[Video] Afriški migrant – islamist, ki časti Hitlerja – ugrabil in mučil švedski najstniški par, ker je dekle Judinja

18-letni Erik, ko je z njim opravil njegov prijatelj, 20-letni gambijski migranti Pa Demba Nyassi (foto: Infowars=

Afriški migrant, ki so ga opisali kot “islamista, ki časti Hitlerja”, je bil obsojen na pet let zaporne kazni zaradi ugrabitve najstniškega para na Švedskem in mučenja mladeniča.

20-letni gambijski migrant Pa Demba Nyassi je na Švedskem v južnem delu Stockholma, imenovanem Farsta, ugrabil 18-letnega Erika in njegovo dekle ter po poročanju portala Voice of Europe več ur mučil ugrabljenega mladeniča, medtem ko je dekle to moralo gledati.

Do ugrabitve in mučenja je prišlo, ko sta se Erik in njegovo dekle sestala z Nyassijem, da bi se pogovorili o ločenem incidentu, v katerega je bil vpleten eden od Nyassijevih prijateljev, afganistanski migrant, ki naj bi posilil Erikovo dekle.

Nyassi je bil sprva pripravljen pred policijo potrditi navedbe posiljenega dekleta, dokler ni izvedel, da je eden od njenih staršev judovskega porekla.

Vse se je spremenilo, ko je izvedel, da je dekle Judinja
Nyassi se je hipoma razjezil in začel psovati Jude, nato pa je zabodel 18-letnika v prsni koš in mu s tem prebodel pljučno krilo.

Zatem je Erika potisnil v kopalnico, kjer ga je slekel do golega, ga rezal z nožem, na njem ugašal cigarete in ga pretepal s kovinsko palico. Erikovo dekle je bilo to prisiljeno opazovati.

Nyassi je nato dekletu grozil, da ji bo odrezal njen “judovski nos”, če ne obljubi, da bo tiho glede posilstva. Eriku je obril glavo in v njegove rane nalil hišna čistila. S tem naj bi mu pokazal, kako je Hitler delal z Judi.

Čudež, o katerem osrednji mediji ne poročajo
Ko se je vse to dogajalo, je bil po telefonu na zvezi z afganistanskim posiljevalcem, ki je gambijskemu mučitelju svetoval, kako naj nadaljuje z mučenjem 18-letnika.

Potem ko sta uspela pobegniti iz stanovanja, je bil Erik hospitaliziran. Njegove poškodbe so med drugim vključevale počeno lobanjo, možganske krvavitve, zlomljeno čeljust, prebito pljučno krilo in poškodovano koleno.

Anesteziolog, ki je zdravil Erika, je na sodišču povedal, da je čudež, da je 18-letnik celotno kalvarijo preživel. Osrednji švedski mediji o tako nasilnem dogodku niso poročali.

Ivan Šokić

 • RATATA

  Danes, v petek trinajstega je na UE Lj. odprtih kar sedem (7) okenc za tujce izven EU
  http://www.vrste-uelj.gov.si/

  • TINE

   rabimo neune opice za volilno bazo levuharjev

   • matjazr7

    Niso neumne opice. Oni točno vedo kaj delajo. Neumne opice smo mi, ki to mirno gledamo in čakamo, kdaj bomo na vrsti, da novi državljani na nas naredijo kirurški poseg prerezanega vratu …

   • Novakec1

    Kdo jih rabi?

 • Andrej Žalec

  Časti Hitlerja? hahahahaha Ne me hecat.

  • trumpet2018

   Hitler bi to na hitro uredil, in učinkovito

 • Andrej Žalec

  Če ne želite blokad na FB in želite pisat kaj mislite in kaj vas moti, ne da bi vas cenzurirali pojdite na https://vk.com/ Kdo si je mislil, da bomo hodili k Rusom po demokracijo in svobodo :)

 • pajot

  Mene samo zanima,kaj bo ukrenil glede tega Erikov oče.
  če sploh ima jajca. če ni slučajno dvospolnik.

 • Lisjak

  Statistični urad RS

  V Sloveniji je na začetku leta 2018 prebivalo 250.000 priseljencev oz. prebivalcev, katerih prvo prebivališče je bilo v tujini. To pomeni, da so bili priseljenci 12,1 % celotnega prebivalstva Slovenije.
  V tej skupini priseljencev je 11 % otrok, tj. oseb, starih 0–14 let (med celotnim prebivalstvom jih je 15 %).
  Ali se kdo kaj sekira,ker nas je zmeraj manj?

 • sodnikisozločinci

  Ker to ni nogometna tekma, nihče ne vpije: “Ubite sudiju!”

 • Andrej

  Ampak, Švedi razlagajo, da imajo še premalo musličev, da jih za popestritev potrebujejo še več. In jih dobivajo. Pa Šeriat tudi, samo, da tega še ne vedo.

 • xtc

  Kriminalca samo pred zid prvega in onega iz mobitekla.

 • trumpet2018

  Švedska je že kapitulirala pod dvakrat žganimi, tudi Nemčija je že tik pred tem, zakaj mislite da Deutsche bank na veliko odpušča, financiranje treh milijonov dvakrat žganih brezdelnih in nekoristnih barbarov namreč ni zastonj, to so vse znaki recesije, da ne omenjam negativnih obrestnih mer, se pravi vi morate plačevati banki, da hrani vaš denar :) na srečo za to bolezen obstaja zdravilo, in reče se mu bitcoin, zato je tudi nastal leta 2008, da ne bomo več sužnji banćnih sistemov in globalističnih elit

 • #Bu

  se vam zdi 5 letna kazen pravična?

 • cosmosjasnovidec

  Potem se pa nekaterim zdi čudno,ko vedno navajam,da je vso to muslimansko golazen treba pobiti na licu mesta,ker so to navadne zverine.
  Če se ta nesnaga ubije na samem mestu zločina ne bo dobil tako smešne nizke kazni na katero se smeji,ko je pa izpuščen pa nadaljuje z enakim postopkom.
  Muslimanska nesnaga se ne more spremeniti,ker je to nemogoče saj so zagriženi fanatični prizadeteži in to je enako kot bi kamnu rekel dober dan.
  ——————————————————————————————————————————
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  ——————————————————————————————————————————–

 • Stane Golobič

  Takšne kot je ta migrant bi Hitler hitro pospravil.

 • šmentanamuha

  “Osrednji švedski mediji o tako nasilnem dogodku niso poročali”.

  Jebite se švedske in vse druge feministke! Ves ta drek, ki se vali kot piroklastičen tok, bo prišel tudi na vas. Normalni del človeštva se je že začel ozaveščati in povezovati. Ja, ne preveč čudno gledat, za vsem sranjem, ki se zgrinja nad nas, stoji patološki feminizem.