fbpx

Vera genocida: Islam je od leta 622 pobil več kot 669 milijonov nemuslimanov

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Nobena ideologija ni tako genocidna, kot je islam. V zadnjih 500 letih je bilo v balkanskih državah, na Madžarskem, v Ukrajini in Rusiji ubitih več kot 80 milijonov kristjanov, genocid pa so izvajali muslimani. 

Spletni portal Jews News je razkril šokantne podatke, koliko ljudi so ubili muslimani. Samo v Indiji so bili muslimanski pokoli usodni za 80 milijonov hindujcev. Vendar pa je že muslimanski zgodovinar Firistha (1560 – 1620) v svojih delih ocenjeval, da so muslimani pobili do 400 milijonov hindujcev, ko je prišlo do islamske vladavine v Indiji, s čimer so hindujsko ljudstvo razredčili iz 600 na 200 milijonov. S temi (novimi) podatki omenjena spletna stran razkriva, da so muslimani od rojstva Mohameda naprej izvršili genocid nad več kot 669 milijoni nemuslimanov.

Islam – vera genocida
Mislite, da je bila španska inkvizicija pravo morišče? Jews News razkriva, da islamisti vsako leto ubijejo več ljudi, kot pa jih je umrlo v 350 letih španske inkvizicije skupaj, torej med leti 1478 in 1834, ta pa je bila odgovor na multi-versko naravo španske družbe po ponovni osvojitvi (rekonkvisti) Iberskega polotoka izpod muslimanske oblasti ter politike spreobračanja španskih Judov in muslimanov v katoliško vero. Vendar rekonkvista ni povzročila popolnega izgona muslimanov iz Španije. Velika mesta, predvsem Sevilla, Valladolid in Barcelona, so obdržala velik del judovske populacije, ki so bili naseljeni v getih, imenovanih Judería. Muslimani so skušali po vsej državi prevzeti nadzor in se širiti v Francijo. Z inkvizicijo niso lovili le lažnih spreobrnjencev iz judovstva, ampak so iskali tudi prisilne spreobrnjence iz islama. Sumili so namreč, da veliko Mavrov izvaja islam na skrivaj. Ubit je bil vsak, za katerega so sumili, da je izdajalec ali pa, da prikrito izvaja islam oziroma moli k Alahu.

Pod tiranijo Islamske države naj bi po nekaterih ocenah živelo 8 milijonov ljudi, vendar pa njihovo zastrahovanje seže bistveno dlje. Temu smo vse pogosteje priča tudi v Evropi in celo v Sloveniji.

M. S.