Zakaj invaziji muslimanov v Evropo pravimo migracija?

Ilegalni migranti v migrantskem centru Vučjak v BiH (foto: EPA)

Ne “migrantska kriza”, temveč islamska invazija, trdi hrvaški kolumnist, je pravi naziv za fenomen za boj zmožnih muslimanov, ki drejo v Evropo.

“Lahko ubijete vodjo, a ideja še naprej živi,” je o prehitrem zmagoslavju Zahoda nad islamizmom ob smrti vodje ISIS Al-Bagdadija po besedah kolumnista Slobodne Dalmacije Ivice Šole povedal islamski intelektualec alžirskega rodu, Kamel Abderrahmani.

Kakor pravi Abderrahmani islama ni možno ločiti od islamizma saj se slednji opira na prvega. Po Abderrahmaniju sta namreč islam in islamizem ena stvar, mešanica tako političnega kot verskega, ki se razlikuje po metodah delovanja, cilj pa ostaja isti, t.j. islamizacija sveta.

Islamizem in islam zgloj dve plati istega kovanca

“Islamizem obstaja od prve noči kar je Prerok umrl. Takrat se oblikujeta dva koncepta, ki ju ni v Koranu, po katerih se po islamu deli svet. Prvi je Dar al-Islam ali v prevodu ‘hiša islama’. Ta se nanaša na dežele v katerih vlada šeriat z islamsko večino. Drugi del je Dar al-Harb ali ‘hiša vojne’. Ta se nanaša na dežele v katerih mora islam še priti,” pojasni Abderrahmani.

Tako je jasno, da gre za “džihad, oborožen boj, osvajanje, torej, invazijo,” pove Šola. To invazijo so deloma zakuhale tudi same zahodne države, ki so veselo rušile Libijskega diktatorja Moamerja el Gadafija ter podpihovale nemire tako imenovane “arabske pomladi”, s pomočjo katere so na površje priplavali islamisti.

“A večina moških, ki danes masnvno preko RH trkajo na vrata EU prihaja iz držav v katerih ni ne vojne ne lakote, izvrstno so organizirani in […] financirani. Temu ne moremo reči migracije, temveč ideologiji politične korektnosti in cenzuri navkljub, islamska invazija na Evropo,” je jasen Šola.

Gre z a muslimansko invazijo

Če sta bili prvi dve islamski invaziji na Evropo preko Iberskega in Balkanskega polotoka oboroženi, je tretja, ki trenutno poteka takorekoč “pacifistična”. Po Abderrahmaniju se islam v tretji invaziji Evrope poslužuje taktike, za katero v islamu uporabljajo izraz “taqiyya”. Gre za tako imenovano “spuščanje dimne zavese”.

Na eni strani so tisti, ki se predstavljajo kot “zmerni muslimani”, na drugi teroristi, ki to svojo vlogo igrajo z namenom doseganja končnega cilja. Cilj obeh skupin je isti, islamizacija Evrope.

https://twitter.com/BTSBEINGBTSYT/status/1192556678983507968

Tretji koncept, ki ga Abderrahmani opisuje je Dar al-Kufr, ki se nanaša na države kjer je nekoč že vladal šeriat in ga je po prepričanju islama tja potrebno vrniti. To se dogaja dandanes v Turčiji, ravno tako pa pojasni radikalizacijo muslimanov v BiH, ki se je začela že v 70ih letih 20. stoletja s knjigo Alije Izetbegovića Islamska deklaracija.

Knjiga, ki je vsebovala panislamistične in protizahodne ideje je bila ponovno tiskana v 90ih letih, še dandanes pa spada znotraj programskega okvirja politike muslimanskega dela Bosne in Hercegovine, ki jo vodi Izetbegovićev sin Bakir.

Če islamski intelektualci kakršni so Abderrahmani, Mohamed Arkoun, Muhhamed Shahrour in Ferhan el Maliki želijo korenito reformo islama, pravi Šola, najbrž vedo o čem govorijo. Ali pa so morda tudi oni sami islamofobi, ko migrantsko krizo imenujejo invazija?

