fbpx

[Video] Adrenalinski skok v vzdušju zabave se je v nekaj sekundah spremenil v tragično smrt – kamera je ujela zadnje trenutke padalca

Slika je simbolična (Foto: Pinterest)

Kamera je ujela zadnje trenutke 35-letnega paramedika Mihaela Prohorova iz Jekaterinburga v Rusiji, ko se je med skokom s padalom hudo zapletel in tragično pristal. 

Zadnje sekunde življenja 35-letnega paramedika iz regionalne baze za iskanje in reševanje iz Jekaterinburga, Mihaila Prohorova, ki je strmoglavil med padalstvom, so bile posnete na videu.

Čeprav je bil to njegov 35. skok v življenju in peti letos, se je končalo s strašno smrtjo. Mihail se je spustil s helikopterja s padalom na hrbtu, za tem ko sta se s prijateljem odpeljala nad Loginovo vas. Preden naj bi 35-letnika skočila, sta se povzpela na višino 800 metrov. Njegov skok je bil posnet na kamero, a ni šel po pričakovanjih. Padalo se ni odprlo, zato je moški padel na tla in umrl, preden so na kraj dogodka prispele reševalne službe, poroča vecernji.hr.


Padala se domnevno niso odprla, ker se je vrv za odpiranje zapletla okoli telesa 35-letnika in padalcu niso omogočila, da bi jih razprl. Tudi rezervno padalo se je zapletlo, in ker je hitro padalo, nesrečni Mihail ni mogel popraviti razmer, saj je bilo do tal le še približno 200 metrov. Moški je strmoglavil na tla, ter zaradi poškodb umrl pred prihodom reševalcev.

Eva Poljanc