fbpx

[Video] Grozljivo mučenje živali: V stanovanju imela preko 100 psov, ki so bili v tako slabem stanju, z zlomljenimi čeljusti, da so nekatere morali celi uspavati!

Foto: Twitter

62-letno mučiteljico psov so zaradi neprimernega ravnanja s kar stotimi psi oglobili s 56.000 evri in jo zaprli za 21 tednov, potem ko je v njenem domu zbolelo več psov. Mnogi od njih so bili zaprti v kletkah, brez sveže vode, vzrejeni pa le za prodajo. Ni ji bilo mar za njihovo trpljenje, prav tako tudi po več let niso bili zdravniško oskrbljeni.

Rejko psov so zaprli potem, ko je na svojem domu povzročila okrutno trpljenje več kot 100 psom, pri čemer so bili številni zaprti v majhnih kletkah, imeli so raznorazne bolezni in boleče zlome. Lynn Stoker je bila prav tako kaznovana z denarno kaznijo v višini 56.000 evrov, ker je pustila pse brez sveže pitne vode, zaradi česar so bili mnogi v tako slabem stanju, da so jih morali uspavati. 

Nekatere pse morali celo usmrtiti
Pse je vzrejala in jih želela prodati, a je na koncu končala s polno hišo bolnih in nepreskrbljenih živali. Med njenim sojenjem jo je sodišče zaslišalo, zakaj imata dva psa zlomljeno čeljust, drugi psi pa so imeli očitne simptome bolezni, poleg tega pa jih je zadrževala v prepolnih kletkah. Živali niso imele sveže pitne vode, nekatere živali pa so bile v tako slabem stanju, da so jih morali uspavati.

Eva Poljanc