fbpx

[Video] Brutalni umor! Tunizijec sredi ulice v Limburgu s sekiro pokončal nekdanjo ženo

Prizorišče brutalnega umora v Limburgu. (Foto: Twitter)

Nemški državljan tunizijskega porekla je v Limburgu povozil svojo nekdanjo ženo, ravno tako Tunizijko, nakar se je je lotil še s sekiro. To je že drugi tak incident v mestu v manj kot mesecu dni. Policija prejšnjo krajo tovornjaka sirskega državljana, v kateri je bilo poškodovanih 10 ljudi, obravnava kot teroristični napad.

31-letna Tunizijka je bila na sprehodu po Limburgu, ko jo je z avtom zbil njen nekdanji mož, nemški državljan tunizijskega porekla.

Žrtev naj bi še 30 metrov vlekel do hiše, dokler se ni zaletel z avtomobilom. Nato je morilec po poročanju RT iz prtljažnika vzel sekiro in začel z njo udarjati po svoji nekdanji ženi. Pretresene priče so napad posnele.

Dovolj zgovorna pa je reakcija lokalne policije, ki je prepovedala širjenje posnetka na spletu, ker naj bi ta “promoviral nasilje”, kar je v nasprotju z nemško zakonodajo.

Že drugi izpad islama v manj kot mesecu dni
A kakor je razvidno iz posnetka, ne gre za nikakršno promocijo, temveč za prikaz živalskega izživljanja Tunizijca nad nekdanjo ženo, ki ga je zapustila in se skupaj z dvema otrokoma skrila v varno hišo za ženske.

Vse to se je dogajalo v Nemčiji sredi belega dne, manj kot mesec dni potem, ko je v istem mestu Sirec ukradel tovornjak in z njim v poskusu terorističnega napada poškodoval 10 ljudi.

Ivan Šokić