 

Ivan Šokić

 • Olga101

  Levičarska trgovina z ljudmi s ciljem ustvarjanja anarhije in uničenja zahodne civilizacije, ki temelji na krščanstvu! Zato taki napadi na krščanstvo ob izdatni podpori levičarskega papeža!

 • max

  Zakaj vaši pocariji pravijo “medijska hiša”?

  • Felikss_AH

   Zakaj si ti Levičarski kreten?

 • Felikss_AH

  Vsi ki temu pravijo “invazija” se motijo… ker invazija pomeni oborožen vdor z vojsko… razen ko se govori o invaziji živalskih vrst… kar bi se eventualno lahko uporabilo tudi za te “prebežnike” ki niso daleč od živalskega. Tudi migracija ni ker gre za NAČRTNO PRESELJEVANJE primitivnih mas iz Tretjega Sveta z namenom ZAMENJATI Evropske Nacije. UN in UNHCR uporabljajo za ta poseg zelo natančen termin – “REPLACEMENT RESETTLEMENT”. Tudi dokument ki ga je za UNHCR sestavila Kanadska židinja Louise Arbor ima naslov – UN COMPACT FOR SAFE “MIGRATION”… pri čemer so seveda opustili besedo RESETTLEMENT. Dokument “REPLACEMENT RESETTLEMENT” je prikazan že leta 2000 na URADNIH straneh UN.

  Nikoli se ne sme pozabiti na “darilo” ki nam ga je presenetljivo iskreno podarila Barbara L Spectre v njenem intervjuju Izraelskem mediju 2010 ko je poudarila – “Evropa ne bo več kontinent avtohtonih narodov… zdaj gredo skozi multikulturalni proces… in mi židje bomo zaradi naše vodilne vloge pri tem osovraženi”. Ironično komičen pri tem je bil njen zaključek da – “Brez te vodilne vloge Evropa ne bo preživela”. Ni za pozabiti niti zdaj že pokojnega Peter Sutherlanda ki je poleg Sorosa bil glavni posiljevalec EU z “migranti”.

  Sledijo grožnja Sarkozy-ja da se Francozinje MORAJO pariti z “imigranti”… Sorosev projekt – Open Borders Scociety… Timmermans da Evropa “potrebuje” vsaj 50 milijonov sveže “delovne sile do leta 2050… izjave vodilnih “genijev” v EU “Kremlju” o Euro-Afro Uniji kjer bi Afro-Bližnje Vzhodni “prilivi” prekosili število avtohtonih Evropejcev v taki “uniji”… in na koncu še aktualne politike od Švedske, Nemčije, Francije… odstranitev Salvinija… napadi na Orbana… pa vse do povsem odprte Slovenije. Enaka gonja tudi proti Trumpa… in vse zaradi oviranja “migracij”.

  Najbolj alarmanten pa je UN COMPACT FOR SAFE “MIGRATION” ki enači ILEGALNE “migracije” z legalnimi… kar so skoraj vse EU izdajalske politične klike tudi podpisale.

  • Ivan Ivanovič

   Vsi ki temu pravijo “invazija” se motijo…
   +++
   Tudi Rimski imperij je propadel, ko je odprl svoje meje za barbarska ljudstva… Tudi EU čaka podobna usoda. Voditelji EU so podkupljene lutke, podpirajo pa jih uporabni idioti, ki imajo oprane možgane.

  • šmentanamuha

   Se strinjam, da ne gre za invazijo, ampak za umetno ustvarjen eksodus za jasno NWO agendo gospodarjev sveta v ozadju.

