V terorističnem napadu na Nizozemskem nameravali uporabiti eksplozivne pasove in kalašnikovke

Foto: Twitter

Nizozemska policija je danes aretirala sedem moških, ki so osumljeni, da so načrtovali izvedbo večjega terorističnega napada na pomembnem javnem dogodku. V napadu so nameravali uporabiti eksplozivne pasove in kalašnikovke, je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočilo nizozemsko tožilstvo.

“Policija je v četrtek aretirala sedem moških, osumljeni so, da so bili na zelo napredni stopnji priprav za velik teroristični napad na Nizozemskem,” je zapisano v sporočilu tožilstva. Dodali so, da naj bi eden od osumljencev želel ubiti čim več žrtev.

Več sledi…

Demokracija

 • Caetano

  V spomin na Pima Fortuyna, ki je uspešno opozarjal kam filoislamistična politika vodi Nizozemsko, dokler ga ni umoril levičarski skrajnež:

  https://www.youtube.com/watch?v=sDGoUFJxCKk

 • Caetano

  Nizozemski režiser Theo van Gogh je bil avtor filma ”Submission”, ki obravnava položaj žensk v strogo islamskih državah. Umorjen je bil s strani islamista leta 2004. Film si lahko bralci Nove24 ogledate na spodnji povezavi. Pravzaprav samo prvi del, ker drugi del zaradi umora ni bil nikoli posnet.

  https://www.youtube.com/watch?v=6rS8FJyX3gs

 • Caetano

  Nizozemski prodorni politik Geert Wilders govori na shodu Pegide v Dresdnu leta 2015, ko so hoteli ustaviti uničevalno politiko Merklove in Schultza. Tudi Wilders je bil dvakrat žrtev političnih procesov s strani filoislamistov, mnogih groženj s smrtjo s strani islamistov, prepovedali so mu nastope v nekaterih evropskih državah ali ga razglasili za nezaželjeno osebo itd.

  https://www.youtube.com/watch?v=BWwBeTSuf9I

 • xtc

  Pred sodišče obsodit nato namazat s svinjsko mastjo in javno obesit.

 • hle

  Aha Ruske flinte so mel se prav da je ziher Putin v ozadju

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!