu pravi, da mnogi storilci migranti vidijo prizanesljivost nemškega pravosodnega sistema kot zeleno luč za nadaljevanje prestopništva. Poudarja, da so migranti vajeni težkih razmer že iz svojih držav in nimajo nobenega spoštovanja do prebivalcev Nemčije.

Migranti nimajo nikakršnega spoštovanja
Nemška policistka je priznala, da so policisti pod pritiskom in da so sodišča le “šala”. Mnogi napadalci so namreč brez večjih težav izpuščeni. V novi knjigi je Tania Kambouri dejala: “Po tednih, mesecih in letih sem opazila, da muslimani, večinoma mladi moški, nimajo niti minimalnega spoštovanja do policije. Ko hodimo po ulicah, nas verbalno napadajo.”

Po podatkih časopisa Bild so migranti zagrešili 208.344 zločinov samo v letu 2015. To pomeni, da je bilo nasilja za 80 odstotkov več kot v letu 2014. To isto poročilo tudi navaja, da se kar 70 odstotkov nemških prebivalcev boji za svoje življenje in osebno lastnino na železniških postajah in podzemnih železnicah, 63 odstotkov pa se ne počuti varnih na večjih javnih dogodkih.

B.P.