   • Ivan Ivanovič

    In kakšna je razlika, če gre za eksodus? Ko so Izraelci izgnali Palestince in Jaserja Arafata v Libanon, je nastala tam državljanska vojna z elementi okupacije, ki je divjala dolga leta, Libanon, ki je bil bližnjevzhodna Švica, pa si ni nikoli več opomogel.
    Rezultat migracij v Evropo bo enak porazu v vojni. Zelo možen je tudi nasilen razplet. Ampak ne gre za invazijo, bodo rekli modrijani in šli mirno spat. Zbudili pa se bodo v povsm drugem svetu …

    • šmentanamuha

     Tehnično gledano imaš prav. Razlika je ta, da tisti, ki so sprožili umetni eksodus ali po tvoje invazijo, niso muslimanski voditelji (čeprav zdaj verjetno z veseljem sodelujejo), ampak voditelji EU in po direktivi tudi marionetne vlade večine držav članic EU.
     V ozadju ni Sulejman Veličastni, ki z oboroženo vojsko napada Evropo. ampak priletni starci tipa Soros, ki jih migranti zalagajo s svežimi notranjimi organi naivnih migrantov, da bodo migali še naslednjih 50 let in delali škodo celemu svetu, če jim bomo to dovolili.
     Večina te migrantske ilegalne “vojske” sploh ne ve, kaj se v resnici dogaja, ker so nevedni, nepismeni, neizobraženi. Večina teh stasitih mladcev si obeta dober seks z evropskimi kurbami, mogoče tudi poroko, in lagodno življenje za malo ali nič dela. To jim obljubljajo tisti, ki jih sem vabijo in pošiljajo in financirajo njihovo pot.
     Med to maso pa so seveda tudi džihadisti, ki imajo drugačno agendo.
     Ko se keremu spipa, pa ga razglasijo za “duševno motenega”, kar tudi je. Kajti v trenutku, ko spozna, da ne bo nič od Indije Koromandije, je konec potrpežljivosti in stvari uidejo izpod nadzora.

     • Felikss_AH

      Yeap… lepo povedano vse… predvsem tisto “Evropske kurbe”. Meni je še najbolj všeč Anglofonski izraz White Trash… ker te niti niso kurbe… kurbo plačaš… te pa vaginalno in materialno servisirajo to primitivno drhal… in na to še uvajajo genetsko degradacijo v lastno vrsto. V naravi ni živega organizma ki bi se obnašal podobno samouničevalno kot se ta ženski Euro-odpad

 • Ivan Ivanovič

  Fenomen migracij v Evropo je vsestransko zanimiv. Vsi udeleženi mislijo, da igrajo igro, v kateri bodo zmagali. To mislijo evropski fašiglobalisti, evropski kulturmarksistični anarhisti in islamisti. Prej ali slej se bodo vsi omenjeni spopadli za prevlado. Le kdo bo prevladal?

  • Tomažekmalitomažek

   ne toliko, da bodo zmagali, ampak da bodo iz te situacije pridobili in. da dela v njihov prid

 • samsara

  Osebno to prepoznam kot opis satanizma. Opis energij kaosa, strahu, uničenja, sovraštva, maščevanja, terorja, prevlade, strahovlade, suženstva, podjarmljenja premaganih, zaostalost, primitivnost…, skratka uničenje človeške zavesti, višjega jaza, sebstva, dušinih energij…
  Opis večnega boja zla proti dobremu, v katerem je trenutno iniciativa na strani zla, diaboličnih energij. Slednje izhajajoin se napajaoj iz pohlepa, težnje po minljivih posvetnih užitkih in minljivih, nikoli zadovoljujočih materialnih dobrinah. Z zagotavljanjem le teh, temu podvrženim brezvestnim osebkom na odločujočih položajih na vrhovih družbenih struktur (predvsem politike), izvor in promotor zla uspeva v svoji uničevalni gonijo zoper razvoj zavesti. Zoper razvoj dušinih energij, ki so zaslužne za vse znanstvene, umetniške in splošna civilizacijske dosežke človeštva. Dosežke kakršnih ni v krajih od koder gomazijo k nam omenjeni t.i. migranti. Ni jih tam in jih ne bo. Namen gomazečih pa je tudi uničenje omenjenih dosežkov in njih sadov tam, kjer le ti obstajajo in zaenkrat še nastajajo. Vse to je povsem očitno tam, kjer število t.i. migrantov dosega ali presega kritično maso. Posilstva, ropi, vandalizem, ustrahovanje, vsakovrstni kriminal, zatiranje, kaos, zaostalost…, vse v porastu sorazmerno s porastom prisotnosti t.i. migrantov, ter preko vsakršnih nekdnjih statističnih povprečij. To so dejstva vsem na dosegu oči in ušes, a očitno še ne na dosegu njihovega zaslepljenega uma in speče zavesti. Prebujenje zna biti boleče, a vse to ni nič novega v zgodovini človeštva, ki se uči najbolj in predvsem zgrda.

