fbpx

[Video] Afriški migrant – islamist, ki časti Hitlerja – ugrabil in mučil švedski najstniški par, ker je dekle Judinja

18-letni Erik, ko je z njim opravil njegov prijatelj, 20-letni gambijski migranti Pa Demba Nyassi (foto: Infowars=

Afriški migrant, ki so ga opisali kot “islamista, ki časti Hitlerja”, je bil obsojen na pet let zaporne kazni zaradi ugrabitve najstniškega para na Švedskem in mučenja mladeniča.

20-letni gambijski migrant Pa Demba Nyassi je na Švedskem v južnem delu Stockholma, imenovanem Farsta, ugrabil 18-letnega Erika in njegovo dekle ter po poročanju portala Voice of Europe več ur mučil ugrabljenega mladeniča, medtem ko je dekle to moralo gledati.

Do ugrabitve in mučenja je prišlo, ko sta se Erik in njegovo dekle sestala z Nyassijem, da bi se pogovorili o ločenem incidentu, v katerega je bil vpleten eden od Nyassijevih prijateljev, afganistanski migrant, ki naj bi posilil Erikovo dekle.

Nyassi je bil sprva pripravljen pred policijo potrditi navedbe posiljenega dekleta, dokler ni izvedel, da je eden od njenih staršev judovskega porekla.

Vse se je spremenilo, ko je izvedel, da je dekle Judinja
Nyassi se je hipoma razjezil in začel psovati Jude, nato pa je zabodel 18-letnika v prsni koš in mu s tem prebodel pljučno krilo.

Zatem je Erika potisnil v kopalnico, kjer ga je slekel do golega, ga rezal z nožem, na njem ugašal cigarete in ga pretepal s kovinsko palico. Erikovo dekle je bilo to prisiljeno opazovati.

Nyassi je nato dekletu grozil, da ji bo odrezal njen “judovski nos”, če ne obljubi, da bo tiho glede posilstva. Eriku je obril glavo in v njegove rane nalil hišna čistila. S tem naj bi mu pokazal, kako je Hitler delal z Judi.

Čudež, o katerem osrednji mediji ne poročajo
Ko se je vse to dogajalo, je bil po telefonu na zvezi z afganistanskim posiljevalcem, ki je gambijskemu mučitelju svetoval, kako naj nadaljuje z mučenjem 18-letnika.

Potem ko sta uspela pobegniti iz stanovanja, je bil Erik hospitaliziran. Njegove poškodbe so med drugim vključevale počeno lobanjo, možganske krvavitve, zlomljeno čeljust, prebito pljučno krilo in poškodovano koleno.

Anesteziolog, ki je zdravil Erika, je na sodišču povedal, da je čudež, da je 18-letnik celotno kalvarijo preživel. Osrednji švedski mediji o tako nasilnem dogodku niso poročali.

Ivan Šokić