fbpx

[Video] Nasilna vsebina: Masivna črnska najstnica na šolskem avtobusu brutalno pretepla belega otroka, nato so vskočili še drugi črnski najstniki

“Sedim v bolnišnici s svojim 14-letnim otrokom, na katerega je na šolskem avtobusu skočilo 8 črnskih otrok, verjetno se je to zgodilo, ker otrok za v šolo nosi kapo z napisom Trump,” je pred dnevi zapisal uporabnik družbenega omrežja Twitter in objavil posnetek grozljivega napada črncev na belega otroka na severu Floride.

Kako agresivni znajo biti temnopolti Američani, priča videoposnetek s šolskega avtobusa na severu Floride. 14-letnega fanta so namreč napadli črnski vrstniki, in sicer zaradi kape z napisom “Trump”, med njimi pa je bila tudi večja in močnejša ženska, ki ga je, kot je razvidno iz posnetka, brutalno pretepla. Oče pretepenega fanta je kasneje sporočil, da je pet črnskih otrok že kaznovanih.

Zmotilo pa ga je, da policija primera, ko so se črnci spravili na belca, ne obravnava kot napad “iz sovraštva”. Pri tem je cinično zapisal: “Torej, če bi se pet belcev spravilo na enega črnca, nihče ne bi pričal, da je to zločin iz sovraštva?”

https://twitter.com/AmericanDiaries/status/1205178650301227010?ref_src=twsrc%5Etfw

Demokracija