 • Van Der Waals

  NI POTREBNO UGIBATI ZAKAJ SE JE ZGODIL BREXIT!!! INTERNACIONALNA KOMUNISTIČNA EVROPA NI ZMOŽNA VAROVATI MEJE IN TO JO BO TUDI POKOPALO! VPRAŠANJE ČASA.

  • xtc

   Ne bo jo pokopalo bo pa prineslo več sto miljonov žrtev velike čistke in rekatolizacijo tako pač gre svet.

  • šmentanamuha

   Ne da ni zmožna varovati svojih meja, ampak NOČE, NE SME!!! Zakaj sicer takšen pogrom proti Orbanum Salviniju, Poljaku? Kdo financira NVO-je, ki pomagajo ilegalcem, da se pretihotapijo v državo, kdo daje prilive na plačilne kartice, s katerimi ilegalci dvigujejo gotovino na poti v EU in v EU, kdo ščiti ilegalce-kriminalce, ki jo za svoje zločine odnesejo z “duševno motenostjo”?

 • xtc

  Vse se vrti kot je napovedal Nosterdamus-zanimivo bo videti kje bo počilo najpreje.

 • šmentanamuha

  Pravkar se Miha Kovač v Panoptikumu vživlja v kožo “migranta”, ki plava čez Kolpo. Keri papak. Verjetno tudi on misli, da mu bo zaradi takih izjav padel kakšen Sorosev Euro v žep. Patetično, čeprav je tema bralnost v Sloveniji, mu je že v samem začetku uspelo zaviti k “ubogim beguncem”, ki se utapljajo v Kolpi. Pozabil je samo povedati, da to počno prostovoljno in da jih nihče ni vrgel v vodo.

 • samotoje

  Bom še tu prilepil: Odgovor na vprašanje v naslovu: ker smo bedaki. Vsak človek, ki zna brati in premore vsaj ščep zdrave pameti, bi moral razumeti, kaj se v resnici dogaja.

 • traktor

  Tudi kurc je orožje. Praktično je to edino orožje, ki ga tile nosijo s sabo. Pa najbolj učinkovito. Orožje, ki z največjo zanesljivostjo uniči socialni sistem. Že videli na Kosovu. In temu smo zdaj priča tudi doma.

 • PORK Amashina

  …seveda to idejo prakticirajo čefurji tudi v Sloveniji,kjer smo slovenci za njih butast,umazan narod,ki se pusti tako enostavno izkoriščati in okupirati.

 • Slovenec 33

  To res niso migracije, To je invazija živali preko šengenskih meja.

 • Slovenec 33

  To res niso migracije ampak invazija živali.

  Če kakšen topoumni produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma ne doume, so dejstva naslednja:
  Ko pride človek do znaka prepovedan prehod se obrne in gre stran.
  Ko pa pride žival do istega znaka gre naprej, kot da nič ni.
  Obleka je kamuflaža in nas ne sme prevarati.

  • šmentanamuha

   Kobilice za katerimi bo ostalo opustošenje.

 • šmentanamuha

  Zakaj papež Frančišek pere in poljublja noge tem invazivcem, to me zanima? Zakaj se ne zavzema za preganjane kristjane po svetu?

 • Andrej

  Islam nam uvažajo tisti, ki o Islamu nimajo pojma. Na naš račun, seveda.