fbpx

[Video] Brutalno: V parlamentu Republike Srbske pele pesti! Minister s kratkimi živci napadel opozicijskega poslanca!

Klofuta notranjega ministra Republike Srbske Dragana Lukača opozicijskemu poslancu Drašk Stanivukoviću. (Foto: Youtube)

Klofuta notranjega ministra Republike Srbske Dragana Lukača opozicijskemu poslancu Drašk Stanivukoviću. (Foto: Youtube)

Razprava v parlamentu Republike Srbske o vstopu Bosne in Hercegovine v zvezo Nato je bila tako vroča, da je med sejo notranji minister Republike Srbske Dragan Lukač zmerjal opozicijskega poslanca Draška Stanivukovića z opico in ga nato udaril.

Vladajoča oblast Miodroga Dodika ostro nasprotuje vstopu Bosne in Hercegovine v zvezo Nato. Med parlamentarnim nastopom notranjega ministra Dragana Lukača je opozicijski poslanec, komaj 26-letni Draško Stanivuković po parlamentu delil zastavice severnoatlantskega zavezništva. Med vročo razpravo so Lukaču dokončno popustili živci.

Nikoli več ne ponovi tega. Ne meni, ne vem, kako je z drugimi. Sicer boš končal tako, kot so danes te zastavice. Povedal sem ti, kako. Tako je. Točno tako. Pridi sem, da boš videl,” je zagrozil minister.

Minister mladega poslanca zmerjal z opico in mu prisolil klofuto
Nato Stanivuković vstane z mesta in se približa Lukačevemu govorniškemu mestu. Jezni Lukač vanj vrže kup zastavic in mu jezno pove: “Tukaj imaš še enkrat, opica.” Sledi klofuta Lukača Stanivukoviću. “Udaril sem te. Sedi nazaj, opica,” zaključi svoj nastop jezni Lukač.

Stanivuković je neustrašen borec proti tiranu Dodiku
V omenjenem incidentu smo lahko še enkrat videli, kako se zadeve rešujejo po balkansko. Stanivuković je zaradi rahle klofute odšel po zdravniško pomoč na urgenco.

Kot je znano, je mladi opozicijski poslanec s svojimi neustrašnimi nastopi trn v peti vladajoči politiki despota Miodraga Dodika, podoben incident izzivanja pa je že “zakuhal” v eni izmed restavracij, kjer je Dodik kosil s svojo družbo.

Luka Perš